Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Bereikbaarheid : 4.4 / 5

Begeleiding : 4.5 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.6 / 5

Instructiemethode : 4.4 / 5

Lesauto : 4.5 / 5

Stiptheid : 4.5 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 185

Eindoordeel : 4.4 / 5

Zoë

9/10

Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Herbert Linskens. Het waren goede lessen waar ik veel van leerde. Het was altijd gezellig en er was een ontspannen sfeer in de auto waardoor ik me erg op me gemak voelde.

Kelly franken

10/10

Hele fijne rijschool. Zorgt ervoor dat je goed voorbereid op examen gaat!

Anoniem

10/10

Super rijlessen bij William gehad. Hij geeft op een hele gezellige manier les en blijft altijd positief.

Mick Goossens

8/10

Zeer goed.

Timo

9/10

Ik was er zeer tevreden over. En heb me vrienden al aangeraden zeker te gaan lessen bij nxxt.

Thomas van der Leer

8/10

Prima rijschool wat betreft prijs en service, alleen wellicht soms wat rare feedback van de docent en onduidelijkheden over data etc.

Jac van Dijk

10/10

Heel fijne tijd gehad en veel voordeliger dan bij andere rijscholen.

Bryan Ventocilla

10/10

William was een goede instructeur, heel veel geleerd van hem en altijd gezellig in de auto, gelukkig heb ik hem als instructeur gekregen en ik zal hem nooit vergeten want door hem ben ik geslaagd .

Kaneesha Leetz

9/10

Vanaf de eerste keer werd ik hartelijk ontvangen door mijn rijinstructeur William. Ik voelde mij gelijk op me gemak bij hem. William had heel veel geduld, legde alles goed uit. Wij hadden het altijd gezellig tijdens de lessen en konden altijd met elkaar lachen. Mocht u opzoek zijn naar een gezellige, leerzame rijinstructeur zou ik William aanraden.

Anna Sijm

8/10

Erg prettige rijlessen, kijkt goed waar jouw leerpunten liggen en pakt dat goed op. Positieve benadering. (Steven Esvelt)

Koen van den Bos

10/10

Alleen maar pluspunten voor de samenwerking met NXXT en mijn rijinstructeur!

Joey van Breemen

10/10

Goede en betrouwbare informatie en meer dan genoeg uitleg over alles wat je moet weten.

Naomi Bosch

9/10

Fijne lessen! Hele rustige en goeie uitleg

Anoniem

1/10

Er zijn ook goede instructeurs maar Wilma catsburg is dat zeker niet komt der afspraken niet na! Eerste klas oplichter is het!

Luana Peilouw

10/10

Dat het een super super rijschool is. En dan voornamelijk de rijinstructeur. Hij had heel veel geduld voor me, wist vanaf het begin al snel wat je nodig had om te kunnen slagen. Top ervaring gehad!!

Henoch Aart Hendrik Heurter

10/10

NXXT is Professioneel en communicatief, meer dan goed.

Anand

10/10

Mijn rijinstructeur William is een top rijinstructeur hij heeft ontzettend veel geduld om zijn leeringen op een leuke manier klaar te stomen voor de rij examen en dat heeft hij ook gedaan bij mij zijn manier van les geven geeft je een prettige gevoel en doorzetting vermogen om stuk gewijs te leren autorijden. ik zou geen andere rijinstructeur willen .. Voor de mensen die een goede rij instructeur willen neem William je zult gegarandeerd op een plezierige en met zekerheid je rij examen in gaan.. William bedankt voor je plezierige manier van les geven. Groetjes Anand.

Joey schampers

2/10

Nooit doen! Oplichters eerste klas

Anoniem

10/10

Fijne rijschool, goed geregeld en zeker leuke instructeurs

Amber

9/10

Eind maart dit jaar contact opgenomen met Marc Mollema (NXXT Drachten) en angstig de vraag gesteld: 'Kan je me binnen zeer korte tijd klaarstomen voor mijn praktijkexamen? Over ruim een maand expireert mijn behaalde theorie!'  'We gaan er alles aan doen om dat roze pasje binnen te slepen! Ik heb vanmiddag gezien dat je het kan!' zei hij na de proefles.  Wat vele instructeurs niet gelukt was, was hem wél gelukt: ervoor gezorgd dat ik écht klaar was voor een examen. 7 mei heb ik (na drie keer gezakt te zijn geweest) ein-de-lijk mijn rijbewijs gehaald! Marc is een fijne, geduldige instructeur en geeft plezierig les. Hij wist goed met mijn extreme faal- en rijangst om te gaan door me op mijn gemak te stellen en meer zelfvertrouwen te geven. Wie had ooit gedacht dat ik autorijden leuk zou vinden?! Reuze dankbaar!

