Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Bereikbaarheid : 4.7 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.8 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 803

Eindoordeel : 4.7 / 5

Matthanya

9/10

Ik zou NXXT zeker aanbevelen als rijschool! Ik heb de rijlessen met Sandra (omgeving Ridderkerk) altijd als fijn ervaren. Ze heeft mij uitstekend begeleid. Het was altijd gezellig, maar ook heel leerzaam. Ze stemt de rijlessen goed af met je persoonlijke leerstijl, waardoor de lessen heel effectief worden ingevuld. Voor de rest is ze heel duidelijk in uitleg en communicatie en flexibel als het gaat om lessen inplannen.

Jes Geurts

10/10

Roy is een fijne instructeur, altijd gezellig tijdens het rijden en door zijn verschillende manieren van uitleg lukt het je altijd om tot een goed resultaat te komen. Roy heeft ook veel geduld tijdens de rijles en dat is ook erg aangenaam, Roy Hanssen is zeker een aanrader om bij te lessen!

Senna

10/10

De rijlessen waren altijd leuk en gezellig. Ze legt duidelijk uit en maakt altijd tijd voor je! Ik raad deze rijschool zeker aan!!

Bas Lambermont

9/10

Ik ben heel erg tevreden over de manier hoe je rijles krijgt. Altijd gezellig in de auto en je leert ook nog eens veel.

Ben hahn

10/10

Heel goed van kennis en begeleiden je goed TOP

Ben hahn

10/10

Hele goede rij instructeurs

Masja Janssen

10/10

De rijlessen van Claudia waren niet alleen altijd super gezellig, ook was het heel leerzaam. Als er bijvoorbeeld dingen waren waar nog aan gewerkt moest worden vertelde ze dit heel duidelijk tijdens de feedback na de les, maar ook de goeie puntjes werden altijd opgenoemd :) Ik raad Claudia zeker aan als instructrice!

Taha

10/10

Perfecte dienstverlening met name de instructeur stefan. Voelde me meteen op me gemak bij hem en vol positiviteit en motivatie gaf hij les en het was echt heel geruststellend kan geen betere instructeur wensen of überhaupt willen. Top en nogeens top !!

Anouk

10/10

Stefan is een fantastische instructeur. Fijne en duidelijke manier van uitleggen. Door hem ben ik in 1 keer geslaagd! Ik kan hem aan iedereen aanbevelen

Thijs Maas

9/10

Het is een goed bedrijf wat je alles leert wat je nodig hebt in het verkeer.

Ilse

10/10

Fijne manier van les geven! Houden goed in de gaten hoe het gaat en waar je verbetering zit.

Nina

10/10

Super top

Juliano Giganovic

10/10

Het zijn hele goede lessen je wordt goed klaar gestoomd voor het praktijkexamen

Kay

9/10

Een goeie rijschool met duidelijke lesmethodes en gemotiveerde insyructeur

Kim

10/10

Super rijschool en op nadruk Roy als instructeur. Binnen een half jaar heb ik mijn rijbewijs behaald! Roy heeft zijn tips en tricks altijd bij de hand om je alles aan te leren. Roy is een serieuze instructeur maar we hebben altijd ook veel kunnen lachen. Op deze manier vond ik het altijd prettig om in de auto te stappen. Roy, bedankt voor de lessen & heel veel succes in de toekomst! Je bent een topper :)

Danny Frenken

10/10

Ik raad iedereen de rijlessen bij NXXT aan. Rustige lessen, duidelijk, en gezellig. De lesstof is begrijpelijk en duidelijk. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Claudia had zeer snel door waar de knelpunten lagen en waar je ook aandacht voor kreeg. Kortom ik ben happy met NXXT.

Jelle

10/10

De rijlessen met Peter waren altijd super gezellig, ook legde hij alles goed uit. Omdat hij elke les een onderdeel behandelde was de informatie makkelijk te verwerken en ge onthouden. Super rijlessen.

Jelle

10/10

Dat Peter je goed uitlegt wat je moet doen in bepaalde situaties, ook dat je alles les voor les doet volgens een schema. Zo is het makkelijk om de informatie op te slaan en te verwerken. Dus dat je goed begeleid word bij nxxt

Amber

10/10

Claudia is de beste! Altijd gezelligheid in de auto. Ze is duidelijk over wat er moet gebeuren en zal ook altijd eerlijk zijn! Als je van gezelligheid en humor houd moet je zeker bij Claudia zijn!

Noa kroezen

10/10

Hele fijne rijlessen gehad! Gezellig en rustig in de auto, en duidelijke uitleg! Super fijne communicatie met Corne en denkt goed mee !

Femke Schaaf

10/10

Super fijne rijschool! Niks over op te merken. Lessen zijn altijd gezellig en er wordt duidelijk uitgelegd.

