• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Nooit meer in de stampvolle bus of trein naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met rijles in Almere. Kies een NXXT rijschool in Almere of omgeving om binnen enkele dagen al te starten. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

Almere is een grote en veelzijdige stad in Flevoland. Zo rijd je binnen enkele minuten vanuit het drukke centrum van Almere Stad naar de talrijke woonwijken, zoals de Muziekwijk, de Kruidenwijk, de Parkwijk en de Stedenwijk. Tijdens de rijlessen leer je uitstekend navigeren in Almere. Natuurlijk gaan we regelmatig ook Flevoland af, zodat je leert rijden op de snelwegen. Tijdens een lange rijles gaan we via de A6 en A1 naar Amsterdam of brengen we een bezoekje aan Lelystad. Zo word jij een complete automobilist, die klaar is voor iedere situatie.

NXXT heeft twee rijinstructeurs in Almere. Instructeurs Peter en Mark hebben inmiddels al vele duizenden jonge Almerenaren aan een roze pasje geholpen. Leerlingen in Almere zijn zeer positief over hen, waardoor het slagingspercentage zeer hoog is.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ALMERE?

Rijles in Almere volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Almere zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Almere heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Almere

Almere en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Almere plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Rijschool Almere

 

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Leer rijden met NXXT rijschool Almere 

Op zoek naar een goede rijschool in Almere? Kies voor NXXT! Je wilt immers zo snel mogelijk jouw rijbewijs behalen. Door gebruik te maken van jarenlange ervaring word je op een goede manier klaargestoomd om de weg op te gaan. Je krijgt hier veel te leren, wat niet alleen blijft bij gewoon een rondje rijden. Iedere rijles in Almere kan intensief zijn, maar levert tegelijkertijd ook veel op. Voordat je het weet heb je jouw rijbewijs in handen en kun je zelf naar alle plekken rijden. Zolang je maar goed voorbereid begint aan de rijlessen en rijexamens.   

De rijschool in Almere legt duidelijk uit 

Zodra je de auto instapt bij de rijschool in Almere krijg je veel informatie over je heen. Je moet namelijk weten welke pedalen je nodig hebt, hoe je moet schakelen en hoe je alles instelt om veilig te kunnen rijden. Daarna begin je langzaam aan de eerste rijles binnen Almere. Hierbij draait het in eerste instantie om het herkennen van gevaren binnen de stad. Je rijdt rond, participeert in de situaties die voorkomen op de weg en zorgt ervoor dat je veilig op de gewenste plek aankomt. Als er iets voorvalt, kan de rijinstructeur altijd ingrijpen. 

Rondrijden op verschillende tijdstippen 

Zodra je gewend bent aan de auto, zal de rijschool in Almere voorstellen om de snelweg op te gaan. Hier komen weer heel andere situaties aan bod. Afhankelijk van het tijdstip kan het heel druk zijn of juist rustig. Ook kun je in de file terecht komen. Dit alles in combinatie met het rijden in de stad en de bijzondere verrichtingen zorgt ervoor dat jij alle vaardigheden onder de knie hebt om op te gaan voor jouw praktijkexamen. Zorg ervoor dat je voor die tijd het theorie-examen al afgelegd hebt. 

Stap voor stap richting het rijbewijs 

Met de rijschool in Almere word je dus op alles voorbereid. Je krijgt een indicatie hoe lang je nodig hebt om het rijbewijs in Almere te halen. De een leert immers sneller dan de ander en er spelen ook andere factoren een rol. Wanneer je met de rijinstructeur de weg op gaat, kun je er in ieder geval voor zorgen dat je langzaam richting het rijbewijs gaat. Jouw vrijheid ligt binnen handbereik. Je hoeft alleen nog maar de rijlessen te volgen en te zorgen dat je weet hoe je iedere situatie in kunt gaan schatten. 

Wil je graag nog meer informatie ontvangen over rijlessen bij NXXT Rijschool Almere?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de chat.