Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Bereikbaarheid : 4.6 / 5

Begeleiding : 4.6 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.7 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.6 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 343

Eindoordeel : 4.6 / 5

Femke

8/10

Een fijne rijschool. Geen lange wachttijden.

Hanne

10/10

Super naar mijn zin gehad tijdens de lessen met William! Altijd gezellig, maar daarnaast ook erg leerzaam. Dankzij William ben ik in één keer geslaagd!

Thimo Koolen

10/10

Mijn rij instructeur was altijd optijd Hielp me overal waar het nodig was En hij gaf me vertouwen in me zelf te hebben

Anoniem

10/10

Prima rijschool!

Laure

7/10

Super goed

Tim van Veen

10/10

Goede rijschool Aardige instructeur Fijne auto En goede paketten

Hannah Ligthart schenk

8/10

Het is een goede rijschool, ik zou hem zeker aanraden

Fereshteh Salmani

8/10

prima

Quentin

10/10

Zeer professioneel en leerzaam. Zeker een aanrader!

Anoniem

2/10

Inschreven omdat ik dacht dat het een prima rijschool zou zijn voor de prijs, dat is dus geen goede keuze geweest. De instructeur die ik toegewezen kreeg, Wahid Salem, sprak onduidelijk Nederlands, zat constant op zijn telefoon en was zelfs regelmatig aan het bellen in zijn eigen taal, wat gewoon asociaal is om te doen bij betalende klanten. Verder was hij ook standaard te laat, soms wel een half uur. Vervolgens aan het hoofdkantoor gevraagd om overplaatsing, er staat gewoon op de site dat dit kan. Dat werkt dus niet zo, door alle 3 de partijen word elke keer weer wat anders verteld, en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Zodra ze je binnen hebben als klant kan je het wel vergeten met de communicatie. Geen prettige rijschool met waardeloze communicatie.

Mart

8/10

Door de gezellige sfeer in de auto en de kennis van de instructeur is het gemakkelijk en leuk om je rijbewijs te halen.

Sjoerd Huissoon

10/10

Veilige leeromgeving en duidelijke instructies. Veel geleerd van William Mooijman en mede dankzij zijn rustige en vriendelijke manier van instructies geven heb ik het in minder dan 30 lessen gehaald. Ik ga hem missen!

Anoniem

8/10

Prima

Benjamin van Straaten

10/10

Zeer goede rijschool. Ik heb een super instructeur gehad, waarmee ik kon lachen en alle tips kreeg die ik nodig had. Bedankt William Mooijman voor de top tijd πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Hugo

10/10

Dat de dienstverlening van Peter Sittrop super was , dat hij me goed begeleid heeft naar het behalen van mijn herexamen. Dat vond ik van mijn andere rijinstructeur bij NXXT niet zo Math van der Mulle. #feedback #PeterSittrop

Demi Scheve

10/10

Hele leuke en gezellige lessen gehad. Altijd hoop gehad in mij.

Donny Schumans

10/10

Vandaag geslaagd! door NXXT. Heb super goede lessen gehad. Heb het goed aan geleert gekregen! Super top! Bedankt NXXT voor de leerzaame lessen !

Azada nourzaji

4/10

Niet lessen als je nog niet hebt geïnformeerd wie je instructeur wordt. Ik heb gelest bij peter Fransen via Nxxt en ben niet tevreden. Nxxt verwijst mij door naar hem terwijl ik bij Nxxt contract heb getekend. Wie wordt je rijinstructeur en weet dat je er alleen voor staat als het niet bevalt. Tevens krijg je achteraf te weten dat je een of ander verzekering bij hen kan afsluiten voor 12€

Jasper Stemerding

10/10

Geweldige rijschool!