Mohammed

8/10

Was heel gezellig met Guido, was wel af en toe rijschool gataar ? Tot dat we elkaar ooit nog een keer zien en weer naar de macdrive kunnen gaan met mij achter de stuur. ?

Bart

10/10

Gezellige instructeur die op meerdere manieren verrichtingen onder de knie probeert te krijgen, zeker niks te klagen!

Willemieke

10/10

Absoluut!

Natasja Gielen

10/10

Goede service

Nicky

9/10

Goede rijschool met een fijne en duidelijke manier van les geven

Nis

10/10

Erg fijn, snelle reactie en goeie rij uitleg

Etiënne

10/10

Ondanks het hele gezeur rondom de lockdown en corona een super ervaring gehad met NXXT en mijn rijinstructeur Roy. Met wat obstakels rondom mijn ADHD wist Roy dit op een geweldige manier op te lossen door verschillende manieren van uitleg te gebruiken. De uitleg was altijd super duidelijk en ik heb een geweldige tijd gehad. Ook na de eerste keer zakken van mijn praktijkexamen nam Roy gelijk actie om de aandachtspunten aan te pakken en mij klaar te stomen voor mijn herkansing die vlekkeloos is verlopen. Roy je bent hartelijk bedankt en ik wens je nog veel geluk in de toekomst!

Jonathan Slingerland

10/10

De service, de goede leerzame lessen en de rustige aandacht voor leerling heb ik als positief ervaren! Met veel plezier afgelopen tijd rijlessen gevolgd bij NXXT!

Lise Redeker

10/10

Ik ben super blij dat Sierd-Jan mij les heeft gegeven. Hij legt goed uit wat je moet doen. Als je problemen hebt met een onderdeel laat hij het je opnieuw doen tot het lukt en blijft het vaak herhalen. Daarnaast is het ook nog is een gezellig persoon om naast je te hebben in de auto. Ik zou Sierd-Jan/ NXXT zeker aanraden!

Johan aardema

10/10

Netjes, duidelijk, gezellig

Esmee klop

10/10

Goede en fijne manier van lessen, veel mogelijkheden en ze passen aan wat je op dat moment nodig hebt.

Mees

10/10

Claudia Claudia Claudia….. wat een persoon is het ook. Heel duidelijk, maar vooral heel leerzaam hoe ik de lessen heb ervaren. Claudia houd heel erg van droge humor en van plat limburgs. Daarbij zal ze nu toch echt wel een nieuw woordje in de auto kunnen vertellen ‘T kump goad. Dus voor alle mensen die nog bij Claudia lessen, ‘T kump allemaol goad!

Mitchel Lannotte

10/10

Heb mijn rijbewijs bij peter sittrop behaald altijd lachen was dat in de auto goeie aanwijzingen heel blij dat ik hem had, had geen andere rij instructeur kunnen wensen

Rosalin

10/10

Goede begeleiding en leuke sfeer!

Tessa Kempen

10/10

Rob zorgt voor een veilige sfeer in de auto wat je daardoor een stuk zelfvertrouwen geeft. Ook heeft hij geduld met je

NXXT Leeuwarden

10/10

Leert snel rijden en flexibel rijles te plannen

Sem Blok

9/10

De lessen konden niet beter gaan, vriendelijke en geduldige instructeur met veel kennis, fijne leeromgeving. Het was echt een plezier om bij Sierd-Jan te lessen.

Baer

9/10

Het waren leerzame maar vooral leuke lessen bij claudia in de auto zeker een aanrader?

NXXT

10/10

Top instructeur heel geduldig.

Robert van Dommelen

10/10

Hele fijne manier van lesgeven, alles word op een duidelijk en rustige manier uitgelegd. Ook gaat het plannen van rijlessen erg gemakkelijk en heb ik hier nooit problemen mee gehad. Een echte aanrader!

Sylvio Rossel

10/10

Geweldige rijervaringen mogen opdoen via deze organisatie. Zonder Jos Kohnen had ik geen rijbewijs vandaag de dag, dank je wel Jos

Pascale den Hartog

9/10

Mijn rij-instructeur was Evelien Mulder. Het was super leerzaam en gezellig in de auto. Ze is heel geduldig en zorgt ervoor dat je comfortabel kan leren rijden! Ik raad het aan om bij haar te gaan lessen!

Marscha

10/10

Top instructeur heel geduldig en stressbestendig

Dannique

10/10

Mijn rij instructeur Peter Sittrop was echt geweldig! Ik was fan van de manier waarop we naar het examen hebben toegewerkt en hij is altijd geduldig en behulpzaam geweest, ik heb het dan ook aan hem te danken dat ik in één keer ben geslaagd voor mijn praktijkexamen. Zeker een aanrader!!!

Sylke

10/10

Altijd hele leuke, leerzame en vooral gezellige rijlessen gehad! Heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen.

