• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Mag jij eindelijk beginnen met je autorijlessen? Kan je niet wachten om te gaan en staan waar je maar wil? Nooit meer wachten op de bus? Wil je zeker zijn van leuke en leerzame rijlessen? Dan ben je bij NXXT rijschool Almelo aan het juiste adres! Onze professionele en ervaren instructeurs weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Daarnaast maken ze van elke les iets leuks. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak. Ontdek hoe het werkt bij onze rijschool.

De leukste rijlessen

In Almelo werken Bertus, Mendel en Berno. Deze enthousiaste en professionele rijinstructeurs hebben passie voor hun vak. Dat merk jij terug in de lessen. Bovendien krijg je bij onze rijschool les in een afwisselende omgeving. Daar leer je veel van. Tijdens je rijlessen ga je oefenen in wijken als De Riet, Noorderkwartier, Hofkamp en Sluitersveld. Misschien vang je onderweg nog wel een glimp op van bezienswaardigheden zoals landgoed Huize Almelo of het Kunst Torentje. Na voldoende rijlessen ga je ook op de snelwegen rondom Almelo oefenen. Je rijdt dan naar plaatsen als Vriezenveen, Vroomshoop, Oldenzaal, Nijverdal, Raalte, Borne, Hengelo, Goor of Enschede.

Waarom NXXT rijschool Almelo

 • Gratis proefles: Volg bij onze rijschool in Almelo eerst vrijblijvend een gratis proefles om te kijken of onze rijlessen iets voor jou zijn. Dit is de perfecte manier om te ervaren hoe onze rijlessen eraan toe gaan. 
 • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan mag je meteen starten met je rijlessen omdat wij geen wachttijden hebben. Wij werken namelijk niet met wachttijden waardoor je altijd snel aan de beurt bent bij onze rijschool.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Almelowerken alleen de allerbeste rijinstructeurs, daar kan jij op vertrouwen! Alle instructeurs zijn geselecteerd op hun kennis, ervaring en enthousiasme. 
 • Slipcursus: Rijbewijs gehaald? Dan mag je ook nog de slipcursus volgen bij onze rijschool in Almelo. De cursus kost je slechts €79,- en je zal er veel handige vaardigheden leren die goed van pas komen op de weg. 
 • Flexibele planning: We begrijpen dat jij het al erg druk hebt. Het plannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom bieden we flexibele planningsopties aan, zodat je rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Moderne lesauto's: Bij NXXT rijschool Almelo maken we gebruik van moderne lesauto’s die aan alle veiligheidseisen voldoen. De auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dit zorgt voor comfort en veiligheid terwijl je leert autorijden. 

Klanttevredenheid staat voorop

Bij onze rijschool in Almelo streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool wordt hoog gewaardeerd vanwege onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang!

Rijles in Almelo

Vraag jij je af wat je precies gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Almelo? Als eerste leer je de auto bedienen. Je gaat de stoel en spiegels goed instellen voor je kunt gaan rijden. Dan leer je de basisbeginselen van het autorijden: gas geven, schakelen, sturen en remmen. Heb jij dat al goed onder de knie? Dan ga je deelnemen aan het verkeer in de verschillende wijken van Almelo. Je leert er alles over de voorkomende verkeerssituaties. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Na voldoende rijlessen mag je ook op de snelweg gaan oefenen. Daar leer je het verkeer inschatten en veilig handelen. Je leert in- en uitvoegen, filerijden, veilig inhalen en ritsen. Al met al leer je alle belangrijke vaardigheden die nodig zijn om een top chauffeur te worden. Na onze rijlessen slaag jij met vlag en wimpel voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij een gratis proefles bij onze rijschool in Almelo wel zitten? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Gebruik het aanmeldformulier om je aan te melden voor de gratis proefles.
 • Stap 2: Wij bellen jou op om de proefles in te plannen op een dag dat het jou uitkomt. Vaak kan dit al binnen een week!
 • Stap 3: De rijinstructeur komt jou op het afgesproken moment thuis ophalen met de lesauto. Je mag al direct achter het stuur en volgt je eerste rijles. Een mooi moment om kennis te maken met de instructeur en te ervaren of je de manier van lesgeven fijn vindt.
 • Stap 4: Na de proefles kun je met de instructeur afspreken of je wil starten met de rijlessen bij onze rijschool in Almelo. Je kunt overleggen over de lespakketten en een keuze maken die bij jou past. Daarna kun je al snel starten met je rijlessen!

Rijschool Almelo

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kunt lezen hebben wij verschillende lespakketten. Iedere leerling is uniek en leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom hebben wij veel keuze, zodat er altijd een pakket is wat bij jou past. Bekijk bijvoorbeeld eens ons start, actie, top, spoed of master pakket. Door de juiste keuze te maken ga je al met een voorsprong van start met je rijlessen! Dat wil jij toch ook? Wil je liever even met ons overleggen of wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder.