Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Bereikbaarheid : 4.6 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.7 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.6 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 321

Eindoordeel : 4.6 / 5

Anoniem

10/10

Je kan snel beginnen, dubbele lessen en een vlotte leer ervaring

Tom Barbier

10/10

Goede lessen, duidelijk. Gezellig.

Denise De jong

10/10

Ik raad iedereen NXXT aan die begint met rijlessen, het waren echt top lessen. André Kers is echt de beste leraar in omgeving Raalte/Zwolle. Het waren super leerzame lessen en ik ben dan ook door mijn topleraar in 1 x geslaagd. André Kers bedankt voor de top lessen en voor me rijbewijs!!! Ik ben er echt super blij meeπŸ˜ƒ groetjes Denise

Chris van der S

9/10

Ik kan maar spreken over 1 instructeur, willie is een topper. Grappig, stipt, maar wel heel precies op wat er staat te gebeuren en wat er moet gebeuren. Een echte Ouwe Rot in het vak. Heel veel wegervaring en zeker een man die met iedereen wel door een deur kan. voor de lessen na de lessen en zelfs na het slagen kan ik hem nog bereiken voor advies. Kort gezegd. Held. Soms wel een held op sokken.

Noah

10/10

Top rijschool! Met name instructeur William.

Maud sevaerts

10/10

Ik heb altijd super leuke en gezellig rijlessen gehad en alles werd goed en rustig uitgelegd en geleerd.

Dennis

9/10

Een hele leuke gezellige maar leerzame rijschool

Pieter

9/10

Een super goede rijschool

N Mohammadi

10/10

Echt een hele fijne rijinstructeur (William Mooijman). Altijd op tijd, heel aardig en geduldig. Legt alles fijn uit en heeft handige tips voor je examen.

Rik

9/10

Ik ben erg tevreden over NXXT. Vanaf de proefles kreeg ik gelijk duidelijkheid van mijn rijinstructeur, Steven Esvelt, over wat je kan verwachten. De begeleiding m.b.t. theorie was prima en de lessen waren chronologisch ingedeeld. De lessen die ik heb gehad waren veelzijdig en afgestemd op mijn aandachtspunten. Binnen de lestijd is er ook voldoende ruimte voor feedback en het bespreken van situaties. Kortom je wordt op een fijne, overzichtelijk en verantwoordelijke manier klaargestoomd voor je Rijexamen. Steven (NXXT), Bedankt voor de goede begeleiding!

Marcella Kiekens

10/10

Rijles gehad bij Steven Esveld. Super instructeur!

Kimberley

10/10

Goede en gezellige lessen

Kimberley

10/10

Goede en gezellige lessen

Anoniem

9/10

Zijn netjes op tijd, duidelijke afspraken over lessen en goed geprijsd.

Max kempenaar

10/10

Is helemaal goed gegaan snel geholpen en goede rijlessen dankjewel william !!

Chayenne Gerrits

10/10

Elke week gegarandeerd rijles, rustige instructeur, makkelijk in te plannen

Eline Rodenburg

8/10

Fijne rijschool!

Lieke Peek

10/10

Fijn

Shelly

10/10

Vandaag mijn rijbewijs gehaald in 27 lessen. Ik ben heel erg blij met het behalen van mijn rijbewijs met dank aan Steven Dharampal. Geweldige rij-instructeur

Anoniem

8/10

Goede rijschool die je fijn begeleid naar je eindexamen.

Merel Verboom

10/10

Het is een goede en fijne rijschool

Anoniem

10/10

Heel relaxt en fijn om te leren autorijden!

Anoniem

9/10

John Klein is een eerlijke rijinstructeur met veel geduld. Bij hem mag je fouten maken! Over andere instructeurs heb ik geen mening, aangezien ik enkel en alleen les van John Klein heb gehad.

Elianne

10/10

Gerrit-Jan is een fantastische instructeur. Super geduldig, alert en gezellig! Aanrader!! In één keer geslaagd!