Mara

8/10

Een hele goede rijschool, waar je op je eigen tempo toewerkt naar je rijbewijs. Ze maken gebruik van een goede lesmethode. Ook heeft de rijinstructeur veel vertrouwen in de leerling. Zeker een aanrader.

Robin klijzing

10/10

Ik zou ze vertellen, dat het een hele goeie rijschool is, en dat ik ze aanraadt om bij jullie te gaan lessen.

Amber

10/10

Eind maart dit jaar bij Marc Mollema (NXXT Drachten) angstig de vraag gesteld: 'Kan je me binnen zeer korte tijd klaarstomen voor mijn examen? Over ruim een maand expireert mijn theorie!' 'We gaan er alles aan doen om dat roze pasje binnen te slepen. Ik heb vanmiddag gezien dat je het kan!' zei hij. Dat wat vele instructeurs niet gelukt was, was hem wél gelukt: 7 mei heb ik (na drie keer gezakt te zijn geweest) ein-de-lijk mijn rijbewijs gehaald! Marc is een fijne en geduldige instructeur. Hij wist goed met mijn extreme faal- en rijangst om te gaan door me op mijn gemak te stellen en me meer zelfvertrouwen te geven. Wie had ooit gedacht dat ik autorijden leuk zou vinden?! Reuze dankbaar!

Larissa Dons

9/10

Ik heb hele leuke en goede rijlessen gevolgd! Sercan is een super goede rijlesinstructeur en heeft super veel geduld voor je. Je kon goed met hem afstemmen en hij regelde altijd een andere rijdag als je last minute toch niet kon. Ik zou het zeker aanraden om hier te gaan rijlessen, top service!

Naila

10/10

Ik zou het zeker aanraden als een van de beste rijscholen.

Anoniem

8/10

Goed bereikbaar en hulpzaam

Sino

10/10

Echt uitstekend bevallen bij William Mooijman! (NXXT) Zeer prettige vakkundige man die je op je gemak stelt tijdens het rijden. Heb een rijtest met hem gedaan i.v.m. medische verklaring en met zijn auto de rijtest afgelegd. Goede rij-intructeur waar je écht iets van opsteekt met een humoristische insteek maar waar je wel snel en goed leert rijden! Mijn ervaring... SUPER!!!

Tamir Oualkaid

9/10

Nxxt heeft me erg geholpen met het halen van me rijbewijs en daar ben ik ze erg dankbaar voor. Ik had het erg naar me zin, planningen werden zo ingepland dat ik alles zelf kon bepalen

Jari Güldner

8/10

Leuke rijschool , eerlijk en mijn rij instructeur was ‘Steven ‘ en heb het heel goed bij hem getroffen , heel veel geleerd en was goed voorbereid met me examen en 1x geslaagd !

Bosco Lopes

10/10

Excellent service in particular reference to the driving instructor Willem. He was kind, funny,patient, explains and gives instructions very well. He gave good advice and tips and makes you feel very comfortable. Gives instructions both in Dutch and English.

Simone Roos

10/10

Rijden met Sercan was elke week een feestje ☺️. Elke week keek ik naar de rijlessen uit! De lessen waren goed opgebouwd en Sercan had echt kennis van zaken. Hij is als rij-instructeur best kritisch en dat vind ik heel fijn. Zeker omdat hij daarnaast ook gewoon heel gezellig is. Hij vertelt veel dingen over hoe je dingen moet doen en stelt tegelijkertijd ook veel vragen aan jou en dat houdt je scherp!! Sercan zou ik zeker aanraden aan mijn vrienden!!

Sandra Schipper

9/10

Ik heb een ontspannen les periode gehad. Met lol en ook serieuze momenten. Herbert heeft goed gekeken naar wat voor begeleiding bij mij paste

Annemarie

10/10

William Mooijman is de beste rij-instructeur van Den Haag (en omgeving)! Hij is erg geduldig, bijzonder gezellig en geeft je vertouwen. Hij legt alles goed uit en is erg betrokken. Toen ik overstapte naar William kwam ik in een warm bad terecht! Daarnaast is William heel flexibel en kun je goede afspraken met hem maken. Ik heb vlot en veilig leren autorijden en ben in 1x geslaagd! William, bedankt voor je toplessen en de gezelligheid (ik ga de leuke lessen nog missen)! Dus wil je de allerbeste rij-instructeur, kies dan voor William Mooijman! Annemarie

Hans Meeuwsen

10/10

Ik kan alleen maar zeggen, dat ik iedereen die gaat voor een rijbewijs en kiest voor een deskundige en goede begeleiding van de 1e les t/'m het examen., dat ze bij NXXT op het goede adres zijn.

