Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Nooit meer afhankelijk zijn van de bus die je naar school of naar het werk rijdt? Dat kan wanneer jij je rijbewijs haalt! Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij onze rijschool in Heerlen of de omgeving van Heerlen en je lest in een mooie AUDI A3. Over 3 maanden kun je daarnaast ook nog eens zelfstandig de weg op in Heerlen! 

Bekijk onze lespakketten - Hoe wordt NXXT beoordeeld?

Rijlessen bij NXXT Heerlen

NXXT vindt het belangrijk dat jij je op je gemakt voelt. We selecteren daarom alleen de beste instructeurs die vriendelijk, sociaal en geduldig zijn. Ga jij starten bij onze NXXT rijschool in Heerlen? Dan wordt je rijinstructeur Peter Sittrop. Peter gaat voor zijn vak en is super enthousiast over het coachen van leerlingen. Van zijn hobby heeft hij zijn werk gemaakt en dat merk je als je bij hem in de auto stapt in Heerlen. Altijd gezellig!

Heerlen is een goede plek om het autorijden snel onder de knie te krijgen. De snelwegen, knooppunten, rotondes komen in Heerlen goed aan de orde. Je wordt tijdens de rijlessen goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Om je helemaal klaar te stomen voor het praktijkexamen, komen alle onderdelen tijdens de rijlessen aan bod. Je leert de bijzondere verrichtingen uit te voeren, op navigatie te rijden, zelfstandig een aantal verkeersopdrachten uit te voeren en in te voegen op de snelweg.

Proefles inplannen in Heerlen

Stap je bij Peter in? Hij maakt graag kennis met je! Je kunt je proefles inplannen door het formulier op deze pagina in te vullen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de proefles in te plannen op een geschikt moment. Tijdens de proefles maak je kennis met NXXT en de rijinstructeur Peter. Je mag al direct zelf achter het stuur kruipen. Hoe behendig ben je met de auto? Pak je de instructies snel op? Op basis van een aantal onderdelen bepaalt de instructeur van onze rijschool Heerlen hoeveel rijlessen jij nodig hebt.

Lespakketten bij onze rijschool Heerlen

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket in Heerlen. Bekijk de lespakketten hier.

Heb je nog een vraag over onze proefles of onze lespakketten? Ben je benieuwd wat NXXT voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of chat met één van onze medewerkers!

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen