Hoog slagingpercentage
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!


Altijd maar afhankelijk zijn van anderen of het OV? Zou het niet veel fijner zijn als je zelf zou kunnen autorijden? Dan kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt! 

Rijlessen volgen doe je niet zomaar, je wilt dan natuurlijk alleen de beste instructeur. Bij onze deskundige instructeur Peter Sittrop zit je dan helemaal goed. Door de jarenlange ervaring weet hij de lessen perfect op jou af te stemmen, zodat ook jij je rijbewijs binnenkort in the pocket hebt.

 

De rijlessen kunnen starten bij jou thuis, maar je kunt ook worden opgehaald bij locaties zoals het NS Station Heerlen,

de Open Universiteit, Zuyd Hogeschool of het Zuyderland Medisch Centrum. Of elke andere locatie in Heerlen die voor jou praktisch is. Dat is de persoonlijke touch van de NXXT instructeur. Hij doet er alles aan om de rijlessen voor jou zo ontspannen mogelijk te maken, zodat je het autorijden écht onder de knie krijgt en je straks met je rijbewijs veilig zelf overal naartoe kunt rijden.

 

Waarom NXXT rijschool Heerlen?

Rijlessen volgen bij NXXT biedt jou vele voordelen, namelijk:

 • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
 • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij rijschool NXXT zijn er namelijk geen wachttijden.
 • Beste rij-instructeurs; Rijschool NXXT heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
 • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-
   

Rijles in Heerlen

Misschien heb je wel een beeld van hoe de rijlessen er uit zullen zien. Toch vertellen we het je nog graag, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

 

We beginnen bij het begin. De basis van autorijden. Zo begin je met het afstellen van de spiegels en de stoel. Dan ga je leren om te gaan met gas geven, remmen, sturen en schakelen.

 

Nadat de basis van het autorijden is uitgelegd, ga je echt de weg op. Je rijdt bijvoorbeeld door het centrum of de wijken Heksenberg, Koningsbeemd en Ganzeweide. Hier ga je bijzondere verrichtingen leren, zoals (file)parkeren, helling trekken en achteruit rijden. Als je eenmaal wat ervaring hebt met het autorijden, ga je de A76 en A79 op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Maastricht, Valkenburg, Geleen of Stein. Op de snelweg leer je invoegen, inhalen en filerijden. 

Zo weet je zeker dat je genoeg in het verkeer kunt oefenen en je helemaal klaar bent voor je theorie examen, tussentijdse toets en natuurlijk je rijexamen. 

 

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag vrijblijvend een proefles volgen bij onze rijschool in Heerlen? Wij hebben voor jou op een rijtje gezet hoe het werkt:

 • Gebruik het aanmeldformulier om je op te geven voor een gratis proefles. 

 • Wij bellen jou zo snel mogelijk op om een afspraak te maken op een moment dat het jou uitkomt. 

 • De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Je kunt kennismaken en ervaren of jij op je gemak bent bij de instructeur. Een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast moet je de aanwijzingen begrijpelijk vinden. 

 • Na de proefles bespreek jij met de instructeur of je wil starten met de rijlessen. Je kunt ook overleggen over de verschillende lespakketten om erachter te komen welk pakket bij jou past. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kun jij snel van start met je rijlessen.

 

Lespakketten bij NXXT

 

Elke leerling is anders en daardoor is ook elke rijopleiding anders. Wil je snel je rijbewijs hebben of leer je het liever in een rustiger tempo? NXXT rijschool Heerlen heeft verschillende lespakketten. Of je nu kiest voor 20 of 40 lessen, er is altijd een pakket dat bij jou past. Ongeacht welk lespakket je kiest, bij een rijopleiding van NXXT heb je de volgende garanties:

 • Een vaste instructeur

 • Nieuwe lesauto

 • Starten vanaf 16,5 jaar

 • Je kunt snel beginnen

 

Heb je nog vragen over onze rijopleidingen, instructeur of lespakketten? Neem dan zeker even contact met ons op, we helpen je graag!