Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Bereikbaarheid : 4.7 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.7 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 726

Eindoordeel : 4.6 / 5

Mitchel

10/10

Prima service?

Jeffrey de Bakker

10/10

Super

Joris Rijpert

10/10

Lessen aangepast aan de leerling en zijn kunnen. Zeer ervaren instructeur die je altijd goede tips geeft.

Martijn Heuvelman

9/10

Erg goede begeleiding.

Jessica Perozo

10/10

Fantastische rijinstructeur die heel geduldig, rustig en begripvol is. Ook is die heel bereikbaar het zei via de mail, telefoon of Whatsapp!.

Wesley Van der Bend

9/10

Gezellige lessen met een goede instructrice, heel veel geleerd

Barbara

10/10

Geduldig, gezellig, vriendelijk en een top ervaring!! Dankjewel Peter, je moest veel geduld met mij hebben ? Alles tegelijk doen was even oefenen en multitasken was niet zo mijn dingetje maar het is (ons) me gelukt? Bedankt voor alles?

Kiki Francken

10/10

De rijlessen met Claudia zijn altijd gezellig maar ook heel erg leerzaam. Verder is ze super flexibel en kun je heel hard met haar lachen. Zeker een aanrader!

Kaylee Ribbers

8/10

Goede en leuke rijschool

Monika

10/10

Een goede rijschool en ik had een fijne instructeur!

Nozem Kerkhof

10/10

Extreem behulpzaam en persoonlijk. Heel fijn en veilig gevoel in de auto! Verder is alles extreem goed geregeld. Heb lang op de wachtlijst gestaan. Maar was het allemaal waard. Verder heel snel mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

Jennifer

10/10

Fijne rijschool & instructeur (Rob)! Altijd optijd bij alle afspraken en veel gezelligheid tijdens de rijlessen. De instructeur is een ervaringsdeskundige en legt alles duidelijk en overzichtelijk uit. Bedankt voor alles Rob!

Elles wintermans

10/10

Een rijschool om aan te raden, communicatie en rijlessen zijn super.

Anna

9/10

Goeie rijschool leuke rijinstructeur je leert veel

Noëlla

10/10

Erg fijne instructeur! Altijd met plezier gereden en veel geleerd! Zeker aan te raden

Joost Schenkel

9/10

Erg fijne rijschool! Ik heb veel geleerd, meegemaakt maar al met al ook genoten van de gezelligheid in de auto.

Jolie Peijs

10/10

Claudia zorgt altijd weer voor leuke, lachwekkende maar ook hele leerzame lessen. Ze geeft na de les altijd goed feedback en is erg flexible. Zeer zeker een aanrader!

Yassine

10/10

Ik raad Claudia Beurskens van NXXT zeker aan van alle rij instructeurs die ik heb gehad en alle rijscholen waar ik ben geweest is zij bij verre de beste zeker een aanrader kan goed instructies geven is super gezellig en kan je zeker aan je rijbewijs helpen door haar in 1x geslaagd zoals velen die bij haar hebben ge lest zeker een aanrader

Henrie Vos

10/10

De lessen van Otto waren super. Hij is spraakzaam en legt heel goed uit. Zou zo nog 30 lessen willen volgen ondanks dat ik al geslaagd ben!!???

Diego

10/10

Ik vind het een fijne rijschool word goed geholpen

Pascal

10/10

Het is een super rijschool. Je leert alles goed alles wordt goed uitgelegd hoe je alles moet doen.

Wesley Trip

10/10

Super goede en fijne instructeur waarmee je kan lachen

Arco Rijneveld

10/10

Goede en leuke rijlessen

Luca van den Eijnden

10/10

Hele leuke tijd gehad met Peter Sittrop! Veel gelachen en plezier gehad!

Sjors Vastenburg

10/10

Ik heb goede en gezellige lessen gehad, veel geleerd en ging elke keer met plezier naar de rijlessen.

Borre Perquin

7/10

Een leuke en enthousiaste rij instructrice waar je zeker mee kan lachen maar ook serieuze rijlessen mee hebt.