Tatev

10/10

Peter Sittrop is professioneel. Hij hielp mij van de ene naar de andere succeservaring waardoor mijn zelfvertrouwen achter het stuur groeide. Zelfs fouten werden positieve leerervaringen. En dankzij Peter’s geduld en humor, maakte mijn onzekerheid ruimte voor besluitvaardigheid en plezier tijdens het rijden. Heel erg bedankt Peter πŸ‘

Milad

10/10

Na diverse vele pogingen gedaan te hebben om mijn rijbewijs te halen bij diverse andere rijscholen en in 2017 gestopt te zijn, kwam ik op verzoek van mijn schoonzus terecht bij Steven uit Den Haag. Hij heeft mij zodanig opgeleid dat ik eindelijk wist waarom ik bepaalde dingen moest doen m.b.t. kijken in het verkeer en controle over de auto. Vandaag ben ik eindelijk geslaagd! Steven bedankt en keep up the good work! Milad

Floor

10/10

Ik ben in 1 keer geslaagd, dankzij de goede begeleiding van William! Doordat hij mij vanaf het begin meteen alles al liet doen in de auto leerde ik heel snel en voelde ik me ook meteen heel zeker en veilig in de auto. Ook was het altijd ontzettend gezellig in de auto met William en hij is altijd stipt op tijd. Ik kan het iedereen dus zeker aanraden om rijlessen bij William te volgen!

Anoniem

9/10

Makkelijk te bereiken, en een goede instructeur!

Stephan

10/10

Heel erg simpel om je eigen op te geven voor de rijlessen. Hele goede rij instructeurs. Heb mijn rijbewijs in een maand kunnen behalen bij deze rijschool. Dat was nodig vanwege tijdsgebrek. Ondanks dit heb ik toch hele goede begeleiding kunnen verkrijgen. Dit mogelijk gemaakt door rij instructeur Mitchell waar ik mijn proefles mee gereden heb en mij door verwees naar Tim van der Ent die het uit eindelijke resultaat mogelijk heeft gemaakt. Ik beveel deze rijschool en rij instructeur zeker aan anderen aan.

Anoniem

10/10

Je kan snel beginnen, dubbele lessen en een vlotte leer ervaring

Tom Barbier

10/10

Goede lessen, duidelijk. Gezellig.

Denise De jong

10/10

Ik raad iedereen NXXT aan die begint met rijlessen, het waren echt top lessen. André Kers is echt de beste leraar in omgeving Raalte/Zwolle. Het waren super leerzame lessen en ik ben dan ook door mijn topleraar in 1 x geslaagd. André Kers bedankt voor de top lessen en voor me rijbewijs!!! Ik ben er echt super blij meeπŸ˜ƒ groetjes Denise

Chris van der S

9/10

Ik kan maar spreken over 1 instructeur, willie is een topper. Grappig, stipt, maar wel heel precies op wat er staat te gebeuren en wat er moet gebeuren. Een echte Ouwe Rot in het vak. Heel veel wegervaring en zeker een man die met iedereen wel door een deur kan. voor de lessen na de lessen en zelfs na het slagen kan ik hem nog bereiken voor advies. Kort gezegd. Held. Soms wel een held op sokken.

Noah

10/10

Top rijschool! Met name instructeur William.

Maud sevaerts

10/10

Ik heb altijd super leuke en gezellig rijlessen gehad en alles werd goed en rustig uitgelegd en geleerd.

Dennis

9/10

Een hele leuke gezellige maar leerzame rijschool

Pieter

9/10

Een super goede rijschool

N Mohammadi

10/10

Echt een hele fijne rijinstructeur (William Mooijman). Altijd op tijd, heel aardig en geduldig. Legt alles fijn uit en heeft handige tips voor je examen.

Rik

9/10

Ik ben erg tevreden over NXXT. Vanaf de proefles kreeg ik gelijk duidelijkheid van mijn rijinstructeur, Steven Esvelt, over wat je kan verwachten. De begeleiding m.b.t. theorie was prima en de lessen waren chronologisch ingedeeld. De lessen die ik heb gehad waren veelzijdig en afgestemd op mijn aandachtspunten. Binnen de lestijd is er ook voldoende ruimte voor feedback en het bespreken van situaties. Kortom je wordt op een fijne, overzichtelijk en verantwoordelijke manier klaargestoomd voor je Rijexamen. Steven (NXXT), Bedankt voor de goede begeleiding!

Marcella Kiekens

10/10

Rijles gehad bij Steven Esveld. Super instructeur!

