NXXT Franchisenemer worden?

Kom aankomende maanden naar de informatieavond van FIRSTT Opleidingen & NXXT Rijscholen in Drachten, Zwolle, Utrecht, Hoofddorp, Stellendam of Best!

Onze snelgroeiende franchise-onderneming biedt de kans om als zelfstandig rij-instructeur aan de slag te gaan. Ben jij enthousiast, sociaal en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FIRSTT STEP

Als rij-instructeur vind je het fijn om met mensen om te gaan, heb je er plezier in om anderen iets te leren en ben je graag onderweg. Geen dag is hetzelfde, omdat het verkeer jouw werkomgeving is. Je bepaalt je eigen werktijden (fulltime of parttime) en er is altijd vraag. Daarnaast werk je met veel verschillende, voornamelijk jonge mensen. Gemotiveerde mensen, want ze willen graag hun rijbewijs halen!
Op onze informatieavond kun je kennismaken met onze opleiding tot rijinstructeur.

Jouw ‘FIRSTT step’ is je aanmelden voor onze informatieavond. De bevestiging van deze aanmelding ontvangt u +/- een week voor de informatieavond.

ARE YOU NXXT?

Ben je al rijinstructeur en heb je je eigen rijschool of wil je die stap gaan maken? Een eigen autorijschool betekent meer dan alleen lesgeven en op pad zijn. Er moet ook tijd besteed worden aan het werven van leerlingen, marketing, administratie en andere voorkomende zaken. NXXT neemt je dat allemaal uit handen en ondersteunt in financieel en strategisch opzicht. Of heb je al een eigen rijschool maar wil je een volle lesagenda? Welkom! Bekijk de voordelen van NXXT franchise.

INFORMATIEAVONDEN: 

Februari 2018

  • 05 februari 2018 Hoofddorp,

    Rijksweg A4 3, 2132 MA (Van der Valk hotel Schiphol)

  • 12 februari 2018 Eindhoven,

    Aalsterweg 322, 5644 RL (Van der Valk hotel)

SCHRIJF JE DIRECT IN