Lisa Eij

10/10

Frank is een geweldige instructeur. Hij is vriendelijk en rustig en geeft duidelijke, uitgebreide uitleg. Als er iets niet goed gaat, legt hij kalm uit hoe het beter kan. Als er iets juist wel goed gaat, zegt hij dat ook. Elke rit hebben we gelachen en gezellig gepraat. Met Frank is het nooit saai in de auto.

Kelly Verhagen

10/10

Ik heb bij Corné van der steen gelest en ben zeer te vreden hij is vriendelijk altijd optijd en laat je op een goede en duidelijk manier weten wat je verbeter punten zijn

Iris

10/10

Ik heb Fijne en gezellige lessen gehad, en uiteindelijk natuurlijk geslaagd! :)

Keanau

9/10

Niks

Myra

6/10

Ik ben begonnen bij deze rijschool, maar overgestapt op een andere rijschool. De rijschool is wel betrouwbaar (heb mijn “te veel aan lessen geld” terug gestort gekregen). Maar merkte wel een verschil met mijn andere rijschool (De Pijl). Ik miste bij deze rijschool vooral begeleiding tijdens het rijden. Er werd niet duidelijk gezegd hoe ik moest handelen in bepaalde situaties (dit is vooral belangrijk tijdens de eerst lessen). Ook ervaarde ik mijn feedback als rommelig, ik wist niet precies waar mijn zwakke punten zaten. Wel was mijn instructeur bij NXXt gezellig (evenals de Pijl (waar ik een goede band mee op heb gebouwd))

Demi

9/10

Roy was een hele fijne instructeur. Hij legde alles altijd goed uit en het was ook altijd wel gezellig in de auto. Met zijn hulp heb ik alles in een keer kunne halen, zelfs in de corona periode

Valeria Ketelaars

9/10

Erg veel geduld en duidelijk over wat je moet doen en wat je verbeterpunten zijn!

Vincent Greve

10/10

NXXT is een betrouwbare rijschool en Frank van Schaik een fantastische rij-instructeur. Frank straalt rust uit en geeft heel goed les. Onze beide kinderen in één keer geslaagd voor hun TTT en rij-examen!

NXXT cornee van der steen

10/10

Deze man is gewoon een top lesinstructeur!

Iris

10/10

Goede rijschool! Maar vooral een hele fijne rij-instructeur! Zeker een aanrader!

Chloé

10/10

Ik ben blij dat ik heb gekozen voor deze rijschool. Ik had een aardige rijinstructeur die ervoor heeft gezorgd dat ik de vrijstelling heb gehaald op de tussentijdse toets en dat ik in één keer het examen heb gehaald. Ben zeer tevreden.

Eva Evers

9/10

Zeer tevreden over de gezellige en vooral leerzame lessen van Corné!

Levi Nieuwenhout

10/10

Heel blij dat ik heb gekozen voor deze rijschool, hele aardig instructeur en alles inclusief de ttt in 1 keer kunnen halen!

Yannick

8/10

Erg leuk gelest

Tim Janssen

10/10

Zeer vlot m'n rijbewijs kunnen halen. Geeft je goede tips voor je examen, en is in het geheel gewoon een hele aardige gast! Zeker aanbevolen!

Stijn Mailoa

9/10

Ik heb met plezier de lessen gevolgd, je word erg goed begleid gedurende het proces en krijgt de hulp die je nodig hebt.

Emma

10/10

Ontzettend gezellige en leerzame lessen gehad. Helemaal top!

Gerald

10/10

Goed les gekregen, vertrouwelijk en in één keer geslaagd!

Nikki Wijnja

10/10

Goede rijschool! Alles goed geregeld en er wordt fijn lesgegeven.

Cherelva

8/10

Heel fijn gevoel, vertrouwelijk

Tessa Heijens

9/10

Fijn service, gezellig en leerzaam

Michael marinissen

9/10

Super goede rijschool, ik voelde mij hier zeer op mijn gemak en heb op een hele goede manier de basis om te mogen rijden geleerd.

Maite janssen

10/10

Ja

Whitney klapwijk

10/10

Dat het een fijne en vertrouwde leer omgeving is. En ze nemen alle tijd met je die je nodig heb. ze pushen je niet om uit je comfort zone te stappen je doet alles op je eigen tempo.

