• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Zeker zijn van deskundige en leerzame rijlessen? Stap dan in bij NXXT Rijschool Almelo. Onze rijinstructeurs houden van hun vak. Jouw NXXT rijinstructeur doet er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Start nu ook met rijles in Almelo en omgeving en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ALMELO?

Als je start met rijlessen bij NXXT Rijschool Almelo heb jij de volgende voordelen:

  • Gratis proefrijles; je eerste rijles is een zogeheten ‘proefles’. Tijdens de proefles kijken we hoe je het autorijden ervaart en hoe je omgaat met onze aanwijzingen. De rijinstructeur bekijkt hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt voor het halen van je rijbewijs. En nog een voordeel: wij betalen deze proefles voor je!
  • Geen wachttijden; we kunnen ons voorstellen dat jij graag snel start met rijlessen. Dat kan bij NXXT Rijschool Almelo, want er zijn geen wachttijden!
  • Beste rij-instructeurs; natuurlijk wil jij zeker weten dat je les krijgt van de beste rijinstructeur in omgeving Almelo. Wij hebben daarom de beste rijinstructeurs voor jou geselecteerd! Wij doen er alles aan zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs hebt.
  • Slipcursus; Wil jij een slipcursus volgen? Je kunt een slipcursus reserveren via NXXT voor slechts € 79,-

Rijles in Almelo

Regio Almelo is een goede omgeving om het autorijden onder de knie te krijgen. De rijinstructeur bereid je goed voor op alle verkeerssituaties. Jij leert de situatie in te schatten en juist te handelen. Er wordt geen verkeerssituatie overgeslagen; van het rijden over de snelweg tot het voorrang geven op een druk kruispunt of het verrichten van een bijzondere verrichting. Jij start zelfverzekerd en goed voorbereid aan het examen!

Gratis proefles inplannen

We hebben het hierboven al eerder benoemd: als je start met rijlessen bij NXXT Rijschool Almelo, dan begin je met een gratis proefles. Een proefles in Almelo kun je eenvoudig planning door het invullen van het aanmeldformulier. Wij ontvangen dan jouw aanvraag en nemen contact met je op. Er zijn geen wachttijden, dus vul jij nu het formulier in? Dan kan je waarschijnlijk volgende week al je gratis proefles inplannen! Gedurende de proefles kijkt de rijinstructeur hoe behendig jij in de auto bent, je rijervaring en je kennis van de verkeersregels. Zo kan de rijinstructeur inschatten hoeveel rijlessen jij nodig zult hebben om in 1x te slagen voor je rijbewijs.

Rijschool Almelo

Lespakketten bij NXXT

Rijlessen op je eigen tempo; dat kan bij NXXT. Wij hebben voor iedereen een passend lespakket om je rijbewijs te halen. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Je kunt hier al onze lespakketten bekijken.

Ben jij nog aan het twijfelen? En zou je graag meer informatie willen ontvangen? Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.

BIJZONDERE VERRICHTINGEN LEREN BIJ NXXT RIJSCHOOL ALMELO

Bijzondere verrichtingen zijn een onderdeel van het praktijkexamen. Je moet slagen voor dit onderdeel, anders krijg jij niet je rijbewijs. Bij bijzondere verrichtingen kun je denken aan straatje keren, hellingproef of (file)parkeren. Tijdens het examen word je gevraagd een aantal bijzondere verrichtingen uit te voeren, je weet van tevoren niet welke dit zullen zijn. Tijdens de rijlessen leer jij elke bijzondere verrichting uit te voeren. Heb je wat moeite met een bepaalde bijzondere verrichting? Dan besteed de rijinstructeur hier extra aandacht aan, zodat jij op het examen elke mogelijke bijzondere verrichting foutloos uitvoert!

THEORIE LEREN TIJDENS DE RIJLESSEN

Om je rijbewijs te halen, moet je ook slagen voor je theorie-examen. Je kunt je op verschillende manieren voorbereiden op dit examen: het leren van het theorieboek, het doen van oefenexamens of het volgen van een theorielesdag. Maar je leert de theorie het beste door het toe te passen in de praktijk. Daarom worden de verkeersregels en de theorie uitvoerig besproken en meegenomen tijdens de rijlessen. Vind jij een bepaalde verkeerregel onduidelijk? Vraag het tijdens de rijles aan je rijinstructeur en het zal duidelijk aan je worden uitgelegd. Zo ben je niet alleen goed voorbereid op je praktijkexamen, maar ook op je theorie-examen!

ZELFVERZEKERD DE WEG OP DANKZIJ NXXT RIJSCHOOL ALMELO

Geslaagd voor het praktijkexamen? Super, gefeliciteerd! Maar wat nu komt kan nog wel eens spannender zijn dan het examen, namelijk: alleen de weg op. Maar dankzij de deskundige en leerzame rijlessen én de positieve leermethode van onze rijinstructeur ga jij zelfverzekerd de weg op, óók alleen. Jij hebt de auto onder controle, heb overzicht in de verkeerssituaties en weet juist te handelen. Veilig de weg op!

Heb je nog vragen over rijlessen in Almelo? Wij beantwoorden ze graag voor je. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.