Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Bereikbaarheid : 4.5 / 5

Begeleiding : 4.5 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.6 / 5

Instructiemethode : 4.4 / 5

Lesauto : 4.5 / 5

Stiptheid : 4.5 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 141

Eindoordeel : 4.5 / 5

Anoniem

9/10

Leuk en gezellig en duidelijke uitleg

Anoniem

8/10

Die is heel goed

Gabriëla van der Schrier

10/10

Hele goeie rijschool. Goed geregeld en de rij-instructeur die ik had was super relaxed en gezellig. Hij maakte het rijden ook gewoon super leuk !

Sharona Sardjoemissier

10/10

Hele leerzame rijlessen gehad van Sercan, helaas niet in 1x geslaagd door te veel zenuwen, maar zo blijkt dat doorzettingsvermogen en de juiste rij-instructeur ervoor zorgen dat ik nu mijn rijbewijs heb en nu geniet van het autorijden! Zeker een aanrader dus!

Frouq

8/10

De leuke en leerzame lessen die ik met Sercan gehad heb heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn rijbewijs gehaald heb! Ik ga mijn rijlessen wel missen.

Anoniem

8/10

De dienstverlening is fijn en duidelijk!

Anoniem

10/10

Mijn start bij NXXT was geen positieve ervaring. Om en nabij heb ik de eerste 14 lessen als "niet leuk" ervaren. Ik werd zelfs extreem onzeker van de instructeur. Hij liet mij steeds maar weten dat ik onrustig was en gaf mij zelfs het label "Faalangstig". Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice werd mij verteld zelf een andere instructeur te benaderen, dit heb ik gedaan. Ik kwam toen bij William Mooijman, wat een extreem andere ervaring heb ik toen meegekregen. Deze man verdient het om eens in het zonnetje gezet te worden. Hij is altijd complimenteus geweest, in voor een praatje maar daarnaast ook zo duidelijk in het geven van aanwijzingen. William had mij na de eerste les al uit de onzekerheid. Wat nou faalangst!! Gisteren ben ik geslaagd in 1x voor mijn praktijk, met m'n 17 jaar, met grote dank aan William. Echt een topper die man. Dus wil je gaan lessen bij NXXTen ben je woonachtig in Den Haag of omgeving dan moet je gewoon bij William zijn. Mijn scores heb ik gegeven naar aanleiding van de lessen bij William.

Brian Pronk

10/10

Een goede rijschool met gezellige instructeurs die je goed helpen met de auto onder controle te krijgen.

Anoniem

10/10

Van het begin een hele goede begeleiding gehad tot het examen. Altijd een gezellige les van William Mooijman waar in ik veel heb geleerd.

Lorenzo

9/10

Dat ik een leuke tijd heb gehad, en veel heb geleerd

Anoniem

1/10

Kijk uit met het nemen van een pakket hier, NXXT zijn oplichters die zo min mogelijk lessen willen geven en zo veel mogelijk van je geld willen. Een pakket is maar een jaar geldig en als er iets gebeurd, zoals een rij instructeur die geen maanden geen contact meer maakt dat je niet binnen een jaar je examen haalt waardoor je dus voor niks hebt betaald voor lessen EN het examen. Als je dan toch voor NXXT kiest, betaal dan per les, vast niet alle instructeurs zijn slecht.

Daphne

6/10

N.v.t

Quentin Pfeiffer

9/10

Een leuke rijlschool met ervaren/ deskundige, maar ook vriendelijke instructeurs. De lessen worden stapsgewijs opgebouwd, in mijn optiek kun je zo ideaal werken aan je vaardigheden en uiteindelijk maak je het rijden zo je eigen. Verder laten de instructeurs je thuis voelen in de auto om een zo comfortabel mogelijk rit te kunnen rijden. Ik heb hier altijd plezier in gehad!

Angela

9/10

Ja. Mijn zusje gaat het na mij proberen.

Wessel de Jonge

8/10

Ik vond mijn rij instructeur een fijne man. Ik kon altijd met hem lachen, iedere les wel. Ook vond ik 't fijn dat hij mij indien veilig fouten liet maken, hier heb ik erg veel van geleerd!

Anoniem

8/10

Goed.

