Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.3

Bereikbaarheid : 4.7 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.8 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 1776

Eindoordeel : 4.7 / 5

Esmée de Geest

9/10

Fijne rijlessen. Goede uitleg!!

Emma van Mensvoort

10/10

Heb altijd hele fijne en goede lessen gehad van Niek van der Neut! Bedankt Niek voor de opleiding en voor alle leuke lessen!

Ramon

9/10

Duidelijke communicatie, goede en vooral nuttige tips.

Sylvana Hessels

10/10

Met dank aan Mirjam Hengeveld (in mijn vorige review had ik haar achternaam verkeerd) mijn rijbewijs in 1x gehaald. Hele fijne lessen bij haar gevolgd, blijft rustig en heeft veel geduld. Ook legt ze de dingen goed en duidelijk uit. Bedankt voor de fijne lessen Mirjam!

Sylvana Hessels

10/10

Met dank aan Mirjam Wolf mijn rijbewijs in 1x gehaald. Hele fijne lessen bij haar gevolgd, blijft rustig en heeft veel geduld. Ook legt ze de dingen goed en duidelijk uit. Bedankt voor de fijne lessen Mirjam!

Ole

10/10

fijne lessen waarbij genoeg aandacht is voor zwakke punten

Renee Winter-Koens

10/10

Super! Alleen maar positiviteit

Merit Visser

9/10

Het is een prettige rijschool, met fijne instructeurs.

Shannon Jaminon

7/10

NXXT heeft een goede dienstverlening

Coen Leenheer

10/10

Met dank aan Peter Nagelhout m'n rijbewijs in één keer mogen halen. Duidelijke lessen en niet al te veel trucjes dit, trucjes dat. Hier leer je gewoon degelijk en netjes rijden en heb je voordat je aan je examen begint, het gevoel dat je snapt wat je doet.

Evie

10/10

Ik had een leuke en geduldige rijinstructeur

Michelle

10/10

Een fijne ervaring gehad. Een goede rijinstructeur die duidelijk en geduldig is.

Myrthe Olieman

10/10

Fijne rijschool om je rijbewijs te halen!

Jesse

10/10

Hele fijne rijinstructeur, super leuke gesprekken gehad en heel veel van geleerd.

Joel Louis Dasilva

10/10

Prima lespakketten en flexibel wanneer het op contact aan komt.

Ruben Derrez

9/10

Zeer tevreden! Legt alles goed en duidelijk uit en neemt zijn tijd voor jou.

Marit Lunshof

10/10

Super rijlessen gehad en mijn rijangst eindelijk overwonnen door Evelien. Mijn rijbewijs bij haar gehaald. Niemand had het beter kunnen doen dan Evelien. Zo geduldig en de volledige aandacht gekregen.

Pauline Wijers

8/10

Prima lessen, goede begeleiding

Joey Quaedflieg

10/10

Dat ze goed hun best doen zodat jij je rijbewijs haalt

Michele

10/10

Goede uitleg en een gezellige sfeer in de auto. Altijd willen helpen

Isabelle de vos

10/10

Super fijne rijinstructeur!! Brengt je op je gemak en legt alles rustig en goed uit! Zou iedereen john aanbevelen!

Rebin

10/10

Mijn ervaring met NXXT en de legendarische rijinstructeur Mendel Meinema was uitzonderlijk positief. Zijn relaxte houding in combinatie met directe en duidelijke instructies zorgde voor een leeromgeving waarin ik me comfortabel en vertrouwd voelde. Hij benadrukte het belang van het volgen van stappen en zorgde ervoor dat ik de logica achter elke actie begreep, wat mijn rijvaardigheid aanzienlijk verbeterde. Dankzij zijn aanpak ben ik nu een zelfverzekerde bestuurder met mijn rijbewijs op zak. Ik zou hem zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve rijopleiding!!

Boaz

10/10

Snelle beschikbaarheid en ze denken mee in wat ik nodig had

Inge hollander

10/10

Ik zelf heb een fijne rijinstructrice gehad " Evelien Mulder" in Assen. Begripvol en behandeld je met respect. Netjes op tijd. Ik heb jarengeleden ook les gehad maar zij is de beste die ik heb gehad. Ze is een TOPPER. Ben volof van deze rijschool. Ik beveel deze rijschool aan๐Ÿ‘ groet Inge

Senne De Rooij

10/10

Fantastisch! Zou het zeker aanbevelen

Wesley slegt

9/10

Goede les geving

Tigo Matthijssen

9/10

Geweldige manier van lesgeven. Laten je snel comfortabel voelen.

