Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.3

Bereikbaarheid : 4.7 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.8 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 1849

Eindoordeel : 4.7 / 5

Jaleesa

10/10

Hele goede en leerzame rijlessen gehad! Na 3 keer te zijn gezakt bij een andere rijschool, ben ik nu eindelijk geslaagd dankzij Ruud! Nu kan ik eindelijk met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Dank je wel Ruud !!

Mendel Meinema

10/10

Super leerzame rijlessen! Ben in 1x geslaagd door mendel!

Estrella Moling

10/10

Jos is een fijne rij instructeur hij begeleid waar nodig! En past zich aan aan joun behoeftes (eigen muziek of waar je meer hulp bij nodig hebt) Heb een hele fijne ervaring gehad!

Indy

10/10

Duidelijke planning afspraken via app en mail. Intructeur had veel kennis en ervaring. Moderne en goede lesauto. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen

Lotte Schermer

9/10

Hele fijne lessen, waarbij alles goed en rustig wordt uitgelegd!

Inge Beaujean

7/10

Het is een goede leerzame rijschool

Hugo aan de Stegge

9/10

Erg fijne rijschool. Goede en aardige instructeur. Leuke rijlessen. Hele goede ervaring gehad.

Jonathan Roemers

10/10

Goeie rijschool en duidelijke uitleg van de instructeur

Norah van den nieuwendijk

10/10

Ik heb rijles gehad bij john christ, en wat en top instructeur!! In zo’n korte tijd veel van hem geleerd! Hij maakte ook van elke les een feestje, waardoor ik ook elke keer naar zijn les uit keek. Ik wil John heel erg bedanken voor zijn geduld en goede uitleg! Als ik opnieuw zou moeten kiezen zou ik 100% zeker weer voor hem kiezen!!! John dankjewel en succes met de rijlessen geven!!

Harold Harke Tjeerd Bandstra

10/10

Dat het een betrouwbare rijschool is

Femke van der Logt

10/10

Heel erg fijn!

Jairzinho Nanulaitta

10/10

De dienstverlening van NXXT is mij erg goed bevallen. Er werd snel contact opgenomen toen ik me aan had gemeld voor een proefles, deze vond binnen twee weken plaats en het contact met René, mijn rij-instructeur was altijd goed en prettig. Ik heb ontzettend veel mogen leren van René, op een manier die voor mij prettig werkte. Hierdoor heb ik altijd met vertrouwen achter het stuur gezeten, wat ik ook altijd van René kreeg, ondanks dat ik het soms ook spannend vond wanneer mijn perfectionisme het over begon te nemen. René is, wat mij betreft een heel prettige man en een goede rij-instructeur. Het was altijd comfortabel om samen in de auto te zitten. Er was ruimte voor ontspanning, goede gesprekken en ik heb op een fijne manier geleerd om auto te rijden.

Rutger

10/10

Heel erg fijn, René is rustig en legt alles helder en duidelijk uit. Wanneer je de fout in gaat koppelt hij het op een fijne manier terug, echt top!

NXXT

10/10

Duidelijke aanwijzingen en gezelligheid in de auto!

Lisanne Helwig

9/10

Top rijschool, fijne lessen en een goede inschatting van wat per wanneer haalbaar is

Joran Nicolai

10/10

Het is super fijn om te lessen bij Xhelil. Hij heeft geduld en leert je op een goede manier auto rijden! Lessen bij NXXT is zeker een aanrader!

Sanne ter Horst

10/10

Super fijne rijschool!

Nevin Startman

8/10

Goed bereikbaar, goede rijschool

Luna Jansen

9/10

Super

Bram vos

10/10

Je kan snel beginnen met lessen En fijne rij instructeur

Suzanne

10/10

Ruud was altijd optijd. Het was altijd gezellig in de auto en hij gaf alles duidelijk aan. De uitleg die hij gaf was ook goed te begrijpen.

Eva Snijder

10/10

Fijne manier van lessen o.a doormiddel van 2 uur achter elkaar lessen. Dit vond ik persoonlijk heel fijn!