Mvh

7/10

Rob van der Stigchel is een gezellige relaxte rij instructeur die je echt op je gemak stelt. Hij weet waar hij het over heeft en heeft veel ervaring. NXXT heeft een goede prijskwaliteitsverhouding. Echt een aanrader!

Niels

10/10

Mijn rijlessen met Frank van Schaik waren heel plezierig. Frank werkt erg gestructureerd wat van begin tot einde een goed kader biedt om progessie te maken. Dingen gaan natuurlijk niet altijd in één keer goed maar Frank is er goed in om het vertrouwen uit te spreken dat gewoon door te blijven oefenen deze vaardigheden met de weken zullen komen. Ik waardeerde ook het realistische plan dat Frank maakte in aanloop naar mijn examen. Ik vroeg de week voor het examen of hij het misschien verstandig vond toch nog een extra les in te plannen maar hij vond dat niet nodig. Op zo'n momenten is het duidelijk dat Frank uit ruime ervaring spreekt en wat mij ook vertrouwen gaf naar het examen. Daarnaast is Frank ook gewoon een fijn persoon om bij in de auto te zitten en dat is natuurlijk ook belangrijk!

Anitra

10/10

Top rijschool! Fijne en gezellige instructeur. Hij geeft duidelijke uitleg en zeker op verschillende manieren totdat je het onder de knieën hebt. Zeker een aanrader!

Anitra

10/10

Top rijschool! Geduldige en gezellige rij instructeur. Hij legde alles goed en duidelijk uit. Zeker een aanrader!

Nienke

10/10

Hele goede rijschool! Erg aan te raden

Teddy Vloemans

10/10

Fijne en leerzame rijschool

Kim Schut

10/10

Ik heb mijn heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij NXXT...superleuke geduldige en spontane rij instructeur... zeker een aanrader om hier je lessen te nemen

Ties

10/10

Erg goede rijschool, als we ergens voor gaan, gaan we er ook voor en word er hard voor gewerkt om get doel te bereiken. Echt een aanrader??

Donate Bruins

10/10

Altijd op tijd, goede begeleiding en voor alles in 1x geslaagd!

Harry

10/10

Zeker een aanrader

Yoran Venderbos

10/10

Tijdens mijn rijlessen bij NXXT heb ik goede begeleiding gehad met daarbij duidelijke uitleg en een gezellige rijinstructeur.

Esmee Zwart

10/10

Super fijne en leerzame lessen gehad! In 1 keer geslaagd

Elsemarie Lankman

10/10

Bij elke rijles werd ik op de afgesproken tijd thuis opgehaald en weer thuisgebracht. De begeleiding en de methode waarmee gewerkt werd was duidelijk en fijn. Goede instructie en alle tijd om te oefenen, ook ruimte voor eigen inbreng. Kijk er goed op terug!

Lisa

10/10

Ik heb bij Claudia super gezellige en leerzame rijlessen gevolgd! Ze is erg duidelijk en geeft goede feedback, maar zeker ook leuke complimenten. Ze is super flexibel en denkt mee vooruit met de examens. En ze staat voor iedereen klaar. Claudia is echt een aanrader! Ik heb het super ervaren! Bedankt voor de gezellige lessen!!!

Shirley de jonge

10/10

Een goede fijne rijinstucteur, heeeel veel van geleerd met zijn engelengeduld.. bedankt voor alles!!!!

Sanne-marleen

10/10

Super blij met hoe alles is geholpen. Met mijn situatie veel begrip gehad en alles in 1 keer en binnen mn pakket kunnen halen, zeker aan te raden!

Nigel

10/10

Altijd gezellig in de auto en een fijne manier van lesgeven

Maurits

9/10

Super goeie lessen en altijd gezellig in de auto! Zeker een aanrader.

Romy van Amsterdam

10/10

Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad bij de lessen van Truus. De uitleg en begeleiding die je krijgt zijn echt top! Hier is het halen van je rijbewijs gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Ik zou NXXT zeker aanraden!

Abinath

10/10

Geweldige rijschool, altijd gezellig in de auto je zal je nooit vervelen en je haalt je rijbewijs hoe dan ook.

Sjuul Baur

10/10

Claudia Beurskens, écht een aanrader!! Elke rijles was letterlijk een feestje. Ik heb alleen maar gelachen. Maar buiten dat is Claudia echt een goede instructrice, ze is duidelijk, rechtvaardig en geeft goeie feedback. Maar wat Claudia het beste maakt is dat ze echt voor je door het vuur gaat. Ze staat altijd voor je klaar en doet echt haar uiterste best!! Claudia, bedankt! Het was super!