Kimberley

10/10

Goede en gezellige lessen

Kimberley

10/10

Goede en gezellige lessen

Anoniem

9/10

Zijn netjes op tijd, duidelijke afspraken over lessen en goed geprijsd.

Max kempenaar

10/10

Is helemaal goed gegaan snel geholpen en goede rijlessen dankjewel william !!

Chayenne Gerrits

10/10

Elke week gegarandeerd rijles, rustige instructeur, makkelijk in te plannen

Eline Rodenburg

8/10

Fijne rijschool!

Lieke Peek

10/10

Fijn

Shelly

10/10

Vandaag mijn rijbewijs gehaald in 27 lessen. Ik ben heel erg blij met het behalen van mijn rijbewijs met dank aan Steven Dharampal. Geweldige rij-instructeur

Anoniem

8/10

Goede rijschool die je fijn begeleid naar je eindexamen.

Merel Verboom

10/10

Het is een goede en fijne rijschool

Anoniem

10/10

Heel relaxt en fijn om te leren autorijden!

Anoniem

9/10

John Klein is een eerlijke rijinstructeur met veel geduld. Bij hem mag je fouten maken! Over andere instructeurs heb ik geen mening, aangezien ik enkel en alleen les van John Klein heb gehad.

Elianne

10/10

Gerrit-Jan is een fantastische instructeur. Super geduldig, alert en gezellig! Aanrader!! In één keer geslaagd!

Mahdad kiani

10/10

Ik wil graag. william Mooijman bedanken voor al zijn wijze lessen en uitstekende zorg. Dankzij hem heb ik met veel plezier mijn rijbewijs gehaald. William bedankt!

Rick van Duyvenboden

10/10

Ik heb les gehad van Steven Esvelt. Leuke, spontane instructeur. Geeft duidelijke en rustige uitleg en luistert goed naar je.

Merel Verboom

10/10

Het is een goede en fijne rijschool

Cynthia zitter

10/10

Ik adviseer mensen met faalangst hier te lessen veel rust begrip duidelijkheid dankjewel

Kay Jansen

10/10

Uitstekend, heeft me heel goed begeleid in die 31 rijlessen welke ik heb afgenomen bij hem! Geen malafide rijschool of dergelijke, maar gewoon iemand die transparant en duidelijk is, die je het zegt en verbeterd wanneer je het fout doet en het ook zeer zeker zegt als je iets goed doet.

Marisol Straver

10/10

Beter rijschool, en instructeur kon ik me niet wensen..

Friso van Ee

10/10

Pim de Ruig is een top instructeur!

Sanne Faber

10/10

Ik vond het een hele leuke en fijne rijschool. Ik had als rijinstructeur Marc Mollema, echt een top instructeur. Heb al mijn lessen als heel fijn ervaren bij hem in de auto! Hij was altijd vriendelijke en super aardig!

Joeri Bregman

8/10

Fijne ervaring met NXXT gehad de afgelopen tijd.

Alyan Nascimento

10/10

Top! Rustige meelevende instructeur. Luistert ook naar je.

Rachel

10/10

TOP!l

Carinka

10/10

Rijles van William Mooijman was heel fijn. Hij was stipt en kwam altijd de afspraken na. Het was heel gezellig in de auto en hij gaf veel vertrouwen in mijn kunnen. Ik keek altijd uit naar de rijles en samen in 1x het rijexamen gehaald!

Alisina

8/10

Gezellige en goede rijlessen, veel geleerd in een redelijke tijd. Rustige instructeur wat ook goed helpt.

Floortje van Seeters

9/10

Goede en duidelijke uitleg en begeleiding

Anoniem

10/10

Wil je rijlessen met plezier? Dan moet je zeker naar NXXT! Met humor in de les dingen leren vond ik heel fijn.

Joy van Uden

9/10

Ik heb fijne en super leerzame lessen gehad. Blij dat ik deze rijschool gekozen heb.

Roy Naaijer

9/10

Gezellige en goede rijlessen, veel geleerd in een redelijke tijd. Rustige instructeur wat ook goed helpt.

Gertjan

10/10

Hele leuke instructeur die altijd goede lessen gaf. Ik had met plezier rijles en heb ervan genoten. Kwam altijd met leuke verhalen en speelt goed op je in als persoon.

