• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij je rijbewijs gaan halen? Bij onze NXXT rijschool Alkmaar ben je zeker van een prettige ervaring! Onze deskundige rijinstructeurs helpen jou binnen een paar maanden aan je rijbewijs. Door de combinatie van hun enthousiasme en expertise ga jij als een speer. Voor je het weet heb jij je eigen rijbewijs en rijd je zelfverzekerd rond.

Goede begeleiding

Onze autorijlessen in Alkmaar worden gegeven door René, Steven, Dennis en Rob. Zij weten precies hoe ze jou kunnen begeleiden om succesvol je rijbewijs te behalen. De hoeveelheid geslaagde leerlingen liegt er niet om! Oud-leerling Tessa over onze rijschool: "De rijinstructeur zorgt voor een veilige sfeer in de auto, wat je daardoor een stuk zelfvertrouwen geeft. Ook heeft hij geduld met je."

Leuke en leerzame rijlessen

Onze NXXT rijschool in Alkmaar verzekerd jou van rijlessen in een mooie stad. Je rijdt rond in wijken als De Mare, Overdie, Oudorp en Huiswaard. Daar is het heel geschikt om te oefenen met de bijzondere verrichtingen en voorrangssituaties. Ook rijden op de snelweg hoort erbij. Alkmaar is verbonden met steden als Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee en Castricum.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ALKMAAR? 

  • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Alkmaar start je met een gratis proefles! Je maakt kennis met je rijinstructeur, een goede klik is natuurlijk belangrijk. Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan mag je van start met de rijlessen!
  • Geen wachttijden: de rijschool in Alkmaar heeft geen wachttijden, je kunt dus altijd snel beginnen met de lessen.
  • Beste rijinstructeurs: Onze rijinstructeurs zijn speciaal door ons geselecteerd, zodat jij zeker kunt zijn van de beste begeleiding bij NXXT rijschool Alkmaar. 
  • Slipcursus: Na het halen van je rijbewijs kun jij direct een slipcursus volgen bij onze rijschool in Alkmaar. Als jou dit leuk lijkt kun je de slipcursus meteen reserveren voor maar €79,-.
  • Flexibele planning: Een overvolle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Veiligheid voorop! 

Rijles in Alkmaar

Alkmaar is een ideale plaats om goed te leren autorijden. In de stad leer je precies hoe je bijzondere verrichtingen uit kan voeren en kom je te weten wanneer iemand voorrang heeft. Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Alkmaar komen er allerlei situaties voorbij, waardoor jij daar goed mee om leert gaan. Door de snelwegen in de omgeving leer je ook daar zelfverzekerd rijden. Je oefent veel met in- en uitvoegen, en alle omstandigheden die voor kunnen komen op de snelweg. Zo zorgen wij voor de beste voorbereiding op je examen!

Het examen

Als je voldoende rijlessen gevolgd hebt, wordt het tijd voor je examen! Als je het theorie-examen al gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft niet nerveus te zijn. Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. 

Onze reviews 

Bij onze rijschool in Alkmaar gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Tijdens de gratis proefles bij onze rijschool in Alkmaar maak je kennis met jouw rijinstructeur. Het is belangrijk dat je een goede klik met je instructeur voelt, en dat je zijn aanwijzingen begrijpelijk vindt. Voel jij je prettig tijdens je proefles? Start dan meteen met onze rijlessen!

Via het aanmeldformulier kun je een afspraak maken voor de gratis proefles. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op, zodat je volgende week al in de lesauto kunt zitten.

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling past weer een ander lespakket. Sommige leerlingen kiezen voor het spoedpakket, of juist een uitgebreid lespakket. Op die manier kun je op jouw eigen manier leren, dat werkt natuurlijk het beste! Lees hier meer over onze lespakketten.

Meer weten?

Wij heten je graag welkom bij onze NXXT rijschool Alkmaar! Wil je toch nog een vraag stellen of even overleggen? Dat kan gerust via ons contactformulier of de chat. Wij helpen je graag verder!