Matej Tol

9/10

Direct en gemakkelijk bereikbaar.

Anoniem

10/10

Ik vind als ik super goed geholpen ben en ik super blij met de lessen die ik heb gehad!! Top rijschool!!!

Rokus

10/10

Dat Ik Er tevreden over Ben

Maarten Vogelaar

10/10

Het was een leuke tijd, ik ben in 1 keer geslaagd en op het hoofdkantoor zijn ze heel behulpzaam!

Felicia

10/10

Rijlessen waren super relax, hele duidelijke uitleg nemen goed de tijd om het je uit teleggen. Waren super lessen.

Naomi luteijn

9/10

Goed en duidelijke uitleg

Lola Paternotte

9/10

Dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn bewijst rijschool NXXT . Nu is William Mooijman wel een topinstructeur. Ik heb heel degelijk les gehad. Hij stelt je op je gemak, is flexibel, betrouwbaar en serieus. Ik ben als 17 jarige in een keer geslaagd en heb William Mooijman niet voor niets aan al mijn vriendinnen als de perfecte instructeur aanbevolen.

Robbin de Jong

10/10

Mijn rij-instructeur (Rijschool Mooijman) was super. We hebben heel erg veel lol gehad in de auto en toch de focus op het lessen weten te houden. Hij is geduldig en didactisch zeer goed. Ik Kan hem aan iedereen aanraden en dat zal ik ook zeker doen. Rijschool Mooijman for the Win !!!

Anoniem

10/10

Professioneel, behulpzaam en kundig. Ik was erg nerveus, maar dankzij de goede begeleiding ben ik toch in één keer geslaagd!

Marieke

9/10

Ontzettend goed!

Sana

1/10

Oh en nog eens. Vergeten bij te melden zoek maar op google slechte ervaringen nxxt. Dan zul je zien dat er meerdere mensen dan ik geflasht zijn. NOGMAALS NOOIT HIER RIJDEN. Ik wil niet dat jullie het zelfde krijgen als ik we zijn ook maar tieners we komen niet 1,2,3 opnieuw aan geld als jullie er mee vandoor gaan.

Sana

1/10

OPLICHTERS NIET HIER RIJDEN. Na een pakket genomen te hebben van ongeveer 1000 euro. Bleek de rijinstructeur faillet zijn te gaan. Waarom neem je uberhaupt dan een klant aan als je weet dat je faillet gaat. IK ZOU HIER NOOIT RIJDEN JULLIE HEBBEN ER NIKS AANNGEDAAN. Weg waren jullie met mijn geld. En ohja trap niet in hun recensie de meeste plaatsen ze namelijk zelf. Zware afrader. En zielig zijn jullie ook. Mijn mails negeren en mijn belletjes om na een oplossing te zoeken. Dit is wat ze doen.

Anoniem

8/10

Prima geregeld.

Anoniem

9/10

Ik raad deze rijschool aan aan anderen.

Anoniem

9/10

Leuk en gezellig en duidelijke uitleg

Anoniem

8/10

Die is heel goed

Gabriëla van der Schrier

10/10

Hele goeie rijschool. Goed geregeld en de rij-instructeur die ik had was super relaxed en gezellig. Hij maakte het rijden ook gewoon super leuk !

Sharona Sardjoemissier

10/10

Hele leerzame rijlessen gehad van Sercan, helaas niet in 1x geslaagd door te veel zenuwen, maar zo blijkt dat doorzettingsvermogen en de juiste rij-instructeur ervoor zorgen dat ik nu mijn rijbewijs heb en nu geniet van het autorijden! Zeker een aanrader dus!

Frouq

8/10

De leuke en leerzame lessen die ik met Sercan gehad heb heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn rijbewijs gehaald heb! Ik ga mijn rijlessen wel missen.

Anoniem

8/10

De dienstverlening is fijn en duidelijk!

