NXXT werd opgericht in 2009 met als doel de rijschoolbranche in Nederland te vernieuwen. Begonnen met een klein team van gedreven rijinstructeurs, richtte NXXT zich op kwalitatief hoogstaand rijonderwijs en een persoonlijke benadering. Deze visie leidde al snel tot een solide reputatie en groeiende vraag.

Al snel werd NXXT omgezet naar een franchiseformule, waardoor ze konden uitbreiden zonder in te boeten op kwaliteit. Door samen te werken met gepassioneerde rijinstructeurs, breidde NXXT zich uit tot een landelijke keten. Na meer dan 15 jaar is NXXT uitgegroeid tot een van de grootste rijschoolnetwerken in Nederland, met ongeveer 150 rijscholen verspreid over het hele land. Hiermee blijft NXXT een toonaangevende speler die duizenden leerlingen helpt veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Daarom krijgt NXXT een 9.3

Hexagon

Betrouwbaar

NXXT is een franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs.

Hexagon

Kwaliteit

Bij NXXT geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant.

Hexagon

Resultaatgericht

Wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel.

Hexagon

Full-service

Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen kun je bij ons terecht. Voor theoriemateriaal, oefentrainingen en proefexamens bijvoorbeeld.

Kaart
Theorie

Rijlessen bij NXXT al vanaf €38,-

Meer weten over onze prijzen en de
pakketten die wij aanbieden?

Gratis Proefles