• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Mag jij eindelijk beginnen met je autorijlessen? Kan je niet wachten om te gaan en staan waar je maar wil? Nooit meer wachten op de bus? Wil je zeker zijn van leuke en leerzame rijlessen? Dan ben je bij NXXT rijschool Almelo aan het juiste adres! Onze professionele en ervaren instructeurs weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Daarnaast maken ze van elke les iets leuks. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak. Ontdek hoe het werkt bij onze rijschool.

In Almelo werken Bertus, Ramon en Berno. Deze enthousiaste en professionele rijinstructeurs hebben passie voor hun vak. Dat merk jij terug in de lessen. Bovendien krijg je in Almelo les in een afwisselende omgeving. Daar leer je veel van. Tijdens je rijlessen ga je oefenen in wijken als De Riet, Noorderkwartier, Hofkamp en Sluitersveld. Misschien vang je onderweg nog wel een glimp op van bezienswaardigheden zoals landgoed Huize Almelo of het Kunst Torentje. Na voldoende rijlessen ga je ook op de snelwegen rondom Almelo oefenen. Je rijdt dan naar plaatsen als Vriezenveen, Vroomshoop, Oldenzaal, Nijverdal, Raalte, Borne, Hengelo, Goor of Enschede.

Waarom NXXT rijschool Almelo

  • Gratis proefles; Volg bij onze rijschool in Almelo eerst vrijblijvend een gratis proefles om te kijken of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden; Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan mag je meteen starten met je rijlessen omdat wij geen wachttijden hebben.
  • Beste rijinstructeurs; bij NXXT werken alleen de allerbeste rijinstructeurs, daar kan jij op vertrouwen!
  • Slipcursus; Rijbewijs gehaald? Dan mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-.

Rijles in Almelo

Vraag jij je af wat je precies gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Almelo? Als eerste leer je de auto bedienen. Je gaat de stoel en spiegels goed instellen voor je kunt gaan rijden. Dan leer je de basisbeginselen van het autorijden: gas geven, schakelen, sturen en remmen. Heb jij dat al goed onder de knie? Dan ga je deelnemen aan het verkeer in de verschillende wijken van Almelo. Je leert er alles over de voorkomende verkeerssituaties. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Na voldoende rijlessen mag je ook op de snelweg gaan oefenen. Daar leer je het verkeer inschatten en veilig handelen. Je leert in- en uitvoegen, filerijden, veilig inhalen en ritsen. Al met al leer je alle belangrijke vaardigheden die nodig zijn om een top chauffeur te worden. Na onze rijlessen slaag jij met vlag en wimpel voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij een gratis proefles wel zitten? Volg dan ons stappenplan:

  • Stap 1: Gebruik het aanmeldformulier om je aan te melden voor de gratis proefles.
  • Stap 2: Wij bellen jou op om de proefles in te plannen op een dag dat het jou uitkomt.
  • Stap 3: De rijinstructeur komt jou op het afgesproken moment thuis ophalen met de lesauto. Je mag al direct achter het stuur en volgt je eerste rijles. Een mooi moment om kennis te maken met de instructeur en te ervaren of je de manier van lesgeven fijn vindt.
  • Stap 4: Na de proefles kun je met de instructeur afspreken of je wil starten met de rijlessen bij onze rijschool in Almelo. Je kunt overleggen over de lespakketten en een keuze maken die bij jou past. Daarna kun je al snel starten met je rijlessen!

Rijschool Almelo

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kunt lezen hebben wij verschillende lespakketten. Iedere leerling is uniek en leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom hebben wij veel keuze, zodat er altijd een pakket is wat bij jou past. Bekijk bijvoorbeeld eens ons start, actie, top, spoed of master pakket. Door de juiste keuze te maken ga je al met een voorsprong van start met je rijlessen! Dat wil jij toch ook?

Wil je liever even met ons overleggen of wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder.