Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.3

Bereikbaarheid : 4.7 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.8 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 989

Eindoordeel : 4.7 / 5

Autorijschool Frank van Schaik NXXT

10/10

Frank is erg rustig, is een leuke en aardige man en heeft veel geduld. Frank legt alles heel rustig uit waardoor ik veel heb geleerd. Ook met behulp van filmpjes, of zn zelf gemaakte tekeningen en zn speelgoedauto. Al net al heb ik heel veel geleerd, hele leuke rijlessen gehad en beveel ik Frank zeker aan!

Ali

10/10

Ik ben in een keer geslaagd en daarom raad ik rijschool nxxt heel erg aan, Voor als je bij peter sittrop gaat lessen. Peter heeft een hele goede uitleg methode en heeft veel kennis van het verkeer. Als je iets niet snapt van bijvoorbeeld voorrang, dan legt hij het heel visueel uit. En dat is een goede terugkoppeling naar het bedrijf.

Miëtte Bergsma

10/10

Ik heb het altijd heel gezellig in de auto gehad! Ik vond het nogal spannend om te gaan auto rijden, maar mijn instructeur Frank had veel geduld en aandacht en wist op de juiste manier mij zelfvertrouwen te geven om achter het stuur te zitten. Ik heb uiteindelijk met veel plezier gereden en in 1 keer mijn rijbewijs behaald!

Nxxt

10/10

Nxxt biedt betaalbare lespakketten je kan ook in termijnen je lespakket betalen. Bij nxxt krijg je een goede begeleiding tijdens je hele traject. Meneer Peter Sittrop was mijn Rijinstructeur hij Heeft mij met geduld behandeld en hij heeft mij de juiste begeleiding gegeven tot verbetering volgens mijn tempo,hij geeft zeker goede en eerlijk advies. En hij weet op welke wijze en wanneer hij je een kritisch feedback moet geven om je de motivatie te geven om het toch beter te doen. Naast dat is meneer Peter zeer vriendelijk en hij communiceert ook goed en hij is goed te bereiken. Ik heb mijn rijles traject als fijn ervaart en ik wens alle nieuwe mensen het zelfde ervaring.

Véroni Hermkens

10/10

Altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd, super fijne begeleiding en snel je rijbewijs. Zeker een aanrader!

Louise Heidenreich

10/10

Hele fijne rijschool, de communicatie was fijn, de rijlessen verliepen soepel en na elke rijles voelde ik me een stukje zekerder over mijn rijvaardigheid!

Liene Blonk

8/10

Op een fijne manier goed les geven.

Solana Kempen

10/10

Peter is een hele fijne rijinstructeur en weet heel goed wat hij doet, daardoor is hij ook goed in dit. Hij heeft een bepaalde rust bij mij gecreëerd waardoor het allemaal een beetje makkelijker verliep. En ook toen ze na de TTT vertelde dat 23 mei eigenlijk te kort dag was voor praktijk. Heeft die uren vrij gemaakt en na elke les dag nog wezen lessen zodat ik het zou gaan halen. Dat heb ik door hem ook echt gehaald.

Gino Lahaye

10/10

Jos Kohnen is een hele duidelijke en goede intructeur. Goede lessen gehad!!! Top!

Sharon Badergoll

10/10

Ze helpen je van a tot z, als je iets niet weet je kunt ze altijd vragen en zijn altijd bereikbaar.

Lucy de Ruiter

9/10

Erg tevreden. Goede begeleiding. Heeft mij goed opweg geholpen naar mijn rijbewijs.

Aukje Smit

10/10

Ik had een hele fijne rustige rijinstructeur die veel geduld heeft, dingen rustig uitlegt en goed luistert. Ik kan hem zeker aanraden.

Evelien

9/10

Fijne en leerzame lessen gehad!

Cornell van der Straaten

10/10

Vrienden en familie

Arnel Hamzic

9/10

Heel vriendelijk! Super leuke lessen, vriendelijke rij-instructeur! Zeker een aanrader!

Bob

10/10

Topp!

Roos

10/10

Zeer prettige rijlessen onder goede begeleiding. Op eigen tempo comfortabel leren autorijden, leuk en leerzaam :) Uitstekende kennis over auto's, verkeer en Formule 1. Zeker aan te raden!

Lynn Leunissen

10/10

Fijne rijschool! Fijne en leerzame rijlessen gehad en in 1 keer geslaagd!

Patrick

8/10

Goede service en prettige rijlessen!

