Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.3

Bereikbaarheid : 4.7 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.8 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 1290

Eindoordeel : 4.7 / 5

Aldimar

10/10

Dat ze 100% bij Otto moeten komen lessen

Shantell Kwofie

8/10

Die is aangenaam.

Philip

10/10

Top!

Jesse

10/10

Fijne rustige man, erg oprecht

Suus Schobbers

9/10

Ik heb altijd super leuke rijlessen gehad bij Claudia. Door de opdrachten die Claudia je gaf had ik nog meer plezier in de rijles en leer je op een leuke manier. De ontspannen sfeer tijdens de rijlessen zorgde ervoor dat ik mij zelfverzekerd voelde tijdens het rijden. Mede hierdoor snel mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader.

Luna Neuféglise

9/10

Heel fijn, rijles in stappen! Geeft je de rust om alles goed te leren :)

Niels Schipper

9/10

Super goede rijschool zeker de moeite waard 💪

Alicia

10/10

Na lang strijden voor mijn rijbewijs bij de verkeerde rijscholen, ben ik terechg gekomen bij Peter van NXXT. We hebben samen er voor gezorg dat ik met de -hard op denk methode- eindelijk examen gericht kon rijden. Nu heb ik eindelijk mijn rijbewijs in de pocket. BEDANKT!

Vera

9/10

Leuke en goede lessen waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Er werd goed gekeken naar waar ik zelf moeite mee had en ik kreeg goede tips van mijn rij instructrice om dit te verbeteren.

Jurian

7/10

Je krijg goede uitleg, ze doen niet moeilijk over de lessen

Isa

10/10

Ondanks dat ik het autorijden heel spannend vond heeft Claudia mij hier heel goed bij ondersteund. Ze probeerde goed mee te denken over hoe ze mij goed kon helpen. De rijlessen waren altijd heel gezellig. Maar er werd natuurlijk ook hard gewerkt om het rijden onder de knie te krijgen. Dit werd dan gedaan doormiddel van leuke opdrachten.

Aniek Bleijenberg

10/10

Heel blij met de persoonlijke aanpak. Samen naar een mooi resultaat gewerkt: in één keer geslaagd!

Kayra Krichelberg

10/10

Dat alles prima verlopen is!

Loechano Frans

10/10

Ik heb zeker weten de beste lessen gehad veel geleerd in een korte periode !

Demy

10/10

Leuke lessen! Gezellig lessen en leerzame lessen!

Eline

10/10

Via internet kwam ik bij NXXT terecht. Een fijne eerste proefles gehad met John waarin mij duidelijk werd verteld hoeveel lessen ik ongeveer nodig zou hebben en waar we mee bezig zouden gaan. Ik heb deze lessen als erg prettig ervaren. John is een enthousiaste, vriendelijke en rustige man die duidelijk uitleg kan geven. Ook heeft hij veel geduld. Wanneer iets niet in 1x goed gaat, laat hij je het opnieuw doen totdat het wél goed gaat. Hij neemt de tijd voor zijn leerlingen en komt áltijd zijn afspraken netjes na.

Alice

8/10

Heel prettig en duidelijk

Joas

10/10

Ik heb een fijne ervaring gehad! Geen gekke dingen. Lessen die uitvielen gewoon kunnen inhalen. Prettige rustige rij instructeur!

William

9/10

Goede instructeur, altijd bereikbaar en felxibele. Leert alles goed en duidelijk aan en geeft goede feed back.

NXXT

9/10

Super rijschool

Michelle Korevaar

10/10

Ik heb echt heerlijke rijlessen gehad met Ton. Heel erg geduldig maar ook wel een schop onder je kont wanneer je het nodig hebt. Erg flexibel met rijlessen inplannen rondom andere prioriteiten zoals school of eventueel afzetten bij een station zodat je meteen door kan. Was zelf een hele onzekere en nerveuze leerling en er werd heel goed mee omgegaan.

Lisanne

10/10

Altijd super gezellige lessen gehad! Top rijschool en ook zeer leerzaam waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer kon halen.. Echt een dikke aanrader!!

Esther Pellegrom

9/10

Super fijn om hier te lessen. Zou geen andere rijschool gehad willen hebben.

Danny Naglé

9/10

Hele duidelijke lesgeven. Bij NXXT leer je echt rijden zoals het hoort!

John Christ

10/10

Goede instucteur, flexibele en altijd bereikbaar. Goede begeleiding en leert alles goed en duidelijk aan.

Luuk Fokker

10/10

Top service en hele leuke mensen!

Dirk Langer

10/10

Ik ben erg tevreden over hoe mijn rijlessen zijn gegaan en ben in het hele proces goed begeleid door mijn instructeur.

Biekje

9/10

Erg goede begeleiding en geven een veilig een zelfverzekerd gevoel in de auto.

Jasper

8/10

Goede rijschool grapje op zijn tijd en leuk duidelijk info

Lennard

10/10

Dankzij de hele gezellige en goede rijlessen van Truus heb ik mijn rijbewijs gehaald!

Eva van Dam

9/10

Fijne rijlessen met veel mogelijkheden en ook flexibiliteit waar mogelijk is! Altijd een eerlijk oordeel waar je daadwerkelijk wat aan hebt.

Björn van dijk

8/10

Een positieve rijschool die met je meedenkt

Nvt

10/10

Fijne lessen gehad, alles snel geleerd.

ramona

10/10

peter Sittrop is een goeie rij instructeur hij leert je alles goed aan en neemt zich ook de tijd hiervoor! ik heb me zeer prettig en veilig gevoelt bij peter! konden altijd een leuk praatje maken! onder het rijlessen!.. ondanks dat het behalen van het rijbewijs wat minder ging heeft hij altijd stimulatie gehad gewoon weg super!. bedankt nogmaals! peter is echt een aanrader!! van nxxt

shannon mercera

10/10

Een fijne en gezellige sfeer in de auto waardoor je niet alleen met plezier lest maar ook veel opsteekt van de lessen. Er wordt meer dan genoeg rekening gehouden met je persoonlijke groei en als je je ergens nog wat onzeker over voelt (neem fileparkeren bijv.), wordt daar extra aandacht aan besteedt. Zelf heb ik een goede, leuke en leerzame tijd gehad, bedankt Frank!

Daniël van der Linden

10/10

Ik heb Rijles gehad van Frank van Schaik in De Meern en kan de service van zowel van NXXT als Frank van harte aanbevelen. Ik heb ontzettend genoten van de rijlessen en op een goede en veilige manier auto leren rijden en een leuke tijd gehad! Ik kan NXXT en zeker de lessen van Frank iedereen ontzettend aanraden!

Jocelyn

10/10

Nxxt is een super fijne rijschool die mee denkt met wat jij persoonlijk nodig heb. En ook mijn instructeur heeft mijn persoonlijk bijgestaan in de moeilijkheden die ik met mijn praktijk examen ervaren had. De nieuw auto was niet heel prettig, omdat ik net de auto er voor gewend was. maar voor de rest super ervaring met de rijschool en vooral me instructeur. Ze zijn persoonlijk en betrouwbaar.

Brynn Sold

8/10

Geen lespakket nemen van onder 40lessen

Femke Mouthaan

10/10

John is erg geduldig en neemt de tijd om de puntjes op de i te zetten. Je leert auto rijden op een gezellige en veilige manier bij John!

Lenno Wiersma

10/10

Fijne en flexibele rijschool. Toffe rij-instructeur, legt fijn en duidelijk uit!!

Lydia

10/10

Was altijd gezellig! Super goede rijlessen gehad en kijk er met veel plezier op terug!

Laura

10/10

Hele fijne begeleiding

Isa

10/10

Xhelil is een rustige instructeur die hele duidelijke uitleg geeft. Hij heeft veel geduld ook als je iets na 3 keer nog niet snapt. Ik heb de lessen als heel gezellig ervaren omdat er een leuke sfeer hing en hij is altijd vrolijk. Hij is een betrouwbare instructeur omdat hij altijd op tijd is. Op de dag van examen heeft hij mij goed begeleidt en me op mijn gemak gesteld. Ik kan iedereen lessen bij xhelil aanraden!

Yunus Karademir

9/10

Ik ben erg blij met de Rijconstructeur die ik kreeg. Afspraken maken was makkelijk en je kon ook makkelijk verschuiven als het nodig was. Daarnaast was begonnen de lessen altijd optijd en ik denk wel dat dat vrij moeilijk is. Naast een Rijconstructeur was het ook meer een goede vriend geworden, iemand waarmee je lekker kon babbelen. Dat vond ik erg prettig, omdat ik zo veel meer vertrouwd voelde, waardoor ik beter presteerde.

Thom van der vaart

10/10

Goed gestructureerd en duidelijke Autorijschool. De rijles bij Frank was erg fijn voor mij. Hij geeft duidelijke instructie, zegt waar het opstaat en maakt grapjes tijdens de lessen. Hij onderbouwt zijn lessen met beeldmateriaal. Erg fijne ervaring gehad met NXXT!

Iris

9/10

Goede rijles

Samuel

7/10

Prima

Bas Timmermans

10/10

ik heb via John mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. hij is een duidelijke instructeur en geeft je alles mee wat je moet weten om veilig deel te kunnen nemen in het verkeer. heel erg bedankt John!

