Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.3

Bereikbaarheid : 4.7 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.7 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 1352

Eindoordeel : 4.7 / 5

Nina

10/10

Super goed

Edis

10/10

Netjes niks over te klagen

Quinty Boemen

10/10

Met dank aan Roy Hanssen mijn rijbewijs in een keer behaald. Hij was een fijne, geduldige rij-instructeur. Hij had altijd verschillende oplossing zodat iets wel lukte. Roy was altijd optijd en er was altijd een moment om een les in te halen. Bij roy in de auto was het ook altijd gezellig. Zeker aan te raden!

Amara van der Elst

10/10

John Christ is de beste!

Veronique Ummels

10/10

Rene is een goede leraar en plezierig om mee te werken. Hij legt goed uit en plant alles ook heel goed zodat je niet ter overbrugging van wachttijd extra lessen moet nemen. We willen hem zeker aanbevelen.

Nexxt

9/10

Goeie rijschool/rijinstructeur genoeg geduld past zich aan waar het moet echt topman ik raad het zeker aan

Sjef

10/10

Erg fijne manier van lesgeven, begonnen stap voor stap en hierdoor de besturing vrijwel perfect onder de knie gekregen. Ook fijne manier van uitleggen en door de ervaring van de rijinstructeur alles goed geleerd. Ik zou deze rij instructeur zeer aanbevelen.

Laura

10/10

Hele fijne manier van lessen, alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt genoeg tijd genomen om alles te begrijpen!

Megan

10/10

Het is allemaal goed geregeld!!!

Lieke

10/10

Hele fijne rijlessen gehad!

Jesper

10/10

Hele duidelijke en leuke rijinstructeur! Heb altijd met plezier les gehad. Houd zicht keuring aan de afspraken en je hoeft niet elke les een vorige leerling naar huis te brengen waardoor je veel tijd voor jezelf hebt. De instructeur zorgt dat je goed voorbereid bent voor het examen waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Ik kan het zeker aanraden om hier te lessen!

Sharon Niemantsverdriet

10/10

Super fijne ervaring met deze rijschool

Aukje

10/10

Het was een super fijne rijschool het je super fijne rij instructeur echt SUPER

Marissa

10/10

Super fijne tijd gehad en heel veel geleerd. Naast het rijden ook hier en daar wat feitjes opgedaan. Er werd geduldig met mij omgegaan ondanks dat ik soms vaak de zelfde fout maakte. Als je op een andere locatie opgehaald wil worden en wil rijden is dit in overleg mogelijk waardoor het hebben van rijles heel flexibel kon tijdens mijn studie en daarna baan.

Ademir

10/10

Top

Pascal

8/10

Ik vind het een goede rijschool, er word duidelijk gecommuniceerd. En is 9 van de 10 keer op tijd

Maartje Welles

10/10

Heeellll lang en goed nagedacht, maar natuurlijk gewoon 5 sterren. Ondanks dat ik heel blij ben dat ik geslaagd ben ga ik de lessen missen. Af en toe moest je streng zijn maar dan had ik dat ook nodig. Ik vond het allemaal erg spannend, maar nu zit ik met zekerheid in de auto. Je gaat er echt samen voor. Claudia, bedankt en ik ga je missen :)

Femke Tegelaers

10/10

Een hele fijne ervaring met instructeur Roy Hanssen…Ik was erg onzeker, maar ondanks dat bleef Roy altijd geduldig en motiveerde hij mij om door te zetten en meer in mijzelf te geloven…in 1x geslaagd dankzij de leerzame lessen.

Bas Peek

10/10

Ik heb bij Frank van Schaik mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren erg goed en ik heb altijd op mijn gemak bij Frank in de auto gezeten. Hij geeft heldere instructies en tips en blijft rustig. Ik zou hem dus zeker aanraden!

Bas Peek

10/10

Die is top!

Naomi

10/10

De rijlessen van instructice Mirjam Wolf bij NXXT zijn ontzettend fijn. Ze heeft veel geduld en blijft altijd vriendelijk en rustig... En bij Mirjam is het ook heel gezellig! Echt top!