Inge Moree

9/10

super fijn gelest bij NXXT, had niet verwacht in 1 keer te slagen, maar heb door de goeie rijlessen is het toch gelukt!

Jente

9/10

Ik vind de lessen heel fijn met goede en duidelijke uitleg.

Tara Frangioudakis

9/10

super fijne rijlessen van Jos gehad!

Chantal

10/10

De rijlessen waren heel fijn. Doordat de rij-instructeur heel rustig was en duidelijk kon uitleggen.

Angelique van Lier

10/10

Voor een proefles was er snel plaatst bij NXXT. Meteen gerust gesteld doordat de rij instructeur zelf heel rustig en begripvol was. Legde alles goed uit tijdens de proefles. Dat gaf mij vertrouwen, ik ervaarde geen angst tijdens het rijden. Het is niet gebruikelijk om op mijn leeftijd (51) nog je rijbewijs te gaan halen. Ik vond het jammer dat de proefles erop zat. Op eigen verzoek en met goedkeuring van Finus, ben ik zelf naar huis gereden. Super leuke ervaring! Thuis besproken wat de volgende stappen zijn. Lespakket besproken en betaald. Nu wachten op het vervolg. Mijn grote wens gaat nu in vervulling en ik hoop dat ik mijn rijbewijs met behulp van Finus ga halen!

Romy

10/10

Niet verwacht maar in een keer geslaagd! Wat een feest was het elke les weer. Zoveel gelachen en op de momenten dat het kon lekker gekletst. Hele leuke tijd gehad🥳

Nora Ermens

10/10

hele fijne rijschool!

Rik van Ham

9/10

Zeer hulpvaardige rij-instructeur. Gaat er echt voor en geeft veel voor je.

Larissa Joosten

10/10

Heel fijn contact en fijne leerzame lessen

Juliet

10/10

Nxxt is een fijne rijschool. Er werd vrijwel meteen contact met me opgenomen nadat ik me had aangemeld voor een proefles. Verder had ik een hele fijne rijinstructeur. Ze dacht ook altijd met je mee om lessen in te plannen.

Devon Wright

10/10

Mijn rijlessen heb ik gevolgd bij Paul de Jongh. Een hele fijne instructeur waar jij je op je gemak bij voelt. Paul blijft kalm, instrueert duidelijk en zorgt voor een fijne sfeer in de auto. Tijdens de lessen heeft hij mij goed klaargestoomd voor het examen, waardoor ik op het moment van afrijden wist wat ik kon verwachten. Kortom, een aanrader om bij te gaan lessen!

Moos

10/10

Hele leuke rijlessen gehad hier, NXXT heeft mij super erg geholpen, en ben eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs!

Joël

9/10

Vanaf het begin fijne en duidelijke lessen gekregen. Vriendelijk waardoor het fijn was om mee te praten.

Kristy Weren

8/10

Het is een goede rijschool

Virginio Schuman

9/10

Top rij school

Jip

10/10

Ik heb mijn rijlessen gehad bij Paul de Jongh. De periode waarin ik de lessen heb gehad heb ik als heel erg positief ervaren. Er hing altijd een fijne sfeer, er was altijd tijd om even een leuk gesprek te hebben. Daarbij misschien nog wel het belangrijkste van allemaal als er een keertje iets niet goed ging met het auto rijden bleef Paul altijd rustig en dat zorgde er voor bij mij dat ik ook rustig in de auto kon zitten. Paul zorgt ervoor dat je alles kan en met een goed gevoel het rijexamen in gaat. Door alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens de lessen is het mij gelukt om het rijexamen in 1 keer te halen! Eigenliijk heb ik verder alleen nog maar meer lof voor Paul en het is zeker een aanrader om bij hem te gaan lessen!

Yanouck

10/10

Leuke gezellige lessen gehad. Handige app voor de planning van de rijlessen.

Jesse

10/10

De lessen waren heel goed en sloten aan bij wat ik nodig had. Dankzij een fijne instructrice heb ik mijn rijbewijs dan ook in no-time gehaald. Al met al een fijne ervaring en kwalitatief erg sterk.

