Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Bereikbaarheid : 4.6 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.7 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 376

Eindoordeel : 4.6 / 5

Matthew Molema

10/10

Goeie begeleiding en heel leerzaam

Nando van kekem

9/10

Leuke goede reisschool zeker heen gaan

Coen Ruygrok

10/10

Nxxt sws goed bedrijf maar instructeur was helemaal top word nooit boos op je denkt met je mee wanner je kan rijden mega goed geregeld๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Jelmer

10/10

Vandaag ben ik geslaagd in dertig rijlessen dankzij mijn zeer goede instructeur. Hij heeft mij goed begeleid door het traject. De instructeur is zeer geduldig en laat je veel zelf doen.

Mark de waard

10/10

Goede rijles en goede instructeur

Anoniem

4/10

Heel prijzig komen vaak te laat zag er beter uit dan het was

Anoniem

10/10

Met mijn eerste poging geslaagd. Fijne lessen met een lekker sfeertje hebben hiervoor gezorgd.

Sanne Hintzen

10/10

Een super tijd gehad bij deze rijschool. Ik heb rijles genomen bij John Klein. Hij heeft mij goed geholpen met mijn rijvaardigheid en zelfvertrouwen. Zonder de goede tips, aandacht en hulp van John had ik nooit zo’n goede en zelfverzekerde rijstijl gehad. John bedankt! Namens Sanne Heidi en Ronald

Shanice Kito-George

10/10

Hele fijne rijschool, ik vond de rijlessen altijd heel gezellig en ik ben blij dat ik voor nxxt gekozen heb.

Nikita Veldhuizen

10/10

Een hele goede rijschool die alle aandacht voor je hebben. Alles graag nog een keer rustig willen uitleggen en je les ook echt gezellig maakt. Geweldige rijinstucteur (Hebert Hinskens) gehad.

Fhebe

10/10

Steven was mijn rij-instructeur en dat was heel fijn! Hij wist mij goed te begeleiden en hij schatte mij goed in , wat heel veel rust geeft! Hij geeft goede tips en sleepte mij door het hele traject heen, waardoor ik nu mijn rijbewijs heb gehaald!!! Bedankt Steven! Groetjes Fhebe

Stef Hendriks

10/10

Net de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij NXXT Barry Adams super gezellige en leerzame rijlessen gehad. Gewoon toppie

Korné

8/10

Erg goede instructeur, erg flexibel met lessen en gezellig in de auto, geeft goede tips.

Daniel Bleeker

10/10

Heeft me ontzettend geholpen, ook al heb ik er lang over gedaan bleef hij motivatie geven. Top instructeur.

Aaron straver

10/10

Goede en leerzame rijlessen gehad bij NXXT Rijschool Barry Adams. Dankzij hem met alles in een keer geslaagd, bedankt voor alles!

Wijnand

8/10

Goeie instruteur leert je goed alles aan en vandaag in 1x geslaagd!!!

Anoniem

10/10

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad tijdens de leerzame en ook leuke rijlessen. Na meerdere ervaringen met rijscholen was dit de eerste waar ik ook echt tevreden mee was. Dirk is heel geduldig en legt alles goed uit. Kortom ik ben erg tevreden met NXXT!

Sanne

10/10

Hele fijne, relaxte rijlessen gehad en uiteindelijk na 3 keer examen doen geslaagd!

Stef

10/10

Tijdens proefles al gelijk uitgedaagd door me instructeur die zag dat ik al gelijk het voertuig onder controle had en we de snelweg opgingen vanuit Zoetermeer naar Den Haag.Serieus aan de slag gegaan met tussendoor geintjes. Vandaag ben ik in 1 x geslaagd bij deze FANTASTISCHE RIJINSTRUCTEUR. Zoek je een leuke rijschool dan ben je bij NXXT aan het goede adres!!!!!

Elger Spijkstra

9/10

Goede rijschool, veel geleerd en fijne instructeur

Lisa

10/10

Goede ervaring, nemen tijd voor je

Carin

6/10

Ik had een klacht maar deze hebben ze netjes opgelost.

Lorain

10/10

Nadat ik 3 keer was gezakt ben ik van rijschool overgestapt naar NXXT. Samen met Steven een plan gemaakt 7 dagen achterelkaar gelest met hem hij vertelde tips en tricks en vandaag ben ik geslaagd. Zoek je een leuke en goede rijschool dan zal ik NXXT aanraden.

Daniel

10/10

Ik vind dat ze een goede dienst verlening hebben

Pascal de Jong

10/10

Altijd vriendelijk!