Jesse-James Kulpe

10/10

Ik wil graag mijn feedback delen over Mirjam Wolf, instructeur bij rijschool NXXT. Ik heb onlangs lessen gevolgd bij haar en ik ben zeer tevreden over de manier waarop ze lesgeeft. Mirjam is een zeer professionele instructeur die haar vak serieus neemt. Ze is altijd op tijd en zorgt ervoor dat de les goed georganiseerd is. Ze legt de lesstof duidelijk uit en neemt de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Bovendien geeft ze op een vriendelijke en positieve manier feedback, waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde tijdens de lessen. Wat ik ook erg waardeer aan Mirjam is dat ze zich flexibel opstelt. Ze past haar lessen aan op mijn persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel tijdens het rijden. Ze weet hoe ze me moet uitdagen om mijn rijvaardigheid te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd zorgt voor een veilige en comfortabele leeromgeving. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaringen met Mirjam als mijn instructeur bij rijschool NXXT. Ik zou haar zeker aanbevelen aan andere leerlingen die op zoek zijn naar een professionele en deskundige instructeur. Met vriendelijke groet, Jesse-James

Vino

10/10

Ik heb rijlessen van Roy gehad. Hij was een fijne en een begripvolle rij-instructeur. Daarbij was hij zeer geduldig en leerde hij je op je eigen tempo de rijvaardigheden aan. Als iets niet lukte, kwam hij ook altijd met verschillende oplossingen. Uiteindelijk in één keer geslaagd! Ik raad hem dus zeker aan!

Denis music

10/10

Alles goed prima optijd geeft goed rijles

Vera

9/10

Super fijne uitleg met een goed opbouw tempo. Je kan goed dingen aangeven en er wordt overal rekening mee gehouden. Je moet wel op tijd je lessen inplannen, maar dan is het allemaal geregeld.

Billy

10/10

Hele fijne aardige instructeur die je helpt op verschillende manieren als je de uitleg niet snapt en blijft heel kalm en rustig en helpt je tot het einde

Dionysis

10/10

Fijn en rustige instructeur. Goede uitleg.

Yvette Treur

9/10

Hele fijne lessen, ben in een keer geslaagd!

Maureen

9/10

Fijne en gezellige lessen gehad! In een keer geslaagd.

Jasper

8/10

Bij Jos les gehad, super begeleiding en duidelijke uitleg!

Ryan

9/10

Duidelijke uitleg, hulp bij de probleempuntjes. Veel geduld en fijne rijlessen. Niet voor niets in 1x geslaagd met dank aan NXXT!

Fenna

10/10

Super goeie ervaring gehad! Duidelijkheid en structuur tijdens de lessen en alles werd tot in de puntjes uitgelegd, zodat ik voor geen enkele verrassing kwam te staan tijdens mijn examen. Ik wil Xhelil Domi heel erg bedanken voor de fijne rijlessen!

Jessica Jansen

7/10

Ik heb hele fijne lessen gehad bij Michiel Barendrecht. Op een fijn tempo de lessen doorlopen waardoor ik mijn zelfvertrouwen achter het stuur kon opbouwen. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd voor mijn examen!

Tom

10/10

Goed bereikbaar, fijne lesauto en een bekwame instructeur

Rik mali

10/10

Aardige vent en legt het je goed uit. Komt altijd op tijd en lessen worden goed benut.

Jasper Elting

10/10

Fijne en aardige rijinstructeur

Joy Cremers

10/10

Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik ga de lessen van Claudia echt missen, hoe blij ik ook ben met mijn rijbewijs! Claudia is zo’n lieve gezellige vrouw en zou er alles aan doen om je te laten slagen! Claudia kan heel goed les geven en is heel duidelijk. Ook is het al leuk om bij haar te lessen omdat je kans hebt dat je karaoke bij haar in de auto gaat zingen of frietjes samen gaat eten😋

Simon Scipio

10/10

Goede en geduldige instructeur. Fijne uitleg en instructies. Heeft altijd alles netjes geregeld!

Roos de Vries

9/10

ik zou NXXT aanraden aan andere mensen, het zijn hele persoonlijke lessen en er word echt gekeken wat je verbeter puntjes zijn en hoe daar beter aan kunt werken. Als je ergens wat meer moeite mee hebt kun je bij Isabel op een fijne en rustige manier uitleg krijgen. Ik heb met plezier bij NXXT gelest!

Yada Schreijer

10/10

Fijne service en de instructeur bleef kalm en relaxed, altijd leuk geweest!

Sanne

10/10

Fijne en goede rijschool!

Sil

10/10

NXXT is een fijne rijschool. Je krijgt goede hulp met het behalen van jouw rijbewijs.

Moeder

10/10

Mitchel, ontzettend bedankt voor de rijlessen die je hebt gegeven aan mijn zoon. Toen ik je belde heb je gelijk actie ondernomen. Je hebt m plezier in autorijden gegeven. Hij kwam van n hele slechte, malafide rijschool af. Door jouw aanpak en opdrachten heeft ie vandaag een prachtig examen gereden. Blij dat hij is overgestapt naar jou!