Amy

10/10

Echt hele fijne lessen gehad en laten ook merken als ze vertrouwen in je hebben

Tim Groeneweg

9/10

Dat het een goede plek is om je rijbewijs te halen.

Sara Dees

10/10

Ik heb met erg veel plezier mijn rijlessen gevolgd! De lessen waren erg duidelijk en leerzaam.

Ilaria

9/10

Een super tijd gehad Jos geeft duidelijke uitleg en veel geduld heeft die, altijd een leuk praatje onderweg zo waren de lessen nooit saai, veel geleerd bij Jos kohnen en zeker een aanrader als je nog een goede rijschool zoekt!!

Kim f.i. Havikhorst

10/10

Erg goed, met plezier rijlessen gevolgd.

Melanie

9/10

ik ben zeer tevreden over mijn rijlessen, goede en en duidelijke uitleg, ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!

Isis

10/10

Frank is duidelijk, geduldig en sluit aan bij je eigen tempo. Hij heeft mij na een vervelende ervaring bij een andere rijschool de rust en vertrouwen teruggegeven tijdens het rijden. Naast de gezelligheid, legt hij alles uit en laat je alleen afrijden als je er echt klaar voor bent.

Mijntje

10/10

Super fijne tijd gehad. In 1 keer geslaagd! Alles was duidelijk uitgelegd, makkelijk te bereiken, altijd op tijd en fouten maken mag altijd.

Tim Gotink

9/10

Ik heb als rijinstructeur Arjan Huurneman gehad, echt een super instructeur. Super duidelijk en doelgericht. Ik mocht van Arjan al veel dingen snel doen, want van je fouten leer je het meest! Altijd gezellig gehad met Arjan, elke keer zat ik met een lach in de auto. Kortom top instructeur, ik raad hem aan iedereen aan!

Simon Reuling

9/10

Ik had als rijinstructeur Paul de Jongh, hij is een erg vriendelijke man met wie je altijd kan lachen. Ook was hij goed te bereiken en antwoordde snel op mijn vragen. Daarnaast is hij altijd positief en geeft hij goed advies als je een keer een foutje maakt. Dan kan je wel de conclusie trekken dat hij een erg goede rijinstructeur is.

Esmee Heller

9/10

Dat het heel erg gezellig is bij Truus in de auto.

Robbe de Boer

10/10

Goede, aardige, flexibele instructeur, een fijne leeromgeving.

Shanoa

10/10

Erg leuke en leerzamere lessen gehad!

Indra

10/10

Superleuke instructeur, rustig en geeft de goeie informatie. Probeert echt met je te werken aan de dingen waar je nog moeite mee hebt. Heeft het beste met je voor!

Jasper

10/10

Altijd prima naar m’n zin gehad bij Jos in de auto. Hij geeft aan waar het fout gaat en hoe je dat in het vervolg kan verbeteren, maar hij geeft het ook aan als je het goed doet. Hij zorgt dat je het juiste niveau hebt voor het rijexamen waardoor dat bijna voelt als een formaliteit. Top!

Marco

9/10

De auto was zeer gebruikersvriendelijk. De rijinstructeurs zelf zijn het gezicht van een rijschool en deze maken of breken het succes voor het bedrijf. Met Rob van der Stigchel hebben ze een geweldige aanwinst te pakken. Het is altijd gezellig en leerzaam in de auto. Zeer meedenkende rijinstructeur die op gepaste wijze omgaat met jouw ontwikkeling als beginnende bestuurder. Biedt genoeg mogelijkheden om het rijden op eigen initiatief te ervaren en blijft altijd alert om in te grijpen waar nodig. Zeker een pluspunt dat hij ook interesse in jou toont als persoon en niet enkel als leerling. Kortom, de begeleiding was top. Ik ga met een goed gevoel binnenkort de eerste keer afrijden. Bedankt Rob!

Ivar

9/10

Het is een hele fijne rijschool en Wilfred is een hele relaxte soepele man die je graag help, ik zou het aanraden om hier te rijden, want je krijgt goede begeleiding, als je een keer niet kunt is dat ook geen probleem. Door de goede rijlessen van Wilfred heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald!!

