Rijschool Heerhugowaard

Rijschool NXXT heeft er sinds juni 2016 een nieuwe rijinstructeur bij in Heerhugowaard, Elwin van Koppen.

Elwin heeft zijn opleiding tot rijinstructeur gevolgd bij FIRSTT, het opleidingsinstituut van NXXT. Hierdoor heeft Elwin alle kennis die hij nodig heeft om jouw snel naar dat roze papiertje te begeleiden. Elwin heeft een rustige karakter en zal op een gepassioneerde manier zijn kennis met jouw delen. Bij rijschool Heerhugowaard staat Elwin garant voor een leerzame en prettig periode!

Zoek je een rijschool in Alkmaar, Hoorn, Bergen, Heiloo, Castricum, Warmenhuizen, Schagen, De Rijp, Middenbeemster, Obdam, Broek op Langedijk, Egmond aan Zee, Schoorl? Ook hier haalt Elwin jou thuis op.

Rijlessen bij Elwin van Rijschool NXXT in Heerhugowaard

Wil je op een prettige en veilige manier kennis maken met het autorijden en zo snel je rijbewijs halen? Plan dan een proefles in bij Elwin van rijschool Heerhugowaard. Tijdens een proefles maakt hij een inschatting hoeveel rijlessen jij nodig hebt, om je zo een passend pakket aan te bieden. Uiteraard is een proefles bij Elwin altijd gratis!

Bekijk onze lespakketten
 

Rijles starten in Heerhugowaard

Wil je na je proefles een vliegende start naar je rijbewijs? Elwin helpt je om als een professional om te gaan met de drukte in de stad, knooppunten, snelwegen en andere obstakels die jij moet overwinnen tijdens het rijden. Om je helemaal klaar te stomen voor het praktijkexamen, komen alle onderdelen tijdens de rijlessen aan bod. Zo kun je uiteindelijk zelfstandig met je roze papiertje de auto instappen.

Zie je een proefles in Heerhugowaard wel zitten of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met NXXT, de organisatie achter rijschool Heerhugowaard. Bij NXXT selecteren we de instructeurs kritisch. We kijken of de instructeurs een professionele houding hebben en of ze alle kennis bezitten om jou de beste rijles te geven die er is. Daarnaast moeten ze natuurlijk ook sociaal, vriendelijk en geduldig zijn. Zo kunnen ze goed naar je luisteren als je vragen hebt tijdens het rijden. Elwin voldoet aan al deze kwaliteitseisen. Hierdoor kun je met een gerust hart les nemen bij rijschool Heerhugowaard.

Passend lespakket van onze Rijschool in Heerhugowaard

Neem nu contact op voor een afspraak voor jouw proefles! Via het contactformulier heb je binnen 24 uur een reactie. Elwin adviseert jou over de verschillende lespakketten. Ga jij voor een spoedpakket, klein lespakket of uitgebreid lespakket?

Jouw instructeur

Elwin van Koppen
Gouwe 1
1703 HG Heerhugowaard
Tel. 072-3030086
E-mail: elwinvankoppen@nxxt.nl