Mahdad kiani

10/10

Ik wil graag. william Mooijman bedanken voor al zijn wijze lessen en uitstekende zorg. Dankzij hem heb ik met veel plezier mijn rijbewijs gehaald. William bedankt!

Rick van Duyvenboden

10/10

Ik heb les gehad van Steven Esvelt. Leuke, spontane instructeur. Geeft duidelijke en rustige uitleg en luistert goed naar je.

Merel Verboom

10/10

Het is een goede en fijne rijschool

Cynthia zitter

10/10

Ik adviseer mensen met faalangst hier te lessen veel rust begrip duidelijkheid dankjewel

Kay Jansen

10/10

Uitstekend, heeft me heel goed begeleid in die 31 rijlessen welke ik heb afgenomen bij hem! Geen malafide rijschool of dergelijke, maar gewoon iemand die transparant en duidelijk is, die je het zegt en verbeterd wanneer je het fout doet en het ook zeer zeker zegt als je iets goed doet.

Marisol Straver

10/10

Beter rijschool, en instructeur kon ik me niet wensen..

Friso van Ee

10/10

Pim de Ruig is een top instructeur!

Sanne Faber

10/10

Ik vond het een hele leuke en fijne rijschool. Ik had als rijinstructeur Marc Mollema, echt een top instructeur. Heb al mijn lessen als heel fijn ervaren bij hem in de auto! Hij was altijd vriendelijke en super aardig!

Joeri Bregman

8/10

Fijne ervaring met NXXT gehad de afgelopen tijd.

Alyan Nascimento

10/10

Top! Rustige meelevende instructeur. Luistert ook naar je.

Rachel

10/10

TOP!l

Carinka

10/10

Rijles van William Mooijman was heel fijn. Hij was stipt en kwam altijd de afspraken na. Het was heel gezellig in de auto en hij gaf veel vertrouwen in mijn kunnen. Ik keek altijd uit naar de rijles en samen in 1x het rijexamen gehaald!

Alisina

8/10

Gezellige en goede rijlessen, veel geleerd in een redelijke tijd. Rustige instructeur wat ook goed helpt.

Floortje van Seeters

9/10

Goede en duidelijke uitleg en begeleiding

Anoniem

10/10

Wil je rijlessen met plezier? Dan moet je zeker naar NXXT! Met humor in de les dingen leren vond ik heel fijn.

Joy van Uden

9/10

Ik heb fijne en super leerzame lessen gehad. Blij dat ik deze rijschool gekozen heb.

Roy Naaijer

9/10

Gezellige en goede rijlessen, veel geleerd in een redelijke tijd. Rustige instructeur wat ook goed helpt.

Gertjan

10/10

Hele leuke instructeur die altijd goede lessen gaf. Ik had met plezier rijles en heb ervan genoten. Kwam altijd met leuke verhalen en speelt goed op je in als persoon.

Daphne

10/10

Wat een top rijschool! Dankzij Steven Esvelt in 1 keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Steven is echt een top instructeur! Bedankt voor alles!

Stephanie van der Burgh

10/10

Steven , is een enorme en fijne rijinstructeur waar ik de rijlessen prettig heb ervaren en in 1x ben geslaagd vandaag. Zeker een aanrader door gezelligheid en enorm geduld en rustig.

Marieke Kasbergen

8/10

Goede, duidelijke en gezellige lessen

fabian ivo Harland

10/10

Ben jij op zoek naar een goede tijd? Zoek niet verder deze man is de beste, gezellig en leerzaam.

Anoniem

10/10

Ik heb een hele goede ervaring gehad met deze rijschool, erg flexibel. Ook de manier waarop ik les en steun heb gehad van de instructeur was geweldig!!! Inmiddels mijn rijbewijs gehaald en dat heb ik allemaal te danken aan deze geweldige rijschool!!!! Echt een aanrader!!!

