Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Bereikbaarheid : 4.5 / 5

Begeleiding : 4.6 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.7 / 5

Instructiemethode : 4.5 / 5

Lesauto : 4.6 / 5

Stiptheid : 4.6 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 238

Eindoordeel : 4.5 / 5

Esther

8/10

Super rijschool. Je wordt met alles geholpen en hebben voldoende tijd voor je.

Lotte

10/10

Een super fijne rijschool! Alles is netjes geregeld, zeker een aanrader

Anoniem

10/10

Dat het een hele goede rijschool is.

Rik

10/10

Top rijschool. Ik heb les gehad van William Mooijman en dat was ook top. Ik heb van hem goede lessen gehad en hij stelt je goed op je gemak. Zeker een aanrader!

Remco Ros

9/10

Ik kan iedereen die in Den Haag e.o. wil lessen deze rij instructeur aan bevelen neemt de tijd en toont interesse en helpt je waar nodig is echt een toffe peer als jezelf ook laat zien je wel degelijk wil ook al ben je ouder zoals in mijn geval toch me rijbewijs dankzij Steven

Nathalie Heuts

8/10

Ik heb hele fijne lessen gehad, hard gewerkt aan mijn verbeterpunten. Ik werd heel erg op mijn gemak gesteld en kreeg fijne feedback.

Shirley Hanzi

10/10

Goede rijschool, goede tips en uitleg gehad, instructeur was ook top. Kort gezegd ik zou deze rijschool zeker aanbevelen! Joejoe

Jeffrey Mendel

9/10

Zeer duidelijke lessen waarin alles heel rustig en fijn word uitgelegd. Vriendelijke instructeur. Het enige puntje dat ik zou hebben is dat er niet altijd even goed aan de afspraken gehouden word. Instructeur is een paar keer wat later geweest (5minuten/10minuten) waarna deze minuten niet gecompenseerd werden door langere les o.i.d. en dat telt op.

Sjuul Lammers

10/10

Goed, ik ben er erg tevreden mee.

Sebastiaan Daalmeijer

9/10

Dat ze goed te werk gaan, makkelijk bereikbaar en goede instructies. Het vertrouwen wat je krijgt voordat je op examen gaat.

Nervana

10/10

Super! Echt fijn als je zenuwachtig bent kan Peter goed mee omgaan en heeft ook veel vertrouwen in je!😁😁😁

Mariska Kersten

9/10

Dat de dienstverlening heel goed was.

Solange Feron

10/10

Mijn rijlessen bij Peter Sittrop waren leuk, leerzaam en relaxt en ik had geen betere rijschool/instructeur kunnen kiezen.

Lieke

10/10

Super, een fijne rijschool met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Jeffrey de Groot

8/10

Helemaal prima.

Stefan Ruiter

10/10

Super leuk om met Marc te rijden, en ook nog eens heel leerzaam! Marc is altijd mooi optijd en zorgt voor een leuke les, samen dikke lol gehad!

Anoniem

4/10

Ze laat vaak niks van zich horen. Nadat ik gezakt was voor mij rijexamen kon ik haar nergens meer bereiken

Anoniem

7/10

Makkelijk, stipt

Sjafaat

10/10

de Heer William Mooijman , Beste instructeur die ik ben tegen gekomen. Altijd op tijd netjes aardig, leuke gesprekken en tijden gehad. De les methode die de instructeur toekent helpt je om vlot & veilig over weg te gaan. Dit is een instructeur die met zijn hart werkt, Inplaats van zijn pedalen. Ik zou de heer mooijman aanraden bij iedereen die ik ken 10 sterren.

Frode van der Drift

10/10

William is echt een geweldige vent waarmee ik zoveel mooie uren mee heb gereden. Ook al wordt het "rijlessen" genoemd, het voelde zeker niet als een les. De sfeer was altijd erg relaxed en het was zeker nooit saai. Natuurlijk leerde je elke les veel nieuwe dingen van William, zelfs al was het onbewust. Ik heb nu mijn rijbewijs gehaald, maar ik ga de tijd met William zeker missen. Ik raad zeker iedereen aan om bij NXXT te gaan rijden, want ik kan mij niet voorstellen dat er een betere of gezelligere rij-instructeur is dan William.

Jamirico Gielis

9/10

Goede service. Nooit problemen gehad. En met problemen helpen ze je altijd

Sterre Koelewijn

10/10

Goede begeleiding. De instructeur legde alles op een rustige en duidelijke manier uit en had veel geduld. De lessen waren erg gezellig.

Kira Dölle

9/10

Hele leuke en leerzame rijlessen.

Dragana van Peer

10/10

Super leuke tijd gehad op een goede en leuke manier leren autorijden. Ronnie is een fijne rijinstructeur ik kan hem iedereen aanbevelen. In 1x geslaagd heel erg bedankt Ronnie Nouws

Michael

10/10

Zeer tevreden over NXXT heb in een korte periode voor een mooi bedrag mijn rijbewijs kunnen halen. Patrick Tamerus is zeer gemotiveerd in het aanleren van alles wat er bij komt kijken voor je theorie en praktijk examen. Ik raad iedereen aan bij NXXT hun rijbewijs te gaan halen.

Sjanita Verspaget

10/10

De rijlessen zijn prettig en duidelijk

Leonie Meihuizen

10/10

Ik heb hele fijne, ontspannen en vooral leuke rijlessen gehad bij Ronnie Nouws in Breda! Hij heeft geduld en werkt samen met jou aan je zelfvertrouwen. Een echte aanrader!

Anoniem

9/10

Ik kan mijn ervaring natuurlijk niet vergelijking met een andere rijschool, maar ik weet 100% zeker dat William Mooijman de leukste en beste rijleraar is. De lessen waren leerzaam, leuk en grappig. Stiekem vind ik het wel jammer dat de lessen voorbij zijn.

Jimmy Kortekaas

10/10

Ik heb mijn lessen gehad bij William mooijman het was een top leraar ik kwam terecht bij hem nadat ik weg was gestuurd bij een andere rijschool omdat diegene zei dat ik niet kon rijden en voor een automaat moest gaan William heeft mezelvertrouwen in auto rijden weer terug geven en daardoor ben ik in 1 keer geslaagd en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

Eya

10/10

Peter is een erg vriendelijk persoon, legt alles goed en rustig uit en geeft je de kans om dingen zelf te doen. Een top rijschool!

Cobra hennevanger

10/10

Ik heb bij William gereden en serieus die man is goud waard. Ben altijd sceptisch over reviews maar heb de duurste pakket genomen(met tussentijdsetoets) en ben voor de TTT in 1x geslaagd en voor mijn rij examen. william je bent een topper. Enige vervelende was dat je om 8uur voor me deur stond om te oefenenπŸ˜‚πŸ˜‚ groetjes Cobra

Isabel de Leijer

8/10

Ik vind dat NXXT het goed heeft geregeld. Want mijn eerste instructeur was ineens gestopt en toen heeft NXXT vanuit hun een nieuwe instructeur gevonden. Dit was erg prettig!

Emma

10/10

Super goed!

Anoniem

9/10

Nxxt is een prima bedrijf om je rijbewijs te halen en men luistert naar de wensen van de leerling.

Shaun llewellyn huntley

10/10

Hele aardige en betrouwbare man , Echt een aanrader voor ieder die E rijbewijs wil halen , eerlijk geduldig en stelt je op je gemak

Annelie Vos

10/10

Zeer flexibel en doet er alles aan om goede lessen te bieden naar de wens van de klant

David

10/10

Erg fijne rijlessen gehad, en gezellige instructeur!

Nils

9/10

Goede rustige instructeur met een hoge spanningboog, je bent vrij om fouten te maken en word erg goed begeleid om dit een andere keer beter te doen.

Tim Verbruggen

9/10

Vooral de rijinstructeur was erg goed. Sociale man, rustig en prettig om mee te werken. Of je dezelfde dan krijgt als ik, weet je dan natuurlijk niet.

Anoniem

9/10

Goede service en altijd behulpzaam

Anoniem

8/10

Vriendelijk en duidelijk

Colin van Waveren

10/10

alles is perfect gegaan je krijgt alle info over je lessen ruim op tijd en de lessen zijn altijd perfect gegaan en je kan altijd dingen aan passen naar hoe je les wil krijgen. Ik zou de rijschool echt aan raden

Quinty

10/10

Ik heb rijles gehad van William Mooijman en vanaf de eerste les voelde ik mij meteen op mijn gemak. De lessen waren altijd erg gezellig, maar zeker ook leerzaam. William heeft veel geduld en legt alles goed uit. Ik zal het aan iedereen aanraden op bij William rijles te volgen en ik ben erg dankbaar dat hij mijn rijinstructeur was en dat ik nu mijn rijbewijs heb. Ik zal de rijlessen zeker missen. Heel erg bedankt voor de leuke tijd William!

Laura

9/10

Ik heb enorm veel plezier gehad tijdens mijn rijlessen! Super begeleiding en ook echt een rij instructeur die mij super heeft geholpen en mij erg veel heeft geleerd en bij gebracht! Ik ben William Mooijman super dankbaar voor de leuke en leerzame lessen! En ik raadt hem zeker aan ! Ik ga je lessen en gezelligheid enorm missen! Dank je wel William!

Shalini

10/10

William is erg vriendelijk, gezellig en geduldig, maar houdt oog voor detail en is eerlijk. Dit helpt heel erg tijdens de lessen omdat hij zich focust op je persoonlijke autorijontwikkeling. Daardoor heb ik een mooie en geslaagde tijd achter de rug!

Fleur

10/10

Top rijschool! Hele leerzame en leuke lessen.

Niels

9/10

Goede rijschool. De rijinstructeur die ik had was William Mooijman. Goede uitleg gehad en hij stelt je goed op je gemak.

Wendel de Vries

10/10

Prima organisatie. Ik heb gereden met een fijne rij instructeur. Ik heb heel erg veel geleerd, waardoor ik perfect was klaargestoomd voor het examen dat ik in 1 keer gehaald heb!

Anoniem

10/10

Deze verliep altijd zeer goed. Zeer duidelijk en behulpzaam

Daniel Rietveld

9/10

Het is alweer meer dan een jaar geleden sinds ik bij William Mooijman gelest heb, maar toch kijk ik nog steeds met veel plezier terug op onze tijd samen. William is een zeer bekwame, geduldige, betrokken en bovenal gezellige rijinstructeur waarbij je niet anders kan dan je thuis voelen. Het is maar dat 'ie niet in Rotterdam rijdt, anders had ik al m'n vrienden naar 'm toegestuurd. Nogmaals bedankt William!

Anoniem

6/10

Mijn dochter was ontevreden over haar rijinstructeur en wilde een andere. Ze had echter al een extra pakket betaald met rijlessen en examen. Dat zou allemaal geen probleem zijn. De procedure is dat de instrukteur het geld terugbetaalt. Dat deed ie dus niet. Gemaild en gebeld met NXXT, en uiteindelijk geregeld, al duurde het wel lang.

Ricardo

10/10

Zo goed als altijd op tijd (soms met spitsuren paar min later) goeie en handige methodes kwa parkeren enzo rijinstructeur william mooijman hou van praatje maken beleefd maakt genoeg tijd vrij voor je

Myron

10/10

Fijne rijschool, rijbewijs snel gehaald

Max

10/10

Dat het een top rijschool is met super gezellige en leerzame lessen

Zoë

9/10

Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Herbert Linskens. Het waren goede lessen waar ik veel van leerde. Het was altijd gezellig en er was een ontspannen sfeer in de auto waardoor ik me erg op me gemak voelde.

Kelly franken

10/10

Hele fijne rijschool. Zorgt ervoor dat je goed voorbereid op examen gaat!

Anoniem

10/10

Super rijlessen bij William gehad. Hij geeft op een hele gezellige manier les en blijft altijd positief.

Mick Goossens

8/10

Zeer goed.

Timo

9/10

Ik was er zeer tevreden over. En heb me vrienden al aangeraden zeker te gaan lessen bij nxxt.

Thomas van der Leer

8/10

Prima rijschool wat betreft prijs en service, alleen wellicht soms wat rare feedback van de docent en onduidelijkheden over data etc.

Jac van Dijk

10/10

Heel fijne tijd gehad en veel voordeliger dan bij andere rijscholen.

Bryan Ventocilla

10/10

William was een goede instructeur, heel veel geleerd van hem en altijd gezellig in de auto, gelukkig heb ik hem als instructeur gekregen en ik zal hem nooit vergeten want door hem ben ik geslaagd .

Kaneesha Leetz

9/10

Vanaf de eerste keer werd ik hartelijk ontvangen door mijn rijinstructeur William. Ik voelde mij gelijk op me gemak bij hem. William had heel veel geduld, legde alles goed uit. Wij hadden het altijd gezellig tijdens de lessen en konden altijd met elkaar lachen. Mocht u opzoek zijn naar een gezellige, leerzame rijinstructeur zou ik William aanraden.

Anna Sijm

8/10

Erg prettige rijlessen, kijkt goed waar jouw leerpunten liggen en pakt dat goed op. Positieve benadering. (Steven Esvelt)

Koen van den Bos

10/10

Alleen maar pluspunten voor de samenwerking met NXXT en mijn rijinstructeur!

Joey van Breemen

10/10

Goede en betrouwbare informatie en meer dan genoeg uitleg over alles wat je moet weten.

