Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.3

Bereikbaarheid : 4.7 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.7 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 1412

Eindoordeel : 4.7 / 5

Madelon

8/10

Ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze hebt gemaakt en dat ik bij deze rij instructeur ben gekomen. Hij begeleide me op een fijne manier die passelijk was op mijn manier van denken. Hij had geduld voor mij en sprak me veel moed toe, dit zorgde ervoor dat ik zelfverzekerd was bij het afrijden

Eline Boer

10/10

Super fijne rijschool! Goede service!

Delhat Mirza

10/10

Ik wist de eerste keer nog niet zo goed wat ik nou moest verwachten van de autorijlessen. Ik stapte daarom erg onzeker de auto in. Gelukkig was Jos heel rustig en legde hij alles goed uit. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen in het rijden. Als ik iets niet begreep legde Jos alles nog een keer duidelijk uit. Als er iets goed ging benadrukte Jos dat ook en vertelde hij wat er dan goed ging en hoe je het eventueel ook anders had kunnen doen. Ik heb hele leuke, gezellige en leerzame lessen gehad. Jos, nogmaals bedankt!

Daan

10/10

Super goede lessen legt goed uit en zorgt dat je snel slaagt

Suzanne

10/10

Helemaal top

Mikki

10/10

Ben overgestapt van rijschool na 2 keer zakken en met Frank ben ik in 1 keer geslaagd. Hij heeft mij super geholpen!!

Mark Boere

10/10

Dat het zeer aan te raden is en ik een super fijne en gezellige rijinstructeur heb gehad!

Jeremy

10/10

Echt top!

T

10/10

Heel erg fijn, top rijschoolhouder

Steffanie Danieljan

10/10

Nxxt is een hele fijne rijschool waar ik veel geleerd heb. Er wordt duidelijk gesteld wat je moet doen en aan welke fouten je moet werken!

Thijs

10/10

Ik ben zeer positief over de dienstverlening, Otto (mijn rijinstructeur) is een zeer vrolijke man die goede feedback geeft en waar je ook wel een grapje bij kunt maken. Ik zou zeker aanraden om bij hem te gaan lessen.

Irenka

8/10

NXXT is een fijne rijschool. De begeleiding was goed en duidelijk. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd.

Anita

10/10

Ik vind John een rustig leraar die de tijd neemt om je het uit te leggen en ook goed naar jou luistert.

Michelle

9/10

Super!!

Leila

10/10

Zeer goed

Enver van Zuijlen

10/10

Erg goede dienstverlening. Goede hulp, duidelijke uitleg en zeker leerzaam.

Melissa

10/10

Het klinkt nogal gek, lessen terwijl je al een rijbewijs hebt. Maar na het behalen van mijn rijbewijs 6 jaar geleden (wel in 1x) durfde ik niet meer te rijden en vond ik dat het tijd werd om een soort opfriscursus te gaan doen. Dus was ik op zoek naar iemand die relaxt, geduldig en gezellig was en dat heb ik bij Ruud zeker gevonden! Hij nam mijn angst serieus en daardoor zat ik na 1 les al een heel stuk relaxter achter het stuur. In de tussentijd heb ik ook zelf nog gereden en ik merkte echt een groot verschil! Ondanks dat het maar 3 lessen zijn, zit ik toch al een stuk zelfverzekerder achter het stuur. De rijlessen waren heel gezellig en heb er echt veel aan gehad! Ruud vertelde goed waar ik precies op moet letten en ook parkeren hebben we een paar keer geoefend. Zo fijn dat ik de paniek kwijt ben en ik ga zeker doorpakken! Nogmaals bedankt Ruud! 😁

Jade Baarh

10/10

Dat NXXT een hele fijne rijschool is,en zeker een aanrader is om bij te gaan lessen!

Quincy bongaerrs

10/10

Super leuke gezellige en leerzame lessen gehad. Door middel van opdrachten leer je bepaalde vaardigheden op een leuke uitdagende manier. in de auto was het altijd fijn en claudia zorgt ervoor om je zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Veel kunnen lachen en babbelen met haar. ze doet er alles aan om je te laten slagen en heeft er ook wat voor over ook. dat is nu dus ook mooi gelukt :) bedankt voor alles!