Liesanne Kamphuis

10/10

Ik heb gister bij deze rijsschool me rijbewijs gehaald. Het is echt een top school. Heb er veel van geleerd. Goede begeleiding en hulp. Ik kon alles op me eigen tempo doen. Er zat geen haast bij. Ik raad deze rijsschool zeker aan. En ook zeker veel gezelligheid. Dankjewel voor de steun die ik gehad heb.

Yuvraj Sharma

10/10

Vandaag in 1x geslaagd! Nadat ik bij een andere rijschool mijn twijfels had ben ik bij rijschool NXXT een proefles gaan doen. Door Steven kreeg ik een goed gevoel, hij heeft mij een goede lesmethode gegeven waardoor ik zelfverzekerd werd. Bij deze wil ik iedereen in Nederland rijschool NXXT aanraden want ze zijn betrouwbaar en heel goed. Steven bedankt en we houden contact.

Carlo

8/10

Veel geleerd. Was vaak bereikbaar en altijd optijd voor de les, verder altijd duidelijk en open voor vragen.

Anoniem

10/10

Top ervaring geha, van begin tot einde. Steven heeft veel geduld en neemt ook echt de tijd om je te helpen tijdens de rijlessen. Hij is erg duidelijk met afspraken, hij heeft feedback waar nodig maar blijft ook zeggen wat je juist goed gedaan hebt. Dankzij Steven ben ik in 1x geslaagt en wil hem graag bedanken voor de leuke tijd in de auto

Anoniem

8/10

Fijne rijschool, duidelijke afspraken en altijd op tijd.

Joris de Boer

9/10

Ik had een goeie rijinstructeur, tot op het laatste moment ben ik scherp gehouden, waardoor ik ben geslaagd. Het waren leuke lessen!

Daniel

10/10

Fijne communicatie en goede uitleg. Patrick gaf goed aan wanneer ik klaar voor het praktijk examen en gaf goed advies.

Anoniem

10/10

William heeft ervoor gezorgd dat ik mij fijn ben gaan voelen tijdens het autorijden. Ik wil hem bedanken voor de rijlessen, maar ook voor de levenslessen!

Drosoula Tsangaratou

10/10

heel positief ervaren en effectief leerproces: helemaal afgestemd op mijn eigen voorkennis en leerritmes heeft mijn rijinstructeur Steven goed gecoacht en heel veel bij kunnen brengen. Zowel technisch maar ook mentaal, hoe je als auto bestuurder het beste om moet gaan met de onvoorspelbaarheid in het verkeer. De stappen klinken logisch, maar elke lerende bestuurder heeft de eigen zwakke punten tijdens rijen; Steven wist goed mijn zwakke punten op een constructieve manier aan te wijzen waardoor ik niet blokkeerde. Veilig gevoel en heldere instructie, gezellige en nuttige praatjes.

Petra

10/10

Een goede rijschool! Vanaf de eerste les mag je al alles doen, in tegenstelling tot andere rijscholen waar je pas in les 5 begint met schakelen. Bij NXXT gebeurt dat gelijk waardoor je het snel onder de knie hebt. Daarnaast had ik een supergoede, gezellige rijinstructeur William. Heb veel met hem gelachen tijdens de lessen, het was echt gezellig! Hij heeft me goed begeleid en zelfvertrouwen gegeven.

Francis Martens

10/10

Ik heb het geluk gehad dat iemand als Peter Sittrop mijn rijleraar was. Peter legt alles rustig en op een vriendelijke manier uit. Hij stimuleert je om het best mogelijke resultaat te halen. Daarnaast waren de lessen ook altijd heel gezellig. Dankzij Peter heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen. Ik heb mijn rijlessen bij Peter Sittrop als zeer plezierig ervaren.

