Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Bereikbaarheid : 4.6 / 5

Begeleiding : 4.6 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.7 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.6 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 280

Eindoordeel : 4.6 / 5

Gertjan

10/10

Hele leuke instructeur die altijd goede lessen gaf. Ik had met plezier rijles en heb ervan genoten. Kwam altijd met leuke verhalen en speelt goed op je in als persoon.

Daphne

10/10

Wat een top rijschool! Dankzij Steven Esvelt in 1 keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Steven is echt een top instructeur! Bedankt voor alles!

Stephanie van der Burgh

10/10

Steven , is een enorme en fijne rijinstructeur waar ik de rijlessen prettig heb ervaren en in 1x ben geslaagd vandaag. Zeker een aanrader door gezelligheid en enorm geduld en rustig.

Marieke Kasbergen

8/10

Goede, duidelijke en gezellige lessen

fabian ivo Harland

10/10

Ben jij op zoek naar een goede tijd? Zoek niet verder deze man is de beste, gezellig en leerzaam.

Anoniem

10/10

Ik heb een hele goede ervaring gehad met deze rijschool, erg flexibel. Ook de manier waarop ik les en steun heb gehad van de instructeur was geweldig!!! Inmiddels mijn rijbewijs gehaald en dat heb ik allemaal te danken aan deze geweldige rijschool!!!! Echt een aanrader!!!

Liesanne Kamphuis

10/10

Ik heb gister bij deze rijsschool me rijbewijs gehaald. Het is echt een top school. Heb er veel van geleerd. Goede begeleiding en hulp. Ik kon alles op me eigen tempo doen. Er zat geen haast bij. Ik raad deze rijsschool zeker aan. En ook zeker veel gezelligheid. Dankjewel voor de steun die ik gehad heb.

Yuvraj Sharma

10/10

Vandaag in 1x geslaagd! Nadat ik bij een andere rijschool mijn twijfels had ben ik bij rijschool NXXT een proefles gaan doen. Door Steven kreeg ik een goed gevoel, hij heeft mij een goede lesmethode gegeven waardoor ik zelfverzekerd werd. Bij deze wil ik iedereen in Nederland rijschool NXXT aanraden want ze zijn betrouwbaar en heel goed. Steven bedankt en we houden contact.

Carlo

8/10

Veel geleerd. Was vaak bereikbaar en altijd optijd voor de les, verder altijd duidelijk en open voor vragen.

Anoniem

10/10

Top ervaring geha, van begin tot einde. Steven heeft veel geduld en neemt ook echt de tijd om je te helpen tijdens de rijlessen. Hij is erg duidelijk met afspraken, hij heeft feedback waar nodig maar blijft ook zeggen wat je juist goed gedaan hebt. Dankzij Steven ben ik in 1x geslaagt en wil hem graag bedanken voor de leuke tijd in de auto

Anoniem

8/10

Fijne rijschool, duidelijke afspraken en altijd op tijd.

Joris de Boer

9/10

Ik had een goeie rijinstructeur, tot op het laatste moment ben ik scherp gehouden, waardoor ik ben geslaagd. Het waren leuke lessen!

Daniel

10/10

Fijne communicatie en goede uitleg. Patrick gaf goed aan wanneer ik klaar voor het praktijk examen en gaf goed advies.

Anoniem

10/10

William heeft ervoor gezorgd dat ik mij fijn ben gaan voelen tijdens het autorijden. Ik wil hem bedanken voor de rijlessen, maar ook voor de levenslessen!

Drosoula Tsangaratou

10/10

heel positief ervaren en effectief leerproces: helemaal afgestemd op mijn eigen voorkennis en leerritmes heeft mijn rijinstructeur Steven goed gecoacht en heel veel bij kunnen brengen. Zowel technisch maar ook mentaal, hoe je als auto bestuurder het beste om moet gaan met de onvoorspelbaarheid in het verkeer. De stappen klinken logisch, maar elke lerende bestuurder heeft de eigen zwakke punten tijdens rijen; Steven wist goed mijn zwakke punten op een constructieve manier aan te wijzen waardoor ik niet blokkeerde. Veilig gevoel en heldere instructie, gezellige en nuttige praatjes.

