Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.3

Bereikbaarheid : 4.7 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.8 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 1520

Eindoordeel : 4.7 / 5

Annelynn

8/10

Goede rijschool

Marley

10/10

Hij legt alles duidelijk uit

Siebrich

9/10

Erg goed! Heeft veel geduld en je krijgt de ruimte en de tijd om je te ontwikkelen op de weg!

Liam Engels

9/10

Altijd goede uitleg gehad van Jos en altijd goede lessen.

Rijschool NXXT

10/10

Altijd fijne lessen gehad bij Peter! Had last van faalangst, daar het altijd open over gehad, hij kon me altijd geruststellen en wist hiermee goed om te gaan. Hij gaf goeie ,duidelijke instructies en ezelsbruggetjes om dingen beter te onthouden. Altijd een aangename sfeer!

Marc Reijersen

9/10

Geweldige rij-instructeur, heel kalm tijdens het rijden, leuke gesprekken. Zorgt ervoor dat je je heel comfortabel in de auto kan voelen! Zeker aan te beleven

Bas de Rechter

10/10

Goed geregeld, vooral makkelijk met de rijbewijs app. Vriendelijk, goede service

Madelief

10/10

Super fijne en soepele rijschool. Alles wordt duidelijk vertelt en vaak herhaald, en Jos stelt je ook meteen op het gemak. Zeker een aanrader!!

Philip Bassa

10/10

Top ervaring met deze rijschool! Ik heb rijles gehad van Indira Cviko, en heb na alle goede uitleg en tips mijn rijbewijs kunnen halen!

Marjan

10/10

Ik heb genoten van mijn rijlessen. Xhelil legt alles goed en rustig uit, hij neemt goed de tijd voor je. Ik zal hem zeker aanraden. Dankjewel xhelil voor de fijne rij uren. Had het niet anders willen doen. Groetjes marjan

Vega Diesveld

9/10

Fijne rijschool, toch in een korte periode mijn rijbewijs kunnen halen. Rijles was altijd leerzaam en gezellig.

Emma Hendriks

10/10

Leuke instructrices!

Noa

10/10

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij instructeur Mendel Meinema. Ik kan NXXT zeker aanraden. Mendel is geduldig en geeft duidelijke instructies over hoe je echt voorbereid bent op je rijexamen. Het was een prettige ervaring!

Debby Dijkstra

10/10

Het is een goede rijschool met een fijne instructeur! Ik heb genoten van de rij lessen en ook zeker heel veel opgestoken!

Carlin Dekkers

10/10

Dat het heel goed is.

Thomas Veldhuijsen

8/10

Van goede kwaliteit

Willemijn Graveland

10/10

Geslaagd bij Rob van der Stigchel van rijschool nxxt! Rob is echt een hele fijne en professionele instructeur! Hij is geduldig en legt alles rustig uit. En daarbij was het ook altijd gezellig in de auto. Hij loodst je er echt doorheen. Kortom: zeker een aanrader!

Inge

10/10

Fijne lessen gehad en een super leuke en gezellige sfeer. Echt een aanrader voor andere.

Renee weijers

9/10

Fijne rustige rij instructeur. De sfeer in de auto was zeer ontspannen wat heel prettig was. Het heeft mij enorm geholpen!

Mourad

10/10

Super fijne rijinstructeur. Heel relaxed en ervaren met een hele goede leer methode. Heb echt heel veel en snel geleerd 🙏

Wessel

8/10

Super gezellige rijlessen gehad, veel geleerd van René en uiteindelijk door goede hulp mijn rijbewijs mogen halen.

Chantal

10/10

Hele goede gezellige leuke rijlessen gekregen van Paul de Jongh wil je heel erg bedanken en voor alle vertrouwen dat je me hebt gegeven en altijd voor me klaar stond.

Danique

10/10

Goede rijschool. Hele goede, fijne en gezellige rijlessen gehad! John Christ is een top rijinstructeur, hij geeft je zelfvertrouwen, heeft veel geduld, laat je op je gemak voelen, hij leert je alles op een hele fijne en rustige manier. Daarnaast communiceert hij goed, is flexibel, en komt afspraken altijd na. Ik heb het heel erg naar me zin gehad en daardoor vloog elke rijles voorbij!