Anoniem

10/10

Mijn start bij NXXT was geen positieve ervaring. Om en nabij heb ik de eerste 14 lessen als "niet leuk" ervaren. Ik werd zelfs extreem onzeker van de instructeur. Hij liet mij steeds maar weten dat ik onrustig was en gaf mij zelfs het label "Faalangstig". Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice werd mij verteld zelf een andere instructeur te benaderen, dit heb ik gedaan. Ik kwam toen bij William Mooijman, wat een extreem andere ervaring heb ik toen meegekregen. Deze man verdient het om eens in het zonnetje gezet te worden. Hij is altijd complimenteus geweest, in voor een praatje maar daarnaast ook zo duidelijk in het geven van aanwijzingen. William had mij na de eerste les al uit de onzekerheid. Wat nou faalangst!! Gisteren ben ik geslaagd in 1x voor mijn praktijk, met m'n 17 jaar, met grote dank aan William. Echt een topper die man. Dus wil je gaan lessen bij NXXTen ben je woonachtig in Den Haag of omgeving dan moet je gewoon bij William zijn. Mijn scores heb ik gegeven naar aanleiding van de lessen bij William.

Brian Pronk

10/10

Een goede rijschool met gezellige instructeurs die je goed helpen met de auto onder controle te krijgen.

Anoniem

10/10

Van het begin een hele goede begeleiding gehad tot het examen. Altijd een gezellige les van William Mooijman waar in ik veel heb geleerd.

Lorenzo

9/10

Dat ik een leuke tijd heb gehad, en veel heb geleerd

Anoniem

1/10

Kijk uit met het nemen van een pakket hier, NXXT zijn oplichters die zo min mogelijk lessen willen geven en zo veel mogelijk van je geld willen. Een pakket is maar een jaar geldig en als er iets gebeurd, zoals een rij instructeur die geen maanden geen contact meer maakt dat je niet binnen een jaar je examen haalt waardoor je dus voor niks hebt betaald voor lessen EN het examen. Als je dan toch voor NXXT kiest, betaal dan per les, vast niet alle instructeurs zijn slecht.

Daphne

6/10

N.v.t

Quentin Pfeiffer

9/10

Een leuke rijlschool met ervaren/ deskundige, maar ook vriendelijke instructeurs. De lessen worden stapsgewijs opgebouwd, in mijn optiek kun je zo ideaal werken aan je vaardigheden en uiteindelijk maak je het rijden zo je eigen. Verder laten de instructeurs je thuis voelen in de auto om een zo comfortabel mogelijk rit te kunnen rijden. Ik heb hier altijd plezier in gehad!

Angela

9/10

Ja. Mijn zusje gaat het na mij proberen.

Wessel de Jonge

8/10

Ik vond mijn rij instructeur een fijne man. Ik kon altijd met hem lachen, iedere les wel. Ook vond ik 't fijn dat hij mij indien veilig fouten liet maken, hier heb ik erg veel van geleerd!

Anoniem

8/10

Goed.

Stijn Lamens

8/10

Waren hele gezellige lessen en zeker ook leerzame lessen. Bedankt voor alles en succes nog verder!

Lana

8/10

I wasn’t able to convert my license, so I took a few lessons before my praktijkexamen. William Mooijman was very kind and honest instructor. Pointing out some bad habits I’ve picked up since I last did my drivers 17 years ago. He was always calm and very supportive.

Elise Bregman

9/10

De dienstverlening van William bij rijschool NXXT is als heel goed ervaren! William is een betrokken rijinstructuer die de tijd neemt je goed te leren autorijden. Hij doet er alles aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Het is erg gezellig in de auto en ook het contact daarbuiten gaat vlot, je het snel antwoord op vragen en hij denkt met je mee. Ik kijk terug op een hele gezellige tijd samen met William die ervoor heeft gezorgd dat ook ik het vertrouwen heb gekregen om plaats te nemen in het verkeer. Aanrader!!!!

Mark Hoogboom

10/10

Dienstverlening is top en ik raad het zeker aan om bij Erik Drijvers te lessen als je op zoek bent naar een enthousiaste instructeur!

Sam Tieman

10/10

Goeie rijschool/ goeie uitleg

Laura Hettema

8/10

Rustige, relaxe lessen waarbij goede uitleg gegeven wordt

Monica korbee

10/10

geweldig

Charlotte Kemi Boyede

9/10

Hele goede en betrouwbare organisatie. Fijne en goede rijinstructeur. Afwisselende lessen en juiste begeleiding.

Ian Schram

10/10

Rijlessen op maat, afgestemd op de leerling. Soepel in planning en gezelligheid in de auto waar het kan.

Anoniem

10/10

Dezen rij school zouw ik echt aanbevelen ze geven suuper goed les en nemen echt de tijd voor je.

Macy immers

10/10

Ik heb echt heel veel geleerd, ik ben heel tevreden over William ik zou iedereen hem aanbevelen is een goede rijschool.