Petra

10/10

Een goede rijschool! Vanaf de eerste les mag je al alles doen, in tegenstelling tot andere rijscholen waar je pas in les 5 begint met schakelen. Bij NXXT gebeurt dat gelijk waardoor je het snel onder de knie hebt. Daarnaast had ik een supergoede, gezellige rijinstructeur William. Heb veel met hem gelachen tijdens de lessen, het was echt gezellig! Hij heeft me goed begeleid en zelfvertrouwen gegeven.

Francis Martens

10/10

Ik heb het geluk gehad dat iemand als Peter Sittrop mijn rijleraar was. Peter legt alles rustig en op een vriendelijke manier uit. Hij stimuleert je om het best mogelijke resultaat te halen. Daarnaast waren de lessen ook altijd heel gezellig. Dankzij Peter heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen. Ik heb mijn rijlessen bij Peter Sittrop als zeer plezierig ervaren.

Amber de haan

10/10

Echt een aanrader super snel geleerd van NXXT en super veel vertrouwe gekregen

Rutger van der Kwaak

9/10

Een prima rijschool waar je betrouwbaar rijles krijgt. Het gaat snel en alles wordt goed aangeleerd

Bradley Schmitz

10/10

Ik heb de spoedcursus gedaan bij NXXT, ik heb binnen 3 maanden mijn rijbewijs behaald, ik ben super tevreden, ik heb les gehad van Peter Sittrop, peter was altijd op tijd en de lessen waren stuk voor stuk leerzaam en gezellig.

Charlotte Koopman

10/10

Als je goed wilt leren rijden dan moet je hier zijn,!!

Mick van der Gouw

9/10

Fijne samenwerking en heel goed gereld!

Jordy

10/10

Het eerste wat Peter Sittrop mij leerde tijdens de proefles was de "doorgeef methode", door de heldere manier van uitleggen op een manier die mij erg op mijn gemak stelde, had ik besloten bij Peter Sittrop les te nemen. Door de manier Peter Sittrop alle onderdelen van het auto rijden met je constant blijft oefenen en herhalen, krijg je steeds meer het autorijden onder de knie en geeft je dat met elke les die je neemt een groeiend vertrouwen in je eigen kunnen. Peter Sittrop heeft al snel door op welke punten je extra aandacht nodig hebt, waardoor je ook de onderdelen waar je wat meer moeite mee hebt, snel onder de knie krijgt. Met Peter Sittrop ga je zeker het examen in waardoor ik met Peter Sittrop in 1 keer ben geslaagd.

Anoniem

9/10

De lessen waren erg goed en duidelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld. Ook heb ik altijd voldoende informatie over alles gekregen.

Petra

10/10

Super rijschool

Julie van Turenhout

10/10

Ik vond het super leuke, gezellige en leerzame lessen!

Geert

10/10

Leuke tijd gehad met William Veel geleerd en een prettige sfeer Hij helpt je goed naar de eindstreep Ik zou hem zeker adviseren

Ahmed farhan

10/10

Dat het een leuke, betrouwbare rijschool is Waar ik veel plezier heb gehad tijdens het lessen.

Michelle

10/10

Would definitively recommend NXXT to anyone. They communicated fast, attended my request for an English fluent-speaking instructor and also arranged everything fast.

Ian sean pits

10/10

Mijn mening de beste rijschool van nederland . En de beste instructeur is dhr barry adams ik heb genoten van me lessen en natuurlijk heel veel geleerd barry geeft rustig relax les heb er absoluut geen spijt van dat ik dhr adams heb gekozen en nxxt natuirlijk

Sterre

9/10

Top rijschool en top instructeur, duidelijke uitleg, goede herhaling van zwakte punten, duidelijke feedback, leuke lessen, flexibele tijden en plaatsen om omgehaald te worden. Helemaal top!

Anoniem

10/10

Erg fijne en rustige begeleiding en altijd een goede sfeer in de auto!

Anouk Beeke

10/10

Fijne instructeur die geduld heeft

Jan van Binsbergen

10/10

Geweldige ervaring in Harderwijk bij Renate Snijder en ook nog de beste rijschool van nederland.

Vincent van Vliet

10/10

Mijn rijinstructeur was William Mooijman, en we hebben samen heel erg gelachen! Alles werd gedurende de lessen erg goed uitgelegd en op een manier die goed bij mij paste. Door William heb ik mijn examen in een keer kunnen halen, dus ik ben erg tevreden!

Elise van bennekom

10/10

Duidelijke instructies die gegeven worden en ze helpen je goed waar nodig! Verder adviseren ze je goed over lessen en afrijden en werken samen met jou naar je rijbewijs toe.