Nexxt

7/10

Goede rijschool

Joanne

8/10

Duidelijke feedback

Nxxt

9/10

In 1x geslaagd bij Nxxt! mendel Mienema was een super fijne instructeur en is zeker wel aan te raden. Hij gaf altijd duidelijk instructies en kwam al zijn afspraken na

Luuk

10/10

Altijd goed contact gehad en duidelijke instructies gehad tijdens het lessen, instructeur ook altijd netjes op tijd en flexibel. En verder een fijne sfeer in de auto! Ik heb gelest bij isabel.

Esther

10/10

Hele leuke rijlessen gehad! Frank was een top rijinstructeur, duidelijke uitleg tijdens de rit en geeft goede lessen! Ik raad NXXT zeker aan!

Merlyn

10/10

Mijn instructeur had een fijne werkwijze en de sfeer binnen de auto was altijd goed.

Luca Bakkers

10/10

Dat ze zeker bij nxxt moeten rijden en in het speciaal John Christ. Goede uitleg en goed bereikbaar.

Delany

10/10

Het eerste contact was met de klantenservice dit ging super flexibel en werd goed te woord gestaan. Ik kon gelijk een proefles inplannen. Ik kreeg een proefles bij xhelil domi. Dit ging super goed we hebben besproken over welk pakket het handigste was & hoe verder. Mij werd alles goed uitgelegd en zodra ik alles geregeld had (gezondheidsverklaring/machtiging) kon hij gelijk mijn examen in plannen de eerste dattum was 25 augustus (ik starte in mei 2023) dit was super snel maar ik vondt het top. Afgelopen tijd heel veel geleerd en daarnaast natuurlijk veel gezellig gesprekken gehad want je leert elkaar ook kennen naast alleen leren rijden. Hij gaf altijd goed en duidelijk aan wat ik kon verbeteren en gelukkig kon in ook zeer kritisch naar mij zelf kijken alle lessen zijn top verlopen en super snel gegaan. Vandaag examen gehad en gelijk geslaagd met 1 klein puntje wat meer vlotheid creëeren verder was het top. Ik ben super blij en dankbaar en kan nu met een gerust gevoel op vakantie eind september met mijn rijbewijs . Iedereen super bedankt maar vooral xhelil domi: je bent een rustig persoon maar wel altijd gezellig en maakt een leuk praatje. Dat maakt het echt fijn onder welke omstandigheden ook jij blijft rustig en dat vondt ik super fijn. Heel veel geluk in de toekomst en als je bij nxxt wilt lessen omgeving arnhem vraag vooral naar xhelil domi hij is top

Thirza

9/10

Top!

John

10/10

Zeker doen! Leuke leermeester en goede uitleg !

Mariëlle

8/10

Goeie en duidelijke lessen! Erg veel geduld en geeft je zelfvertrouwen. Zeker aan te bevelen!

Martijn

10/10

Heel open en duidelijk

Kane

10/10

Ik mocht de dienst verlening van jos kohnen ervaren en Ik zou ook voor jos kohnen kiezen (als je dit graag zou willen weten). laat je alles vertellen , kom niet met eigen informatie. Dit is totaal niet nodig voor het slagen, als jij alles doet wat je verteld wordt dan gaat dat de sleutel zijn tot jou slagen! - kane rijnders geslaagd op 17-08-2023

Martijn

10/10

Fijne rijschool. In één keer geslaagd d.m.v. goede begeleiding!

Marthe de Frel

7/10

Goede rijschool, de lessen waren altijd fijn.

Tom Rutgrink

9/10

Zeer goede begeleiding en duidelijk. Ook leuke mensen!

Ruben Meenink

9/10

Ram goeie. Fijn dat er werd meegezocht naar de beste manier om in mijn tijdsbestek mijn rijbewijs te halen, ook als je heel zenuwachtig bent en dergelijke heel prettig.

Massi

10/10

Goede rijschool, Top.

