• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het moment is eindelijk daar. Je kan beginnen met autorijlessen! Kijk jij er ook al naar uit om zelf op pad te gaan met de auto? Gaan en staan waar je maar wil? Dat kan snel werkelijkheid worden als je les gaat nemen bij NXXT rijschool Almere! Onze deskundige instructeurs weten precies hoe zij jou moeten begeleiden. Door de prettige lessen en professionele aanpak kun jij voor je het weet examen doen!

Rijschool Almere

Onze enthousiaste en deskundige instructeurs rijden met veel plezier rond in Almere. In en om deze mooie stad werken Peter en Mark, Ruud, Wani, Rick en Sjoerd. Zij weten precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden en ondersteunen. Ze maken van de rijlessen een prettige ervaring en zorgen dat jij alles weet wat nodig is voor je rijexamen!

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Almere kom je langs veel mooie wijken. Denk aan de Velden, Noorderplassen, centrum, Stripheldenbuurt en Almere Duin. Daar leer je alles over bijzondere verrichtingen en verkeersregels. Op de snelwegen rondom Almere kun je oefenen met alle verkeerssituaties die daar voorkomen. De snelwegen leiden onder andere naar Lelystad, Harderwijk, Hilversum en Amersfoort.

Waarom NXXT rijschool Almere

  • Gratis proefles; bij onze rijschool in Almere kun je starten met een gratis proefles. Dat zorgt ervoor dat jij zeker weet dat je onze lessen prettig vindt en een klik hebt met de instructeur. Wel zo handig!
  • Geen wachttijden; wil je na de proefles meteen gaan beginnen met de autorijlessen? Dat kan! Er zijn geen wachttijden voor onze rijschool in Almere.
  • Beste rijinstructeurs; onze rijinstructeurs zijn professioneel en geselecteerd op hun deskundigheid. Je kunt zeker zijn van een prettige ervaring!
  • Slipcursus; geslaagd voor je rijbewijs? Dan mag je meteen onze slipcursus volgen voor slechts €79,-! Dat geeft veel zelfvertrouwen om zelf de weg op te gaan.

Rijles in Almere

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Almere leer je alles wat nodig is om te slagen voor je rijexamen! Je begint met het onder controle krijgen van de auto. Sturen, schakelen, remmen en gas geven zijn enkele van de eerste dingen die aan bod komen. Later ga je oefenen met de verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. In alle mooie wijken van Almere is het ideaal om te oefenen met parkeren, achteruit rijden, keren en helling trekken. Later ga je ook op de snelwegen rondom Almere rijden. Daar kun je mooi oefenen met bijvoorbeeld invoegen, veilig inhalen en het verkeer inschatten. Je weet na onze rijlessen zeker dat je goed voorbereid bent op je examen!

Rijexamen

Zodra jij de fijne kneepjes van het autorijden beheerst gaan we, in overleg met jou, je rijexamen aanvragen. Het is hiervoor belangrijk dat je jouw theorie-examen al behaald hebt. We raden je dan ook aan om hier zo snel mogelijk mee te starten. Vind je het fijn om al wat feeling te krijgen voor je definitieve rijexamen? Naast dat we je in de lessen voorbereiden en uitgebreid oefenen, kun je er ook voor kiezen om eerst je tussentijdse toets te doen. Deze is ingestoken zoals het rijexamen waardoor je een goede indruk krijgt van hoe het precies in zijn werk gaat. 

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om te beginnen met rijlessen bij NXXT rijschool Almere? Maak dan via ons aanmeldformulier een afspraak voor een gratis proefles! Tijdens de proefles maak je eerst kennis met je instructeur. Op die manier kun je ervaren of je het goed kan vinden met hem. Ook kun je zien hoe een autorijles in zijn werk gaat en of je alle aanwijzingen begrijpelijk vindt en op kan volgen. Voel jij je hier goed bij? Dan mag je na de proefles meteen van start met de rijlessen. Doordat er geen wachttijd is kun jij al binnen een week na aanmelding een proefles volgen, en meteen daarna verder met de rijlessen als je dat wil!

Rijschool Almere

Lespakketten bij NXXT rijschool Almere

Onze instructeurs hebben ieder uur een andere leerling in de auto en begrijpen als geen ander dat iedereen op een andere manier leert. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten samengesteld voor jou! Je kunt kiezen uit het start pakket, actie pakket, top pakket, spoed pakket en master pakket. Door de ruime keuze zit er altijd een pakket tussen wat bij jou past. Dat zorgt ervoor dat je meteen al fijn van start kan gaan met je rijlessen bij onze rijschool in Almere.

Wij begrijpen dat de keuze moeilijk kan zijn. Wil je graag wat vragen stellen of met ons overleggen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om jou te helpen!