Mohammed

9/10

Hele, goeie en duidelijk rijschool.

Marisol

10/10

Het is een goie en bekende rijschool Ik vond de rijinstructeur heel fijn fijne rijlessen gehad en toch veel geleerd echt een aanrader want de rij instructeur en een goeie rustige man en geef goed uitleg

Lisa Holling

9/10

Door de leuke en goede lessen van Michael ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Super blij mee, bedankt NXXT!

Floor Lucas

10/10

De dienstverlening van NXXT vind ik niks. Jullie zijn onbereikbaar en geven niet thuis als ik contact zoek. Mijn instructeur was echter ontzettend capabel en heeft me echt goed geholpen.

Céline

10/10

Op aanraden van mijn zusje die erg enthousiast was over haar rij instructeur ben ik overgestapt naar NXXT. Vanaf de eerste rijles heb ik altijd genoten van de lessen. Zo kan het dus ook dacht ik! William is geduldig, vriendelijk en gezellig. Een voorbeeld voor vele andere rij instructuren als je het mij vraagt. Bedankt William dat je altijd in mij bent blijven geloven en dat ik nu kan rond rijden in mijn auto!

Lorenzo

10/10

Super leuke en leerzame lessen van Barry. Ik zou ze iedereen aanbevelen.

Anoniem

8/10

Goede rijschool. Rustige fijne lessen gehad. Flexibel met tijden.

Esther

8/10

Super rijschool. Je wordt met alles geholpen en hebben voldoende tijd voor je.

Lotte

10/10

Een super fijne rijschool! Alles is netjes geregeld, zeker een aanrader

Anoniem

10/10

Dat het een hele goede rijschool is.

Rik

10/10

Top rijschool. Ik heb les gehad van William Mooijman en dat was ook top. Ik heb van hem goede lessen gehad en hij stelt je goed op je gemak. Zeker een aanrader!

Remco Ros

9/10

Ik kan iedereen die in Den Haag e.o. wil lessen deze rij instructeur aan bevelen neemt de tijd en toont interesse en helpt je waar nodig is echt een toffe peer als jezelf ook laat zien je wel degelijk wil ook al ben je ouder zoals in mijn geval toch me rijbewijs dankzij Steven

Nathalie Heuts

8/10

Ik heb hele fijne lessen gehad, hard gewerkt aan mijn verbeterpunten. Ik werd heel erg op mijn gemak gesteld en kreeg fijne feedback.

Shirley Hanzi

10/10

Goede rijschool, goede tips en uitleg gehad, instructeur was ook top. Kort gezegd ik zou deze rijschool zeker aanbevelen! Joejoe

Jeffrey Mendel

9/10

Zeer duidelijke lessen waarin alles heel rustig en fijn word uitgelegd. Vriendelijke instructeur. Het enige puntje dat ik zou hebben is dat er niet altijd even goed aan de afspraken gehouden word. Instructeur is een paar keer wat later geweest (5minuten/10minuten) waarna deze minuten niet gecompenseerd werden door langere les o.i.d. en dat telt op.

Sjuul Lammers

10/10

Goed, ik ben er erg tevreden mee.

Sebastiaan Daalmeijer

9/10

Dat ze goed te werk gaan, makkelijk bereikbaar en goede instructies. Het vertrouwen wat je krijgt voordat je op examen gaat.

Nervana

10/10

Super! Echt fijn als je zenuwachtig bent kan Peter goed mee omgaan en heeft ook veel vertrouwen in je!😁😁😁

Mariska Kersten

9/10

Dat de dienstverlening heel goed was.

Solange Feron

10/10

Mijn rijlessen bij Peter Sittrop waren leuk, leerzaam en relaxt en ik had geen betere rijschool/instructeur kunnen kiezen.

Lieke

10/10

Super, een fijne rijschool met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Jeffrey de Groot

8/10

Helemaal prima.

Stefan Ruiter

10/10

Super leuk om met Marc te rijden, en ook nog eens heel leerzaam! Marc is altijd mooi optijd en zorgt voor een leuke les, samen dikke lol gehad!

Anoniem

4/10

Ze laat vaak niks van zich horen. Nadat ik gezakt was voor mij rijexamen kon ik haar nergens meer bereiken

Anoniem

7/10

Makkelijk, stipt

Sjafaat

10/10

de Heer William Mooijman , Beste instructeur die ik ben tegen gekomen. Altijd op tijd netjes aardig, leuke gesprekken en tijden gehad. De les methode die de instructeur toekent helpt je om vlot & veilig over weg te gaan. Dit is een instructeur die met zijn hart werkt, Inplaats van zijn pedalen. Ik zou de heer mooijman aanraden bij iedereen die ik ken 10 sterren.