Shano

7/10

Goede rijschool

Thi Hiem Nguyen

10/10

Fijne rijschool

Chiaro

10/10

Dat het leerzame maar ook leuke lessen zijn en dat ze je een fijn gevoel in de auto geven.

Marije

7/10

Fijne lessen gehad bij rijinstructeur Ruben Bongaards. Een rijinstructeur die duidelijk les geeft. Geduld heeft en je helpt in jou eigen tempo!

Valentijn Meijer

10/10

Dat het een zeer goede en soepele hulp is.

Thomas Westland

10/10

Rijles gehad bij NXXT en ben in één keer geslaagd. Uitleg is altijd duidelijk geweest en je verbeterpunten worden benoemd en daar ga je dan ook aan werken. Al met al en top rijschool.

Timo

10/10

Rijles gevolgt bij nxxt en het examen in een keer gehaald, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd veel aandacht besteed aan voorbereiding voor het examen.

Emily

10/10

Goeie dienstverlening

Rebecca van Sterkenburg

10/10

Super vertrouwd

Ruben

10/10

Fijne tijd gehad

Floor

10/10

In 1 keer TTT en praktijk gehaald met behulp van de uitstekende rijlessen van NXXT/Edwin.

Kyan van Ewijk

9/10

Echt geweldige dienstverlening! Zeker een aanrader.

Lara Visser

10/10

Altijd super fijne en goede begeleiding gehad, alles werd altijd duidelijk uitgelegd en fouten maken was niet erg! Hier werd altijd een leermoment van gemaakt op een erg fijne en positieve manier

Herbert

10/10

Herbert is extreem goed

Nxxt

4/10

Deze rij instructeur is niet goed bevallen.

Reactie Nxxt.nl

Dank u wel voor uw review. Wij kennen Janneke inderdaad als een instructrice die altijd bereikbaar en stipt is. Ook de kennis en kwaliteit van Janneke klinkt niet als onbekend. Vervelend dat u aangeeft dat de instructeur dan toch niet bevallen is. We weten dat de begeleiding en instructie door iedereen als anders wordt ervaren. Inmiddels is er contact geweest met u en Janneke. Fijn dat uw dochter geslaagd is en in het bezit is van het zo fel begeerde roze pasje en we wensen haar veel veilige kilometers toe. Hartelijke groet, Team NXXT Rijscholen

Roos Lippens

10/10

Goeie uitleg, vriendelijk en gezellig om mee te leren rijden

Dennis

10/10

Goeie rijschool, dingen worden goed en duidelijk uitgelegd

May-Britt Kreeft

10/10

Goeie begeleiding en bereid om de tijd te nemen om alles rustig uit te leggen

Lars

8/10

Rijbewijs in 1x gehaald

Anoniem

10/10

Rijbewijs in 1x gehaald

Deveny Ramos

10/10

Fijne rijlessen

Marius

10/10

Super fijn

Romy carmona

9/10

Heele leuke rijlessen en een super fijne rijinstructeur

Iris

10/10

Erg leuke lessen en goede begeleiding van Truus!!

Lisa

10/10

Prettige rijinstructeur, kijkt goed daar de aandachtspunten die jij nodig hebt.

Luc van der mark

10/10

Top geregeld beste rijschool

Kyarah

10/10

Super fijne tijd gehad bij John. Duidelijke uitleg en fijne benadering.

Ellen S

10/10

Hele fijne, professionele rijschool met een goede opbouw in de lessen. Mijn instructeur bleef positief als ik wou opgeven en greep op tijd in als het moest.

Jesse

9/10

Gezelligheid goeie uitleg, zeker geen straf om 1 keer in de week rijles te hebben!

Danny

10/10

Zeer bereikbare instructoren en goede trainers!

Pia willems

10/10

J... is een super instructeur. Is rustig en neemt zich veel tijd. Ondersteunt je. Is ook altijd meteen bereikbaar en je kunt hem alles vragen

Hidde de Vries

10/10

Top gereden en in één keer gehaald

Justin van den Berg

8/10

Hardhandig soms, maar alleen maar met de juiste bedoelingen.

