Beste rijschool van Nederland 2018

Met trots mogen we vertellen dat we genomineerd zijn voor de Beste Rijschool van Nederland! NXXT opende haar eerste rijschool in 2009 en sindsdien is NXXT met Jan Catsburg als eigenaar uitgegroeid tot de grootste rijschool van Nederland. Al bijna 10 jaar werken we met veel plezier en inzet aan het leveren van de beste kwaliteit en zoveel mogelijk tevreden klanten. Want dat is waar we bij NXXT in geloven. Een goede dienstverlening staat altijd aan de basis van een tevreden klant. En wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel en goed mogelijk aan het verkeer kunnen deelnemen. 

Beste rijschool van Nederland

Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs zo snel en goed mogelijk te halen kun je terecht bij NXXT. Dit houdt in theoriemateriaal, oefentrainingen, een gratis proefles voordat je je eerste officiële rijles hebt en proefexamens bijvoorbeeld. Bij NXXT werken we altijd met het nieuwste lesmateriaal en onze instructeurs hebben een strenge selectie doorlopen. 

Grootste rijschool van Nederland

NXXT heeft een landelijke dekking met haar rijscholen, in totaal zijn het er meer dan 110. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er altijd een NXXT rijschool bij jou in de buurt zit. Samen met onze instructeurs kunnen we op deze manier zorgen voor een onderscheidend dienstenpakket voor het halen van je rijbewijs b. Dit betekent veel flexibiliteit en in de meeste gevallen een scherper aanbod met een hogere kwaliteit. 

Beste rijschool van Nederland RTL 

Voor het RTL4 programma De Beste van Nederland kan er gestemd worden op NXXT binnen de categorie De Beste Rijschool van Nederland. Wij hopen dan ook dat jullie allemaal op NXXT stemmen. Wacht niet te lang want donderdag 1 november om 19.00 uur wordt de winnaar al bekend gemaakt via een live uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland! 

Update: Dankzij jullie is NXXT rijscholen uitgeroepen tot beste rijschool van Nederland 2018!

Heel erg bedankt voor jullie steun! 

Gratis Proefles