• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Mag jij eindelijk beginnen met autorijlessen? Bij NXXT rijschool Dieren staan wij voor jou klaar! Onze deskundige rijinstructeurs weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Ook maken zij van elke les een leuke en gezellige ervaring. Oud-leerling Willemien vertelde ons: “Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Het waren erg leerzame lessen op een leuke manier! Ook krijg je veel fijne tips waardoor je zelf al snel meer vertrouwen achter het stuur krijgt. Ik ben erg tevreden!” Wil jij ook zo’n goede ervaring? Ontdek meer over onze rijschool in Dieren.

Instructeur Peter rijdt dagelijks met veel plezier rond in Dieren. Hij helpt elke dag veel verschillende leerlingen. Door Peters deskundigheid en ervaring zul je zien dat jij als een speer gaat. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak. Peter maakt er ook nog eens een leuke ervaring van. Voor een gezellig praatje is altijd plaats. Jij hoort je ten slotte op je gemak te voelen in de lesauto, dat zorgt er pas echt voor dat je rijlessen een succes worden.

Tijdens je lessen bij onze rijschool in Dieren kom je langs veel mooie plekjes. Je rijdt door mooie wijken en vangt misschien nog een glimp op van het monument Schweer bey der Beckehof of het Carolinapark. In de verschillende wijken oefen je de beginselen van het autorijden en de bijzondere verrichtingen. Later ga je ook op de snelweg oefenen en rijd je bijvoorbeeld naar plaatsen als Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Lochem, Doetinchem, Arnhem en Ede. Je komt onderweg genoeg afwisseling tegen!

Waarom NXXT rijschool Dieren

  • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Dieren mag je altijd starten met een gratis proefles. Een mooie kans om eens zonder verplichtingen een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden; Wij werken niet met wachttijden. Daardoor kan jij na je proefles direct starten met de rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT werken alleen de beste professionele rijinstructeurs. Daar kun jij op vertrouwen!
  • Slipcursus; Rijbewijs gehaald? Je mag direct onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Je leert daar handige vaardigheden die van pas komen op de weg.

Rijles in Dieren

Je eerste rijles kan best spannend zijn en je vraagt je misschien af hoe het precies werkt. Het kan natuurlijk ook dat je het alleen maar leuk vindt en dat je niet kan wachten om te beginnen. Wij leggen jou vast uit hoe het werkt en wat je gaat leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Dieren. Als eerste zal de rijinstructeur jou altijd op je gemak stellen en een gezellig praatje maken. Daarna begin je met de basis. Je leert de stoel en spiegels juist instellen. Daarna leer je sturen, gas geven, schakelen en remmen. Als je dat al onder de knie hebt ga je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de verkeersregels en voorrangssituaties. Je gaat in de verschillende wijken van Dieren oefenen met de bijzondere verrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Gaat dat al goed? Dan wordt het tijd om op de snelweg te gaan oefenen. Je instructeur leert jou alles over in- en uitvoegen en veilig inhalen. Je leert het verkeer op een goede manier inschatten. Na onze rijlessen rijd jij zelfverzekerd rond en ben je helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Voor je begint met je rijlessen mag je altijd onze gratis proefles volgen. Je kunt kennismaken met je instructeur en eens ervaren hoe zo’n rijles er aan toe gaat. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent en dat je de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt. Dan kun jij pas echt een succes maken van je rijlessen. Zie jij een gratis proefles bij NXXT rijschool Dieren wel zitten? Meld je aan en zit volgende week al in de lesauto! Ben je na je proefles enthousiast? Ook dan hoef je niet lang te wachten en kun je direct starten met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Wij begrijpen dat niet iedereen op dezelfde manier en hetzelfde tempo leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld voor jou. Je kan daardoor altijd een pakket kiezen wat goed bij jou past. Wil je heel snel je rijbewijs halen? Liever alle tijd nemen en een tussentijdse toets inplannen? Alles is mogelijk. Bekijk hier alle informatie over onze lespakketten en maak je keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket.

Wij verwelkomen jou graag bij onze rijschool in Boxtel. Wil je graag advies om erachter te komen welk lespakket bij jou past? Heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen. Dan kun je snel beginnen met je rijlessen!