Rijlessen volgen

Wil je graag starten met het volgen van rijlessen? Dan is het een goede keuze om bij NXXT rijlessen te volgen. Met meer dan 120 rijscholen door heel Nederland is de kans groot dat jij bij jou in de buurt direct kan starten met het volgen van rijlessen.

Bij NXXT is de eerste proefles altijd gratis. Je wilt natuurlijk graag kennismaken met de rijschool en de rijinstructeur. Ben je tevreden over de rijinstructeur? Dan kun je kiezen uit verschillende lespakketten. Bekijk de lespakketten hier.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1: Je meld je via de website of telefonisch aan voor een gratis en vrijblijvende proefles.
  • Stap 2: Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, selecteren we een rijinstructeur van NXXT die het dichtst bij jou in de buurt rijdt. We bellen je op en plannen de eerste proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.
  • Stap 3: Is het zover? Dan komt de rijinstructeur je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur. Tof hé? Geen zorgen, je hoeft nog niet zelf gas te geven. Eerst moet je een goede feeling krijgen met de lesauto. Je mag wel zelf sturen en het knipperlicht gebruiken. Na afloop van de eerste les, word je voor de deur afgezet.  
  • Stap 4: Is de proefles voorbij en vond je het leuk? Dan kun je in overleg met je instructeur een voordelig pakket afspreken dat bij jou past. Hierdoor betaal je per les beduidend minder dan wanneer je losse lessen volgt. Ga jij voor het uitgebreide pakket met alles 'erop en eraan' of kies je voor het spoedpakket?

Rijlessen bij NXXT

Een rijles bij NXXT verkeersscholen duurt 50 minuten. Je rijdt standaard twee lesuren achter elkaar, zodat jij extra snel leert! Bij NXXT rijd je altijd in de nieuwste lesauto's. Alle auto's zijn handgeschakeld. Je instructeur houdt de vorderingen bij op je instructiekaart. Hierdoor kun je gemotiveerd toewerken naar je praktijkexamen of de tussentijdse toets.

Benieuwd wie jouw rijinstructeur wordt?
Bekijk de vestigingen van NXXT bij jou in de buurt.

Ben je geïnteresseerd en minstens 16,5 jaar oud? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles! 

Gratis Proefles