Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Binnenkort zelf in de auto stappen en naar je vrienden gaan? Dat kan als je deze week nog start met het volgen van rijlessen in Drachten of omgeving. 

Rijlessen in Drachten e.o.

De instructeurs van NXXT hebben een professionele rijopleiding gevolgd, waardoor je verzekerd bent van goede rijlessen. In Drachten rijdt instructeur Marc Mollema voor NXXT. Wanneer je start bij NXXT Drachten stap je bij hem in de auto. Marc is een gezellige en vrolijke instructeur. Je voelt je direct op je gemak wanneer je bij hem in de auto stapt. Daarnaast is hij gespecialiseerd in faalangst. 

In Drachten leer je snel en goed autorijden. Je rijdt tijdens de lessen naar de drukkere kruispunten en wegen in de omgeving, maar dat niet alleen. De snelweg en belangrijke knooppunten komen ook aan de orde na een aantal rijlessen. Door deze verkeerssituaties word je klaargestoomd om alle situaties veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten. In Drachten komen alle verkeerssituaties aan bod. Tijdens de rijlessen wordt ook de examenroute gereden, zodat je hier alvast wat ervaring mee opdoet en je niet voor grote verassingen komt te staan.

Proefles inplannen in Drachten

Woon jij in Drachten, Opeinde, Nijega, Burgum, Hurdegaryp, Leeuwarden en wil je zo snel mogelijk starten met het volgen van rijlessen? Vraag vandaag nog een proefles aan via het aanmeldformulier. Je kunt waarschijnlijk volgende week al starten met het volgen van rijlessen! 

Na de proefles weet je precies hoeveel lessen je nodig hebt om je praktijkexamen te behalen. Wanneer je voor het eerst instapt bij Marc in Drachten kruip jij namelijk direct achter het stuur. Je mag zelf sturen tijdens de eerste les. Marc bekijkt hoe behendig je al bent met de auto en geeft advies over het aantal lessen.

Ervaringen bij onze rijschool in Drachten

Wij kunnen zeggen dat we goede lessen geven, maar hoe ervaren onze leerlingen dat? Je kunt lezen hoe NXXT wordt beoordeeld in Drachten op deze pagina.

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen