Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Bereikbaarheid : 4.6 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.7 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 408

Eindoordeel : 4.6 / 5

NXXT

9/10

Ik ben er blij dat voor Steven heb gekozen om bij te gaan rijden hij neemt de tijd voor je en legt alles rustig uit ik was zeer tevreden over de rijlessen en vandaag geslaagd πŸŽ‰

anonymous

8/10

Erg leerzaam

anonymous

9/10

Ik heb een goede ervaring met Alfons, hij heeft mij in korte tijd veel aangeleerd en er voor gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd

Laura

10/10

Steven is een top rijinstructeur , hij heeft mij een goede begeleiding gegeven. De lessen waren serieus en ook ruimte voor humor en leuke gesprekken. Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald. Zoek je een goede rijschool.... NXXT is zeker aan te raden door goede kennis van de instructeurs zoals Steven.

J William

9/10

Geduldig tijdens het lesgeven en goede uitleg, door Peter van NXXT in één keer geslaagd

Amber meijer

10/10

Super fijne rijschool en instructeur die veel geduld heeft en alles fijn uitlegt In 1 keer voor alles geslaagd bij barry Adams, dankjewel voor de fijne lessen!

Dennis

7/10

Een super leuke rijschool met een top instructeur. Er wordt eerlijk gekeken naar hoeveel lessen je nodig hebt. Ik ben heel tevreden en zou Peter dan ook iedereen aanraden. Peter... nogmaals bedankt.

Kes Hoenen

9/10

Ik heb een hele leuke tijd met de instructeur van NXXT (Pien Klein) gehad. Een prettige manier van leren en het was zeker gezellig!

Martijn Meinen

10/10

Leerzaam, bekwaam, goede sfeer

Judith

10/10

Top begeleiding, flexibel, meedenkend, rustige instructeur

Muhammed

10/10

Het was heel gezellig daggen geweest met mijn rijinstructeur. Hij uitleg alles primaen zorgt dat ik alles begrip heb. Ik ben heel blij dat ik geslaagd ben bij him.

Oscar lodeizen

8/10

Steven is een top-instructeur! Hij heeft mij perfect begeleid! Zeker aanraadbaar voor andere!

Joelle van Liempd

10/10

Goede begeleiding en fijne methode van lesgeven!

Gio

8/10

Goede rijschool

Anoniem

10/10

Goede rijschool en instructeur

A. Bual

10/10

In één keer mijn rijbewijs gehaald en enorm veel geleerd in een korte tijd. Een echte aanrader.

Fleur van hoorn

7/10

Het is een hele goede rijschool, Alfons neemt goed de tijd voor mij

Ilse alleblas

10/10

Hele fijne rijschool, rustige uitleg en gezellige lessen

Sarah

10/10

Ik ben gestart bij william en om omstandigheden verplaatst naar Steven. Ik heb enorm veel geleerd van William en Steven. Ze hebben het beste uit mij gehaald om te kunnen slagen!

Kelly kremers

10/10

Dat ze op de persoon zelf kijken

Marissa

8/10

Mijn rijinstructeur had veel geduld. Goede rijschool!

anonymous

10/10

Geweldige hulp, echt een aanrader!!

anonymous

2/10

Slecht

Noah

10/10

Ik ben Bij Steven komen rijden omdat mijn vriendin in 1x geslaagd is bij hem! Ik heb een Geweldige ervaring mogen meemaken! Ik heb voordat ik bij steven kwam ergens anders gelest en heb daar geen goede ervaringen mee gehad! Hoe ik bij steven gekomen ben is er een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan met duidelijke en overzichtelijklessen! Je leert altijd wat en je moet veel zelfstandig doen wat mij vandaag ervoor heeft gezorgd dat ik ook mijn rijbewijs bij hem heb gehaald. Steven bedankt en succes verder

Schlahmilch

10/10

Aanrader echt waar top mensen

Stef van Bemmel

9/10

Heel prettig! Fijne begeleiding, duidelijk en heel leerzaam.

Yane

10/10

Goede rijschool, waardoor ik snel mijn rijbewijs heb gehaald

Dekkers

9/10

Een uitermate verstandig proces naar het examen toe. Gezellige en verstandige instructeur. Zeker aan te raden!

Graziëlla Schumans

10/10

Hele goede begeleiding. Goede instructies en een hele fijne rijinstructeur.