Frode van der Drift

10/10

William is echt een geweldige vent waarmee ik zoveel mooie uren mee heb gereden. Ook al wordt het "rijlessen" genoemd, het voelde zeker niet als een les. De sfeer was altijd erg relaxed en het was zeker nooit saai. Natuurlijk leerde je elke les veel nieuwe dingen van William, zelfs al was het onbewust. Ik heb nu mijn rijbewijs gehaald, maar ik ga de tijd met William zeker missen. Ik raad zeker iedereen aan om bij NXXT te gaan rijden, want ik kan mij niet voorstellen dat er een betere of gezelligere rij-instructeur is dan William.

Jamirico Gielis

9/10

Goede service. Nooit problemen gehad. En met problemen helpen ze je altijd

Sterre Koelewijn

10/10

Goede begeleiding. De instructeur legde alles op een rustige en duidelijke manier uit en had veel geduld. De lessen waren erg gezellig.

Kira Dölle

9/10

Hele leuke en leerzame rijlessen.

Dragana van Peer

10/10

Super leuke tijd gehad op een goede en leuke manier leren autorijden. Ronnie is een fijne rijinstructeur ik kan hem iedereen aanbevelen. In 1x geslaagd heel erg bedankt Ronnie Nouws

Michael

10/10

Zeer tevreden over NXXT heb in een korte periode voor een mooi bedrag mijn rijbewijs kunnen halen. Patrick Tamerus is zeer gemotiveerd in het aanleren van alles wat er bij komt kijken voor je theorie en praktijk examen. Ik raad iedereen aan bij NXXT hun rijbewijs te gaan halen.

Sjanita Verspaget

10/10

De rijlessen zijn prettig en duidelijk

Leonie Meihuizen

10/10

Ik heb hele fijne, ontspannen en vooral leuke rijlessen gehad bij Ronnie Nouws in Breda! Hij heeft geduld en werkt samen met jou aan je zelfvertrouwen. Een echte aanrader!

Anoniem

9/10

Ik kan mijn ervaring natuurlijk niet vergelijking met een andere rijschool, maar ik weet 100% zeker dat William Mooijman de leukste en beste rijleraar is. De lessen waren leerzaam, leuk en grappig. Stiekem vind ik het wel jammer dat de lessen voorbij zijn.

Jimmy Kortekaas

10/10

Ik heb mijn lessen gehad bij William mooijman het was een top leraar ik kwam terecht bij hem nadat ik weg was gestuurd bij een andere rijschool omdat diegene zei dat ik niet kon rijden en voor een automaat moest gaan William heeft mezelvertrouwen in auto rijden weer terug geven en daardoor ben ik in 1 keer geslaagd en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

Eya

10/10

Peter is een erg vriendelijk persoon, legt alles goed en rustig uit en geeft je de kans om dingen zelf te doen. Een top rijschool!

Cobra hennevanger

10/10

Ik heb bij William gereden en serieus die man is goud waard. Ben altijd sceptisch over reviews maar heb de duurste pakket genomen(met tussentijdsetoets) en ben voor de TTT in 1x geslaagd en voor mijn rij examen. william je bent een topper. Enige vervelende was dat je om 8uur voor me deur stond om te oefenenπŸ˜‚πŸ˜‚ groetjes Cobra

Isabel de Leijer

8/10

Ik vind dat NXXT het goed heeft geregeld. Want mijn eerste instructeur was ineens gestopt en toen heeft NXXT vanuit hun een nieuwe instructeur gevonden. Dit was erg prettig!

Emma

10/10

Super goed!

Anoniem

9/10

Nxxt is een prima bedrijf om je rijbewijs te halen en men luistert naar de wensen van de leerling.

Shaun llewellyn huntley

10/10

Hele aardige en betrouwbare man , Echt een aanrader voor ieder die E rijbewijs wil halen , eerlijk geduldig en stelt je op je gemak

Annelie Vos

10/10

Zeer flexibel en doet er alles aan om goede lessen te bieden naar de wens van de klant

David

10/10

Erg fijne rijlessen gehad, en gezellige instructeur!

Nils

9/10

Goede rustige instructeur met een hoge spanningboog, je bent vrij om fouten te maken en word erg goed begeleid om dit een andere keer beter te doen.

Tim Verbruggen

9/10

Vooral de rijinstructeur was erg goed. Sociale man, rustig en prettig om mee te werken. Of je dezelfde dan krijgt als ik, weet je dan natuurlijk niet.

Anoniem

9/10

Goede service en altijd behulpzaam

Anoniem

8/10

Vriendelijk en duidelijk

Colin van Waveren

10/10

alles is perfect gegaan je krijgt alle info over je lessen ruim op tijd en de lessen zijn altijd perfect gegaan en je kan altijd dingen aan passen naar hoe je les wil krijgen. Ik zou de rijschool echt aan raden

Quinty

10/10

Ik heb rijles gehad van William Mooijman en vanaf de eerste les voelde ik mij meteen op mijn gemak. De lessen waren altijd erg gezellig, maar zeker ook leerzaam. William heeft veel geduld en legt alles goed uit. Ik zal het aan iedereen aanraden op bij William rijles te volgen en ik ben erg dankbaar dat hij mijn rijinstructeur was en dat ik nu mijn rijbewijs heb. Ik zal de rijlessen zeker missen. Heel erg bedankt voor de leuke tijd William!

Laura

9/10

Ik heb enorm veel plezier gehad tijdens mijn rijlessen! Super begeleiding en ook echt een rij instructeur die mij super heeft geholpen en mij erg veel heeft geleerd en bij gebracht! Ik ben William Mooijman super dankbaar voor de leuke en leerzame lessen! En ik raadt hem zeker aan ! Ik ga je lessen en gezelligheid enorm missen! Dank je wel William!

Shalini

10/10

William is erg vriendelijk, gezellig en geduldig, maar houdt oog voor detail en is eerlijk. Dit helpt heel erg tijdens de lessen omdat hij zich focust op je persoonlijke autorijontwikkeling. Daardoor heb ik een mooie en geslaagde tijd achter de rug!

Fleur

10/10

Top rijschool! Hele leerzame en leuke lessen.

Niels

9/10

Goede rijschool. De rijinstructeur die ik had was William Mooijman. Goede uitleg gehad en hij stelt je goed op je gemak.

Wendel de Vries

10/10

Prima organisatie. Ik heb gereden met een fijne rij instructeur. Ik heb heel erg veel geleerd, waardoor ik perfect was klaargestoomd voor het examen dat ik in 1 keer gehaald heb!

Anoniem

10/10

Deze verliep altijd zeer goed. Zeer duidelijk en behulpzaam

Daniel Rietveld

9/10

Het is alweer meer dan een jaar geleden sinds ik bij William Mooijman gelest heb, maar toch kijk ik nog steeds met veel plezier terug op onze tijd samen. William is een zeer bekwame, geduldige, betrokken en bovenal gezellige rijinstructeur waarbij je niet anders kan dan je thuis voelen. Het is maar dat 'ie niet in Rotterdam rijdt, anders had ik al m'n vrienden naar 'm toegestuurd. Nogmaals bedankt William!

Anoniem

6/10

Mijn dochter was ontevreden over haar rijinstructeur en wilde een andere. Ze had echter al een extra pakket betaald met rijlessen en examen. Dat zou allemaal geen probleem zijn. De procedure is dat de instrukteur het geld terugbetaalt. Dat deed ie dus niet. Gemaild en gebeld met NXXT, en uiteindelijk geregeld, al duurde het wel lang.

Ricardo

10/10

Zo goed als altijd op tijd (soms met spitsuren paar min later) goeie en handige methodes kwa parkeren enzo rijinstructeur william mooijman hou van praatje maken beleefd maakt genoeg tijd vrij voor je

Myron

10/10

Fijne rijschool, rijbewijs snel gehaald

Max

10/10

Dat het een top rijschool is met super gezellige en leerzame lessen

Zoë

9/10

Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Herbert Linskens. Het waren goede lessen waar ik veel van leerde. Het was altijd gezellig en er was een ontspannen sfeer in de auto waardoor ik me erg op me gemak voelde.

Kelly franken

10/10

Hele fijne rijschool. Zorgt ervoor dat je goed voorbereid op examen gaat!

Anoniem

10/10

Super rijlessen bij William gehad. Hij geeft op een hele gezellige manier les en blijft altijd positief.

Gratis Proefles