Daphne

10/10

Wat een top rijschool! Dankzij Steven Esvelt in 1 keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Steven is echt een top instructeur! Bedankt voor alles!

Stephanie van der Burgh

10/10

Steven , is een enorme en fijne rijinstructeur waar ik de rijlessen prettig heb ervaren en in 1x ben geslaagd vandaag. Zeker een aanrader door gezelligheid en enorm geduld en rustig.

Marieke Kasbergen

8/10

Goede, duidelijke en gezellige lessen

fabian ivo Harland

10/10

Ben jij op zoek naar een goede tijd? Zoek niet verder deze man is de beste, gezellig en leerzaam.

Anoniem

10/10

Ik heb een hele goede ervaring gehad met deze rijschool, erg flexibel. Ook de manier waarop ik les en steun heb gehad van de instructeur was geweldig!!! Inmiddels mijn rijbewijs gehaald en dat heb ik allemaal te danken aan deze geweldige rijschool!!!! Echt een aanrader!!!

Liesanne Kamphuis

10/10

Ik heb gister bij deze rijsschool me rijbewijs gehaald. Het is echt een top school. Heb er veel van geleerd. Goede begeleiding en hulp. Ik kon alles op me eigen tempo doen. Er zat geen haast bij. Ik raad deze rijsschool zeker aan. En ook zeker veel gezelligheid. Dankjewel voor de steun die ik gehad heb.

Yuvraj Sharma

10/10

Vandaag in 1x geslaagd! Nadat ik bij een andere rijschool mijn twijfels had ben ik bij rijschool NXXT een proefles gaan doen. Door Steven kreeg ik een goed gevoel, hij heeft mij een goede lesmethode gegeven waardoor ik zelfverzekerd werd. Bij deze wil ik iedereen in Nederland rijschool NXXT aanraden want ze zijn betrouwbaar en heel goed. Steven bedankt en we houden contact.

Carlo

8/10

Veel geleerd. Was vaak bereikbaar en altijd optijd voor de les, verder altijd duidelijk en open voor vragen.

Anoniem

10/10

Top ervaring geha, van begin tot einde. Steven heeft veel geduld en neemt ook echt de tijd om je te helpen tijdens de rijlessen. Hij is erg duidelijk met afspraken, hij heeft feedback waar nodig maar blijft ook zeggen wat je juist goed gedaan hebt. Dankzij Steven ben ik in 1x geslaagt en wil hem graag bedanken voor de leuke tijd in de auto

Anoniem

8/10

Fijne rijschool, duidelijke afspraken en altijd op tijd.

Joris de Boer

9/10

Ik had een goeie rijinstructeur, tot op het laatste moment ben ik scherp gehouden, waardoor ik ben geslaagd. Het waren leuke lessen!

Daniel

10/10

Fijne communicatie en goede uitleg. Patrick gaf goed aan wanneer ik klaar voor het praktijk examen en gaf goed advies.

Anoniem

10/10

William heeft ervoor gezorgd dat ik mij fijn ben gaan voelen tijdens het autorijden. Ik wil hem bedanken voor de rijlessen, maar ook voor de levenslessen!

Drosoula Tsangaratou

10/10

heel positief ervaren en effectief leerproces: helemaal afgestemd op mijn eigen voorkennis en leerritmes heeft mijn rijinstructeur Steven goed gecoacht en heel veel bij kunnen brengen. Zowel technisch maar ook mentaal, hoe je als auto bestuurder het beste om moet gaan met de onvoorspelbaarheid in het verkeer. De stappen klinken logisch, maar elke lerende bestuurder heeft de eigen zwakke punten tijdens rijen; Steven wist goed mijn zwakke punten op een constructieve manier aan te wijzen waardoor ik niet blokkeerde. Veilig gevoel en heldere instructie, gezellige en nuttige praatjes.

Petra

10/10

Een goede rijschool! Vanaf de eerste les mag je al alles doen, in tegenstelling tot andere rijscholen waar je pas in les 5 begint met schakelen. Bij NXXT gebeurt dat gelijk waardoor je het snel onder de knie hebt. Daarnaast had ik een supergoede, gezellige rijinstructeur William. Heb veel met hem gelachen tijdens de lessen, het was echt gezellig! Hij heeft me goed begeleid en zelfvertrouwen gegeven.