Melina

9/10

Fijne rijlessen waarbij er op een rustige en duidelijke manier wordt uitgelegd. Een fijne sfeer in de auto waarbij er ruimte is voor een grapje.

Mark Lijnema

10/10

Het waren hele fijne lessen, ik voelde me snel op mijn plek.

Rick

7/10

Fijne manier van lesgeven

Morris Daems

9/10

Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad in de auto samen met Remco. het was een erg fijne tijd

Thomas horstink

10/10

Fijne rijschool die er alles aan doet om je te laten slagen! Xhelil domi legt alles haar fijn uit, neemt alle tijd met je om jou zou goed mogelijk te laten rijden. Xhelil is iemand die je graag naast je hebt.

Brayan Dijkland

10/10

Een grote aanrader als je van serieus wilt slagen!

Tessa den Daas

10/10

Super fijne rijschool, met fijne lessen

Priscilla

10/10

Truus is een onwijs leuke en geduldig rij-instructrice. Hele leerzame lessen met goeie uitleg. Truus is altijd optijd en laat anders optijd weten. Al met al Truus geeft passende begeleiding en is een super rij-instructrice.

Sep Terstall

9/10

Ruud is altijd op tijd, komt altijd aan met een schone auto en zorgt ervoor dat je lestijd volledig wordt benut.

Frank van Wijngaarden

10/10

Topbedrijf!

Esmee Vesters

10/10

Hele fijne rijschool!!

Oscar van Poederooijen

9/10

Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen! Ik werd altijd op tijd opgehaald en thuisgebracht en de lessen waren zeer leerzaam. Er wordt goed gekeken waar nog aan gewerkt moet worden en uiteindelijk leverde dit voor mij op dat ik in één keer ben geslaagd!

Hent Ribbink

4/10

NXXT beloofd dat je niet in een auto ouder dan 2 jaar rijdt. Nu rijd ik sinds januari ineens in een andere auto na al 25 lessen gehad te hebben welke een stuk ouder is dan 2 jaar. Nu moet ik dus ineens vlak voor mijn examen wennen aan een nieuwe auto, welke ook nog eens niet voldoen aan hun eigen gestelde eisen. Erg ontevreden over de gang van zaken van NXXT dat dit zomaar kan. Slecht geregeld.

Yannick

10/10

Hele goede rijschool en instructeur Ruud is een heeele goede rij instructeur. Hij is altijd ruim optijd, zorgt er voor dat je de volle 100 min les hebt door je niet andere leerlingen weg te laten brengen of iets dergelijks. Ruud is zeer consequent met Het lesgeven, alles wordt tot op de detail aan je vertelt en uitgelegd. Los daarvan een leuk persoon. Al met al een hele goede rijinstructeur en 100% een aanrader. 10/10!

Rob van der Stigel

8/10

Goede rijschool was altijd gezellig, legt goed uit en kijk goed met je mee

Iris Ruitenbeek

10/10

Hele fijne en leerzame lessen gehad. Michiel was een erg fijne, geduldige instructeur en hij legde alles top uit! In conclusie, ik heb een hele fijne ervaring gehad met gezellige en leerzame rijlessen.

Jasaya Heeres

7/10

Prima rijsxhool

Bradley

9/10

Goede rijschool

Martijn van der Geer

10/10

NXXT heeft mij voorzien van goede theorie stof die mij prima door het theorie-examen heen geloodst heeft. Overigens hebben de praktijklessen gefaciliteerd door Remco Veldhuyzen mij optimaal door het praktijk-examen heen geloodst. De stof werd gedurende deze praktijklessen op een duidelijke en rustige manier door Remco uitgelegd met concrete voorbeelden. Daarnaast werden de gemaakte fouten in het verkeer goed aangepakt door Remco, door bijvoorbeeld duidelijk uit te leggen hoe in het vervolg op de gemaakte fouten gereageerd kan worden. Als laatste heeft Remco ook ontzettend veel geduld voor de lesnemer, hierom is hij naar mijn idee ook geschikt als instructeur voor de onzekeren onder ons. 10/10

Lukas Bruggeman

9/10

Hele vriendelijke en goed helpende man.

Aldimar

10/10

Dat ze 100% bij Otto moeten komen lessen

Shantell Kwofie

8/10

Die is aangenaam.

Philip

10/10

Top!

Jesse

10/10

Fijne rustige man, erg oprecht

Suus Schobbers

9/10

Ik heb altijd super leuke rijlessen gehad bij Claudia. Door de opdrachten die Claudia je gaf had ik nog meer plezier in de rijles en leer je op een leuke manier. De ontspannen sfeer tijdens de rijlessen zorgde ervoor dat ik mij zelfverzekerd voelde tijdens het rijden. Mede hierdoor snel mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader.