Claire Wendrich

10/10

Ga ook lessen bij NXXT! Ik heb hele goede ervaringen gehad en had altijd zin om te rijden.

Marutain

10/10

Ik heb bij Steven Estvelt gezeten, toffe kerel, altijd duidelijke uitleg. Als je het niet begrijpt formuleert hij her anders. Ik stel hem voor als les gever

Anoniem

1/10

Slechtste rijschool en klantenservice ooit. Lijkt alsof ze op je neer kijken, helpen niet met problemen, onduidelijkheid, slechte instructeur, doe het jezelf niet aan

Anoniem

10/10

Super fijne rijinstructeur en duidelijke afspraken.

ling

1/10

SLECHTSTE ERVARING OOIT, NXXT IS MAAR NIKS als je OOIT een rijbewijs wilt halen niet gaan naar nxxt. Mijn rijinstructeur is vals,onterecht, ALTIJD 5-20 minuten te laat, rookt en eet in de auto. De auto is ook nooit schoon van de leraar ALIEN VAN PUTTEN. Vol kruimels en stof Ik heb dit besproken Met de whatsapp service van nxxt hun hebben mij verteld dat ik het moest mailen naar de klantenservice en dat ik binnen 4-5 dagen hulp kreeg. Onlangs is een week voorbij gegaan. NIKS te horen gekregen. Heb ik hun weer geappt word ik genegeerd. Slechte service slechte leraar niet klantvriendelijk. NIET GAAN NAAR NXXT IS JE GELD NIET WAARD

K Rombout

10/10

Als je een goede rijschool zoekt ga dan naar william mooijman

Mitchell Schep

10/10

In 1x geslaagd dankzij Steven Esvelt, dat is een top instructeur.

john

1/10

totaal niet te vrede

Patrick

10/10

Een aanrader! Goeie fijne lessen en goeie duidelijke afspraken zoals het hoord super fijn legt alles rustig uit ok al moet het 5x over

Anoniem

10/10

Fijne begeleiding, rustige sfeer waardoor je je goed op je gemak voelt.

Jolijn Vrancken Peeters

9/10

Ik vind NXXT een prettige rijschool. Je leert op een goede maar ook rustige manier rijden. Er worden geen overhaaste beslissingen gemaakt en ik voelde me heel erg op me gemak bij deze rijschool maar ook bij mijn rij-instructeur.

Anoniem

10/10

Je weet waar je aan toe bent. Het word duidelijk uitgelegd. En de rijinstructeur had veel geduld.

Stijn

10/10

NXXT is een fijne rijschool waar je uitstekende begeleiding krijgt. Tijdens de lessen wordt je erg op je gemak gesteld en je kan jezelf op je eigen tempo ontwikkelen. Gezellige lessen en eigenlijk geen problemen ondervonden verder.

Mexx Cuijlits

9/10

Goedkoop en heel fijn

Marcel

10/10

Harstikke leuke & leerzame lessen! Alles zeer duidelijk uitgelegd waardoor je en goed gevoel bij krijgt.

Sienna schuivens

9/10

Nvt

Kelly

10/10

Ik heb gelest bij rijinstructeur mr. Mooijman. Dit ging erg goed. Ik voelde me om mijn gemak en heb veel geleerd tijdens de lessen. Ik kreeg een hoop handige tips, adviezen en feedback. Gelest in een leuk autootje. Niet te groot of te klein. Verder was mijn rijinstructeur altijd op tijd en vaak 5 minuutjes te vroeg.

Anoniem

9/10

Geweldige service en een goede instructeur.

Bogdan-Paul Dorca

9/10

Well organized, gets the job done!

Lonneke Machielsen

10/10

Hele fijne en duidelijke begeleiding, ook zijn de lessen leuk en leerzaam!

Britt

9/10

Mijn instructeur was Ronnie Nouws! Hij was altijd stipt op tijd! Hij gaf duidelijk uitleg en hij wist goed waar hij over praatte!

Britt Verpalen

10/10

Leuke en leerzame lessen! Duidelijke uitleg en geeft goede adviezen!

Kemesha

10/10

Super goede begeleiding met goede rij-instructeurs.

Marga Piepers

10/10

De mogelijkheid om een opfriscursus te volgen en dat het aantal benodigde lessen in onderling overleg tussen rij instructeur en klant kan worden bepaald.

Jeanine

9/10

Zeer positief, er wordt overal de tijd voor genomen en het is gezellig.

Gratis Proefles