Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.3

Bereikbaarheid : 4.7 / 5

Begeleiding : 4.7 / 5

Kwaliteit & kennis rij-instructeur : 4.8 / 5

Instructiemethode : 4.6 / 5

Lesauto : 4.7 / 5

Stiptheid : 4.7 / 5

Zou je NXXT aanbevelen? : 1813

Eindoordeel : 4.7 / 5

Virginio Schuman

9/10

Top rij school

Jip

10/10

Ik heb mijn rijlessen gehad bij Paul de Jongh. De periode waarin ik de lessen heb gehad heb ik als heel erg positief ervaren. Er hing altijd een fijne sfeer, er was altijd tijd om even een leuk gesprek te hebben. Daarbij misschien nog wel het belangrijkste van allemaal als er een keertje iets niet goed ging met het auto rijden bleef Paul altijd rustig en dat zorgde er voor bij mij dat ik ook rustig in de auto kon zitten. Paul zorgt ervoor dat je alles kan en met een goed gevoel het rijexamen in gaat. Door alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens de lessen is het mij gelukt om het rijexamen in 1 keer te halen! Eigenliijk heb ik verder alleen nog maar meer lof voor Paul en het is zeker een aanrader om bij hem te gaan lessen!

Yanouck

10/10

Leuke gezellige lessen gehad. Handige app voor de planning van de rijlessen.

Jesse

10/10

De lessen waren heel goed en sloten aan bij wat ik nodig had. Dankzij een fijne instructrice heb ik mijn rijbewijs dan ook in no-time gehaald. Al met al een fijne ervaring en kwalitatief erg sterk.

Sus

8/10

Fijne lesmethode en een gezellige rijinstructeur

Emma Maria Pauw

9/10

Super fijne lessen gehad! En in 1 keer geslaagd.

Menno

10/10

Beste Paul de Jongh, Allereerst wil ik je enorm bedanken voor je vakkundige, behulpzame en met name constructieve vorm van rijles geven! Ik had hier en daar wat losse lessen gehad, en dit was geen enkel probleem. Vanaf moment een werd hierop ingespeeld, en zo is het zowel vakkundig als snel gegaan! Ik wil je in het specifiek nog bedanken voor je flexibiliteit! Ik had door een eigen stommiteit té laat door dat ik kort voor mijn examen een rijles niet kon doen. Op de dag van mijn examen is Paul vervolgens uit eigen initiatief vroegtijdig mij komen ophalen! Deze kleine dingen laten zien dat je geeft om de leerlingen, en ik zou iedereen aanbevelen om bij jou je rijbewijs te halen. Menno

Amy

10/10

Hele fijne rijschool, zeker aan te raden!

Myrthe Stalenhoef

10/10

Veel geleerd en de lessen waren erg gezellig!

Linda Mai Catz

10/10

Naast dat ik veel en snel heb geleerd met NXXT, heb ik het ook gewoon heel leuk gehad. Ik had een gezellige rij-instructeur (Xhelil) en hij heeft mij veel kunnen leren. Ik ben in een keer geslaagd voor mijn praktijk dus dat zegt ook wel wat over de rijschool.

Wieke van ‘t Zand

10/10

Ik heb bij mirjam gereden. Ik had al wat ervaring en ze heeft mij goed geholpen en begeleiden met het verminderen van mijn onzekerheid. Ze is lekker rustig en geeft je de ruimte om zelf ervaring op te doen. Ze heeft een volkswagen die lekker rijd. Over nxxt zelf ben ik ook erg tevreden. Hun prijzen zijn na mijn mening echt goed te doen en voor jeugd goed te betalen. Ik ga nog een slip cursus doen ben daar ook eeg benieuwd naar. Al met al zeer te spreken!!

Valeri

10/10

Gister ben ik geslaagd voor me rij examen dankzij Mendel, hele goede rij instructeur waren top lessen die hij gaf!

Cédric

10/10

Top geregeld! Had me na de proefles aangemeld en kon direct de week erop beginnen. Wilfred is een gewoon een super fijne instructeur. Alles top in orde, niks op aan te merken

Pauwke Pruijmboom

10/10

Super goede rijinstructeur die hele goede tips geeft en je echt probeer te helpen. Helemaal top echt aan te raden!!!!!

