Hoog slagingpercentage
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!


Snel jouw roze pasje in de pocket? Dat wordt waar wanneer je rijlessen volgt bij onze instructeur Gertjan van der Laan in Sommelsdijk. De instructeurs van NXXT hebben een professionele rijopleiding gevolgd, waardoor je verzekerd bent van goede rijlessen. 

Wat leer je tijdens je rijles in Sommelsdijk?

In Sommelsdijk en omstreken leer je snel en goed autorijden. Sommelsdijk zelf heeft genoeg drukke kruispunten in de omgeving. Dat is niet het enige. De snelweg en belangrijke knooppunten komen daarnaast ook goed aan de orde. Door al deze verkeerssituaties word je goed voorbereid om te knallen tijdens het praktijkexamen! Om je helemaal klaar te stomen voor het praktijkexamen, komen alle onderdelen tijdens de rijlessen aan bod. Je leert de bijzondere verrichtingen uit te voeren, op navigatie te rijden, zelfstandig een aantal verkeersopdrachten uit te voeren en in te voegen op de snelweg.

Proefles inplannen bij rijschool Sommelsdijk

Wil je graag snel starten met lessen in Sommelsdijk? Dan kun je het beste vandaag nog een proefles aanvragen via het formulier. De collega's van NXXT nemen contact met je op om de proefles met je in te plannen. Jij kunt aangeven welke dag en welk tijdstip jouw voorkeur heeft.

Na de proefles weet je precies hoeveel lessen je nodig hebt om je praktijkexamen te behalen. Je mag zelf sturen tijdens de eerste les. De instructeur bekijkt hoe behendig je al bent met de auto en geeft advies over het aantal lessen dat jij waarschijnlijk nodig hebt. 

Lespakketten bij NXXT in Sommelsdijk

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Heb je nog vragen over onze rijschool in Sommelsdijk? Wil je meer weten over onze lespakketten? Neem gerust contact op met onze collega's. We helpen je graag verder.

Ervaringen bij onze rijschool in Sommelsdijk

Wij kunnen zeggen dat we goede lessen geven, maar hoe ervaren onze leerlingen dat? Je kunt lezen hoe NXXT wordt beoordeeld in Sommelsdijk op deze pagina.