Dit zegt de kleur van je auto over je persoonlijkheid

De kleur van je auto kan een hoop zeggen over hoe jij in het leven staat.

Het geldt natuurlijk niet voor iedereen, maar de kleur van je auto kan een hoop zeggen over hoe jij in het leven staat. Benieuwd wat de kleur van jouw auto over je zegt en of daar iets van klopt? Hieronder vind je de antwoorden! 

Rood

Heb je een rode auto, dan zou het zomaar kunnen dat je impulsief, avontuurlijk en extravert bent. Bezitters van rode auto’s zijn outgoing, gepassioneerd en staan vol ambitie in het leven. Voor jou is de wereld een speeltuin van vermaak!

Grijs

Grijs autootje voor de deur? Dan ben je een volwassen, stabiel persoon die waarde hecht aan tradities en het niet belangrijk vindt om op te vallen of status te hebben. Jij bent de broodnodige balans in deze wereld!

Zilver

Ja, grijs en zilver zijn niet hetzelfde. Mensen die kiezen voor een shiny, zilveren auto zijn zakenman– of vrouw in hart en nieren. Jij bent een harde werker met een high-class attitude!

Blauw

Optimistisch, eerlijk, kalm en intelligent. Dat straal je uit als je in een blauwe auto rijdt. Jij ziet wijsheid als de bron van een goed leven! 

Groen

Als je een groene auto hebt, weet je heel goed wie je bent en geef je er niets om wat andere mensen daarvan vinden. Jij bent de eigenzinnige badass waar andere mensen tegen opkijken! 

Bruin

Voor zover er überhaupt mensen op deze wereld zijn die in een bruine wagen rijden: een bruine auto laat zien dat je down-to-earth en eerlijk bent. Jij leeft zonder poespas en bent tevreden met wat je hebt. 

Geel

Lachen! Dansen! Zingen! Heb je een gele auto, dan ben je een moderne hippie die ervan houdt om zorgeloos te genieten van al het mooie dat je hebt. Jij hebt verbeeldingsvermogen, een positieve persoonlijkheid en een goed gevoel voor humor. Keep up the good work!

Zwart

Ben jij mysterieus en heb je een tijdloze, luxe stijl? Dan rijd je waarschijnlijk in een zwarte auto. Jij bent een persoon die aantrekkingskracht uitoefent en de touwtjes in handen heeft!

Wit

Eerlijke, pure mensen rijden in een witte bolide. Jij hebt smaak en elegantie en je streeft naar eenvoud en perfectie. Lekker bezig!

Gratis Proefles