Stijn Lamens

8/10

Waren hele gezellige lessen en zeker ook leerzame lessen. Bedankt voor alles en succes nog verder!

Lana

8/10

I wasn’t able to convert my license, so I took a few lessons before my praktijkexamen. William Mooijman was very kind and honest instructor. Pointing out some bad habits I’ve picked up since I last did my drivers 17 years ago. He was always calm and very supportive.

Elise Bregman

9/10

De dienstverlening van William bij rijschool NXXT is als heel goed ervaren! William is een betrokken rijinstructuer die de tijd neemt je goed te leren autorijden. Hij doet er alles aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Het is erg gezellig in de auto en ook het contact daarbuiten gaat vlot, je het snel antwoord op vragen en hij denkt met je mee. Ik kijk terug op een hele gezellige tijd samen met William die ervoor heeft gezorgd dat ook ik het vertrouwen heb gekregen om plaats te nemen in het verkeer. Aanrader!!!!

Mark Hoogboom

10/10

Dienstverlening is top en ik raad het zeker aan om bij Erik Drijvers te lessen als je op zoek bent naar een enthousiaste instructeur!

Sam Tieman

10/10

Goeie rijschool/ goeie uitleg

Laura Hettema

8/10

Rustige, relaxe lessen waarbij goede uitleg gegeven wordt

Monica korbee

10/10

geweldig

Charlotte Kemi Boyede

9/10

Hele goede en betrouwbare organisatie. Fijne en goede rijinstructeur. Afwisselende lessen en juiste begeleiding.

Ian Schram

10/10

Rijlessen op maat, afgestemd op de leerling. Soepel in planning en gezelligheid in de auto waar het kan.

Anoniem

10/10

Dezen rij school zouw ik echt aanbevelen ze geven suuper goed les en nemen echt de tijd voor je.

Macy immers

10/10

Ik heb echt heel veel geleerd, ik ben heel tevreden over William ik zou iedereen hem aanbevelen is een goede rijschool.

Claire Wendrich

10/10

Ga ook lessen bij NXXT! Ik heb hele goede ervaringen gehad en had altijd zin om te rijden.

Marutain

10/10

Ik heb bij Steven Estvelt gezeten, toffe kerel, altijd duidelijke uitleg. Als je het niet begrijpt formuleert hij her anders. Ik stel hem voor als les gever

Anoniem

1/10

Slechtste rijschool en klantenservice ooit. Lijkt alsof ze op je neer kijken, helpen niet met problemen, onduidelijkheid, slechte instructeur, doe het jezelf niet aan

Anoniem

10/10

Super fijne rijinstructeur en duidelijke afspraken.

ling

1/10

SLECHTSTE ERVARING OOIT, NXXT IS MAAR NIKS als je OOIT een rijbewijs wilt halen niet gaan naar nxxt. Mijn rijinstructeur is vals,onterecht, ALTIJD 5-20 minuten te laat, rookt en eet in de auto. De auto is ook nooit schoon van de leraar ALIEN VAN PUTTEN. Vol kruimels en stof Ik heb dit besproken Met de whatsapp service van nxxt hun hebben mij verteld dat ik het moest mailen naar de klantenservice en dat ik binnen 4-5 dagen hulp kreeg. Onlangs is een week voorbij gegaan. NIKS te horen gekregen. Heb ik hun weer geappt word ik genegeerd. Slechte service slechte leraar niet klantvriendelijk. NIET GAAN NAAR NXXT IS JE GELD NIET WAARD

K Rombout

10/10

Als je een goede rijschool zoekt ga dan naar william mooijman

Mitchell Schep

10/10

In 1x geslaagd dankzij Steven Esvelt, dat is een top instructeur.

john

1/10

totaal niet te vrede

Patrick

10/10

Een aanrader! Goeie fijne lessen en goeie duidelijke afspraken zoals het hoord super fijn legt alles rustig uit ok al moet het 5x over

Anoniem

10/10

Fijne begeleiding, rustige sfeer waardoor je je goed op je gemak voelt.

Jolijn Vrancken Peeters

9/10

Ik vind NXXT een prettige rijschool. Je leert op een goede maar ook rustige manier rijden. Er worden geen overhaaste beslissingen gemaakt en ik voelde me heel erg op me gemak bij deze rijschool maar ook bij mijn rij-instructeur.

Anoniem

10/10

Je weet waar je aan toe bent. Het word duidelijk uitgelegd. En de rijinstructeur had veel geduld.

Stijn

10/10

NXXT is een fijne rijschool waar je uitstekende begeleiding krijgt. Tijdens de lessen wordt je erg op je gemak gesteld en je kan jezelf op je eigen tempo ontwikkelen. Gezellige lessen en eigenlijk geen problemen ondervonden verder.

Mexx Cuijlits

9/10

Goedkoop en heel fijn

Marcel

10/10

Harstikke leuke & leerzame lessen! Alles zeer duidelijk uitgelegd waardoor je en goed gevoel bij krijgt.

Sienna schuivens

9/10

Nvt

Kelly

10/10

Ik heb gelest bij rijinstructeur mr. Mooijman. Dit ging erg goed. Ik voelde me om mijn gemak en heb veel geleerd tijdens de lessen. Ik kreeg een hoop handige tips, adviezen en feedback. Gelest in een leuk autootje. Niet te groot of te klein. Verder was mijn rijinstructeur altijd op tijd en vaak 5 minuutjes te vroeg.

Anoniem

9/10

Geweldige service en een goede instructeur.

Bogdan-Paul Dorca

9/10

Well organized, gets the job done!

Lonneke Machielsen

10/10

Hele fijne en duidelijke begeleiding, ook zijn de lessen leuk en leerzaam!

Britt

9/10

Mijn instructeur was Ronnie Nouws! Hij was altijd stipt op tijd! Hij gaf duidelijk uitleg en hij wist goed waar hij over praatte!

Britt Verpalen

10/10

Leuke en leerzame lessen! Duidelijke uitleg en geeft goede adviezen!

Kemesha

10/10

Super goede begeleiding met goede rij-instructeurs.

Marga Piepers

10/10

De mogelijkheid om een opfriscursus te volgen en dat het aantal benodigde lessen in onderling overleg tussen rij instructeur en klant kan worden bepaald.

Jeanine

9/10

Zeer positief, er wordt overal de tijd voor genomen en het is gezellig.

Iris

10/10

Top! Top! Top!

alex Linger

9/10

Ik heb er heel snel leren auto rijden. Me rij instructeur William (Den Haag) is een rustige man die je het met plezier uitlegt en als je het niet in 1 keer snapt je het met zo lang uit legt tot dat je het weet. Ik had altijd de zaterdagochtend rit. Het was altijd gezellig. Af en toe mis ik het wel de ochtenden. Ik kan hem dan ook echt aan andere aanraden.

Miranda

9/10

Een fijne persoonlijke rijschool. Met veel plezier gelest. De lessen waren leerzaam en gezellig.

Anoniem

10/10

De lessen van William heb ik vanaf dag één altijd als erg leuk en leerzaam ervaren. William geeft op een hele positieve manier les en dat vond ik erg fijn. Hij deed elke les z’n best om me weer wat te leren en was zo blij voor me toen ik was geslaagd! Kortom, ik zou Nxxt zeker aanbevelen.

Danny de Jong

10/10

Beste rijinstructeur ooit! Super gezellige lessen gehad en ik kijk er nog altijd met veel plezier op terug. William was altijd erg positief en heeft me veel vertrouwen gegeven wat veel hielp. William was altijd goed te bereiken op WhatsApp of telefonisch.

Ancella Stout

9/10

Zelf heb ik rijlessen gevolgd bij William Mooijman, erg goede rijinstructeur! Hij legt alles goed uit en is geduldig. Hij is erg betrokken en zorgt ervoor dat je comfortabel en met vertrouwen achter het stuur plaats neemt. Hij heeft er bij mij echt alles aan gedaan om mij te laten slagen. Nu ik mijn rijbewijs heb kan ik zelfverzekerd de weg op. Helemaal top!!

Lesley Bosveld

8/10

Goede en duidelijke instructies. Aardige instructeur.

Jasper Terlouw

10/10

Heel rustige, duidelijke en ervaren instructeur. Alles wordt goed en flexibel geregeld tussen instructeur en leering.