Naomi Bosch

9/10

Fijne lessen! Hele rustige en goeie uitleg

Luana Peilouw

10/10

Dat het een super super rijschool is. En dan voornamelijk de rijinstructeur. Hij had heel veel geduld voor me, wist vanaf het begin al snel wat je nodig had om te kunnen slagen. Top ervaring gehad!!

Henoch Aart Hendrik Heurter

10/10

NXXT is Professioneel en communicatief, meer dan goed.

Anand

10/10

Mijn rijinstructeur William is een top rijinstructeur hij heeft ontzettend veel geduld om zijn leeringen op een leuke manier klaar te stomen voor de rij examen en dat heeft hij ook gedaan bij mij zijn manier van les geven geeft je een prettige gevoel en doorzetting vermogen om stuk gewijs te leren autorijden. ik zou geen andere rijinstructeur willen .. Voor de mensen die een goede rij instructeur willen neem William je zult gegarandeerd op een plezierige en met zekerheid je rij examen in gaan.. William bedankt voor je plezierige manier van les geven. Groetjes Anand.

Anoniem

10/10

Fijne rijschool, goed geregeld en zeker leuke instructeurs

Amber

9/10

Eind maart dit jaar contact opgenomen met Marc Mollema (NXXT Drachten) en angstig de vraag gesteld: 'Kan je me binnen zeer korte tijd klaarstomen voor mijn praktijkexamen? Over ruim een maand expireert mijn behaalde theorie!'  'We gaan er alles aan doen om dat roze pasje binnen te slepen! Ik heb vanmiddag gezien dat je het kan!' zei hij na de proefles.  Wat vele instructeurs niet gelukt was, was hem wél gelukt: ervoor gezorgd dat ik écht klaar was voor een examen. 7 mei heb ik (na drie keer gezakt te zijn geweest) ein-de-lijk mijn rijbewijs gehaald! Marc is een fijne, geduldige instructeur en geeft plezierig les. Hij wist goed met mijn extreme faal- en rijangst om te gaan door me op mijn gemak te stellen en meer zelfvertrouwen te geven. Wie had ooit gedacht dat ik autorijden leuk zou vinden?! Reuze dankbaar!

Mara

8/10

Een hele goede rijschool, waar je op je eigen tempo toewerkt naar je rijbewijs. Ze maken gebruik van een goede lesmethode. Ook heeft de rijinstructeur veel vertrouwen in de leerling. Zeker een aanrader.

Robin klijzing

10/10

Ik zou ze vertellen, dat het een hele goeie rijschool is, en dat ik ze aanraadt om bij jullie te gaan lessen.

Amber

10/10

Eind maart dit jaar bij Marc Mollema (NXXT Drachten) angstig de vraag gesteld: 'Kan je me binnen zeer korte tijd klaarstomen voor mijn examen? Over ruim een maand expireert mijn theorie!' 'We gaan er alles aan doen om dat roze pasje binnen te slepen. Ik heb vanmiddag gezien dat je het kan!' zei hij. Dat wat vele instructeurs niet gelukt was, was hem wél gelukt: 7 mei heb ik (na drie keer gezakt te zijn geweest) ein-de-lijk mijn rijbewijs gehaald! Marc is een fijne en geduldige instructeur. Hij wist goed met mijn extreme faal- en rijangst om te gaan door me op mijn gemak te stellen en me meer zelfvertrouwen te geven. Wie had ooit gedacht dat ik autorijden leuk zou vinden?! Reuze dankbaar!

Larissa Dons

9/10

Ik heb hele leuke en goede rijlessen gevolgd! Sercan is een super goede rijlesinstructeur en heeft super veel geduld voor je. Je kon goed met hem afstemmen en hij regelde altijd een andere rijdag als je last minute toch niet kon. Ik zou het zeker aanraden om hier te gaan rijlessen, top service!

Naila

10/10

Ik zou het zeker aanraden als een van de beste rijscholen.

Anoniem

8/10

Goed bereikbaar en hulpzaam

Sino

10/10

Echt uitstekend bevallen bij William Mooijman! (NXXT) Zeer prettige vakkundige man die je op je gemak stelt tijdens het rijden. Heb een rijtest met hem gedaan i.v.m. medische verklaring en met zijn auto de rijtest afgelegd. Goede rij-intructeur waar je écht iets van opsteekt met een humoristische insteek maar waar je wel snel en goed leert rijden! Mijn ervaring... SUPER!!!

Tamir Oualkaid

9/10

Nxxt heeft me erg geholpen met het halen van me rijbewijs en daar ben ik ze erg dankbaar voor. Ik had het erg naar me zin, planningen werden zo ingepland dat ik alles zelf kon bepalen

Jari Güldner

8/10

Leuke rijschool , eerlijk en mijn rij instructeur was ‘Steven ‘ en heb het heel goed bij hem getroffen , heel veel geleerd en was goed voorbereid met me examen en 1x geslaagd !

Bosco Lopes

10/10

Excellent service in particular reference to the driving instructor Willem. He was kind, funny,patient, explains and gives instructions very well. He gave good advice and tips and makes you feel very comfortable. Gives instructions both in Dutch and English.

Simone Roos

10/10

Rijden met Sercan was elke week een feestje ☺️. Elke week keek ik naar de rijlessen uit! De lessen waren goed opgebouwd en Sercan had echt kennis van zaken. Hij is als rij-instructeur best kritisch en dat vind ik heel fijn. Zeker omdat hij daarnaast ook gewoon heel gezellig is. Hij vertelt veel dingen over hoe je dingen moet doen en stelt tegelijkertijd ook veel vragen aan jou en dat houdt je scherp!! Sercan zou ik zeker aanraden aan mijn vrienden!!

Sandra Schipper

9/10

Ik heb een ontspannen les periode gehad. Met lol en ook serieuze momenten. Herbert heeft goed gekeken naar wat voor begeleiding bij mij paste

Annemarie

10/10

William Mooijman is de beste rij-instructeur van Den Haag (en omgeving)! Hij is erg geduldig, bijzonder gezellig en geeft je vertouwen. Hij legt alles goed uit en is erg betrokken. Toen ik overstapte naar William kwam ik in een warm bad terecht! Daarnaast is William heel flexibel en kun je goede afspraken met hem maken. Ik heb vlot en veilig leren autorijden en ben in 1x geslaagd! William, bedankt voor je toplessen en de gezelligheid (ik ga de leuke lessen nog missen)! Dus wil je de allerbeste rij-instructeur, kies dan voor William Mooijman! Annemarie

Hans Meeuwsen

10/10

Ik kan alleen maar zeggen, dat ik iedereen die gaat voor een rijbewijs en kiest voor een deskundige en goede begeleiding van de 1e les t/'m het examen., dat ze bij NXXT op het goede adres zijn.

Matej Tol

9/10

Direct en gemakkelijk bereikbaar.

Anoniem

10/10

Ik vind als ik super goed geholpen ben en ik super blij met de lessen die ik heb gehad!! Top rijschool!!!

Rokus

10/10

Dat Ik Er tevreden over Ben

Maarten Vogelaar

10/10

Het was een leuke tijd, ik ben in 1 keer geslaagd en op het hoofdkantoor zijn ze heel behulpzaam!

Felicia

10/10

Rijlessen waren super relax, hele duidelijke uitleg nemen goed de tijd om het je uit teleggen. Waren super lessen.

Naomi luteijn

9/10

Goed en duidelijke uitleg

Lola Paternotte

9/10

Dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn bewijst rijschool NXXT . Nu is William Mooijman wel een topinstructeur. Ik heb heel degelijk les gehad. Hij stelt je op je gemak, is flexibel, betrouwbaar en serieus. Ik ben als 17 jarige in een keer geslaagd en heb William Mooijman niet voor niets aan al mijn vriendinnen als de perfecte instructeur aanbevolen.

Robbin de Jong

10/10

Mijn rij-instructeur (Rijschool Mooijman) was super. We hebben heel erg veel lol gehad in de auto en toch de focus op het lessen weten te houden. Hij is geduldig en didactisch zeer goed. Ik Kan hem aan iedereen aanraden en dat zal ik ook zeker doen. Rijschool Mooijman for the Win !!!

Anoniem

10/10

Professioneel, behulpzaam en kundig. Ik was erg nerveus, maar dankzij de goede begeleiding ben ik toch in één keer geslaagd!

Marieke

9/10

Ontzettend goed!

Sana

1/10

Na een pakket genomen te hebben van ongeveer 1000 euro. Bleek de rijinstructeur faillet zijn te gaan. Waarom neem je uberhaupt dan een klant aan als je weet dat je faillet gaat. IK ZOU HIER NOOIT RIJDEN JULLIE HEBBEN ER NIKS AANNGEDAAN. Weg waren jullie met mijn geld. En ohja trap niet in hun recensie de meeste plaatsen ze namelijk zelf. Zware afrader. En zielig zijn jullie ook. Mijn mails negeren en mijn belletjes om na een oplossing te zoeken. Dit is wat ze doen.

Anoniem

8/10

Prima geregeld.

Anoniem

9/10

Ik raad deze rijschool aan aan anderen.

Anoniem

9/10

Leuk en gezellig en duidelijke uitleg

Gratis Proefles