Evy

10/10

Dat het heel toegankelijk is wat betreft de site en contact met rijinstructeur. Geen gedoe.

NXXT

10/10

Altijd leuke en leerzame lessen.

Nynke Hofstra

9/10

Ik heb hier met heel veel plezier gelest. Evelien is een gezellige rij-instructrice die alles goed en duidelijk uitlegt. Wanneer ik iets niet begreep legde ze het op een andere manier uit waardoor ik het vervolgens wel begreep. Ik raad het iedereen aan om hier je rijlessen te volgen!

Dylan Verkooijen

9/10

Hij is een super goede instructeur en een super fijne instructeur en hij geeft fijne rijlessen en hij is een van de beste instructeur van Heerlen ??

Stannie Routs

10/10

Ik heb de rijlessen bij Claudia super positief ervaren. Altijd weer staat zij met haar vrolijke karakter op je te wachten. Ook in de auto geeft ze goede aanwijzingen en feedback. Zeker een aanrader!

Sanne Copier

10/10

Ik heb met veel plezier en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Frank. Ik weet van mijzelf dat ik altijd heel zenuwachtig kan zijn, maar Frank heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld tijdens de lessen en voor het examen. Het was gezellig in de auto, hij had altijd tijd voor een praatje en een grapje. Ik raad deze rijschool zeker aan!!

Giacomo

10/10

Ik kon het met mijn eerste instructeur van een andere rijschool helmaal niet vinden, hij bleef mijn rijexamen steeds uitstellen. Toen ben ik overgestapt naar NXXT en daar heb ik eindelijk na mijn eerste les meteen een rijexamen kunnen inplannen. Met weinig lessen heeft de rij-instructeur mijn achterstand kunnen verhelpen en ik ben direct bij de eerste poging geslaagd. Ik zou deze rijschool iedereen aan willen raden, een heel aardige, beschikbare en ervaren instructeur.

Antoinette Haverhals

9/10

Top rijschool! Goed geregeld en geweldige begeleiding

Sem

10/10

Rijles gehad van Claudia Beurskens super gezellig, goede rijlessen, goede contacten. Zeker aan te raden.Claudia is zeer flexibel.

Pim Koops van ‘t Jagt

10/10

Goede rijschool en goede begeleiding

Dario

7/10

alles netjes en goed geregeld echt een aanrader

Ferdy Delleman

10/10

Famillie vrienden iedereen

Nicky Wijnen

10/10

Super leuke en leerzame lessen maar ook lol en plezier! Kan me geen les voorstellen waarin er niet gelachen is.. super fijne rijschool zeker een aanrader!!

Frank

10/10

Mijn vriendin heeft vandaag haar eerste rijles bij nxxt! Hoewel ze nog even te gaan heeft is de eerste indruk super! Snelle reacties en in de ochtend een persoonlijke app van de instructeur om te vragen hoe het ging en of ze er zin in had. Eenmaal opgehaald zwaaide de instructeur nog even vol enthousiasme naar het 'publiek'. Eerste indruk is dus helemaal top!

Quinn Heumassej

10/10

Een groot compliment naar Claudia Beurskens. Naast dat Claudia klaar stond voor leerlingen op moesten gevangen worden van een andere rij instructeur, geeft ze ook goed en leuk les.

Lars Strijbos

10/10

Peter Sittrop is een hele fijne man om rijles van te krijgen. Legt de dingen op een duidelijke manier uit. Zeker een aanrader.

Rasit

10/10

Heel erg vriendelijk en begrip vol 10/10

Tenzin Cosijn

10/10

Een goede rijschool die veel steun biedt voor nieuwe bestuurders. Ze kijken altijd naar oplossingen en zijn erg goed bereikbaar.

Jan Backer

9/10

Fijne lessen! Niet veel op aan te merken.

Cindy

10/10

Ik heb mijn rijles-periode als heel fijn ervaren. Harro is een invoelende en rustige rij-instructeur met veel geduld. Ik ben blij dat ik juist hem kreeg toegewezen!