Julian Duteweert

9/10

André is erg oplettend met een rustige persoonlijkheid, wat ervoor zorgt dat je zonder stress je taken in het verkeer kunt uitvoeren. Als je luistert naar André zijn feedback en gebruik maakt van de digitale omgeving waarin je deze feedback terug kunt vinden, is slagen voor je praktijkexamen haast een zekerheid. Succes!

Subin Doan

9/10

Betrouwbare rijd school

d’Artagnan Merselina

8/10

Duidelijk planner en feedback kan je overzicht zien.

Jeremy Pourier

10/10

Ruud is een top instructeur Altijd ruim op tijd bij je huis met een schone wagen, komt nooit met een andere leerling. Dus alle tijd en aandacht gaat uit naar jou, hij is erg georganiseerd dit merk je ook in zijn lessen. Ruud houd van een grapje wanneer het kan. Maar weet ook zeker goed de message over te brengen over de les. Wat ik zeker waardeer van ruud is hoe hij met zenuwachtige leerlingen omgaat dit is wel fijn.

Arno Beverloo

8/10

Niks

Cédric Lamers

10/10

Voor leuke, gezellige en vooral leerzame lessen moet je echt bij Claudia zijn. In plaats van saaie lessen door de stad zorgt zij juist voor afwisseling in de lessen door verrassende opdrachten. Door middel van leuke kleine grapjes onthoudt je de dingen die gezegd worden in de lessen beter. De vrolijkheid van Claudia bezorgt je zelfs in de vroege uurtjes een goed humeur en zorgt ervoor dat je iedere keer weer met een fijn gevoel de auto in en ook weer uit stapt. Heerlijk dat ik nu mijn rijbewijs heb, maar ik zal de lessen wel gaan missen. Je bent top rij-instructrice!

Mark van der vlist

9/10

Goede begeleiding

Deanna Witvoet

10/10

Ik heb mij rijlessen gevolgd bij rij instructeur André Kers. Ik heb veel mogen leren met gerichte ontwikkel punten die mij hebben geholpen om af te kunnen rijden. De rij instructeur is rustig, helpt en ondersteunt bij complexe situaties, geeft gerichte feedback en zorgt ervoor dat je op je gemak kunt lessen. Ik zou hem zeker aanbevelen als rij instructeur.

Juul Lamers

10/10

Over NXXT kan ik zelf niet veel zeggen, maar over mijn instructeur wel. Ik heb met plezier mijn lessen gevolgd en veel geleerd. De manier van aanpak met de complexe situaties opzoeken en het lekker gaan rijden en meters maken werkte goed voor mij. En het doelgericht lessen en dat in stappen oppakken door middel van filmpjes kijken en het daarna uitvoeren vond ik fijn. ik heb nu echt het gevoel dat ik zelfstandig de weg op kan en dat ga ik zeker doen!

Jeffrey

10/10

Tip: Ga zeker lessen bij Ruud van der Linden! Hij is de meest eerlijke, leuke, grappige en compassie-volle rij-instructeur, die ik een ieder wens! Altijd op tijd en je rijdt altijd de uren waar je voor betaalt, zonder dat er anderen bij je in de auto zitten! Dit geeft je nog meer zelfvertrouwen. Daarnaast is zijn auto altijd schoon en kan Ruud jou helpen (met al zijn informatie en uitleg) snel te slagen voor jouw rijbewijs B! Kortom: ben je in voor gezelligheid én een goede tijd op weg tijdens het lessen, om daarna zelf je eigen rij-uren te mogen maken op de weg? Tuuuuuuut: rij dan vooral en absoluut bij “NXXT level” Ruud!

Sander

10/10

Perfect!

Ruben Klop

10/10

Hele fijne en leuke rijinstructeur. Geeft je complimenten als je het goed doet, maar geeft ook positieve kritiek en is duidelijk als iets niet helemaal lekker gaat. Daar blijft hij dan ook erg rustig bij en legt je dan uit hoe het wel moet.

Tessa

10/10

Echt top, vond het super spannend maar René is heel lief en is echt de reden dat ik mijn rijbewijs heb gehaald in 1 keer.

Jelle van Mossel

10/10

Met René heb ik altijd plezier gehad in de auto, hij is een hele fijne rij-instructeur! Ook heb ik veel van hem geleerd. Dankjewel René, en ik zou je zeker aan bevelen!

Lézanne

10/10

bij NXXT leer je op een leuke en leerzame manier autorijden!

Vincent Deelen

10/10

Rob is een top kerel! Veel gelachen maar ook veel geleerd. Dankzij Rob in 1 keer geslaagd. Zeker aan te raden.

Taro

9/10

Prima rijschool

Raymon Langeler

9/10

Goede rijschool met fijne lessen

marnix

10/10

fijne rijschool

Romy Warmerdam

10/10

Ik ben heel erg tevreden over mijn rijlessen en mijn instructeur. Fijne lessen waarin ik mij op mijn gemak voelde en toch, na al lang te proberen bij een andere rijschool, mijn rijbewijs hier heb weten te behalen. Dankjewel René!

Whitney latten

9/10

Peter Sittrop, Ontzettend fijne, geduldige en eerlijke instructeur. Ik voelde mij al snel op mijn gemak in de auto. Daarnaast leert hij je de dingen goed aan. Hele fijne ervaring!

Adri Derksen

10/10

Rijinstructeur die alle voorkomende verkeerssituaties duidelijk en rustig uitlegt, en ook een oplossing zoekt waardoor het makkelijker word om met situaties om te gaan.

Aya Elshaikh

7/10

Snelle reacties en je kunt al snel beginnen. Leuke en prettige rij instructeur. De planning van lessen kan wel onregelmatig zijn en veel tijd tussen zitten vanwege de drukte en dat vond ik niet fijn, maar misschien verschilt dat per instructeur.

Pascal de Wit

9/10

Ik heb hele fijne rijlessen gehad. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en heb rustig op mijn eigen manier kunnen leren.

Melody Allahverdi

10/10

Altijd gezellig en leuk tijdens mijn rij opleiding! Terwijl ik nieuwe dingen aan het leren was kon ik alsnog genieten van mijn tijd. I could not wish for a better instructor :)

Emma Mierop

10/10

Altijd mega gezellig lessen en een goede begeleiding

Luna Vonken

9/10

Super fijne lessen, heel flexibel in de planning en altijd veilig. Ook was Jos een hele fijne instructeur.

Luna fransen

10/10

Fijne en leuke rijlessen gehad van John Christ! Hij legt alles duidelijk uit, blijft altijd rustig en zorgt voor een veilig gevoel in de auto.

Cherique

10/10

Erg professioneel en leuke gezellige lessen. Goede begeleiding van Ruben Bongaards

Eli Verhoeve

10/10

Super goeie en leuke lessen. Roy legt alles rustig en duidelijk uit en laat je aan de hand hiervan zelf dingen uitvogelen. Het was altijd gezellig en de mooie droge humor was altijd geweldig. 10/10

Noah

10/10

Goed en veilig leren rijden gebeurt bij NXXT

Lilli Van den Hoogen

9/10

Super fijne lessen. En geleerd hoe je veilig aan het verkeer kan deelnemen. Tevreden!

Lianne Kalksma

10/10

Hele fijne rijschool met goede instructeur. Ik heb het heel erg gezellig gehad met Frank in de auto en voelde me altijd op mijn gemak. Frank legt alles op een goede manier uit en hij deed er alles aan om mij te laten slagen.

Dayton

10/10

Ik heb een leuke en gezellige tijd meegemaakt. Dankzij Ruud ben ik perfect geslaagd!

Vince van Weesenbeek

8/10

Goede en duidelijke lessen. Via de website ook alles goed aangegeven. Echt een goede rijschool!

Cachel

9/10

Mega leuke en gezellige lessen gehad met xhelil. Hij is rustog en legt alles goed uit waardoor je alles heel snel door hebt.

Nikkie Versluijs

10/10

Praktijk examen in een keer gehaald! Met veel plezier gereden :) altijd optijd, en alles werd op een fijne manier uitgelegd.

Luuk de Geest

9/10

Fijne rijschool, goede duidelijke instructies.