Jip

8/10

Fijne ontspannen manier van lesgeven

D

9/10

Na twee keer geslaagd dankzij NXXT! Zeer tevreden over de lessen.

Kevin

10/10

Een wereld van verschil tegenover mijn vorige rijschool! Er worden goede en duidelijke afspraken gemaakt die altijd worden nagekomen. Daarbij krijg je les van een instructeur die het rijden niet alleen leuk en gezellig maakt, maar er ook alles aan doet om je zo goed mogelijk te leren rijden en je klaar te stomen voor dat examen. Ben je opzoek naar een rijschool? Zoek niet verder!

Ramon

10/10

Gezelligheid & rijden

Sam van Sint-Truijen

8/10

Prima dienstverlening. Ik heb me op m’n gemak gevoeld en kon het goed vinden met m’n instructeur.

Ou-Noemedey Honnef

9/10

Het was een top service en top docent. Alles werd op een goede manier uitgelegd en duidelijk. Zeker aan te raden!

Floyd Oude Bekke

9/10

Fijne leraren die een goede opleiding verzorgen.

Esmée Koster

10/10

Ik heb niets anders dan positieve dingen te zeggen over rijschool NXXT. Heb hele leuke lessen gehad en tevens ook hele fijne begeleiding van mijn rij instructeur. Ben soms een behoorlijke stresskip en ben daarom nog meer te spreken over NXXT en hoe zij mij daarin hebben begeleid. Echt top!

DD Ye

10/10

De rijlessen bij Truus is echt altijd als prettig ervaren. Echt een super rijschool, ik raad het iedereen aan! Bedankt!

Michelle

10/10

Super rijschool, de lessen bij Peter Sittrop waren zeer leerzaam en verliepen altijd heel goed. Top instructeur. Jos Kohnen zou ik daarentegen zeer zeker niet aanbevelen.

Melvin Venena

10/10

Ik kan niet spreken over heel nxxt. ivm ik maar ervaring heb met 1 persoon. En deze man is gewoon de beste😄 ik heb elders een rijschool mee gemaakt die van alles beloofde en het niet waar maakte en na mijn verhuizing kwam ik na een aantal andere rijscholen Guido tegen van nxxt. Tot slot ik kan er niet anders van maken dat het een top gozer is en een super fijne leraar!!

Marcel Poortvliet

10/10

Het was altijd super gezellig in de auto en de tips en trick werden op een rustige en leerzame manier verteld.

Rijschool Veldhuyzen-NXXT

9/10

Hele fijne en rustige begeleiding en altijd in een goede stemming

Noor Stoop

9/10

Ik ben erg tevreden over de rijlessen die ik heb gekregen. Ik heb zeer veel geleerd van mijn instructeur Micheal. Altijd positief en aanmoedigend maar duidelijk wanneer het moet. De rijlespakketten zijn makkelijk aan te schaffen en het contact met de rijschool en instructeur is gemakkelijk en snel.

Daniela

10/10

Mijn ervaringen, zeker een aanrader om bij NXXT te gaan leren rijden. Zeer te vreden!

Yassine Raqui

10/10

Super rijschool. Heel fijne en geduldige uitleg door de instructeur. Jos is ook heel behulpzaam en altijd bereid mee te denken met welke situatie dan ook. Absoluut een aanrader!

Renzo Kremer

10/10

Super fijne rijschool. Duidelijke uitleg door de instructeur.

Melvin

10/10

Een goede rijschool die je mooi begeleid naar je rijbewijs

Josette Koppelaar

10/10

Ik zou het iedereen aanbevelen! Super gezellige en leerzame lessen gehad. Feedback word op een positieve manier gegeven en er is ruimte voor verbeteringen! Ik heb alle lessen fijn ervaren

Jerien K.

9/10

De dienstverlening is zeer prettig en leerzaam.

Nellie

4/10

Nxxt prima, instructeur zeker niet

Christina L.

10/10

Ik heb mijn rijlessen bij Truus altijd als zeer prettig ervaren. Stap voor stap heeft ze alles aan mij uitgelegd op een tempo die voor mij goed te doen was. Daarnaast had ik ook voldoende tijd om dingen te herhalen en was er altijd de mogelijkheid om onderdelen extra te oefenen als ik daar behoefte aan had. Truus is geduldig en prettig in omgang! Onder de rijles door altijd gezellig in gesprek over van alles en nog wat, maar wel met aandacht en prioriteit bij de rijles.

Kayleigh Herberichs

10/10

Super rijschool!