Björn Kremer

10/10

Leuke rijschool met aardige instructeur

Joelle

10/10

Top rijlessen en een topper van een rijinstructeur!

Alyssa

8/10

Met veel plezier gereden!

Rohit Kalloe

10/10

Fantastische rijschool. Elke les was leerzaam en leuk tegelijk. Mijn rijinstructeur en ik hebben altijd goeie praatjes gemaakt en veel plezier gehad tijdens de lessen, zoveel dat ik het echt ga missen. Naast de plezier waren de lessen natuurlijk zeer leerzaam maar ook heel fijn om te volgen omdat mijn instructeur altijd rustig bleef. De eerste keer dat ik examen deed is het helaas niet gelukt omdat ik te moe en nerveus was. De tweede keer waren beide problemen opgelost en heb ik het gehaald. Bedankt NXXT en helemaal bedankt aan mijn onvergetelijke instructeur Steven!

Roseanna

9/10

Ik was in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, wat ik totaal niet had verwacht. Mijn rijinstructeur was en is een van de beste. Ook kwa tijden en beschikbaarheid valt nergens over te klagen, er was altijd wel ergens een oplossing te vinden en als de afspraak stond was hij keurig op tijd. Hele leuke en leerzame rijopleiding gehad, hij gaf mij alle tijd die ik nodig had om alles onder de knie te krijgen en bleef kalm en rustig als ik iets niet goed deed en corrigeerde mij ook direct en legde alles rustig uit. Soms was hij hard, maar dat was dan ook echt nodig! Echt een toffe ervaring gehad! En nu bijna een half jaar verder hoor ik zijn corrigerende stem nog op bepaalde momenten in ‘t verkeer, dankzij hem kan ik na een hele goede rijopleiding met een gerust hart de weg op. Jos hartstikke bedankt voor alles, je bent een topper!

Diamaris

10/10

Het is goede rijschool waarbij je een rij instructeur krijgt die het beste bij je past. Begeleiding is top.

Anoniem

8/10

Flexibele instelling

Maria

9/10

Top ervaring gehad met NXXT, mijn instructeur Steven altijd op tijd, super geduldig en weet waar hij het over heeft! En dankzij hem heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald!!

Jeroen Ooms

9/10

Top rijschool, alles goed en rustig uitgelegd en altijd ruimte voor vragen

Femke

8/10

Een fijne rijschool. Geen lange wachttijden.

Hanne

10/10

Super naar mijn zin gehad tijdens de lessen met William! Altijd gezellig, maar daarnaast ook erg leerzaam. Dankzij William ben ik in één keer geslaagd!

Thimo Koolen

10/10

Mijn rij instructeur was altijd optijd Hielp me overal waar het nodig was En hij gaf me vertouwen in me zelf te hebben

Anoniem

10/10

Prima rijschool!

Laure

7/10

Super goed

Tim van Veen

10/10

Goede rijschool Aardige instructeur Fijne auto En goede paketten

Hannah Ligthart schenk

8/10

Het is een goede rijschool, ik zou hem zeker aanraden

Fereshteh Salmani

8/10

prima

Quentin

10/10

Zeer professioneel en leerzaam. Zeker een aanrader!

Mart

8/10

Door de gezellige sfeer in de auto en de kennis van de instructeur is het gemakkelijk en leuk om je rijbewijs te halen.

Sjoerd Huissoon

10/10

Veilige leeromgeving en duidelijke instructies. Veel geleerd van William Mooijman en mede dankzij zijn rustige en vriendelijke manier van instructies geven heb ik het in minder dan 30 lessen gehaald. Ik ga hem missen!

Anoniem

8/10

Prima

Benjamin van Straaten

10/10

Zeer goede rijschool. Ik heb een super instructeur gehad, waarmee ik kon lachen en alle tips kreeg die ik nodig had. Bedankt William Mooijman voor de top tijd ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Hugo

10/10

Dat de dienstverlening van Peter Sittrop super was , dat hij me goed begeleid heeft naar het behalen van mijn herexamen. Dat vond ik van mijn andere rijinstructeur bij NXXT niet zo Math van der Mulle. #feedback #PeterSittrop

Demi Scheve

10/10

Hele leuke en gezellige lessen gehad. Altijd hoop gehad in mij.

Donny Schumans

10/10

Vandaag geslaagd! door NXXT. Heb super goede lessen gehad. Heb het goed aan geleert gekregen! Super top! Bedankt NXXT voor de leerzaame lessen !

Jasper Stemerding

10/10

Geweldige rijschool!

