• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij op zoek naar de beste rijschool in het Limburgse Mook? NXXT staat voor jou klaar! Onze rijlessen zijn een groot succes dankzij onze ervaren en deskundige instructeurs. Zij zorgen ervoor dat jij binnen no-time de kneepjes van het autorijden onder de knie hebt. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak. Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Nooit meer wachten op de bus of trein. Klinkt goed, toch? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

In Mook werkt instructeur Peter met veel plezier voor onze rijschool. Hij helpt dagelijks veel verschillende leerlingen. Peter weet precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Daarnaast maakt hij van iedere rijles iets leuks. Dit zorgt ervoor dat jij binnen de kortste keren leert autorijden als de beste. Natuurlijk begin je met oefenen in de rustige straten van Mook. Als je er klaar voor bent mag je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Nijmegen, Uden of Oss. De afwisselende rijlessen zorgen ervoor dat jij straks elke situatie op de weg aan kan.

Waarom NXXT rijschool Mook

 • Gratis proefles: Volg een gratis proefles bij onze rijschool in Mook. Dit is een ideale kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen. Na de proefles weet je meteen of onze rijlessen iets voor jou zijn.
 • Geen wachttijden: Lijken onze rijlessen jou wel wat na het volgen van de proefles? Dan hebben wij goed nieuws. Je bent altijd snel aan de beurt bij onze rijschool in Mook omdat we niet met wachttijden werken.
 • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Mook werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij hebben onze instructeurs geselecteerd op hun kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel in de lesauto kunt stappen.
 • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Top, met je rijbewijs op zak mag jij ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar leer je handige vaardigheden die erg goed van pas kunnen komen in het verkeer.

Rijles in Mook

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Mook leer jij allerlei verschillende vaardigheden. Uiteindelijk heb jij het autorijden perfect onder de knie en ben je helemaal klaar voor je examen. Maar we beginnen natuurlijk bij het begin. Je leert eerst om de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met alle voorkomende situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Als je genoeg lessen hebt gevolgd, mag je ook de snelweg op. Je leert daar onder andere in- en uitvoegen, file rijden, ritsen en veilig inhalen. Na de lessen bij onze rijschool in Stellendam ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Mook? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Mook werken wij namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kunt lezen hebben we bij NXXT rijschool Mook veel verschillende lespakketten. Door onze ervaring weten wij dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom kun je bij ons altijd een lespakket kiezen wat bij jou past. Door op je eigen manier rijlessen te volgen ga jij als een speer! Heb jij nog wat vragen over onze rijschool in Mook? Wil je overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder. Dan kun jij binnen de kortste keren van start met je rijlessen!