Nick Roozenburg

9/10

Dat hij altijd rustig bleef goede duidelijke uitleg gaf en het was ook nog gezellig

Anoniem

8/10

Goede rijschool en aardige rij instructeur

D Westerlaken

9/10

Erik is een instructeur die zich aanpast aan jouw leerstijl/behoeften en met kunde en niet minder belangrijk humor te werk gaat! Een instructeur die zeker voor je gaat en zich houdt aan gemaakte afspraken! Ik reed graag in zijn fijne lesauto en ga dat fijne bakkie stiekem nog wel missen.. Kan Erik absoluut aanraden!!

Niek de Jongh

8/10

Rustige vriendelijke rijsinstructeur met veel geduld. Goede begeleiding van NXXT

Tirzah

10/10

Dat het een goeie rijschool is, en dat ze het heel goed en rustig aan je uitleggen.

Karan Bhugwansing

10/10

Mijn ervaring bij NXXT was echt top. De rij-instructeur was heel vriendelijk, altijd bereikbaar en leert je elk aspect van het rijden aan op een fijne manier. Altijd een gezellige sfeer in de auto, terwijl je er ook elke keer weer wat van opsteekt. Kortom, een hele goede ervaring gehad bij NXXT. Zeker een aanrader.

Adrienne Boer

8/10

Erg goed

Timoh van Nieuwland

7/10

Het contact met de rij-instructeur is erg goed. Hij weet precies wt je minpunten en pluspunten zijn. Dit zorgt voor erg effectieve en goede lessen.

Toine Leenders

9/10

Ik ben erg tevreden over hoe de afgelopen maanden met mij is omgegaan, en ik heb met plezier dit project doorgenomen

Cyprian Zurek

10/10

Peter was voor mij top, een prima rij instructeur die in ieder weet aan te kaarten wat mis gaat. Ook waren de lessen ontzettend gezellig.

Pieter de Nooijer

10/10

Toprijschool en fijne instructeur Wilma Catsburg

Martin Plant

10/10

Een fijne rijschool met een leuke enthousiaste rij instructeur.

Sylvana

10/10

Dat het leukste rijinstructeur die er bestaat!

Anoniem

2/10

Dennis van Schijndel is een onervaren arrogante beginnende dj die zichzelf belangrijker vindt dan degene die leert rijden. Hij weigert terugbetalingen te doen. Ik heb nog nooit zo'n slechte instructeur gezien. Nxxt doet ook niks aan je klachten ze houden elkaars hand boven het hoofd. Wat een stelletje amateurs bij elkaar.

Jacob van der Leegte

10/10

Mijn 2e dochter is nu ook aan het lessen bij NXXT en we zijn meer dan tevreden! Wij bevelenen deze rijschool bij iedereen aan.

Anoniem

2/10

Wat een kutrijschool!! Lespakket beloven en niet af laten rijden. Bij de concurrent gelukkig erdoor. Niet doen, ga liever naar de ANWB!!!

Anoniem

10/10

Onze dochter is gelukkig bij NXXT in 1 keer geslaagd en heeft een waanzinnig tijd gehad. Veel instructeurs om ons heen geprobeerd maar we vertrouwden het niet.

Davey

4/10

Ondanks dat ik tevreden ben over mijn rijinstructeur en de instructiemethode vrees ik dat ik NXXT niet kan aanbevelen. Wegens ziekte ben ik ongeveer twee jaar lang niet in staat geweest te rijden. Toen ik contact op nam met NXXT vormde dit volgens hen geen enkel probleem. Al mijn gekochte lesmateriaal zou gewoon in het systeem blijven staan. Echter, toen ik later weer in staat was te lessen, bleek al mijn aangekochte lesmateriaal verwijderd te zijn uit de registratie van het bedrijf. Daarnaast heeft NXXT het nagelaten mij het beschuldigde bedrag te restitueren, ondanks dat in de Algemene Voorwaarden staat dat NXXT dit hoort te doen (lezen we even mee, Jan?). Ze houden zich kennelijk dus niet aan hun eigen voorwaarden, wat natuurlijk echt not done is. Ik heb hier eerder (op uitnodiging) een review geplaatst, en volgens de eigenaar van dit bedrijf zou het administratief allemaal alsnog netjes geregeld worden, mits ik mijn review zou aanpassen. Op goed vertrouwen heb ik dit aangepast maar natuurlijk heb ik nooit meer wat teruggezien. Op zijn plat Rotterdams gezegd voel ik mijzelf een beetje genaaid. Gezien ik mijn rijbewijs snel nodig had heb ik bij NXXT toch een examen aangeschaft, ondanks dat ik hier nog recht op had. Achteraf gezien was dit natuurlijk ene beetje dom van mij, maar ik had even geen andere keuze. Helaas gezakt, maar ik had dus nog een examen (plus gratis herexamen) tegoed. Nogmaals, ik ben over mijn rijinstructeur zeer tevreden, maar ik denk dat deze ondernemer echt nog een en ander te verbeteren heeft. Ik hoop dat dit probleem alsnog opgelost zou kunnen worden door NXXT, zodat ik alsnog mijn rijbewijs kan halen. Ik haal mijn review dit keer ook pas weg als het DAADWERKELIJK is opgelost.