Luna Neuféglise

9/10

Heel fijn, rijles in stappen! Geeft je de rust om alles goed te leren :)

Niels Schipper

9/10

Super goede rijschool zeker de moeite waard 💪

Alicia

10/10

Na lang strijden voor mijn rijbewijs bij de verkeerde rijscholen, ben ik terechg gekomen bij Peter van NXXT. We hebben samen er voor gezorg dat ik met de -hard op denk methode- eindelijk examen gericht kon rijden. Nu heb ik eindelijk mijn rijbewijs in de pocket. BEDANKT!

Vera

9/10

Leuke en goede lessen waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Er werd goed gekeken naar waar ik zelf moeite mee had en ik kreeg goede tips van mijn rij instructrice om dit te verbeteren.

Jurian

7/10

Je krijg goede uitleg, ze doen niet moeilijk over de lessen

Isa

10/10

Ondanks dat ik het autorijden heel spannend vond heeft Claudia mij hier heel goed bij ondersteund. Ze probeerde goed mee te denken over hoe ze mij goed kon helpen. De rijlessen waren altijd heel gezellig. Maar er werd natuurlijk ook hard gewerkt om het rijden onder de knie te krijgen. Dit werd dan gedaan doormiddel van leuke opdrachten.

Aniek Bleijenberg

10/10

Heel blij met de persoonlijke aanpak. Samen naar een mooi resultaat gewerkt: in één keer geslaagd!

Kayra Krichelberg

10/10

Dat alles prima verlopen is!

Loechano Frans

10/10

Ik heb zeker weten de beste lessen gehad veel geleerd in een korte periode !

Demy

10/10

Leuke lessen! Gezellig lessen en leerzame lessen!

Eline

10/10

Via internet kwam ik bij NXXT terecht. Een fijne eerste proefles gehad met John waarin mij duidelijk werd verteld hoeveel lessen ik ongeveer nodig zou hebben en waar we mee bezig zouden gaan. Ik heb deze lessen als erg prettig ervaren. John is een enthousiaste, vriendelijke en rustige man die duidelijk uitleg kan geven. Ook heeft hij veel geduld. Wanneer iets niet in 1x goed gaat, laat hij je het opnieuw doen totdat het wél goed gaat. Hij neemt de tijd voor zijn leerlingen en komt áltijd zijn afspraken netjes na.

Alice

8/10

Heel prettig en duidelijk

Joas

10/10

Ik heb een fijne ervaring gehad! Geen gekke dingen. Lessen die uitvielen gewoon kunnen inhalen. Prettige rustige rij instructeur!

William

9/10

Goede instructeur, altijd bereikbaar en felxibele. Leert alles goed en duidelijk aan en geeft goede feed back.

NXXT

9/10

Super rijschool

Michelle Korevaar

10/10

Ik heb echt heerlijke rijlessen gehad met Ton. Heel erg geduldig maar ook wel een schop onder je kont wanneer je het nodig hebt. Erg flexibel met rijlessen inplannen rondom andere prioriteiten zoals school of eventueel afzetten bij een station zodat je meteen door kan. Was zelf een hele onzekere en nerveuze leerling en er werd heel goed mee omgegaan.

Lisanne

10/10

Altijd super gezellige lessen gehad! Top rijschool en ook zeer leerzaam waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer kon halen.. Echt een dikke aanrader!!

Esther Pellegrom

9/10

Super fijn om hier te lessen. Zou geen andere rijschool gehad willen hebben.

Danny Naglé

9/10

Hele duidelijke lesgeven. Bij NXXT leer je echt rijden zoals het hoort!

John Christ

10/10

Goede instucteur, flexibele en altijd bereikbaar. Goede begeleiding en leert alles goed en duidelijk aan.

Luuk Fokker

10/10

Top service en hele leuke mensen!

Dirk Langer

10/10

Ik ben erg tevreden over hoe mijn rijlessen zijn gegaan en ben in het hele proces goed begeleid door mijn instructeur.

Biekje

9/10

Erg goede begeleiding en geven een veilig een zelfverzekerd gevoel in de auto.

Jasper

8/10

Goede rijschool grapje op zijn tijd en leuk duidelijk info

Lennard

10/10

Dankzij de hele gezellige en goede rijlessen van Truus heb ik mijn rijbewijs gehaald!

Eva van Dam

9/10

Fijne rijlessen met veel mogelijkheden en ook flexibiliteit waar mogelijk is! Altijd een eerlijk oordeel waar je daadwerkelijk wat aan hebt.

Björn van dijk

8/10

Een positieve rijschool die met je meedenkt

Gratis Proefles