Nxxt

10/10

Door Peter Sittrop heb ik vandaag mijn rijbewijs kunnen behalen. Je gaf goed en duidelijk lessen. Je bent ook oprecht met je baan als rij instructeur en ziet graag een leerling slagen. Ben je erg dankbaar voor de lessen en het eindresultaat!

Milou Driessen

10/10

Claudia is een fantastische instructrice! Ze denkt met je mee en wil het beste voor de leerling. Ik was enorm onzeker in de auto, keek er tegenop als ik weer rijles had: maar na 1 minuut met Claudia voel je je zo op je gemak. Claudia heeft er zelfs voor gezorgd dat ik voor mijn examen de polonaise heb staan dansen voor het CBR. Want ik kan autorijden, dat zag Claudia al vanaf les 1 en dankzij de ontzettend leuke / fijne rijlessen van Claudia, geloof ik hier nu ook in! Bij Claudia kon ik zijn wie ik ben & dat is het aller belangrijkste! Claudia bedankt je bent een topper! 🫶🏼

Morris

10/10

Ik zou zeker hier gaan rijden heb mijn rijbewijs (door pure pech) binnen twee keer gehaald, en in een keer halen is zeker mogelijk dus het is zeker aan te raden.

Sennah Ourarh

8/10

NXXT zelf was duidelijk, maar eigenlijk is vrijwel al het contact via Claudia Beurskens zelf gegaan.

Joran

9/10

Prima, de lessen waren mooi “straight to the point” wat ik persoonlijk wel prettig vind.

Bram Stelt

10/10

Super goede rijschool. Claudia is een super goede instructrice die weet wat ze doet!

Wessel van den Berg

9/10

Over NXXT kan ik weinig vertellen, ik ben erg tevreden over mijn rij instructeur Xhelil Domi, hij heeft mij heel erg goed begeleid! Hele fijne rijlessen gehad, en door de goed uitleg in 1 keer mijn rijbewijs gehaald :)

Rinske

10/10

G-E-W-E-L-D-I-G!! Al bij de proefles voelde ik me erg mijn gemak bij Claudia in de auto. Uiteindelijk zo erg dat er slappe lach momenten of mooie gesprekken ontstonden. Maar ook serieus werk aan de winkel, het woord "nekhernia" zal ik de komende jaren nog dromen. Ze heeft letterlijk hart voor haar leerlingen, en zet zich volledig voor je in. Beter had ik het niet kunnen treffen! Dankjewel Claudia!

Lynn Walraven

10/10

Ik heb erg fijne lessen gehad en voelde me erg op mijn gemak. Ik wil Andre heel erg bedanken hiervoor. Mede door hem in 1x geslaagd. Zeker aan te bevelen!

Kyara Baur

9/10

Dat het een super rijschool is

Kevin

8/10

Snel makkelijk en waar voor je geld

Florian spuijbroek

8/10

Goed en mee denkend

NXXT

10/10

Ik ben super tevreden en erg blij dat Ruud mij rij instructeur was ja WAS want ben een keer geslaagd voor me praktijkexamen bedankt Ruud ik heb het gezellig met je gehad voelde me op me gemak je bent de beste! het was kort maar krachtig Nogmaals Dank Dank!! Groetjes veel liefst Layla

Yorick

8/10

Flexibel en soepel, maar toch duidelijk in de begeleiding en op een positieve manier corrigeren.

Quinten Koppelaar

10/10

Goede rijschool. Ik ben erg tevreden over de rijlessen die ik heb gehad. Door de goede rijlessen heb ik mijn rijexamen in 1 keer kunnen halen.

Frank van Schaik NXXT

10/10

Goed georganiseerde rijschool

Michael C.

10/10

Super lessen gehad en leuke gesprekken gehad! Zijn methode van les geven was top en zou anderen zijn rijschool erg aanbevelen!

Luc den Hollander

10/10

Zeker een aanrader

Lieke de Geus

10/10

De rijlessen van Frank waren erg leerzaam en gezellig, ook werd er altijd goed gecommuniceerd! Ik zou Frank zeker aanbevelen voor het halen van je rijbewijs!

Jaryssa van Holland-Harahap

9/10

Mijn tijd bij Xhelil was een aangename tijd! Zeer genoten van de begeleiding, tussendoor een grapje kon zeker waardoor de sfeer gewoon fijn en vertrouwd was en de lessen voor mij soepeler gingen.

S. Jeridi

9/10

Top lessen en instructeur!!

Rene Voorn

10/10

Zeer goede rijschool waar altijd alles op orde is!

Sara

10/10

Goede klantvriendelijkheid, met duidelijk contact! Gezellige lessen gereden.