Sam de Munnik

10/10

Ik heb altijd met een fijn gevoel bij Frank in de auto gezeten. We hadden altijd leuke gesprekken en we waren serieus waar dat nodig was. Frank gaf altijd goede feedback en was op weg naar het examen altijd heel realistisch en eerlijk. Hij wijst je goed op je verbeterpunten en kaart ook je pluspunten aan. Ik kan Frank zeker aanraden!

Yoeri

10/10

Instructeur is altijd aardig, kun je een goed praatje mee maken, is altijd optijd (vaak zelfs te vroeg) en geeft goede uitleg

Leah de Keyzer

10/10

Aan te raden deze rijschool

Beaudine

10/10

Goede rijschool, met een fijne manier van lessen

Nxxt

9/10

Top !!

yassine

10/10

Zeer goed

Alma

7/10

Was quickly to start my lessons.

marcel

8/10

uitstekend

Guus Damen

9/10

Elke les bij Claudia was een leuk en leerzaam. Claudia is erg vakbekwaam en heeft me geleerd niet zo perfectionistisch te rijden. Zeker een aanrader!

Oliviér de Leeuw

9/10

Als je écht wil leren rijden moet je bij Dennis Mook zijn. Hij neemt de tijd om alles goed door te nemen en zorgt dat je het ook begrijpt. Zegt waar het op staat en draait er niet omheen waardoor je weet waar je aan toe bent. Daarnaast beschikt hij over een goeie portie humor zodat je je nooit verveelt!

Andrea Arapovic

8/10

Gezellig, sociaal maar ook leerzaam

Erik

10/10

Netjes, verzorgt, duidelijk

Rose-Anna

9/10

Fijne communicatie en goed geregeld.

Kyra

10/10

Goede rij instructeur houd je goed rustig en geeft complimenten en vertelt duidelijk wat er mis en goed ging

Noëlle

7/10

Geduldig, rustig, goede uitleg

Davitha Da Costa Gomez

9/10

De lessen bij claudia in de auto waren altijd gezellig en leerzaam. Ik voelde me zeer thuis bij haar tijdens de rijlessen. Het was vooral fijn om te werken met het doe het zelf methode daar leerde ik veel van. Bedankt voor alle leuke lessen.

Anouck

10/10

Ik vond het leuke rijlessen met heldere uitleg!

Bram B

10/10

Erg tevreden over de begeleiding in het behalen van mijn rijbewijs

Koen

10/10

Prettige sfeer in de auto, fijn direct in de tips en wat goed ging en wat beter kon

Jordy Scheurwater

10/10

Ontzettend goede begeleiding gekregen bij NXXT. Mijn instructeur Ton in 't Veld was ontzettend behulpzaam en geduldig. Autorijden was absoluut niet iets wat voor mij makkelijk op te pakken was, maar alle dingen waar ik moeite mee had kon ik bespreken met de instructeur om vervolgens samen een manier te vinden waardoor ik het toch kon leren. Door de goede begeleiding heb ik het uiteindelijk in 1x gehaald!

Daphne Tax.

10/10

Een super goede rijschool, ze leggen het je stap voor stap uit. Ontzettend goede begeleiding. Rijschool NXXT een goede rijschool.

Melissa Zoetekouw

10/10

Top instructeur en goede uitleg

Jamilla de heus

10/10

Top rij instructeur, was heel geduldig maar ook duidelijk ik raad iedereen nxxt aan

Sabrina Beugelsdijk

10/10

Bij Stefan fijne, gezellige maar vooral leerzame lessen gehad. Vanaf het eerste moment een fijn gevoel en prettige begeleiding tot het einde.

Kenneth H.

10/10

Bij Truus in de auto heb ik mij altijd fijn gevoelen. Naast dat de auto fijn reed was het met Truus altijd gezellig. Ze gaf nuttige tips en heeft mij tot het einde goed begeleid. Als ik een berichtje stuurde was er altijd erg snel antwoord. De methode van lesgeven was duidelijk en rustgevend. Erg bedankt!

Puck Meurs

10/10

De lessen bij Claudia waren erg leuk, gezellig maar vooral erg leerzaam. Claudia helpt je bij het zeker worden van jezelf in de auto! Ze geeft tips maar ze helpt je ook bij momenten waar het even mis gaat. Dit lost ze dan samen met jou op! Zelf ga ik de lessen erg missen! Vooral de leuke gesprekjes en het lachen ondertussen. Claudia bedankt!

Dilshan

10/10

Ik heb me ingeschreven en na twee weken kon ik al beginnen met rijles. Ik heb goeie begeleiding gehad en leuke ervaring opgebouwd als je een rijschool zou zoeken zou ik aanraden om bij deze tegaan.