Sus

8/10

Fijne lesmethode en een gezellige rijinstructeur

Emma Maria Pauw

9/10

Super fijne lessen gehad! En in 1 keer geslaagd.

Menno

10/10

Beste Paul de Jongh, Allereerst wil ik je enorm bedanken voor je vakkundige, behulpzame en met name constructieve vorm van rijles geven! Ik had hier en daar wat losse lessen gehad, en dit was geen enkel probleem. Vanaf moment een werd hierop ingespeeld, en zo is het zowel vakkundig als snel gegaan! Ik wil je in het specifiek nog bedanken voor je flexibiliteit! Ik had door een eigen stommiteit té laat door dat ik kort voor mijn examen een rijles niet kon doen. Op de dag van mijn examen is Paul vervolgens uit eigen initiatief vroegtijdig mij komen ophalen! Deze kleine dingen laten zien dat je geeft om de leerlingen, en ik zou iedereen aanbevelen om bij jou je rijbewijs te halen. Menno

Amy

10/10

Hele fijne rijschool, zeker aan te raden!

Myrthe Stalenhoef

10/10

Veel geleerd en de lessen waren erg gezellig!

Linda Mai Catz

10/10

Naast dat ik veel en snel heb geleerd met NXXT, heb ik het ook gewoon heel leuk gehad. Ik had een gezellige rij-instructeur (Xhelil) en hij heeft mij veel kunnen leren. Ik ben in een keer geslaagd voor mijn praktijk dus dat zegt ook wel wat over de rijschool.

Wieke van ‘t Zand

10/10

Ik heb bij mirjam gereden. Ik had al wat ervaring en ze heeft mij goed geholpen en begeleiden met het verminderen van mijn onzekerheid. Ze is lekker rustig en geeft je de ruimte om zelf ervaring op te doen. Ze heeft een volkswagen die lekker rijd. Over nxxt zelf ben ik ook erg tevreden. Hun prijzen zijn na mijn mening echt goed te doen en voor jeugd goed te betalen. Ik ga nog een slip cursus doen ben daar ook eeg benieuwd naar. Al met al zeer te spreken!!

Valeri

10/10

Gister ben ik geslaagd voor me rij examen dankzij Mendel, hele goede rij instructeur waren top lessen die hij gaf!

Cédric

10/10

Top geregeld! Had me na de proefles aangemeld en kon direct de week erop beginnen. Wilfred is een gewoon een super fijne instructeur. Alles top in orde, niks op aan te merken

Pauwke Pruijmboom

10/10

Super goede rijinstructeur die hele goede tips geeft en je echt probeer te helpen. Helemaal top echt aan te raden!!!!!

Liam

10/10

Goede instructeur en met deze lessen in één keer mijn rijbewijs gehaald! Harstikke bedankt Michael

Marith beckers

10/10

Vanaf het begin was ik al op mijn gemak bij John en had ik veel lol met hem. Hij stelt je gerust en laat je weten "iedereen heeft het eens moeten leren" Ik heb nooit met tegenzin rijles gehad! Ook snapte hij mn probleempjes en luisterde hij naar me. Op een hele fijne manier werd langzaam en op zn gangetje alle stapjes van t autorijden aangeleerd.

Loïs

9/10

Maandag ben ik geslaagd voor mijn rij-examen. Ik ben John heel erg dankbaar voor wat hij heeft gedaan voor mij. John is een hele lieve geduldige man en je kan altijd met hem lachen. Hij leert je alles heel goed en zorgt dat jij je op je gemak voelt. Dankjewel John :)

Luuk Dirven

10/10

Gemakkelijk afspraken te maken en rustige leraar

Özgür Ozen

10/10

Ik zou iedereen aanraden te lessen bij Evelien Mulder van NXXT

Rosa

10/10

Heel blij geweest met mijn rijlessen. In 1 keer geslaagd bij John. Erg gezellig gehad en ook nog veel geleerd.