Amber de haan

10/10

Echt een aanrader super snel geleerd van NXXT en super veel vertrouwe gekregen

Rutger van der Kwaak

9/10

Een prima rijschool waar je betrouwbaar rijles krijgt. Het gaat snel en alles wordt goed aangeleerd

Bradley Schmitz

10/10

Ik heb de spoedcursus gedaan bij NXXT, ik heb binnen 3 maanden mijn rijbewijs behaald, ik ben super tevreden, ik heb les gehad van Peter Sittrop, peter was altijd op tijd en de lessen waren stuk voor stuk leerzaam en gezellig.

Charlotte Koopman

10/10

Als je goed wilt leren rijden dan moet je hier zijn,!!

Mick van der Gouw

9/10

Fijne samenwerking en heel goed gereld!

Jordy

10/10

Het eerste wat Peter Sittrop mij leerde tijdens de proefles was de "doorgeef methode", door de heldere manier van uitleggen op een manier die mij erg op mijn gemak stelde, had ik besloten bij Peter Sittrop les te nemen. Door de manier Peter Sittrop alle onderdelen van het auto rijden met je constant blijft oefenen en herhalen, krijg je steeds meer het autorijden onder de knie en geeft je dat met elke les die je neemt een groeiend vertrouwen in je eigen kunnen. Peter Sittrop heeft al snel door op welke punten je extra aandacht nodig hebt, waardoor je ook de onderdelen waar je wat meer moeite mee hebt, snel onder de knie krijgt. Met Peter Sittrop ga je zeker het examen in waardoor ik met Peter Sittrop in 1 keer ben geslaagd.

Anoniem

9/10

De lessen waren erg goed en duidelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld. Ook heb ik altijd voldoende informatie over alles gekregen.

Petra

10/10

Super rijschool

Julie van Turenhout

10/10

Ik vond het super leuke, gezellige en leerzame lessen!

Geert

10/10

Leuke tijd gehad met William Veel geleerd en een prettige sfeer Hij helpt je goed naar de eindstreep Ik zou hem zeker adviseren

Ahmed farhan

10/10

Dat het een leuke, betrouwbare rijschool is Waar ik veel plezier heb gehad tijdens het lessen.

Michelle

10/10

Would definitively recommend NXXT to anyone. They communicated fast, attended my request for an English fluent-speaking instructor and also arranged everything fast.

Ian sean pits

10/10

Mijn mening de beste rijschool van nederland . En de beste instructeur is dhr barry adams ik heb genoten van me lessen en natuurlijk heel veel geleerd barry geeft rustig relax les heb er absoluut geen spijt van dat ik dhr adams heb gekozen en nxxt natuirlijk

Sterre

9/10

Top rijschool en top instructeur, duidelijke uitleg, goede herhaling van zwakte punten, duidelijke feedback, leuke lessen, flexibele tijden en plaatsen om omgehaald te worden. Helemaal top!

Anoniem

10/10

Erg fijne en rustige begeleiding en altijd een goede sfeer in de auto!

Anouk Beeke

10/10

Fijne instructeur die geduld heeft

Jan van Binsbergen

10/10

Geweldige ervaring in Harderwijk bij Renate Snijder en ook nog de beste rijschool van nederland.

Vincent van Vliet

10/10

Mijn rijinstructeur was William Mooijman, en we hebben samen heel erg gelachen! Alles werd gedurende de lessen erg goed uitgelegd en op een manier die goed bij mij paste. Door William heb ik mijn examen in een keer kunnen halen, dus ik ben erg tevreden!

Elise van bennekom

10/10

Duidelijke instructies die gegeven worden en ze helpen je goed waar nodig! Verder adviseren ze je goed over lessen en afrijden en werken samen met jou naar je rijbewijs toe.

Mohammed

9/10

Hele, goeie en duidelijk rijschool.