Sophia

10/10

Altijd een goede begeleiding gehad tijdens de lessen en een fijne sfeer. Ik heb alles goed kunnen leren en ben hierdoor in één keer geslaagd.

Dara

10/10

Voordat ik bij nxxt reed heb ik een slechte ervaring gehad met een rijinstructeur, waardoor ik dacht dat rijden niks voor mij was. René is enorm geduldig en gaf me het zelfvertrouwen om te rijden. Enorme aanrader!

Yourian

9/10

Goede lessen die je stapsgewijs begeleiden. Gezellige rij instructeur met duidelijke instructies.

Elise

10/10

Flexibel en vriendelijk

Robin Oosterhoff

7/10

Ik ben in 1 keer geslaagd dus ben tevreden met NXXT! Alleen het nadeel dat leerlingen redelijk verspreid zijn dus dat af en toe mijn les ver weg eindigde.

Danny ijzermans

10/10

Rij instructeur Peter Sittrop had veel geduld met me en we hebben de nodige uren in de auto verbracht Daardoor ben ik een gaan leren kennen en zeker waarderen,goede uitleg,relaxte sfeer Beslist geen spijt dat ik voor NXXT en Peter Sittrop heb gekozen

Gijs

9/10

De dienstverlening is goed bij nxxt, neem je rijlessen serieus en het gaat goedkomen! Zelf TTT en examen in 1x gehaald dus zeer tevreden.

Jip

10/10

In het kort makkelijk inplannen verzetten, super lesauto en goede instructie

Isa Brouwers

10/10

Fijne samenwerking en goede begeleiding

Julia

9/10

Erg tevreden, door de begeleiding heb ik zowel mijn tussentijdsetoets als examen in 1 keer behaald!

T.

9/10

Super fijne rijlessen, met een super rijinstructrice.

Nicky

10/10

Na 2 keer gezakt te zijn bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar NXXT. Mijn instructeur stelde mij op mijn gemak waardoor ik bij deze rijschool in 1 keer geslaagd ben!

Samantha

10/10

Goed geregelde lesplanning en kundige begeleiding. De lessen waren niet alleen heel leerzaam en goed begeleid, maar ook altijd gezellig.

Steef Bijlhout

10/10

Fijne rijlessen met een duidelijke planning en een handige app

Kenneth van der Hulst

10/10

Altijd duidelijk in uitleggen en heel geduldig. In een fijne auto gereden en super lessen gehad!

Luka van Kuik

10/10

Het was heel duidelijk wat ze van je verwachten en tegelijkertijd zijn het hele aardige mensen.

Liset

9/10

Super fijne en goede lessen gehad, altijd goede communicatie

NXXT Ton in 't veld

10/10

Een hele goede, professionele rij instructeur

Sienna Poels

10/10

Ik heb zelf lessen gehad van een hele aardige instructeur met veel geduld. Ik heb mijn lessen echt als positief ervaren en raad het iedereen aan !

Saba Nabet

10/10

Corne, na 2 jaar samen bijna wekelijks gereden te hebben is het me gelukt, dankzij jou! Je hebt me van mijn rij angst afgeholpen en tussen al het lachen door heel goed leren autorijden. Had me geen betere rij instructeur kunnen wensen. Ik zou nog 100 keer voor jou kiezen en ik hoop anderen ook!

Leonie Groen

10/10

Truus geeft goede begeleiding en instructie. Ze is altijd relaxed en rustig. De lessen zijn leerzaam en ongedwongen, er is altijd ruimte voor een praatje. Ook goede begeleiding naar het examen toe. Aanrader als je in Groningen gaat lessen.

Sander

9/10

Xhelil is uitstekende instructeur die je goed en snel op weg helpt met je rijbewijs. Naast dat hij goed en duidelijk met je communiceert gedurende het rijden, kan je ook gewoon lekker een praatje met hem houden. Ik heb persoonlijk veel genoten van mijn lessen en ik heb door zijn goede voorbereiding weinig moeite met mijn examens. Ik zou Xhelil aan iedereen aanraden, omdat de lessen in no time voorbij zijn en je voor je het weet al klaar bent met een rijbewijs in de broekzak!

Brian Schellings

10/10

Super fijn gehad en in 1x geslaagd dankzij Frank!!!

Manjunath

10/10

They train you not just to pass the test but for entire practical days. My instructor had lot of patience and technics to solve improve my driving issues and skills.

Manjunath

9/10

They don't train you for only passing Test. They train you for day to day practical driving. My instructor was having 100%+ patience and technics to solve all the mistakes I made during classes.

J.Herbergs

9/10

Fijne rijschool met goeie instructeurs

Coert

10/10

Goed afspraken te maken, zijn reeël!

Gratis Proefles