DE VERZEKERING VOOR JE RIJLESSEN!

Alle rijinstructeurs die rijden onder de naam NXXT zijn zorgvuldig geselecteerd. Onze rijinstructeurs zijn zelfstandige ondernemers die rijden onder de naam van NXXT. Je doet dus altijd rechtstreeks zaken met je rijinstructeur en NIET met NXXT Franchise BV. Alle afspraken worden vastgelegd in de lesovereenkomst die je samen met je instructeur ondertekent.

Al onze rijinstructeurs zijn ook aangesloten bij het NXXT Coulancefonds. Wanneer je rijinstructeur, door wat voor omstandigheid dan ook, niet meer in staat zou zijn om je rijlessen verder te verzorgen, dan neemt het NXXT Coulancefonds de kosten over, zoals vermeld in de voorwaarden.

Voor een klein bedrag van slechts € 24,50 verzeker je jezelf tegen het langdurig of permanent wegvallen van je gekochte rijlessen of examens.

Het werkt heel eenvoudig:

  • Je ontvangt standaard en eenmalig van het NXXT Coulancefonds een factuur van €24,50
  • De factuur is vrijblijvend. Je hebt 14 dagen de tijd om deze factuur te voldoen
  • Als de factuur binnen 14 dagen betaald is, ben je automatisch verzekerd.


Als de factuur niet betaald wordt binnen 14 dagen, dan hoef je niets te doen. Geen betaling betekent voor ons dat je niet verzekerd wilt zijn. Je kunt dan GEEN aanspraak maken op het NXXT Coulancefonds.

VOORWAARDEN NXXT COULANCEFONDS

Je kunt aanspraak maken op het NXXT Coulancefonds bij:

  • langdurige arbeidsongeschiktheid van je rij instructeur, waarbij hij/zij niet meer in staat is rijlessen te geven en je vooruitbetaalde lesgeld en/of examengeld niet kan overdragen aan een andere instructeur van NXXT die jouw rijlessen zal overnemen;
  • het eventueel permanent uitvallen van een rijinstructeur, waarbij hij/zij niet meer in staat is rijlessen te geven en je vooruitbetaalde lesgeld en/of examengeld te vergoeden aan een andere instructeur van NXXT die je rijlessen zal overnemen.


Het NXXT Coulancefonds draagt er zorg voor dat de vooruitbetaalde rijlessen en/of CBR examens van de leerling kosteloos bij een andere rijinstructeur van NXXT worden voortgezet. NXXT heeft instructeurs in heel Nederland en kan hierdoor zekerheid bieden dat de leerling overgeplaatst kan worden naar een andere instructeur.

Gratis Proefles