Tatev

10/10

Peter Sittrop is professioneel. Hij hielp mij van de ene naar de andere succeservaring waardoor mijn zelfvertrouwen achter het stuur groeide. Zelfs fouten werden positieve leerervaringen. En dankzij Peter’s geduld en humor, maakte mijn onzekerheid ruimte voor besluitvaardigheid en plezier tijdens het rijden. Heel erg bedankt Peter ๐Ÿ‘

Milad

10/10

Na diverse vele pogingen gedaan te hebben om mijn rijbewijs te halen bij diverse andere rijscholen en in 2017 gestopt te zijn, kwam ik op verzoek van mijn schoonzus terecht bij Steven uit Den Haag. Hij heeft mij zodanig opgeleid dat ik eindelijk wist waarom ik bepaalde dingen moest doen m.b.t. kijken in het verkeer en controle over de auto. Vandaag ben ik eindelijk geslaagd! Steven bedankt en keep up the good work! Milad

Floor

10/10

Ik ben in 1 keer geslaagd, dankzij de goede begeleiding van William! Doordat hij mij vanaf het begin meteen alles al liet doen in de auto leerde ik heel snel en voelde ik me ook meteen heel zeker en veilig in de auto. Ook was het altijd ontzettend gezellig in de auto met William en hij is altijd stipt op tijd. Ik kan het iedereen dus zeker aanraden om rijlessen bij William te volgen!

Anoniem

9/10

Makkelijk te bereiken, en een goede instructeur!

Stephan

10/10

Heel erg simpel om je eigen op te geven voor de rijlessen. Hele goede rij instructeurs. Heb mijn rijbewijs in een maand kunnen behalen bij deze rijschool. Dat was nodig vanwege tijdsgebrek. Ondanks dit heb ik toch hele goede begeleiding kunnen verkrijgen. Dit mogelijk gemaakt door rij instructeur Mitchell waar ik mijn proefles mee gereden heb en mij door verwees naar Tim van der Ent die het uit eindelijke resultaat mogelijk heeft gemaakt. Ik beveel deze rijschool en rij instructeur zeker aan anderen aan.

Anoniem

10/10

Je kan snel beginnen, dubbele lessen en een vlotte leer ervaring

Tom Barbier

10/10

Goede lessen, duidelijk. Gezellig.

Denise De jong

10/10

Ik raad iedereen NXXT aan die begint met rijlessen, het waren echt top lessen. André Kers is echt de beste leraar in omgeving Raalte/Zwolle. Het waren super leerzame lessen en ik ben dan ook door mijn topleraar in 1 x geslaagd. André Kers bedankt voor de top lessen en voor me rijbewijs!!! Ik ben er echt super blij mee๐Ÿ˜ƒ groetjes Denise

Chris van der S

9/10

Ik kan maar spreken over 1 instructeur, willie is een topper. Grappig, stipt, maar wel heel precies op wat er staat te gebeuren en wat er moet gebeuren. Een echte Ouwe Rot in het vak. Heel veel wegervaring en zeker een man die met iedereen wel door een deur kan. voor de lessen na de lessen en zelfs na het slagen kan ik hem nog bereiken voor advies. Kort gezegd. Held. Soms wel een held op sokken.

Noah

10/10

Top rijschool! Met name instructeur William.

Maud sevaerts

10/10

Ik heb altijd super leuke en gezellig rijlessen gehad en alles werd goed en rustig uitgelegd en geleerd.

Dennis

9/10

Een hele leuke gezellige maar leerzame rijschool

Pieter

9/10

Een super goede rijschool

N Mohammadi

10/10

Echt een hele fijne rijinstructeur (William Mooijman). Altijd op tijd, heel aardig en geduldig. Legt alles fijn uit en heeft handige tips voor je examen.

Rik

9/10

Ik ben erg tevreden over NXXT. Vanaf de proefles kreeg ik gelijk duidelijkheid van mijn rijinstructeur, Steven Esvelt, over wat je kan verwachten. De begeleiding m.b.t. theorie was prima en de lessen waren chronologisch ingedeeld. De lessen die ik heb gehad waren veelzijdig en afgestemd op mijn aandachtspunten. Binnen de lestijd is er ook voldoende ruimte voor feedback en het bespreken van situaties. Kortom je wordt op een fijne, overzichtelijk en verantwoordelijke manier klaargestoomd voor je Rijexamen. Steven (NXXT), Bedankt voor de goede begeleiding!

Marcella Kiekens

10/10

Rijles gehad bij Steven Esveld. Super instructeur!

Kimberley

10/10

Goede en gezellige lessen

Kimberley

10/10

Goede en gezellige lessen

Anoniem

9/10

Zijn netjes op tijd, duidelijke afspraken over lessen en goed geprijsd.