Renee

10/10

Goede ervaring, fijne begeleiding.

Cornee vd steen

9/10

Een goede rijschool

Zakaria

10/10

Fijne samenwerking, en goede lessen voor een schappelijke prijs

Kiora Aalders

10/10

Super rijschool en instructeur!

Alex

9/10

Toplessen, heb het altijd gezellig gehad in de auto en heb op mijn gemak leren autorijden.

Julian

10/10

Ton in 't Veld is een fijne en betrokken instructeur. Scherp, maar wel gezellig!

.

9/10

Je leert heel erg goed en snel

Liam Noorloos

10/10

Ik raad het zeker aan om te gaan lessen bij deze rijschool. Zeer betrouwbare service en bewust bezig met jouw voortgang. Ook zijn ze geduldig en zijn ze altijd bereid om je te helpen. Sierd-Jan is een top instructeur dus die kan ik ook zeker aan raden!

Lukas Gutowski

10/10

Super rijschool, top instructeur. (corné heeft mij les gegeven en het is hem supergied gelukt. Namelijk in 1x mijn praktijk binnen :))

Nithish

10/10

Really good driving school. Roy gave me a lot of tips and helped me to manage difficult situations. He also explained the concepts in English.

Joran van Eijl

8/10

De begeleiding en informatie die gegeven wordt helpt erg met het vervaardigen van de kennis en rijvaardigheid. De communicatie is erg fijn en de rijinstructeur is bijna altijd bereikbaar en bereid mee te denken voor oplossingen. Al met al een fijne ervaring.

Lonneke Zuijderwijk

9/10

Goede rijschool, fijne auto, goed uitgelegde instructies erg goede communicatie en veel gezelligheid!

Daan

9/10

Een goede rijschool met goede en leuke begeleiding. heb hierdoor snel mijn rijbewijs kunnen halen.

Robin Burggraaff

10/10

Heel goed bereikbaar en heel snel geholpen. hele fijne instructeur en goede auto. Instucteur speelt heel goed in op het niveau en focust op de verbeterpunten

Nithusheka

10/10

Het is een goede rijschool, zeker een aanrader

Dominika Mroczkowska

9/10

Ik vond het fijn om bij nxxt te lessen en de rijlessen met michael verliepen altijd goed!

Indy

9/10

Hele gezellige rij instructeur die weet wat ie doet.

Maik Brouwers

10/10

Jos kohnen is een geweldige instructeur waar je heel veel van kan leren!

Tielke Giesen

9/10

Het is een fijne organisatie, ik heb fijne lesse gahd met Claudia. Altijd gezellig en heel leerzaam.

Joey Maesen

10/10

Super fijne instructeur, en helemaal niet te duur!

David

10/10

Frank is een top instructeur!

Willemien Smits

9/10

Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Het waren erg leerzame lessen op een leuke manier! Ook krijg je veel fijne tips waardoor je zelf al snel meer vertrouwen achter het stuur krijgt. Ik ben erg tevreden! :)

Mirte de Wit

10/10

Super fijne begeleiding en altijd gezellig!

Martijn

9/10

Ze leggen goed uit naar wat nodig is voor jou

Cynthia

8/10

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Het waren altijd leerzame lessen en ik werd altijd goed geholpen. En ik vond het erg leuk dat ik je mocht helpen met jouw examen tot ris-instructeur!

Marieke Nieuwboer

10/10

Zeker een aanrader! Erg tevreden. Goede begeleiding, geeft goed advies en helpt je goed opweg naar je rijbewijs, gezellige gesprekken in de auto

Justin scholtissen

9/10

Top bedrijf

Tatum

9/10

Erg fijne lessen met een super fijne instructeur

Mick

10/10

Met plezier de rijlessen bij NXXT gevolgd! Ik heb een super fijne instructeur gehad die voor zijn leerlingen klaarstaat en altijd het beste uit ze naar voren wilt halen. Ik heb alles als goed beoordeeld, omdat het al met al een super fijne rijopleider is. Fijne en nauwe communicatie, begeleiding binnen en buiten de auto, een goede instructeur met veel kennis van het vak die hij goed weet over te brengen op de leerling en altijd stipt op tijd!

Bo de Jongh

10/10

Goede rijschool waar ze snel en vlot te werk gaan.

Luca

10/10

Fijn, zeer goede hulp en fijne rij instructeur met duidelijke uitleg en hulp

Gratis Proefles