Win je rijbewijs bij NXXT!

NXXT wil dit jaar NXXTLEVEL eindigen met het weggeven van een rijbewijs! Een rijbewijs geeft je veel vrijheid en comfort. Bij NXXT zijn we flexibel, les je bij dezelfde rij-instructeur en hebben we persoonlijke aandacht voor je. Ben je na 1 oktober 2019 begonnen met het lessen bij NXXT? Dan maak je direct kans! Van het rijlespakket tot het praktijk-examen en van het praktijk-examen tot je theorieboek; je hoeft zelf niks uit te geven aan het behalen van je rijbewijs! Les je nog niet bij NXXT, maar wil je wel kans maken? Begin dan voor 31 december met het lessen bij NXXT en je maakt direct kans op het winnen van je rijbewijs!

GRATIS PROEFLES

Actievoorwaarden

 1. Deelname actie: leerlingen die zijn gestart met rijlessen bij NXXT Verkeersscholen in de periode van 21 oktober 2019 tot en met 31 december 2019 nemen deel aan de actie.
  - Met terugwerkende kracht nemen leerlingen die na 1 september 2019 zijn gestart met lessen ook deel aan de actie.

 2. Prijs: De prijs bestaat uit het terugkrijgen van de gemaakte kosten bij NXXT Verkeersscholen voor het halen van het rijbewijs. Dit betekent concreet: 
  - Het lespakket dat de leerling aanschaft bij NXXT Verkeersscholen
  - 1 x NXXT Theoriebox (theorie-examen, boek en slagingsgarantie)
  - Eventuele extra kosten die bij NXXT Verkeersscholen worden gemaakt voor het behalen van het rijbewijs. Bijvoorbeeld bij het zakken van het eerste examen, worden de extra lessen die daarna worden gevolgd + een nieuw praktijkexamen, etc. ook vergoed.

 3. Een onafhankelijke notaris trekt volgens willekeurige loting de winnaar.

 4. De actie is alleen geldig bij de aangesloten NXXT Verkeersscholen.

 5. De winnaar zal in januari 2020 bekend worden gemaakt.

 6. Door deelname stem je in met bovengenoemde actievoorwaarden.

 7. NXXT Verkeersscholen is te allen tijde gerechtigd deze voorwaarden eenzijdig te wijzigen.
Gratis Proefles