Jitse daas

10/10

Super rijschool

Yusra

10/10

Ik ben voor het praktijkexamen geslaagd ,dat was dankzij mijn trainer Hij is het best , geduldig en aardig Hartelijk bedankt mijn trainer

Joep van diessen

8/10

Altijd goed optijd, aardige instructeur met veel geduld

Geert Gerrets

10/10

Geweldig, ik zat bij Henk Vinke in doornspijk en heb een prachtige tijd gehad. Ook ben ik natuurlijk geslaagd. Veel geleerd en ik ga nu zelfverzekerd de weg op!

Matthew Molema

10/10

Goeie begeleiding en heel leerzaam

Nando van kekem

9/10

Leuke goede reisschool zeker heen gaan

Coen Ruygrok

10/10

Nxxt sws goed bedrijf maar instructeur was helemaal top word nooit boos op je denkt met je mee wanner je kan rijden mega goed geregeldπŸ‘πŸ‘

Jelmer

10/10

Vandaag ben ik geslaagd in dertig rijlessen dankzij mijn zeer goede instructeur. Hij heeft mij goed begeleid door het traject. De instructeur is zeer geduldig en laat je veel zelf doen.

Mark de waard

10/10

Goede rijles en goede instructeur

Anoniem

10/10

Met mijn eerste poging geslaagd. Fijne lessen met een lekker sfeertje hebben hiervoor gezorgd.

Sanne Hintzen

10/10

Een super tijd gehad bij deze rijschool. Ik heb rijles genomen bij John Klein. Hij heeft mij goed geholpen met mijn rijvaardigheid en zelfvertrouwen. Zonder de goede tips, aandacht en hulp van John had ik nooit zo’n goede en zelfverzekerde rijstijl gehad. John bedankt! Namens Sanne Heidi en Ronald

Shanice Kito-George

10/10

Hele fijne rijschool, ik vond de rijlessen altijd heel gezellig en ik ben blij dat ik voor nxxt gekozen heb.

Nikita Veldhuizen

10/10

Een hele goede rijschool die alle aandacht voor je hebben. Alles graag nog een keer rustig willen uitleggen en je les ook echt gezellig maakt. Geweldige rijinstucteur (Hebert Hinskens) gehad.

Fhebe

10/10

Steven was mijn rij-instructeur en dat was heel fijn! Hij wist mij goed te begeleiden en hij schatte mij goed in , wat heel veel rust geeft! Hij geeft goede tips en sleepte mij door het hele traject heen, waardoor ik nu mijn rijbewijs heb gehaald!!! Bedankt Steven! Groetjes Fhebe

Stef Hendriks

10/10

Net de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij NXXT Barry Adams super gezellige en leerzame rijlessen gehad. Gewoon toppie

Korné

8/10

Erg goede instructeur, erg flexibel met lessen en gezellig in de auto, geeft goede tips.

Daniel Bleeker

10/10

Heeft me ontzettend geholpen, ook al heb ik er lang over gedaan bleef hij motivatie geven. Top instructeur.

Aaron straver

10/10

Goede en leerzame rijlessen gehad bij NXXT Rijschool Barry Adams. Dankzij hem met alles in een keer geslaagd, bedankt voor alles!

Wijnand

8/10

Goeie instruteur leert je goed alles aan en vandaag in 1x geslaagd!!!

Anoniem

10/10

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad tijdens de leerzame en ook leuke rijlessen. Na meerdere ervaringen met rijscholen was dit de eerste waar ik ook echt tevreden mee was. Dirk is heel geduldig en legt alles goed uit. Kortom ik ben erg tevreden met NXXT!

Sanne

10/10

Hele fijne, relaxte rijlessen gehad en uiteindelijk na 3 keer examen doen geslaagd!

Stef

10/10

Tijdens proefles al gelijk uitgedaagd door me instructeur die zag dat ik al gelijk het voertuig onder controle had en we de snelweg opgingen vanuit Zoetermeer naar Den Haag.Serieus aan de slag gegaan met tussendoor geintjes. Vandaag ben ik in 1 x geslaagd bij deze FANTASTISCHE RIJINSTRUCTEUR. Zoek je een leuke rijschool dan ben je bij NXXT aan het goede adres!!!!!

Elger Spijkstra

9/10

Goede rijschool, veel geleerd en fijne instructeur

Lisa

10/10

Goede ervaring, nemen tijd voor je

Carin

6/10

Ik had een klacht maar deze hebben ze netjes opgelost.

Lorain

10/10

Nadat ik 3 keer was gezakt ben ik van rijschool overgestapt naar NXXT. Samen met Steven een plan gemaakt 7 dagen achterelkaar gelest met hem hij vertelde tips en tricks en vandaag ben ik geslaagd. Zoek je een leuke en goede rijschool dan zal ik NXXT aanraden.

Daniel

10/10

Ik vind dat ze een goede dienst verlening hebben

Pascal de Jong

10/10

Altijd vriendelijk!

Björn Kremer

10/10

Leuke rijschool met aardige instructeur

Joelle

10/10

Top rijlessen en een topper van een rijinstructeur!

Alyssa

8/10

Met veel plezier gereden!

Rohit Kalloe

10/10

Fantastische rijschool. Elke les was leerzaam en leuk tegelijk. Mijn rijinstructeur en ik hebben altijd goeie praatjes gemaakt en veel plezier gehad tijdens de lessen, zoveel dat ik het echt ga missen. Naast de plezier waren de lessen natuurlijk zeer leerzaam maar ook heel fijn om te volgen omdat mijn instructeur altijd rustig bleef. De eerste keer dat ik examen deed is het helaas niet gelukt omdat ik te moe en nerveus was. De tweede keer waren beide problemen opgelost en heb ik het gehaald. Bedankt NXXT en helemaal bedankt aan mijn onvergetelijke instructeur Steven!

Roseanna

9/10

Ik was in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, wat ik totaal niet had verwacht. Mijn rijinstructeur was en is een van de beste. Ook kwa tijden en beschikbaarheid valt nergens over te klagen, er was altijd wel ergens een oplossing te vinden en als de afspraak stond was hij keurig op tijd. Hele leuke en leerzame rijopleiding gehad, hij gaf mij alle tijd die ik nodig had om alles onder de knie te krijgen en bleef kalm en rustig als ik iets niet goed deed en corrigeerde mij ook direct en legde alles rustig uit. Soms was hij hard, maar dat was dan ook echt nodig! Echt een toffe ervaring gehad! En nu bijna een half jaar verder hoor ik zijn corrigerende stem nog op bepaalde momenten in ‘t verkeer, dankzij hem kan ik na een hele goede rijopleiding met een gerust hart de weg op. Jos hartstikke bedankt voor alles, je bent een topper!

Diamaris

10/10

Het is goede rijschool waarbij je een rij instructeur krijgt die het beste bij je past. Begeleiding is top.

Anoniem

8/10

Flexibele instelling

Maria

9/10

Top ervaring gehad met NXXT, mijn instructeur Steven altijd op tijd, super geduldig en weet waar hij het over heeft! En dankzij hem heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald!!

Jeroen Ooms

9/10

Top rijschool, alles goed en rustig uitgelegd en altijd ruimte voor vragen

Femke

8/10

Een fijne rijschool. Geen lange wachttijden.

Hanne

10/10

Super naar mijn zin gehad tijdens de lessen met William! Altijd gezellig, maar daarnaast ook erg leerzaam. Dankzij William ben ik in één keer geslaagd!

Thimo Koolen

10/10

Mijn rij instructeur was altijd optijd Hielp me overal waar het nodig was En hij gaf me vertouwen in me zelf te hebben

Anoniem

10/10

Prima rijschool!

Laure

7/10

Super goed

Tim van Veen

10/10

Goede rijschool Aardige instructeur Fijne auto En goede paketten

Hannah Ligthart schenk

8/10

Het is een goede rijschool, ik zou hem zeker aanraden

Fereshteh Salmani

8/10

prima

Quentin

10/10

Zeer professioneel en leerzaam. Zeker een aanrader!

Mart

8/10

Door de gezellige sfeer in de auto en de kennis van de instructeur is het gemakkelijk en leuk om je rijbewijs te halen.

Sjoerd Huissoon

10/10

Veilige leeromgeving en duidelijke instructies. Veel geleerd van William Mooijman en mede dankzij zijn rustige en vriendelijke manier van instructies geven heb ik het in minder dan 30 lessen gehaald. Ik ga hem missen!

Anoniem

8/10

Prima

Benjamin van Straaten

10/10

Zeer goede rijschool. Ik heb een super instructeur gehad, waarmee ik kon lachen en alle tips kreeg die ik nodig had. Bedankt William Mooijman voor de top tijd πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Hugo

10/10

Dat de dienstverlening van Peter Sittrop super was , dat hij me goed begeleid heeft naar het behalen van mijn herexamen. Dat vond ik van mijn andere rijinstructeur bij NXXT niet zo Math van der Mulle. #feedback #PeterSittrop

Demi Scheve

10/10

Hele leuke en gezellige lessen gehad. Altijd hoop gehad in mij.

Donny Schumans

10/10

Vandaag geslaagd! door NXXT. Heb super goede lessen gehad. Heb het goed aan geleert gekregen! Super top! Bedankt NXXT voor de leerzaame lessen !

Jasper Stemerding

10/10

Geweldige rijschool!