Janny Cuijt

10/10

Wij hebben heel goede ervaringen met NXXT. Onze zoon is 4 jaar geleden in een keer geslaagd bij NXXT en nu is onze dochter aan het rijden. Top rijschool !

Amber

10/10

Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Ronnie Nouws en kan alleen maar zeggen dat ik heel erg tevreden ben. Vanaf de proefles was al bekend dat ik heel erg last had van faalangst. Hier is tot aan het praktijkexamen rekening mee gehouden. De begeleiding heeft Ronnie hierop afgestemd en samen gekeken naar hoe we richting een examen gaan. Ik heb ook een faalangst examen gedaan voor de tussentijdse toets en het praktijk examen. Dit raad ik echt iedereen aan met faalangst. De rust, de begeleiding, het verloop. Zonder het faalangst examen had ik mijn tussentijdse toets en praktijk examen niet gehaald in 1x! Bij NXXT en Ronnie Nouws als mijn ervaring raad ik het iedereen aan die twijfelt of last heeft van faalangst en niet goed weet waar hij/zij terecht kan.

Nesty

8/10

Super fijne rijschool

Alex Vrieswijk

10/10

Super begeleiding!

sofie mathijssen

10/10

Dat ze goed lesgeven dus zeker een aanrader

sammie pammie

10/10

super rijinstructeur!! was super leerzaam maar ook gezellig!

Anoniem

8/10

Pirma, het contact verloopt snel, niks op aan te merken.

Nuhaila Malki

10/10

Een goede rij instructeur die veel geduld heeft. En altijd voor vragen open staat. De lessen werden duidelijk en op een leuke manier uitgelegd.

Sylvia Vaartjes

10/10

Goede en leerzame rijschool!

Anoniem

8/10

Behulpzaam en snelle service. Kundige instructeur met goede begeleiding. Positief ingesteld en laat de lesser zelf over situaties nadenken.

Romy Kranendijk

10/10

Goede acties, goede lessen en fijne begeleiding.

Julia Smidt

10/10

ze hebben veel geduld en je voelt je gelijk op je gemak

Anoniem

10/10

Erg goed

Anoniem

10/10

Goede en fijne service, fijne lessen en goede en rustige uitleg.

Anoniem

10/10

Na mijn overplaatsing van Eindhoven naar Utrecht vanwege mijn verhuizing ging vlekkeloos. Ik kreeg een zeer fijne instructeur die me verder heeft geholpen. En mij goed heeft voorbereid op het rijden met de auto

Anoniem

10/10

Goed

Geraldine

10/10

Super goede rijschool! Ik had bij Gerard les en hij is echt super fijne instructeur... lekker kletsen maar wel goede lessen en blijft altijd rustig! En ook nog eens echt goedkoop :)

Anoniem

8/10

Sommige instructeurs zijn goed, sommige niet

Roelof Koster

8/10

Goed degelijk en goed betaalbare rijschool

Anoniem

8/10

Duidelijke lessen en goede tips. Vooral het lessen met RIS heb ik als zeer prettig ervaren

Christa

10/10

Ik vond het altijd heel erg leuk en gezellig om te te lessen bij Nxxt, mijn rijinstructeur legde alle oefeningen en verkeersregels goed uit.

Anoniem

10/10

Uitstekend

Gratis Proefles