Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Heb jij genoeg van die fiets? En wil je nu eindelijk je eigen auto kunnen besturen? Haal dan je rijbewijs bij rijschool NXXT in Westerhoven. Wij bieden jou voordelige lespakketten op maat. Voor iedereen bieden wij een gepast lespakket. Aan de hand van een GRATIS proefles bepalen onze ervaren rijinstructeurs hoeveel lessen jij nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Vraag meteen die GRATIS proefles aan.

Snel de weg op

Kan jij niet wachten om zelf achter het stuur te kruipen en met je rijbewijs op zak de weg op te gaan? NXXT is jouw rijschool in Westerhoven. Op basis van een proefles adivseren wij jou hoeveel lessen je nodig hebt. Zo weet je precies welk lespakket hebt beste bij jou past en kun je profiteren van leuke kortingen. Voor diegene die echt snel de weg op willen hebben wij een spoedcursus. Met een spoedcursus haal je binnen 5, 10 of 14 dagen je rijbewijs. Dus woon je in Westerhoven of omgeving en wil je snel de weg op? Kom dan naar rijschool NXXT in Westerhoven. Maar pas op! Snel de weg op betekent niet dat je hard moet rijden, dat kan je namelijk duur komen te staan. 

Rijlessen volgen bij rijschool Westerhoven?

Begin vandaag nog met het volgen van rijlessen bij rijschool NXXT in Westerhoven. Vraag een gratis proefles aan en maak kennis met jouw rijinstructeur. Jouw persoonlijke rijinstructeur houdt jouw voortgang voortdurend in de gaten en stuurt bij waar dat nodig is. Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons contactformulier of bellen naar 085-040 00 00.