Kosten rijbewijs halen

Wanneer je oud genoeg bent om rijlessen te mogen gaan volgen ga je je vaak oriënteren op de kosten voor het halen van je rijbewijs en welk rijlespakket het best bij jou hoort. Sommige van ons krijgen hun rijbewijs van hun ouders en anderen moeten het zelf bekostigen. Wat je situatie ook is, je weet dat het halen van je rijbewijs een investering is. Volgens het CBR liggen de gemiddelde kosten voor het halen van je rijbewijs op €2.300. Wij kunnen je verzekeren dat je bij ons keuze hebt uit de goedkoopste pakketten.

Rijlespakket

NXXT beschikt over een aantal pakketten zodat jij precies het rijlessenpakket kan kiezen dat het beste bij je past. De NXXT pakketten bestaan uit het startpakket, actiepakket, het toppakket en het masterpakket. De prijzen variëren van €839 voor het startpakket tot €1.999 voor het spoedpakket. De rijbewijs pakketten verschillen van elkaar, zo heb je bijvoorbeeld bij het toppakket één keer recht op een herexamen en bij het spoedpakket heb je de garantie dat je binnen zeven dagen je rijbewijs haalt.

Overzicht pakketten

Wat kost een rijbewijs gemiddeld?

De totale kosten zijn natuurlijk altijd afhankelijk van het aantal rijlessen en het aantal keer dat je examen doet. Hoeveel rijlessen je nodig hebt is per persoon verschillend, maar er is natuurlijk wel een gemiddeld aantal rijlessen. De totale kosten hoeven helemaal niet zo hoog te zijn wanneer je één van de pakketten bij NXXT afneemt, zoals hierboven uitgelegd. Met deze pakketten ben je namelijk verzekerd van een vaste lage prijs per rijles, vakkundig advies, een vaste rijinstructeur en kun je altijd op korte termijn starten met rijlessen. Bij NXXT ervaar je altijd de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Start daarom deze week nog met een gratis proefles! Check alvast de NXXT rijscholen bij jou in de buurt!

Gratis proefles

Gratis Proefles