Liam

10/10

Goede instructeur en met deze lessen in één keer mijn rijbewijs gehaald! Harstikke bedankt Michael

Marith beckers

10/10

Vanaf het begin was ik al op mijn gemak bij John en had ik veel lol met hem. Hij stelt je gerust en laat je weten "iedereen heeft het eens moeten leren" Ik heb nooit met tegenzin rijles gehad! Ook snapte hij mn probleempjes en luisterde hij naar me. Op een hele fijne manier werd langzaam en op zn gangetje alle stapjes van t autorijden aangeleerd.

Loïs

9/10

Maandag ben ik geslaagd voor mijn rij-examen. Ik ben John heel erg dankbaar voor wat hij heeft gedaan voor mij. John is een hele lieve geduldige man en je kan altijd met hem lachen. Hij leert je alles heel goed en zorgt dat jij je op je gemak voelt. Dankjewel John :)

Luuk Dirven

10/10

Gemakkelijk afspraken te maken en rustige leraar

Özgür Ozen

10/10

Ik zou iedereen aanraden te lessen bij Evelien Mulder van NXXT

Rosa

10/10

Heel blij geweest met mijn rijlessen. In 1 keer geslaagd bij John. Erg gezellig gehad en ook nog veel geleerd.

Ricardo

10/10

Truus is een topper!!

Tiara van Beek

10/10

Ben eerst begonnen bij een andere rijschool waar ik niet echt het gevoel kreeg dat ik erop vooruit ging. Toen overgegaan naar NXXT en bij hun kreeg ik het gevoel wel. Een prettige rij instructeur heb ik gehad. Begeleiding was top!

Roos de Vries

9/10

Dat ik met heel veel plezier heb gereden en dat de communicatie en de manier waarop je word geholpen om verder te komen erg fijn is!

Maartje

10/10

Erg goede begeleiding en fijne instructeur!

Jop

8/10

Er hing altijd een fijne sfeer in de auto. Veel gelachen en ook veel geleerd van Paul. Geen seconde spijt gehad van mijn keuze.

Maren

8/10

Top rijschool. Goede begeleiding en fijne lessen gehad van Evelien. Met succes mijn rijbewijs gehaald

Michaล‚ Maciejewski

9/10

Makkelijk te bereiken, duidelijke instructies en blijft geduldig in de lessen.

Paul tops

9/10

Dankzij mij instructrice mirjam hengeveld in 1 keer mijn rijbewijs mogen halen. Wat jammer is want buiten goed waren de lessen ook altijd heel leuk.

Casper

10/10

Ik heb een goede ervaring gehad met mijn rij-instructeur Richard. De lessen waren goed opgebouwd en er werd ingespeeld op wat ik extra wilde oefenen. De feedback was altijd duidelijk en behapbaar. De grootte van de auto was even wennen maar gaf daardoor wel veel overzicht.

Glenn

9/10

De rijlessen die ik had van Ruben Bongaards waren altijd super gezellig. Geeft duidelijke instructies en heeft super veel geduld en alle aandacht voor je. Had geen andere instructeur wil hebben. Bedankt Ruben voor de fijne lessen

Anka Timmermans

9/10

Je wordt super goed begeleid! En op een prettige manier

Debora van den Born - de Bruijn

10/10

Top

Nigel

10/10

Ze werken met een hele fijne app waar bij je de dagen en de uren zelf kan inplannen zelf vondt ik de rijinstructeur ook heel fijn goeie uitleg en vooral duidelijk en veel

Malique Arrindell

10/10

Goeie gestructureerde lessen die je zelf kan plannen. Waardoor ik binnen een half jaar mijn rijbewijs heb gehaald.

Mette

8/10

Ik heb dankzij Isabel haar geduld en begeleiding mijn rijbewijs mogen halen. Daarnaast was het ook altijd erg gezellig in de auto.

Norah

9/10

Onwijs blij met de begeleiding en lessen die ik heb gevolgd heb bij isabel. Duidelijke instructies, altijd optijd en gewoon een hele aardige topper! Ze laat je altijd op je gemak voelen en je eigen tempo volgen. Heel erg bedankt! Ik heb een hele gezellige periode met je gehad.

Esmee Groeneweg

10/10

John was absoluut de enige man die mij ooit auto heeft kunnen leren rijden. Een enorm behulpzame, vriendelijke en vooral geduldige instructeur die alles duidelijk uitlegd. Vooral voor iemand met extreem veel stress omtrent het rijden was hij echt een zegen. Nooit onnodig streng, veel gelachen en ik ben trots om hem als instructeur te hebben gehad. In 1 keer geslaagd en had dat niet met iemand anders kunnen bereiken. Het is nu tijd om afscheid te nemen maar ik weet zeker dat we elkaar nog zullen zien. Kom nog wel eens langs bij het darten ;) Dankjewel John

Esmée de Geest

9/10

Fijne rijlessen. Goede uitleg!!