Nxxt

10/10

Niks

Chai

10/10

Mijn lessen volgde ik bij Isabel, zij is een vrolijke instructrice met geduld en luistert altijd naar haar leerlingen. Wil je iets vaker oefenen? Komt voor elkaar! Een foutje gemaakt? Maakt niet uit, volgende keer beter! Niet alleen met betere maar ook wat mindere dagen blijft ze vertrouwen in je houden. Haar boos krijgen is haast niet mogelijk. De energie en tijd die je haar geeft krijg je dan ook terug. Mijn ervaring was dan ook een 10/10. Isabel ik ga je leuke gezellige lessen missen! ❤️

Thijmen Terlouw

10/10

Ik kan je deze rijschool van harte aanbevelen

Taha Gtiti

10/10

Dat het een top rijschool is

Daniël Buis

10/10

Uitstekende begeleiding tijdens het rijden.

Lisa Kofflard

9/10

Altijd goed behandeld; als je iets bijvoorbeeld wat lastiger vind kan je dat gewoon aangeven en zorgt de instructeur dat je daar meer mee oefent. Ook leuke gesprekken en vaak lachen met de instructeur, maar als je even niet wil praten is dat ook meer dan oke. Top.

Nadia Barrett

10/10

Heel erg tevreden over rijschool NXXT. Heb mijn rijbewijs gehaald met dank aan mijn rijinstructeur Jos van Basten!! Hij kon goed uitleggen, rust bewaren waar nodig was, weet van aanpakken en tussendoor grapjes maken hoort er ook bij. De kosten zijn ook zeer prettig vergeleken met andere rijscholen.

briganty

10/10

Ik had een super rij instructeur, veel gelachen , maar ook sirieus zijn waar het moest!

Kelvin

9/10

Leuke rijlessen gehad bij NXXT!

dominique

10/10

Het is een goede, leerzame rijschool. Ze leggen goed uit, blijven rustig en aardig. Ik heb veel geleerd en ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Ik raad hun zeker aan!

Sanna Beiboer

10/10

Rob is een prettige rij leraar. Mede door ADHD veel moeite gehad met rijden. Rob heeft heel veel geduld met mij gehad en heeft mij altijd goed geholpen!

Gersom

10/10

John Christ is echt een super instructeur. Ondanks dat ik niet in een keer geslaagd was door de zenuwen, ben ik op een hele fijne manier begeleid en mn examen met een 10 gehaald. Bedankt John!

Luke Henskens

8/10

Peter is een goede instructeur die weet waar hij het over heeft. Zijn lesmethode is duidelijk en simpel toe te passen en naast een oplettende begeleider is hij gezellig om mee te praten. De auto functioneerde goed en was erg fijn om in te rijden en de gereden routes zijn een goede weerspiegeling van de situaties die je tegen zult komen. Al met al ben ik dus zeer tevreden.

Pip Kerkhof

10/10

Heel erg goed opgeleid door @frankvanschaik altijd optijd en vriendelijk en het aller belangrijkste natuurlijk perfecte rijles instructeur.

eva

8/10

altijd op tijd en je word goed begeleid.

Diangelo

10/10

Goede instructies

Hwr vd Klomp

10/10

SUPER !!!!

Michael Kleijn

9/10

Het is een fijne rij instructeur hij blijft rustig en leg het duidelijk uit wat je niet snapt kan je altijd vragen voor meer duidelijkheid bedankt voor alle hulp en fijne gesprekken

Mark

10/10

Heel erg behulpzaam en ze knallen je erdoorheen

Max Tollenaar

10/10

Hele fijne rijschool met mooie pakketten. Super goede en fijne lessen gehad van Paul de Jongh en daarmee in één keer geslaagd!

Sofonias

10/10

Niks eig

Arjan

10/10

Zeer tevreden. Leuke instructeur. Lol onderweg. Zeer belangrijk. Zeker een aanrader!

Luuk Jansen

8/10

Uitleg is prima, instructeur is aardig, niks te klagen

NXXT

10/10

Het ging super goed! Had een aardige vrolijke en goede rijinstructeur. Hij is duidelijk en legt het goed uit. Super bedankt remco voor de goede tijd. Wilbert

Gratis Proefles