Marisol

10/10

Het is een goie en bekende rijschool Ik vond de rijinstructeur heel fijn fijne rijlessen gehad en toch veel geleerd echt een aanrader want de rij instructeur en een goeie rustige man en geef goed uitleg

Lisa Holling

9/10

Door de leuke en goede lessen van Michael ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Super blij mee, bedankt NXXT!

Floor Lucas

10/10

De dienstverlening van NXXT vind ik niks. Jullie zijn onbereikbaar en geven niet thuis als ik contact zoek. Mijn instructeur was echter ontzettend capabel en heeft me echt goed geholpen.

Céline

10/10

Op aanraden van mijn zusje die erg enthousiast was over haar rij instructeur ben ik overgestapt naar NXXT. Vanaf de eerste rijles heb ik altijd genoten van de lessen. Zo kan het dus ook dacht ik! William is geduldig, vriendelijk en gezellig. Een voorbeeld voor vele andere rij instructuren als je het mij vraagt. Bedankt William dat je altijd in mij bent blijven geloven en dat ik nu kan rond rijden in mijn auto!

Lorenzo

10/10

Super leuke en leerzame lessen van Barry. Ik zou ze iedereen aanbevelen.

Anoniem

8/10

Goede rijschool. Rustige fijne lessen gehad. Flexibel met tijden.

Esther

8/10

Super rijschool. Je wordt met alles geholpen en hebben voldoende tijd voor je.

Lotte

10/10

Een super fijne rijschool! Alles is netjes geregeld, zeker een aanrader

Anoniem

10/10

Dat het een hele goede rijschool is.

Rik

10/10

Top rijschool. Ik heb les gehad van William Mooijman en dat was ook top. Ik heb van hem goede lessen gehad en hij stelt je goed op je gemak. Zeker een aanrader!

Remco Ros

9/10

Ik kan iedereen die in Den Haag e.o. wil lessen deze rij instructeur aan bevelen neemt de tijd en toont interesse en helpt je waar nodig is echt een toffe peer als jezelf ook laat zien je wel degelijk wil ook al ben je ouder zoals in mijn geval toch me rijbewijs dankzij Steven

Nathalie Heuts

8/10

Ik heb hele fijne lessen gehad, hard gewerkt aan mijn verbeterpunten. Ik werd heel erg op mijn gemak gesteld en kreeg fijne feedback.

Shirley Hanzi

10/10

Goede rijschool, goede tips en uitleg gehad, instructeur was ook top. Kort gezegd ik zou deze rijschool zeker aanbevelen! Joejoe

Jeffrey Mendel

9/10

Zeer duidelijke lessen waarin alles heel rustig en fijn word uitgelegd. Vriendelijke instructeur. Het enige puntje dat ik zou hebben is dat er niet altijd even goed aan de afspraken gehouden word. Instructeur is een paar keer wat later geweest (5minuten/10minuten) waarna deze minuten niet gecompenseerd werden door langere les o.i.d. en dat telt op.

Sjuul Lammers

10/10

Goed, ik ben er erg tevreden mee.

Sebastiaan Daalmeijer

9/10

Dat ze goed te werk gaan, makkelijk bereikbaar en goede instructies. Het vertrouwen wat je krijgt voordat je op examen gaat.

Nervana

10/10

Super! Echt fijn als je zenuwachtig bent kan Peter goed mee omgaan en heeft ook veel vertrouwen in je!😁😁😁

Mariska Kersten

9/10

Dat de dienstverlening heel goed was.

Solange Feron

10/10

Mijn rijlessen bij Peter Sittrop waren leuk, leerzaam en relaxt en ik had geen betere rijschool/instructeur kunnen kiezen.

Lieke

10/10

Super, een fijne rijschool met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Jeffrey de Groot

8/10

Helemaal prima.

Stefan Ruiter

10/10

Super leuk om met Marc te rijden, en ook nog eens heel leerzaam! Marc is altijd mooi optijd en zorgt voor een leuke les, samen dikke lol gehad!

Gratis Proefles