Francis Martens

10/10

Ik heb het geluk gehad dat iemand als Peter Sittrop mijn rijleraar was. Peter legt alles rustig en op een vriendelijke manier uit. Hij stimuleert je om het best mogelijke resultaat te halen. Daarnaast waren de lessen ook altijd heel gezellig. Dankzij Peter heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen. Ik heb mijn rijlessen bij Peter Sittrop als zeer plezierig ervaren.

Amber de haan

10/10

Echt een aanrader super snel geleerd van NXXT en super veel vertrouwe gekregen

Rutger van der Kwaak

9/10

Een prima rijschool waar je betrouwbaar rijles krijgt. Het gaat snel en alles wordt goed aangeleerd

Bradley Schmitz

10/10

Ik heb de spoedcursus gedaan bij NXXT, ik heb binnen 3 maanden mijn rijbewijs behaald, ik ben super tevreden, ik heb les gehad van Peter Sittrop, peter was altijd op tijd en de lessen waren stuk voor stuk leerzaam en gezellig.

Charlotte Koopman

10/10

Als je goed wilt leren rijden dan moet je hier zijn,!!

Mick van der Gouw

9/10

Fijne samenwerking en heel goed gereld!

Jordy

10/10

Het eerste wat Peter Sittrop mij leerde tijdens de proefles was de "doorgeef methode", door de heldere manier van uitleggen op een manier die mij erg op mijn gemak stelde, had ik besloten bij Peter Sittrop les te nemen. Door de manier Peter Sittrop alle onderdelen van het auto rijden met je constant blijft oefenen en herhalen, krijg je steeds meer het autorijden onder de knie en geeft je dat met elke les die je neemt een groeiend vertrouwen in je eigen kunnen. Peter Sittrop heeft al snel door op welke punten je extra aandacht nodig hebt, waardoor je ook de onderdelen waar je wat meer moeite mee hebt, snel onder de knie krijgt. Met Peter Sittrop ga je zeker het examen in waardoor ik met Peter Sittrop in 1 keer ben geslaagd.

Anoniem

9/10

De lessen waren erg goed en duidelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld. Ook heb ik altijd voldoende informatie over alles gekregen.

Petra

10/10

Super rijschool

Julie van Turenhout

10/10

Ik vond het super leuke, gezellige en leerzame lessen!

Geert

10/10

Leuke tijd gehad met William Veel geleerd en een prettige sfeer Hij helpt je goed naar de eindstreep Ik zou hem zeker adviseren

Ahmed farhan

10/10

Dat het een leuke, betrouwbare rijschool is Waar ik veel plezier heb gehad tijdens het lessen.

Michelle

10/10

Would definitively recommend NXXT to anyone. They communicated fast, attended my request for an English fluent-speaking instructor and also arranged everything fast.

Ian sean pits

10/10

Mijn mening de beste rijschool van nederland . En de beste instructeur is dhr barry adams ik heb genoten van me lessen en natuurlijk heel veel geleerd barry geeft rustig relax les heb er absoluut geen spijt van dat ik dhr adams heb gekozen en nxxt natuirlijk

Sterre

9/10

Top rijschool en top instructeur, duidelijke uitleg, goede herhaling van zwakte punten, duidelijke feedback, leuke lessen, flexibele tijden en plaatsen om omgehaald te worden. Helemaal top!

Anoniem

10/10

Erg fijne en rustige begeleiding en altijd een goede sfeer in de auto!

Anouk Beeke

10/10

Fijne instructeur die geduld heeft

Jan van Binsbergen

10/10

Geweldige ervaring in Harderwijk bij Renate Snijder en ook nog de beste rijschool van nederland.

Vincent van Vliet

10/10

Mijn rijinstructeur was William Mooijman, en we hebben samen heel erg gelachen! Alles werd gedurende de lessen erg goed uitgelegd en op een manier die goed bij mij paste. Door William heb ik mijn examen in een keer kunnen halen, dus ik ben erg tevreden!

Gratis Proefles