Merel van Dijk

10/10

Ik had het geluk om te rijles te krijgen van Niek. Hij was heel vriendelijk, stond altijd klaar voor een praatje en was oprecht geïnteresseerd. Hij is daarnaast goed in staat om moeilijke situaties op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen en neemt altijd de tijd om ervoor te zorgen dat je het echt begrijpt. Bovendien was hij erg flexibel. Ik zou hem absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en gezellige rijinstructeur!

Chiara

9/10

Amazing experience! My instructor was just amazing, I felt safe and comfortable driving around the streets (English friendly as well!) Great atmosphere in the car every single time, it was a great experience.

Martijn

10/10

Fijne rijervaring, heel relaxed en fijn, goede kwaliteit van lesgeven.

Wouter Westerhuis

10/10

Erg positief, geen enkele problemen mee gehad!

Bryan

10/10

Super gezellige lessen en leerzaam

Pepijn

9/10

Ik heb erg fijne en goeie lessen gehad door de rijinstructeur. Hij was goed in het uitleggen van oefeningen en het rijgedrag. Heb er goeie afspraken mee kunnen maken en daardoor ook in een x kunnen slagen. Super bedankt!

Cato

9/10

Hele fijne rijschool en een positieve ervaring! Rustige en duidelijke uitleg. Remco geeft goed les en altijd gezellig!

Arda

9/10

Ik kon al binnen een paar weken beginnen met de lessen. Met een aangenaam tempo hebben we alle onderdelen behandeld, waardoor er genoeg lessen waren om verbeterpunten aan te pakken. Je krijgt goede feedback en de lessen worden aangepast om goed aan te sluiten op de leerling. Verder doe je alleen examen als je er klaar voor bent (ik ben net als de meeste leerlingen in één keer geslaagd!

Sven

9/10

Goed

Mees Bergsma

9/10

Lessen gevolgd bij mendel. Super blij mee! De manier van uitleg, het herhalen van kennis en het vertrouwen in mij als leerstoel was heel fijn. Absoluut een aanrader!

Fayah van den Nieuwendijk

10/10

Ik vond de rijlessen bij John heel erg fijn! Altijd geduldig en legt erg fijn en duidelijk uit. Ook denkt hij altijd met je mee waar dat mogelijk is. Ik ben super dankbaar voor al de goede lessen!!

Tim Smeets

10/10

Goeie instructies, goeie uitleg en vooral een goed gevoel van expertise. Altijd een fijn en veilig gevoel tijdens het lessen. Vooral de eerste paar lessen vond ik het belangrijk om een gevoel voor de auto te krijgen, en dat is iets wat Jos goed deed en ook bleef doen!

Jaelyn Schenkel

10/10

Top! In een keer geslaagd bij Rob ๐Ÿ‘

Thouraya

10/10

Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ruud was precies wie ik nodig had!! Super duidelijk, af en toe streng, maar altijd gezellig ๐Ÿ˜ Dankjewel Ruud!!

Mathijs

10/10

Al om al een goede/leuke ervaring naar je rijbewijs toe! PS: René is echt een topper ;)

Monique W

10/10

Goeie communicatie. Ik wist precies wat me te wachten stond en wat er van mij werd verwacht. Hele fijne rijinstructeur. Zeker een aanrader!

NXXT INDIRA CVIKO

10/10

Hele fijne dienstverlening

Lisa Bruijs

10/10

Hele fijne communicatie zowel tijdens de rijles als achteraf via berichtjes. Ik heb fijne begeleiding gehad en er wordt rustig geageerd op acties en duidelijk uitgelegd hoe je bepaalde situaties aan kan pakken. Ik heb een goede ervaring met autorijden opgedaan en veel geleerd!

Simone

10/10

Van instructeur Rene Bloemsma een opfriscursus gehad(zes lessen) Mijn rijbewijs had ik 11 jaar geleden al gehaald. Nooit meer gereden en had daardoor angst om wel weer te gaan rijden. Na een belletje met Rene kwam hij meteen thuis langs om het een en ander te bespreken. De lessen werden ook direct ingepland. Rene blijft tijdens de lessen erg rustig en liet mij ook vooral ervaren wat ik zelf nog allemaal wist/kon. Inmiddels rijd ik alweer een paar weken rond in een eigen auto, dus ik zeg geslaagd ๐Ÿ˜

Preah Karel

10/10

Ik ben super tevreden! Vanaf moment 1 tot het einde een super goed gevoel gehad en enorm bevallen. Ik heb een paar maanden terug een proefles gehad bij Rene Bloemsma. Direct voelde ik mij op mijn gemak en hij heeft mij de gehele weg goed begeleid. De lessen waren duidelijk, leerzaam en leuk! Dankzij Rene heb ik binnen 3 maanden mijn examen behaald en durf ik met alle vertrouwen de weg op. :)

Nahdjay

10/10

In 1 keer geslaagd! Fantastische rijschool.

