Wil je graag starten met het volgen van rijlessen? Dan is het een goede keuze om deze bij NXXT te volgen. Met meer dan 125 rijscholen door heel Nederland is de kans groot dat jij bij jou in de buurt snel kan starten met het volgen van rijlessen. Je kunt direct online een rijlespakket boeken zonder gratis proefles en zonder mogelijkheid om in termijnen te betalen, maar met een aantrekkelijke korting. Of je boekt een gratis proefles.

Ben je geïnteresseerd en minstens 16,5 jaar oud? Meld je dan nu aan!

Bekijk de lespakketten hier.

Hoe gaat het in zijn werk bij een online pakket?

  • Stap 1: Je bestelt en betaalt het pakket via de website
  • Stap 2: Nadat we jouw bestelling en betaling hebben ontvangen, selecteren we een rijinstructeur van NXXT bij jou in de buurt. 
  • Stap 3: De instructeur ontvangt jouw gegevens en neemt binnen 24 uur contact met je op om je eerste rijlessen af te spreken.

Hoe gaat het in zijn werk bij een proefles?

  • Stap 1: Je meld je bij ons aan voor een gratis proefles.
  • Stap 2: Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, selecteren we een rijinstructeur van NXXT bij jou in de buurt. We bellen je op en plannen de proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.
  • Stap 3: Is het zover? Dan komt de rijinstructeur je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur. Tof hé? Geen zorgen, de instructeur zit naast je en kan je door middel van de dubbele bediening helpen de pedalen te bedienen. Na afloop van de eerste les, word je weer voor de deur afgezet.  
  • Stap 4: Is de proefles voorbij? Dan kun je in overleg met je instructeur een lespakket afspreken dat bij jou past. Hierdoor betaal je per les beduidend minder dan wanneer je losse lessen volgt. Betaling is in overleg met de instructeur mogelijk in termijnen. 

Een rijles bij NXXT verkeersscholen duurt 50 minuten. Je rijdt standaard twee lesuren achter elkaar, zodat jij extra snel leert! Bij NXXT rijd je altijd in de nieuwste lesauto's. Alle auto's zijn handgeschakeld. Je instructeur houdt de vorderingen bij op je instructiekaart. Hierdoor kun je gemotiveerd toewerken naar je praktijkexamen of de tussentijdse toets.

Benieuwd wie jouw rijinstructeur wordt?
Bekijk de vestigingen van NXXT bij jou in de buurt.

 

Gratis Proefles