Max kempenaar

10/10

Is helemaal goed gegaan snel geholpen en goede rijlessen dankjewel william !!

Chayenne Gerrits

10/10

Elke week gegarandeerd rijles, rustige instructeur, makkelijk in te plannen

Eline Rodenburg

8/10

Fijne rijschool!

Lieke Peek

10/10

Fijn

Shelly

10/10

Vandaag mijn rijbewijs gehaald in 27 lessen. Ik ben heel erg blij met het behalen van mijn rijbewijs met dank aan Steven Dharampal. Geweldige rij-instructeur

Anoniem

8/10

Goede rijschool die je fijn begeleid naar je eindexamen.

Merel Verboom

10/10

Het is een goede en fijne rijschool

Anoniem

10/10

Heel relaxt en fijn om te leren autorijden!

Anoniem

9/10

John Klein is een eerlijke rijinstructeur met veel geduld. Bij hem mag je fouten maken! Over andere instructeurs heb ik geen mening, aangezien ik enkel en alleen les van John Klein heb gehad.

Elianne

10/10

Gerrit-Jan is een fantastische instructeur. Super geduldig, alert en gezellig! Aanrader!! In één keer geslaagd!

Mahdad kiani

10/10

Ik wil graag. william Mooijman bedanken voor al zijn wijze lessen en uitstekende zorg. Dankzij hem heb ik met veel plezier mijn rijbewijs gehaald. William bedankt!

Rick van Duyvenboden

10/10

Ik heb les gehad van Steven Esvelt. Leuke, spontane instructeur. Geeft duidelijke en rustige uitleg en luistert goed naar je.

Merel Verboom

10/10

Het is een goede en fijne rijschool

Cynthia zitter

10/10

Ik adviseer mensen met faalangst hier te lessen veel rust begrip duidelijkheid dankjewel

Kay Jansen

10/10

Uitstekend, heeft me heel goed begeleid in die 31 rijlessen welke ik heb afgenomen bij hem! Geen malafide rijschool of dergelijke, maar gewoon iemand die transparant en duidelijk is, die je het zegt en verbeterd wanneer je het fout doet en het ook zeer zeker zegt als je iets goed doet.

Marisol Straver

10/10

Beter rijschool, en instructeur kon ik me niet wensen..

Friso van Ee

10/10

Pim de Ruig is een top instructeur!

Sanne Faber

10/10

Ik vond het een hele leuke en fijne rijschool. Ik had als rijinstructeur Marc Mollema, echt een top instructeur. Heb al mijn lessen als heel fijn ervaren bij hem in de auto! Hij was altijd vriendelijke en super aardig!

Joeri Bregman

8/10

Fijne ervaring met NXXT gehad de afgelopen tijd.

Alyan Nascimento

10/10

Top! Rustige meelevende instructeur. Luistert ook naar je.

Rachel

10/10

TOP!l

Carinka

10/10

Rijles van William Mooijman was heel fijn. Hij was stipt en kwam altijd de afspraken na. Het was heel gezellig in de auto en hij gaf veel vertrouwen in mijn kunnen. Ik keek altijd uit naar de rijles en samen in 1x het rijexamen gehaald!

Alisina

8/10

Gezellige en goede rijlessen, veel geleerd in een redelijke tijd. Rustige instructeur wat ook goed helpt.

Floortje van Seeters

9/10

Goede en duidelijke uitleg en begeleiding

Anoniem

10/10

Wil je rijlessen met plezier? Dan moet je zeker naar NXXT! Met humor in de les dingen leren vond ik heel fijn.

Joy van Uden

9/10

Ik heb fijne en super leerzame lessen gehad. Blij dat ik deze rijschool gekozen heb.

Roy Naaijer

9/10

Gezellige en goede rijlessen, veel geleerd in een redelijke tijd. Rustige instructeur wat ook goed helpt.

Gertjan

10/10

Hele leuke instructeur die altijd goede lessen gaf. Ik had met plezier rijles en heb ervan genoten. Kwam altijd met leuke verhalen en speelt goed op je in als persoon.

Daphne

10/10

Wat een top rijschool! Dankzij Steven Esvelt in 1 keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Steven is echt een top instructeur! Bedankt voor alles!

Stephanie van der Burgh

10/10

Steven , is een enorme en fijne rijinstructeur waar ik de rijlessen prettig heb ervaren en in 1x ben geslaagd vandaag. Zeker een aanrader door gezelligheid en enorm geduld en rustig.

Gratis Proefles