Lisanne

10/10

Leuke rijschool

Rob

10/10

Fijne Samenwerking!

Astrid Smolders

10/10

Fantastische service. Ze denken goed mee! En goeie rij instructeurs!

Dennis

7/10

Goede rijschool met veel ervaring en helpt je heel goed

Madelief

9/10

Ik vond de lessen erg fijn, stap voor stap leerde ik meer. Ik zou NXXT zeker aanraden!

Ghirmatsen

10/10

Het was een leuke ervaring

Ferdi

10/10

Ik heb een goede tijd gehad met René in de auto. Lessen waren top, er was een goede sfeer en afspraken werden altijd nagekomen. Zeker een aanrader!!

Kees middelkoop

9/10

Goed geregeld, leerzaam

T.roos

10/10

Zeer kundige uitleg

Lars Speek

10/10

Fijn contact. De proefles inplannen is erg gemakkelijk. Na het eerste belletje bij Xhelil Domi terecht gekomen. Een super rustige en fijne instructeur. Aan geduld en rust geen gebrek! Direct in 1 keer mijn rijbewijs gehaald door de goeie adviezen van Xhelil!

Lara

10/10

Ik zou het iedereen aanraden om bij Marjan te rijden! Ze stelt je op je gemak en kan op een fijne manier les geven. Door haar ben ik in één keer geslaagd :)

Luca van Goor

9/10

Het is een goeie rijschool, je gaat pas echt examen doen als je er klaar voor bent en ze nemen de tijd die jij nodig hebt

Juliën Wingelaar

10/10

Een top rijinstructeur!

Luca N

9/10

Altijd een prettige lessen gereden met Ruben en lekker gepraat altijd wat maakt voor een leuke les 100% een aanrader

Ruud van der linden

10/10

Ik ben zo goed begeleid. Ik heb ook ontiegelijk gelachen met ruud in de auto. Ik was op het examen zelf ook heel zelfverzekerd omdat ik goed voorbereid was op wat er ging komen.

Sam Hensbergen

10/10

Altijd zeer tevreden geweest over mijn rijlessen, goeie begeleiding en altijd te contacten! Super blij met mijn rijlessen en dat ik hier ervaring heb kunnen opdoen!

Djayden van Troost

9/10

Goede begeleiding

Elara Mauri

9/10

Graag deel ik mijn ervaringen van mijn rijlessen met Peter Sittrop bij NXXT. Het was altijd prettig om met Peter in de auto te zitten. Je merkte gewoon dat hij een passie heeft voor wat hij doet. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef om te leren. Er was ook genoeg ruimte voor lol, en zijn gevoel voor humor bracht echt een leuke sfeer in de auto. Wat ik ook waardeerde, was zijn eerlijkheid. Soms kon Peter een beetje streng zijn, maar het was op een constructieve manier en omdat hij wilde dat ik het beste uit mezelf haalde. Hij zei waar het op stond en maakte duidelijk welke foutjes ik moest vermijden. Dat heeft me ook geholpen om mijn rijvaardigheden te verbeteren. Dankzij Peter en zijn manier van uitleggen en voordoen, pikte ik dingen snel op en kon ik ze meteen in de praktijk brengen. Ik zou zijn lessen aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een leuke, gepassioneerde rij-instructeur! Nogmaals hartelijk dank, Peter, voor deze leerzame en plezierige tijd, voor jouw inzet en energie, en niet te vergeten de Napoleon snoepjes omdat ik geen drop lust ๐Ÿ˜ฌ. Groetjes Elara

Jeremy Diependaal

10/10

Fijne lessen en goede begeleiding

Aswin

10/10

Goede ervaring! Flexibel

NXXT

10/10

Ik zou 100% aanraden om bij Marjan Thijssen je rijlessen te doen. De uitleg is heel erg duidelijk en het is een hele goede rij instructeur!! Nogmaals Marjan ik ben je heel dankbaar dankzij jou heb ik binnen 7weken mijn rijbewijs kunnen behalen! ๐Ÿซถ๐Ÿฟ๐Ÿฅณ

Jhojan Muñoz - JM Projects & Onderhoud BV

10/10

Geen spijt met mij keus. Ben hartstikke blijk en dankbaar met jullie.