Mirthe Umlauf

10/10

De lessen bij Claudia waren altijd super gezellig, we hebben ons wat afgekletst in de rijlessen. Claudia zal er alles aan doen om je te laten slagen en is kort gezegd een top vrouw. Ondanks dat ik super blij met mijn rijbewijs ben, ga ik Claudia wel een klein beetje missen.

jacqueline kruijt

10/10

super rijschool

Joscha Lamers

10/10

Truus Werkman is een hele goede rij-instructeur. Ze heeft veel geduld, kan duidelijk uitleggen en heeft me steeds het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen, ook al zat het tijdens het praktijkexamen niet altijd mee. Daarnaast zorgt Truus voor een ontspannen sfeer in de auto en staat ze open voor wensen. Kortom, ik raad Truus Werkman aan!!!

Nina

10/10

Super goed

Edis

10/10

Netjes niks over te klagen

Quinty Boemen

10/10

Met dank aan Roy Hanssen mijn rijbewijs in een keer behaald. Hij was een fijne, geduldige rij-instructeur. Hij had altijd verschillende oplossing zodat iets wel lukte. Roy was altijd optijd en er was altijd een moment om een les in te halen. Bij roy in de auto was het ook altijd gezellig. Zeker aan te raden!

Amara van der Elst

10/10

John Christ is de beste!

Veronique Ummels

10/10

Rene is een goede leraar en plezierig om mee te werken. Hij legt goed uit en plant alles ook heel goed zodat je niet ter overbrugging van wachttijd extra lessen moet nemen. We willen hem zeker aanbevelen.

Nexxt

9/10

Goeie rijschool/rijinstructeur genoeg geduld past zich aan waar het moet echt topman ik raad het zeker aan

Sjef

10/10

Erg fijne manier van lesgeven, begonnen stap voor stap en hierdoor de besturing vrijwel perfect onder de knie gekregen. Ook fijne manier van uitleggen en door de ervaring van de rijinstructeur alles goed geleerd. Ik zou deze rij instructeur zeer aanbevelen.

Laura

10/10

Hele fijne manier van lessen, alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt genoeg tijd genomen om alles te begrijpen!

Megan

10/10

Het is allemaal goed geregeld!!!

Lieke

10/10

Hele fijne rijlessen gehad!

Jesper

10/10

Hele duidelijke en leuke rijinstructeur! Heb altijd met plezier les gehad. Houd zicht keuring aan de afspraken en je hoeft niet elke les een vorige leerling naar huis te brengen waardoor je veel tijd voor jezelf hebt. De instructeur zorgt dat je goed voorbereid bent voor het examen waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Ik kan het zeker aanraden om hier te lessen!

Sharon Niemantsverdriet

10/10

Super fijne ervaring met deze rijschool

Aukje

10/10

Het was een super fijne rijschool het je super fijne rij instructeur echt SUPER

Marissa

10/10

Super fijne tijd gehad en heel veel geleerd. Naast het rijden ook hier en daar wat feitjes opgedaan. Er werd geduldig met mij omgegaan ondanks dat ik soms vaak de zelfde fout maakte. Als je op een andere locatie opgehaald wil worden en wil rijden is dit in overleg mogelijk waardoor het hebben van rijles heel flexibel kon tijdens mijn studie en daarna baan.

Ademir

10/10

Top

Pascal

8/10

Ik vind het een goede rijschool, er word duidelijk gecommuniceerd. En is 9 van de 10 keer op tijd

Maartje Welles

10/10

Heeellll lang en goed nagedacht, maar natuurlijk gewoon 5 sterren. Ondanks dat ik heel blij ben dat ik geslaagd ben ga ik de lessen missen. Af en toe moest je streng zijn maar dan had ik dat ook nodig. Ik vond het allemaal erg spannend, maar nu zit ik met zekerheid in de auto. Je gaat er echt samen voor. Claudia, bedankt en ik ga je missen :)

Femke Tegelaers

10/10

Een hele fijne ervaring met instructeur Roy Hanssen…Ik was erg onzeker, maar ondanks dat bleef Roy altijd geduldig en motiveerde hij mij om door te zetten en meer in mijzelf te geloven…in 1x geslaagd dankzij de leerzame lessen.

Bas Peek

10/10

Ik heb bij Frank van Schaik mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren erg goed en ik heb altijd op mijn gemak bij Frank in de auto gezeten. Hij geeft heldere instructies en tips en blijft rustig. Ik zou hem dus zeker aanraden!