Ricardo

10/10

Truus is een topper!!

Tiara van Beek

10/10

Ben eerst begonnen bij een andere rijschool waar ik niet echt het gevoel kreeg dat ik erop vooruit ging. Toen overgegaan naar NXXT en bij hun kreeg ik het gevoel wel. Een prettige rij instructeur heb ik gehad. Begeleiding was top!

Roos de Vries

9/10

Dat ik met heel veel plezier heb gereden en dat de communicatie en de manier waarop je word geholpen om verder te komen erg fijn is!

Maartje

10/10

Erg goede begeleiding en fijne instructeur!

Jop

8/10

Er hing altijd een fijne sfeer in de auto. Veel gelachen en ook veel geleerd van Paul. Geen seconde spijt gehad van mijn keuze.

Maren

8/10

Top rijschool. Goede begeleiding en fijne lessen gehad van Evelien. Met succes mijn rijbewijs gehaald

Michał Maciejewski

9/10

Makkelijk te bereiken, duidelijke instructies en blijft geduldig in de lessen.

Paul tops

9/10

Dankzij mij instructrice mirjam hengeveld in 1 keer mijn rijbewijs mogen halen. Wat jammer is want buiten goed waren de lessen ook altijd heel leuk.

Casper

10/10

Ik heb een goede ervaring gehad met mijn rij-instructeur Richard. De lessen waren goed opgebouwd en er werd ingespeeld op wat ik extra wilde oefenen. De feedback was altijd duidelijk en behapbaar. De grootte van de auto was even wennen maar gaf daardoor wel veel overzicht.

Glenn

9/10

De rijlessen die ik had van Ruben Bongaards waren altijd super gezellig. Geeft duidelijke instructies en heeft super veel geduld en alle aandacht voor je. Had geen andere instructeur wil hebben. Bedankt Ruben voor de fijne lessen

Anka Timmermans

9/10

Je wordt super goed begeleid! En op een prettige manier

Debora van den Born - de Bruijn

10/10

Top

Nigel

10/10

Ze werken met een hele fijne app waar bij je de dagen en de uren zelf kan inplannen zelf vondt ik de rijinstructeur ook heel fijn goeie uitleg en vooral duidelijk en veel

Malique Arrindell

10/10

Goeie gestructureerde lessen die je zelf kan plannen. Waardoor ik binnen een half jaar mijn rijbewijs heb gehaald.

Mette

8/10

Ik heb dankzij Isabel haar geduld en begeleiding mijn rijbewijs mogen halen. Daarnaast was het ook altijd erg gezellig in de auto.

Norah

9/10

Onwijs blij met de begeleiding en lessen die ik heb gevolgd heb bij isabel. Duidelijke instructies, altijd optijd en gewoon een hele aardige topper! Ze laat je altijd op je gemak voelen en je eigen tempo volgen. Heel erg bedankt! Ik heb een hele gezellige periode met je gehad.

Esmee Groeneweg

10/10

John was absoluut de enige man die mij ooit auto heeft kunnen leren rijden. Een enorm behulpzame, vriendelijke en vooral geduldige instructeur die alles duidelijk uitlegd. Vooral voor iemand met extreem veel stress omtrent het rijden was hij echt een zegen. Nooit onnodig streng, veel gelachen en ik ben trots om hem als instructeur te hebben gehad. In 1 keer geslaagd en had dat niet met iemand anders kunnen bereiken. Het is nu tijd om afscheid te nemen maar ik weet zeker dat we elkaar nog zullen zien. Kom nog wel eens langs bij het darten ;) Dankjewel John

Esmée de Geest

9/10

Fijne rijlessen. Goede uitleg!!

Emma van Mensvoort

10/10

Heb altijd hele fijne en goede lessen gehad van Niek van der Neut! Bedankt Niek voor de opleiding en voor alle leuke lessen!

Ramon

9/10

Duidelijke communicatie, goede en vooral nuttige tips.