Mila

9/10

Mijn rijinstructeur Niek van der Neut heeft mij geweldig begeleid. Hij is heel eerlijk en geeft goed advies. Daarnaast is hij rustig en doet zijn best om je met een goed gevoel het examen af te nemen!

Menno Luijendijk

10/10

Goede rijinstructeur, zeker een aanrader!

Liridon Emini

10/10

Top, ik ben goed geholpen in mijn rijlessen.

Cas Bastiaansen

10/10

Alles zeer snel geregeld! De auto was keurig en fijn om mee te rijden.

Jelle

10/10

Super snel mijn rijbewijs gehaald met goede en aardige begeleider. Echt top!

Marinela

9/10

Als ik over rijschool NXXT moet beginnen dan moet ik aan Mirjam denken, een Hele fijne rijinstructeur. De lessen waren altijd gezellig en ik hebt ontzettend veel geleerd. Daarnaast is ze heel geduldig en rustig. Voelde me altijd erg op mijn gemak bij haar in de auto. Gisteren mijn rijbewijs gehaald waar ik erg trots en Happy bent, maar ik moet toegeven dat ik de leuke tijd samen in de auto gaan missen hoor๐ŸŒบ

Senne

10/10

Als het gaat om rijlessen, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Marjan een absolute topper is. Vanaf het moment dat ik bij haar begon met lessen, voelde ik me direct op mijn gemak. Haar kalme en realistische benadering van het lesgeven heeft mijn leerervaring echt verrijkt. Elke les was niet alleen leerzaam, maar ook boeiend en gezellig dankzij Marjans geweldige persoonlijkheid. Ik kan eerlijk zeggen dat geen enkele rit saai of stil was, en dat is iets wat ik echt zal missen nu mijn rijlessen tot een einde komen. Wat Marjan onderscheidt van andere instructeurs is haar vermogen om een omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd om te groeien. Ik begon mijn rijlessen bij een andere instructeur binnen NXXT, maar door omstandigheden besloot ik over te stappen naar Marjan. En dat was de beste beslissing die ik kon nemen. Bij mijn vorige instructeur had ik het vertrouwen achter het stuur volledig verloren, maar Marjan heeft me geholpen om dat vertrouwen terug te vinden. Haar geduld, professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid hebben echt het verschil gemaakt in mijn leerproces. Als je op zoek bent naar een rijinstructeur die niet alleen uitstekend lesgeeft, maar ook een geweldige persoonlijkheid heeft, dan kan ik Marjan van harte aanbevelen. Ze is echt de beste in haar vakgebied en ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar als mijn instructeur heb gehad (zonder haar had ik het nooit zo snel gehaald) En wie weet, misschien plan ik nog wel een extra rijles in, niet om mijn rijvaardigheid te verbeteren, maar gewoon gezellig te praten met Marjan. Met haar aan het stuur weet je zeker dat je in goede handen bent! Echt een topper!

Femke Verheul

10/10

Fijne rijlessen gehad!

Luca

10/10

Beste rijles ervaring kan je hier vinden, stip op tijd en altijd snel bereikbaar

Daan

10/10

Goede instructeur met een hoog slagingspercentage. Ik ben heel blij dat ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald!

Elroy Thijsse

8/10

Dat het een zeer goede rijschool is en zou het mensen aanraden om daar hun rijbewijs te halen!

jeffrey

10/10

Van de week mijn rijbewijs gehaald! Samen met mijn instructrice Indira Cviko hebben we heel Dordrecht rondgereden, altijd keurig op tijd geweest, leuke gesprekken gehad en elke les is leerzaam geweest. Zij let heel goed op je persoonlijke voortgang, als je iets goed kan wordt het benoemd en gaat de focus naar een andere onderdeel. ze is altijd scherp tijdens de rit en op een positieve leerzame manier wijst je op de foutjes om het volgende keer beter te doen. dus, zoek je iemand in Dordrecht? Indira Cviko is een aanrader

John crist nxxt

10/10

John is een hele rustige rijinstructeur, altijd op tijd en goed in z'n vak geeft goed rijles en legt uit tot dat je het snapt. Veel geduld heeft deze man zeker zeer prettig ervaren

Gratis Proefles