• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Nooit meer in de stampvolle bus of trein naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met rijles in Mook. Kies een NXXT rijschool in Mook of omgeving om binnen enkele dagen al te starten. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL MOOK?

Rijles in Mook volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Mook zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Mook heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

 

 

Rijles in Mook

Je eerste rijles, leuk maar ook spannend! Wij vertellen jou vast wat je kunt verwachten van je rijlessen bij onze rijschool in Mook. Als eerste maak je kennis met je rijinstructeur. Je wordt altijd op je gemak gesteld zodat jij met een fijn gevoel de rijlessen kan volgen. Als eerste leer je de eerste stapjes van het autorijden kennen. Je gaat de stoel en spiegels goed instellen. Dan leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Gaat dat al best goed? Dan begin je in de verschillende wijken van Mook te oefenen. Je leert er alles over de verkeersregels, voorrangssituaties en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Heb jij dat al aardig onder de knie? Dan ga je oefenen op de snelwegen rondom Mook. De instructeur leert jou alles over de voorkomende verkeerssituaties op de snelweg. Je leert in- en uitvoegen en veilig inhalen. Allemaal belangrijke vaardigheden die je onder de knie moet hebben voor je examen. Na onze rijlessen ben jij daar helemaal klaar voor.

Gratis proefles inplannen

Zie jij zo’n gratis proefles ook wel zitten? Maak gebruik van het aanmeldformulier om je op te geven. Je kunt dan volgende week al in de lesauto zitten. De proefles is vrijblijvend en geeft jou de kans om kennis te maken met je instructeur. Het is belangrijk dat jullie een goede klik hebben. Dat helpt om van je rijlessen een succes te maken. De aanwijzingen van de instructeur moeten ook begrijpelijk en makkelijk op te volgen zijn voor jou. Zit dat allemaal goed en heb jij na de proefles zin om te starten met je rijlessen? Dan hoef je ook niet lang te wachten. Bij NXXT rijschool Mook werken wij niet met wachttijden, waardoor je snel van start kunt gaan.

Rijschool Breda

Lespakketten bij NXXT

Onze rijinstructeurs zijn zeer ervaren en hebben dagelijks veel verschillende leerlingen in de lesauto. Daarom weten zij dat iedereen op zijn eigen manier leert. De een wil graag snel gaan of zelfs binnen een maand zijn rijbewijs hebben. De ander neemt liever alle tijd en wil gebruik maken van een tussentijdse toets. Om die redenen hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld voor jou. Daardoor kan jij rijlessen volgen op de manier die bij jou past. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten en maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket.

Wij verwelkomen jou graag bij onze rijschool in Mook! Heb je nog wat vragen voor ons? Wil je even overleggen over de verschillende lespakketten? Neem contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen. Dan kan jij zo snel mogelijk starten met je rijlessen!