Bas Peek

10/10

Die is top!

Naomi

10/10

De rijlessen van instructice Mirjam Wolf bij NXXT zijn ontzettend fijn. Ze heeft veel geduld en blijft altijd vriendelijk en rustig... En bij Mirjam is het ook heel gezellig! Echt top!

Jesse-James Kulpe

10/10

Ik wil graag mijn feedback delen over Mirjam Wolf, instructeur bij rijschool NXXT. Ik heb onlangs lessen gevolgd bij haar en ik ben zeer tevreden over de manier waarop ze lesgeeft. Mirjam is een zeer professionele instructeur die haar vak serieus neemt. Ze is altijd op tijd en zorgt ervoor dat de les goed georganiseerd is. Ze legt de lesstof duidelijk uit en neemt de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Bovendien geeft ze op een vriendelijke en positieve manier feedback, waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde tijdens de lessen. Wat ik ook erg waardeer aan Mirjam is dat ze zich flexibel opstelt. Ze past haar lessen aan op mijn persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel tijdens het rijden. Ze weet hoe ze me moet uitdagen om mijn rijvaardigheid te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd zorgt voor een veilige en comfortabele leeromgeving. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaringen met Mirjam als mijn instructeur bij rijschool NXXT. Ik zou haar zeker aanbevelen aan andere leerlingen die op zoek zijn naar een professionele en deskundige instructeur. Met vriendelijke groet, Jesse-James

Vino

10/10

Ik heb rijlessen van Roy gehad. Hij was een fijne en een begripvolle rij-instructeur. Daarbij was hij zeer geduldig en leerde hij je op je eigen tempo de rijvaardigheden aan. Als iets niet lukte, kwam hij ook altijd met verschillende oplossingen. Uiteindelijk in één keer geslaagd! Ik raad hem dus zeker aan!

Denis music

10/10

Alles goed prima optijd geeft goed rijles

Vera

9/10

Super fijne uitleg met een goed opbouw tempo. Je kan goed dingen aangeven en er wordt overal rekening mee gehouden. Je moet wel op tijd je lessen inplannen, maar dan is het allemaal geregeld.

Billy

10/10

Hele fijne aardige instructeur die je helpt op verschillende manieren als je de uitleg niet snapt en blijft heel kalm en rustig en helpt je tot het einde

Dionysis

10/10

Fijn en rustige instructeur. Goede uitleg.

Yvette Treur

9/10

Hele fijne lessen, ben in een keer geslaagd!

Maureen

9/10

Fijne en gezellige lessen gehad! In een keer geslaagd.

Jasper

8/10

Bij Jos les gehad, super begeleiding en duidelijke uitleg!

Ryan

9/10

Duidelijke uitleg, hulp bij de probleempuntjes. Veel geduld en fijne rijlessen. Niet voor niets in 1x geslaagd met dank aan NXXT!

Fenna

10/10

Super goeie ervaring gehad! Duidelijkheid en structuur tijdens de lessen en alles werd tot in de puntjes uitgelegd, zodat ik voor geen enkele verrassing kwam te staan tijdens mijn examen. Ik wil Xhelil Domi heel erg bedanken voor de fijne rijlessen!

Jessica Jansen

7/10

Ik heb hele fijne lessen gehad bij Michiel Barendrecht. Op een fijn tempo de lessen doorlopen waardoor ik mijn zelfvertrouwen achter het stuur kon opbouwen. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd voor mijn examen!

Tom

10/10

Goed bereikbaar, fijne lesauto en een bekwame instructeur

Rik mali

10/10

Aardige vent en legt het je goed uit. Komt altijd op tijd en lessen worden goed benut.

Jasper Elting

10/10

Fijne en aardige rijinstructeur

Joy Cremers

10/10

Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik ga de lessen van Claudia echt missen, hoe blij ik ook ben met mijn rijbewijs! Claudia is zo’n lieve gezellige vrouw en zou er alles aan doen om je te laten slagen! Claudia kan heel goed les geven en is heel duidelijk. Ook is het al leuk om bij haar te lessen omdat je kans hebt dat je karaoke bij haar in de auto gaat zingen of frietjes samen gaat eten😋

Gratis Proefles