Michael Knoors

10/10

Goede rijschool, afspraken altijd nagekomen en was gewoon een goede sfeer elke keer dat je in de auto zou stappen

Kelsey

9/10

In 1x theorie gehaald met behulp van NXXT theorie box, geen les nodig gehad. Praktijkexamen 2e x gehaald. Je wordt niet uitgelachen o.i.d. als een verrichting niet lukt en krijgt feedback over hoe het beter kan. Ben geen natuurtalent, maar door de lessen bij Richard steeds minder gespannen tijdens het rijden en ik kan nu gewoon prima rijden. Zeker aan te raden :)

Tessa

10/10

Enorm fijne rijschool!

Jamie Versteeg

10/10

Dat het een goed georganiseerd organisatie is

Lynn van der Bend

10/10

Mijn rijbewijs via NXXT behalen als prettig ervaren. Leerzame lessen en een top instructrice! Erg tevreden!

J de Vries

7/10

Betrouwbare rijschool, aanrader!

Ian Janssen

10/10

Erg fijne begeleiding op maat! Goed bereikbare instructeur en altijd een gezellige rijles!

Bente

10/10

Fijne begeleiding, en goede instructies!!

Jihane

9/10

Een goede rijschool en leerzame lessen, had een fijne instructeur heel behulpzaam! Top

Bahar Lassche

10/10

I am a person who had big accident in childhood and left trauma. My teacher was so professional and put me behind the wheel. Even in my worst moment he supported me. Even touching the car was difficult and now i am feeling happy that i started. He has very good knowledge and patience so i highly recommend.

Mitchel

10/10

Prima service?

Jeffrey de Bakker

10/10

Super

Joris Rijpert

10/10

Lessen aangepast aan de leerling en zijn kunnen. Zeer ervaren instructeur die je altijd goede tips geeft.

Martijn Heuvelman

9/10

Erg goede begeleiding.

Jessica Perozo

10/10

Fantastische rijinstructeur die heel geduldig, rustig en begripvol is. Ook is die heel bereikbaar het zei via de mail, telefoon of Whatsapp!.

Wesley Van der Bend

9/10

Gezellige lessen met een goede instructrice, heel veel geleerd

Barbara

10/10

Geduldig, gezellig, vriendelijk en een top ervaring!! Dankjewel Peter, je moest veel geduld met mij hebben ? Alles tegelijk doen was even oefenen en multitasken was niet zo mijn dingetje maar het is (ons) me gelukt? Bedankt voor alles?

Kiki Francken

10/10

De rijlessen met Claudia zijn altijd gezellig maar ook heel erg leerzaam. Verder is ze super flexibel en kun je heel hard met haar lachen. Zeker een aanrader!

Kaylee Ribbers

8/10

Goede en leuke rijschool

Monika

10/10

Een goede rijschool en ik had een fijne instructeur!

Nozem Kerkhof

10/10

Extreem behulpzaam en persoonlijk. Heel fijn en veilig gevoel in de auto! Verder is alles extreem goed geregeld. Heb lang op de wachtlijst gestaan. Maar was het allemaal waard. Verder heel snel mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

Jennifer

10/10

Fijne rijschool & instructeur (Rob)! Altijd optijd bij alle afspraken en veel gezelligheid tijdens de rijlessen. De instructeur is een ervaringsdeskundige en legt alles duidelijk en overzichtelijk uit. Bedankt voor alles Rob!

Elles wintermans

10/10

Een rijschool om aan te raden, communicatie en rijlessen zijn super.

Anna

9/10

Goeie rijschool leuke rijinstructeur je leert veel

Noëlla

10/10

Erg fijne instructeur! Altijd met plezier gereden en veel geleerd! Zeker aan te raden

Joost Schenkel

9/10

Erg fijne rijschool! Ik heb veel geleerd, meegemaakt maar al met al ook genoten van de gezelligheid in de auto.

Jolie Peijs

10/10

Claudia zorgt altijd weer voor leuke, lachwekkende maar ook hele leerzame lessen. Ze geeft na de les altijd goed feedback en is erg flexible. Zeer zeker een aanrader!

Yassine

10/10

Ik raad Claudia Beurskens van NXXT zeker aan van alle rij instructeurs die ik heb gehad en alle rijscholen waar ik ben geweest is zij bij verre de beste zeker een aanrader kan goed instructies geven is super gezellig en kan je zeker aan je rijbewijs helpen door haar in 1x geslaagd zoals velen die bij haar hebben ge lest zeker een aanrader

Henrie Vos

10/10

De lessen van Otto waren super. Hij is spraakzaam en legt heel goed uit. Zou zo nog 30 lessen willen volgen ondanks dat ik al geslaagd ben!!???

Diego

10/10

Ik vind het een fijne rijschool word goed geholpen

Pascal

10/10

Het is een super rijschool. Je leert alles goed alles wordt goed uitgelegd hoe je alles moet doen.

Wesley Trip

10/10

Super goede en fijne instructeur waarmee je kan lachen

Gratis Proefles