Het huidige verkeer is veel drukker dan 30 jaar geleden. Heb je je rijbewijs gehaald, maar voel je je onzeker om zelfstandig de weg op te gaan? Heb je angst om te rijden? Dan is de opfriscursus iets voor jou! 

NOS wijdde er in mei 2016 nog een artikel aan. Steeds vaker gebeurt het dat jongeren die hun rijbewijs halen zich niet zeker genoeg voelen om achter het stuur te kruipen. Ook blijkt uit onderzoek dat ervaren bestuurders bepaalde onderdelen niet goed (genoeg) beheersen waar ze regelmatig in het verkeer mee geconfronteerd worden. Hoe kun je voor jezelf, maar ook voor anderen het autorijden veiliger maken?

Vooral de bijzondere verrichtingen en het rijden op de autosnelweg is vaak spannend. Denk aan:

  • achteruit in een vak parkeren,
  • file parkeren,
  • straatje keren,
  • bocht achteruit
     

Hoe moest ik ook alweer die handeling uitvoeren? Hoe kan ik deze bijzondere verrichting in 1 keer goed doen? 
Verkeersschool NXXT wil je graag helpen door middel van een opfriscursus. Door de opfriscursus leer je veiliger auto te rijden en kosten te besparen op het gebruik van de auto. Zo is deze kleine investering gauw terugverdiend!

Prijs opfriscursus

De opfriscursus bestaat uit 3 rijlessen. In de 3 rijlessen komen de belangrijkste bijzondere verrichtingen langs en krijg je extra les in de onderdelen die je moeilijk vindt. 

  • Basispakket (3 lessen € 165,-)
  • Uitbreidbaar met losse lessen of vervolgpakketten, bekijk de prijzen
     

Starten met de opfriscursus? Bestel vandaag nog. We bellen je binnen 24 uur om een les in te plannen. 

BESTEL DIRECT JE OPFRISCURSUS

Gratis Proefles