Tatev

10/10

Peter Sittrop is professioneel. Hij hielp mij van de ene naar de andere succeservaring waardoor mijn zelfvertrouwen achter het stuur groeide. Zelfs fouten werden positieve leerervaringen. En dankzij Peter’s geduld en humor, maakte mijn onzekerheid ruimte voor besluitvaardigheid en plezier tijdens het rijden. Heel erg bedankt Peter πŸ‘

Milad

10/10

Na diverse vele pogingen gedaan te hebben om mijn rijbewijs te halen bij diverse andere rijscholen en in 2017 gestopt te zijn, kwam ik op verzoek van mijn schoonzus terecht bij Steven uit Den Haag. Hij heeft mij zodanig opgeleid dat ik eindelijk wist waarom ik bepaalde dingen moest doen m.b.t. kijken in het verkeer en controle over de auto. Vandaag ben ik eindelijk geslaagd! Steven bedankt en keep up the good work! Milad

Floor

10/10

Ik ben in 1 keer geslaagd, dankzij de goede begeleiding van William! Doordat hij mij vanaf het begin meteen alles al liet doen in de auto leerde ik heel snel en voelde ik me ook meteen heel zeker en veilig in de auto. Ook was het altijd ontzettend gezellig in de auto met William en hij is altijd stipt op tijd. Ik kan het iedereen dus zeker aanraden om rijlessen bij William te volgen!

Anoniem

9/10

Makkelijk te bereiken, en een goede instructeur!

Stephan

10/10

Heel erg simpel om je eigen op te geven voor de rijlessen. Hele goede rij instructeurs. Heb mijn rijbewijs in een maand kunnen behalen bij deze rijschool. Dat was nodig vanwege tijdsgebrek. Ondanks dit heb ik toch hele goede begeleiding kunnen verkrijgen. Dit mogelijk gemaakt door rij instructeur Mitchell waar ik mijn proefles mee gereden heb en mij door verwees naar Tim van der Ent die het uit eindelijke resultaat mogelijk heeft gemaakt. Ik beveel deze rijschool en rij instructeur zeker aan anderen aan.

Anoniem

10/10

Je kan snel beginnen, dubbele lessen en een vlotte leer ervaring

Tom Barbier

10/10

Goede lessen, duidelijk. Gezellig.

Denise De jong

10/10

Ik raad iedereen NXXT aan die begint met rijlessen, het waren echt top lessen. André Kers is echt de beste leraar in omgeving Raalte/Zwolle. Het waren super leerzame lessen en ik ben dan ook door mijn topleraar in 1 x geslaagd. André Kers bedankt voor de top lessen en voor me rijbewijs!!! Ik ben er echt super blij meeπŸ˜ƒ groetjes Denise

Chris van der S

9/10

Ik kan maar spreken over 1 instructeur, willie is een topper. Grappig, stipt, maar wel heel precies op wat er staat te gebeuren en wat er moet gebeuren. Een echte Ouwe Rot in het vak. Heel veel wegervaring en zeker een man die met iedereen wel door een deur kan. voor de lessen na de lessen en zelfs na het slagen kan ik hem nog bereiken voor advies. Kort gezegd. Held. Soms wel een held op sokken.

Noah

10/10

Top rijschool! Met name instructeur William.

Maud sevaerts

10/10

Ik heb altijd super leuke en gezellig rijlessen gehad en alles werd goed en rustig uitgelegd en geleerd.

Dennis

9/10

Een hele leuke gezellige maar leerzame rijschool

Pieter

9/10

Een super goede rijschool

N Mohammadi

10/10

Echt een hele fijne rijinstructeur (William Mooijman). Altijd op tijd, heel aardig en geduldig. Legt alles fijn uit en heeft handige tips voor je examen.

Rik

9/10

Ik ben erg tevreden over NXXT. Vanaf de proefles kreeg ik gelijk duidelijkheid van mijn rijinstructeur, Steven Esvelt, over wat je kan verwachten. De begeleiding m.b.t. theorie was prima en de lessen waren chronologisch ingedeeld. De lessen die ik heb gehad waren veelzijdig en afgestemd op mijn aandachtspunten. Binnen de lestijd is er ook voldoende ruimte voor feedback en het bespreken van situaties. Kortom je wordt op een fijne, overzichtelijk en verantwoordelijke manier klaargestoomd voor je Rijexamen. Steven (NXXT), Bedankt voor de goede begeleiding!

Marcella Kiekens

10/10

Rijles gehad bij Steven Esveld. Super instructeur!

Kimberley

10/10

Goede en gezellige lessen

Gratis Proefles