Sylvana Hessels

10/10

Met dank aan Mirjam Hengeveld (in mijn vorige review had ik haar achternaam verkeerd) mijn rijbewijs in 1x gehaald. Hele fijne lessen bij haar gevolgd, blijft rustig en heeft veel geduld. Ook legt ze de dingen goed en duidelijk uit. Bedankt voor de fijne lessen Mirjam!

Sylvana Hessels

10/10

Met dank aan Mirjam Wolf mijn rijbewijs in 1x gehaald. Hele fijne lessen bij haar gevolgd, blijft rustig en heeft veel geduld. Ook legt ze de dingen goed en duidelijk uit. Bedankt voor de fijne lessen Mirjam!

Ole

10/10

fijne lessen waarbij genoeg aandacht is voor zwakke punten

Renee Winter-Koens

10/10

Super! Alleen maar positiviteit

Merit Visser

9/10

Het is een prettige rijschool, met fijne instructeurs.

Shannon Jaminon

7/10

NXXT heeft een goede dienstverlening

Coen Leenheer

10/10

Met dank aan Peter Nagelhout m'n rijbewijs in één keer mogen halen. Duidelijke lessen en niet al te veel trucjes dit, trucjes dat. Hier leer je gewoon degelijk en netjes rijden en heb je voordat je aan je examen begint, het gevoel dat je snapt wat je doet.

Evie

10/10

Ik had een leuke en geduldige rijinstructeur

Michelle

10/10

Een fijne ervaring gehad. Een goede rijinstructeur die duidelijk en geduldig is.

Myrthe Olieman

10/10

Fijne rijschool om je rijbewijs te halen!

Jesse

10/10

Hele fijne rijinstructeur, super leuke gesprekken gehad en heel veel van geleerd.

Joel Louis Dasilva

10/10

Prima lespakketten en flexibel wanneer het op contact aan komt.

Ruben Derrez

9/10

Zeer tevreden! Legt alles goed en duidelijk uit en neemt zijn tijd voor jou.

Marit Lunshof

10/10

Super rijlessen gehad en mijn rijangst eindelijk overwonnen door Evelien. Mijn rijbewijs bij haar gehaald. Niemand had het beter kunnen doen dan Evelien. Zo geduldig en de volledige aandacht gekregen.

Pauline Wijers

8/10

Prima lessen, goede begeleiding

Joey Quaedflieg

10/10

Dat ze goed hun best doen zodat jij je rijbewijs haalt

Michele

10/10

Goede uitleg en een gezellige sfeer in de auto. Altijd willen helpen

Isabelle de vos

10/10

Super fijne rijinstructeur!! Brengt je op je gemak en legt alles rustig en goed uit! Zou iedereen john aanbevelen!

Rebin

10/10

Mijn ervaring met NXXT en de legendarische rijinstructeur Mendel Meinema was uitzonderlijk positief. Zijn relaxte houding in combinatie met directe en duidelijke instructies zorgde voor een leeromgeving waarin ik me comfortabel en vertrouwd voelde. Hij benadrukte het belang van het volgen van stappen en zorgde ervoor dat ik de logica achter elke actie begreep, wat mijn rijvaardigheid aanzienlijk verbeterde. Dankzij zijn aanpak ben ik nu een zelfverzekerde bestuurder met mijn rijbewijs op zak. Ik zou hem zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve rijopleiding!!

Boaz

10/10

Snelle beschikbaarheid en ze denken mee in wat ik nodig had

Inge hollander

10/10

Ik zelf heb een fijne rijinstructrice gehad " Evelien Mulder" in Assen. Begripvol en behandeld je met respect. Netjes op tijd. Ik heb jarengeleden ook les gehad maar zij is de beste die ik heb gehad. Ze is een TOPPER. Ben volof van deze rijschool. Ik beveel deze rijschool aan👍 groet Inge

Senne De Rooij

10/10

Fantastisch! Zou het zeker aanbevelen

Wesley slegt

9/10

Goede les geving

Tigo Matthijssen

9/10

Geweldige manier van lesgeven. Laten je snel comfortabel voelen.

Gratis Proefles