Emma van Mensvoort

10/10

Heb altijd hele fijne en goede lessen gehad van Niek van der Neut! Bedankt Niek voor de opleiding en voor alle leuke lessen!

Ramon

9/10

Duidelijke communicatie, goede en vooral nuttige tips.

Sylvana Hessels

10/10

Met dank aan Mirjam Hengeveld (in mijn vorige review had ik haar achternaam verkeerd) mijn rijbewijs in 1x gehaald. Hele fijne lessen bij haar gevolgd, blijft rustig en heeft veel geduld. Ook legt ze de dingen goed en duidelijk uit. Bedankt voor de fijne lessen Mirjam!

Sylvana Hessels

10/10

Met dank aan Mirjam Wolf mijn rijbewijs in 1x gehaald. Hele fijne lessen bij haar gevolgd, blijft rustig en heeft veel geduld. Ook legt ze de dingen goed en duidelijk uit. Bedankt voor de fijne lessen Mirjam!

Ole

10/10

fijne lessen waarbij genoeg aandacht is voor zwakke punten

Renee Winter-Koens

10/10

Super! Alleen maar positiviteit

Merit Visser

9/10

Het is een prettige rijschool, met fijne instructeurs.

Shannon Jaminon

7/10

NXXT heeft een goede dienstverlening

Coen Leenheer

10/10

Met dank aan Peter Nagelhout m'n rijbewijs in één keer mogen halen. Duidelijke lessen en niet al te veel trucjes dit, trucjes dat. Hier leer je gewoon degelijk en netjes rijden en heb je voordat je aan je examen begint, het gevoel dat je snapt wat je doet.

Evie

10/10

Ik had een leuke en geduldige rijinstructeur

Michelle

10/10

Een fijne ervaring gehad. Een goede rijinstructeur die duidelijk en geduldig is.

Myrthe Olieman

10/10

Fijne rijschool om je rijbewijs te halen!

Jesse

10/10

Hele fijne rijinstructeur, super leuke gesprekken gehad en heel veel van geleerd.

Joel Louis Dasilva

10/10

Prima lespakketten en flexibel wanneer het op contact aan komt.

Ruben Derrez

9/10

Zeer tevreden! Legt alles goed en duidelijk uit en neemt zijn tijd voor jou.

Marit Lunshof

10/10

Super rijlessen gehad en mijn rijangst eindelijk overwonnen door Evelien. Mijn rijbewijs bij haar gehaald. Niemand had het beter kunnen doen dan Evelien. Zo geduldig en de volledige aandacht gekregen.

Pauline Wijers

8/10

Prima lessen, goede begeleiding

Joey Quaedflieg

10/10

Dat ze goed hun best doen zodat jij je rijbewijs haalt

Michele

10/10

Goede uitleg en een gezellige sfeer in de auto. Altijd willen helpen

Isabelle de vos

10/10

Super fijne rijinstructeur!! Brengt je op je gemak en legt alles rustig en goed uit! Zou iedereen john aanbevelen!

Rebin

10/10

Mijn ervaring met NXXT en de legendarische rijinstructeur Mendel Meinema was uitzonderlijk positief. Zijn relaxte houding in combinatie met directe en duidelijke instructies zorgde voor een leeromgeving waarin ik me comfortabel en vertrouwd voelde. Hij benadrukte het belang van het volgen van stappen en zorgde ervoor dat ik de logica achter elke actie begreep, wat mijn rijvaardigheid aanzienlijk verbeterde. Dankzij zijn aanpak ben ik nu een zelfverzekerde bestuurder met mijn rijbewijs op zak. Ik zou hem zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve rijopleiding!!

Boaz

10/10

Snelle beschikbaarheid en ze denken mee in wat ik nodig had

Inge hollander

10/10

Ik zelf heb een fijne rijinstructrice gehad " Evelien Mulder" in Assen. Begripvol en behandeld je met respect. Netjes op tijd. Ik heb jarengeleden ook les gehad maar zij is de beste die ik heb gehad. Ze is een TOPPER. Ben volof van deze rijschool. Ik beveel deze rijschool aan๐Ÿ‘ groet Inge

Senne De Rooij

10/10

Fantastisch! Zou het zeker aanbevelen

Wesley slegt

9/10

Goede les geving

Tigo Matthijssen

9/10

Geweldige manier van lesgeven. Laten je snel comfortabel voelen.

Amy

10/10

Echt hele fijne lessen gehad en laten ook merken als ze vertrouwen in je hebben

Tim Groeneweg

9/10

Dat het een goede plek is om je rijbewijs te halen.

Sara Dees

10/10

Ik heb met erg veel plezier mijn rijlessen gevolgd! De lessen waren erg duidelijk en leerzaam.

Ilaria

9/10

Een super tijd gehad Jos geeft duidelijke uitleg en veel geduld heeft die, altijd een leuk praatje onderweg zo waren de lessen nooit saai, veel geleerd bij Jos kohnen en zeker een aanrader als je nog een goede rijschool zoekt!!

Kim f.i. Havikhorst

10/10

Erg goed, met plezier rijlessen gevolgd.

Melanie

9/10

ik ben zeer tevreden over mijn rijlessen, goede en en duidelijke uitleg, ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!

Isis

10/10

Frank is duidelijk, geduldig en sluit aan bij je eigen tempo. Hij heeft mij na een vervelende ervaring bij een andere rijschool de rust en vertrouwen teruggegeven tijdens het rijden. Naast de gezelligheid, legt hij alles uit en laat je alleen afrijden als je er echt klaar voor bent.

Mijntje

10/10

Super fijne tijd gehad. In 1 keer geslaagd! Alles was duidelijk uitgelegd, makkelijk te bereiken, altijd op tijd en fouten maken mag altijd.

Tim Gotink

9/10

Ik heb als rijinstructeur Arjan Huurneman gehad, echt een super instructeur. Super duidelijk en doelgericht. Ik mocht van Arjan al veel dingen snel doen, want van je fouten leer je het meest! Altijd gezellig gehad met Arjan, elke keer zat ik met een lach in de auto. Kortom top instructeur, ik raad hem aan iedereen aan!

Simon Reuling

9/10

Ik had als rijinstructeur Paul de Jongh, hij is een erg vriendelijke man met wie je altijd kan lachen. Ook was hij goed te bereiken en antwoordde snel op mijn vragen. Daarnaast is hij altijd positief en geeft hij goed advies als je een keer een foutje maakt. Dan kan je wel de conclusie trekken dat hij een erg goede rijinstructeur is.

Esmee Heller

9/10

Dat het heel erg gezellig is bij Truus in de auto.

Robbe de Boer

10/10

Goede, aardige, flexibele instructeur, een fijne leeromgeving.

Shanoa

10/10

Erg leuke en leerzamere lessen gehad!

Indra

10/10

Superleuke instructeur, rustig en geeft de goeie informatie. Probeert echt met je te werken aan de dingen waar je nog moeite mee hebt. Heeft het beste met je voor!

Jasper

10/10

Altijd prima naar m’n zin gehad bij Jos in de auto. Hij geeft aan waar het fout gaat en hoe je dat in het vervolg kan verbeteren, maar hij geeft het ook aan als je het goed doet. Hij zorgt dat je het juiste niveau hebt voor het rijexamen waardoor dat bijna voelt als een formaliteit. Top!

Marco

9/10

De auto was zeer gebruikersvriendelijk. De rijinstructeurs zelf zijn het gezicht van een rijschool en deze maken of breken het succes voor het bedrijf. Met Rob van der Stigchel hebben ze een geweldige aanwinst te pakken. Het is altijd gezellig en leerzaam in de auto. Zeer meedenkende rijinstructeur die op gepaste wijze omgaat met jouw ontwikkeling als beginnende bestuurder. Biedt genoeg mogelijkheden om het rijden op eigen initiatief te ervaren en blijft altijd alert om in te grijpen waar nodig. Zeker een pluspunt dat hij ook interesse in jou toont als persoon en niet enkel als leerling. Kortom, de begeleiding was top. Ik ga met een goed gevoel binnenkort de eerste keer afrijden. Bedankt Rob!

Ivar

9/10

Het is een hele fijne rijschool en Wilfred is een hele relaxte soepele man die je graag help, ik zou het aanraden om hier te rijden, want je krijgt goede begeleiding, als je een keer niet kunt is dat ook geen probleem. Door de goede rijlessen van Wilfred heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald!!

