• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Wil je graag je rijbewijs halen in regio Alkmaar? Kies dan voor NXXT Rijschool Alkmaar! Start je rijlessen bij NXXT Rijschool Alkmaar en je bent gegarandeerd van leerzame lessen die gegeven worden door een deskundige en enthousiaste rijinstructeur. Onze rijinstructeurs vinden het een passie om leerlingen te leren auto rijden en doen er alles aan om van jou de beste coureur te maken! Start nu met rijles in Alkmaar en je hebt binnen een aantal maanden je rijbewijs!

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ALKMAAR? 

Rijles volgen bij NXXT Rijschool Alkmaar geeft je vele extra's:

  • Gratis proefrijles; De eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe je met onze aanwijzingen omgaat en hoe je het autorijden ervaart. Op deze manier maken wij een inschatting van hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Deze proefrijles is gratis!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel starten met rijlessen in Alkmaar? Dat kan! Bij NXXT Rijschool Alkmaar zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; NXXT Rijschool Alkmaar heeft voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd! Zo kunnen wij je garanderen van leerzame en leuke lessen, zodat jij snel je rijbewijs hebt!
  • Slipcursus; Zou je graag een slipcursus willen volgen? Reserveer hem via NXXT! Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Alkmaar

Alkmaar is een uitstekende omgeving om jouw rijlessen te volgen. Tijdens de rijlessen in Alkmaar worden alle verkeerssituaties doorgenomen, zodat jij goed wordt voorbereid op het examen. Je oefent de bijzondere verrichtingen, de verschillende voorrangssituaties en het rijden op de snelweg. Samen zorg je ervoor dat je vol zelfvertrouwen aan het rijexamen kunt beginnen!

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT Rijschool Alkmaar starten je rijlessen met een gratis proefles. Het aanvragen is heel makkelijk! Vul het aanmeldformulier in en wij nemen contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. Dit kan al heel snel zijn; vul je vandaag het formulier nog in? Dan kun je waarschijnlijk volgende week al beginnen! Tijdens de proefles kijkt de rijinstructeur naar jouw rijeraring, je behendigheid met de auto en hoe goed je de verkeerregels kent. Op basis van de proefles maakt de rijinstructeur een inschatting van het aantal rijlessen jij nodig zult hebben om je praktijkexamen te halen.

Lespakketten bij NXXT

Ieder lest op zijn of haar manier en op zijn of haar tempo. Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar. Er zijn verschillende pakketten om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.