De NXXT theorie box

Om je rijbewijs te halen moet je niet alleen veilig kunnen deelnemen aan het verkeer, maar moet je ook de theorie voor op de weg tot je hebben genomen. Bij NXXT hebben wij daarom een eigen theorie box ontwikkeld die jou gaat helpen bij het behalen van jouw theorie-examen.

Onze theorie box bestaat uit een aantal onderdelen die jou gaan helpen. Zo kan je leren uit het boek dat je in de box kan vinden, maar bevat ook een online platform om de theorie tot je te nemen. De oefenexamens bevatten altijd de nieuwste examenonderdelen, zodat jij niet voor verassingen komt te staan en wat helemaal geweldig is aan onze box is dat hij slagingsgarantie heeft! Dit betekent dat als jij aan alle onderdelen hebt voldaan en jij je theorie niet haalt, wij jouw herexamen betalen. Super toch?

De theorie box is meteen aan te schaffen ook als je nog geen rijlessen hebt gehad. Wij adviseren wel om er meteen rijlessen bij te nemen zodat je de theorie meteen in de praktijk kan toepassen.

De theorie box is in vier talen beschikbaar: Nederlands, Engels, Turks en Pools. Check voor de prijzen van de boxen en om te bestellen (link pagina)

Heb je vragen over de theorie box of over het halen van jouw rijbewijs? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Succes met het studeren voor jou auto theorie!

Team NXXT

Gratis Proefles