Albert-jan Van Bemmel

10/10

Goede begeleiding van begin tot eind!

Ester

4/10

Dank je wel André Westerduin voor je hulp.

Ramez

10/10

Vandaag ben ik geslaagd! Steven heeft mij leren autorijden en dat heeft hij altijd elke les met passie gedaan. Zolang jij je best doet, zal hij ook zijn best doen voor je.

Caroline

8/10

Sociaal, er wordt altijd naar een oplossing gezocht

Rick

9/10

Goed geregeld en goede app waarin alles duidelijk staat vermeld.

Ferdy

10/10

Dat het zeker een aanrader is

Jelle Roos

10/10

Super toffe instructeurs, leggen alles goed uit en zorgen er voor dat jij je comfortable voelt achter het stuur.

Djunior Hazendonk

10/10

Hele goede instructeur. met veel passie en geduld. aantal maanden geleden mijn rijbewijs gehaald. Raad jos zeker aan!

Liann

9/10

Mijn beste beslissing ooit was om met jos van nxxt te gaan! Het was een hele fijne ervaring en ik heb de tussentijds toets en rij examen in een keer behaald.

Oskar

9/10

Zeer leerzame en gezellige rijlessen. Ik heb heel veel geleerd bij NXXT.

Caroline

9/10

Fijne rijinstructeur

Sylvie

10/10

Super goed

L Geurink

9/10

Goede begeleiding en betrouwbaar

Martin Scheppink

10/10

Van het inplannen van de proefles tot het halen van het rijbewijs ben ik meer dan tevreden geweest!

Daniel

10/10

Vandaag geslaagd bij mijn mattie steven en natuurlijk een pet gehad van nxxt

Sven Zuidema

10/10

Goeie service

Alex Vergeer

10/10

Super fijne en leerzame rijlessen!

Chiel

10/10

Helder en effectief.

Marscha

10/10

Super service

Nxxt

9/10

Super fijne rijschool

Leonhard Blankers

10/10

Uitstekende rijschool! Aardige instructeur, altijd in voor een praatje. Duidelijke uitleg en geduldig, zelfs na meermaals corrigeren binnen een rijles vriendelijk. Instructeur heeft verstand van zaken en legt duidelijk uit. Kortom topinstelling, niets op aan te merken!

Ninah De Vos

10/10

Wat een top rijschool is NXXT. Mijn rij instructeur was Dennis Balsink. Wat een top instructeur! Als je bij NXXT gaat rijden zou ik gaan voor Dennis. Hij heeft geduld, is vriendelijk en legt ontzettend goed uit. Bij NXXT gaan rijden was de beste keuze!

Esmee

10/10

Ik ben heel erg tevreden en ze willen altijd ook het beste voor jou. Met overleg is veel mogelijk, als je er maar voor gaat. Ik raad nexxt en Evelien zeker aan!

Sem van Heteren

10/10

Goede rijschool en leuke leraar

Susan

10/10

Super leerzame lessen gehad , veel geleerd en echt dikke duim omhoog.

Maury Somers

8/10

Alles is goed geregeld en de lessen zijn heel duidelijk.

Aaliyah

10/10

Steven, ik zou IEDEREEN Aanraden om bij hem te gaan lessen!!!!!! Want hij is gewoon de beste!

Simon

9/10

Top ervaring gehad met Claudia als rijinstructrice, ze gaat écht voor je door het vuur om te zorgen dat je slaagt. Ze heeft oog voor jou als individu en geeft op een prettige en geduldige manier feedback tijdens de rit. Je merkt dat Claudia plezier heeft in wat ze doet. Claudia is ook nog eens erg makkelijk bereikbaar en flexibel in haar lestijden. Daarnaast is ze ook nog eens enorm gezellig en laat ze je graag door Grubbenvorst rijden!

Mohamad Al Ghorani

10/10

Beste school en mijn rijinstructeur Frank van Schaik is het beste in zijn vakgebied hij is heel geduldig en geeft goede feedback. Frank is een vriendelijke man waarmee je mooie en leerzame ritten kan maken om uiteindelijk met glimlach je rijbewijs te halen

Gratis Proefles