Merel van Dijk

10/10

Ik had het geluk om te rijles te krijgen van Niek. Hij was heel vriendelijk, stond altijd klaar voor een praatje en was oprecht geïnteresseerd. Hij is daarnaast goed in staat om moeilijke situaties op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen en neemt altijd de tijd om ervoor te zorgen dat je het echt begrijpt. Bovendien was hij erg flexibel. Ik zou hem absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en gezellige rijinstructeur!

Chiara

9/10

Amazing experience! My instructor was just amazing, I felt safe and comfortable driving around the streets (English friendly as well!) Great atmosphere in the car every single time, it was a great experience.

Martijn

10/10

Fijne rijervaring, heel relaxed en fijn, goede kwaliteit van lesgeven.

Wouter Westerhuis

10/10

Erg positief, geen enkele problemen mee gehad!

Bryan

10/10

Super gezellige lessen en leerzaam

Pepijn

9/10

Ik heb erg fijne en goeie lessen gehad door de rijinstructeur. Hij was goed in het uitleggen van oefeningen en het rijgedrag. Heb er goeie afspraken mee kunnen maken en daardoor ook in een x kunnen slagen. Super bedankt!

Cato

9/10

Hele fijne rijschool en een positieve ervaring! Rustige en duidelijke uitleg. Remco geeft goed les en altijd gezellig!

Arda

9/10

Ik kon al binnen een paar weken beginnen met de lessen. Met een aangenaam tempo hebben we alle onderdelen behandeld, waardoor er genoeg lessen waren om verbeterpunten aan te pakken. Je krijgt goede feedback en de lessen worden aangepast om goed aan te sluiten op de leerling. Verder doe je alleen examen als je er klaar voor bent (ik ben net als de meeste leerlingen in één keer geslaagd!

Sven

9/10

Goed

Mees Bergsma

9/10

Lessen gevolgd bij mendel. Super blij mee! De manier van uitleg, het herhalen van kennis en het vertrouwen in mij als leerstoel was heel fijn. Absoluut een aanrader!

Fayah van den Nieuwendijk

10/10

Ik vond de rijlessen bij John heel erg fijn! Altijd geduldig en legt erg fijn en duidelijk uit. Ook denkt hij altijd met je mee waar dat mogelijk is. Ik ben super dankbaar voor al de goede lessen!!

Tim Smeets

10/10

Goeie instructies, goeie uitleg en vooral een goed gevoel van expertise. Altijd een fijn en veilig gevoel tijdens het lessen. Vooral de eerste paar lessen vond ik het belangrijk om een gevoel voor de auto te krijgen, en dat is iets wat Jos goed deed en ook bleef doen!

Jaelyn Schenkel

10/10

Top! In een keer geslaagd bij Rob ๐Ÿ‘

Thouraya

10/10

Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ruud was precies wie ik nodig had!! Super duidelijk, af en toe streng, maar altijd gezellig ๐Ÿ˜ Dankjewel Ruud!!

Mathijs

10/10

Al om al een goede/leuke ervaring naar je rijbewijs toe! PS: René is echt een topper ;)

Monique W

10/10

Goeie communicatie. Ik wist precies wat me te wachten stond en wat er van mij werd verwacht. Hele fijne rijinstructeur. Zeker een aanrader!

NXXT INDIRA CVIKO

10/10

Hele fijne dienstverlening

Lisa Bruijs

10/10

Hele fijne communicatie zowel tijdens de rijles als achteraf via berichtjes. Ik heb fijne begeleiding gehad en er wordt rustig geageerd op acties en duidelijk uitgelegd hoe je bepaalde situaties aan kan pakken. Ik heb een goede ervaring met autorijden opgedaan en veel geleerd!

Simone

10/10

Van instructeur Rene Bloemsma een opfriscursus gehad(zes lessen) Mijn rijbewijs had ik 11 jaar geleden al gehaald. Nooit meer gereden en had daardoor angst om wel weer te gaan rijden. Na een belletje met Rene kwam hij meteen thuis langs om het een en ander te bespreken. De lessen werden ook direct ingepland. Rene blijft tijdens de lessen erg rustig en liet mij ook vooral ervaren wat ik zelf nog allemaal wist/kon. Inmiddels rijd ik alweer een paar weken rond in een eigen auto, dus ik zeg geslaagd ๐Ÿ˜

Gratis Proefles