• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Wil jij je rijbewijs halen? Kies dan voor NXXT Rijschool Alphen aan den Rijn! Bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn kun je snel, goedkoop en deskundig je rijbewijs halen. Wij hebben meerdere NXXT Rijscholen in Alphen aan den Rijn, daardoor kun je meestal direct starten met rijlessen. Leren rijden bij NXXT Rijschool Alpgen aan den Rijn staat garant voor een prettige en leuke tijd, dankzij onze deskundige en enthousiaste rijinstructeurs..

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ALPHEN AAN DEN RIJN? 

Start je met rijlessen in Alphen aan den Rijn bij NXXT? Dan profiteer je van vele voordelen:

  • Gratis proefrijles; Onze rijlessen beginnen met een gratis proefles. Tijdens de proefles kijkt jouw rijinstructeur hoe goed het autorijden je afgaat. Hierbij wordt gekeken naar hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met de aanwijzingen van de rijinstructeur omgaat. Na de les geeft de rijinstructeur een inschatting van het aantal lessen jij ongeveer nodig hebt voor het halen van je rijbewijs. Dit helpt je met het kiezen van een pakket! Nog een voordeel; wij betalen deze proefrijles!
  • Geen wachttijden; Snel starten met rijles in Alphen aan den Rijn? Dat kan bij onze rijscholen! Wij hebben namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; Bij NXXT Rijschool Alphen aan den Rijn wordt lesgegeven door de beste rijinstructeurs. Zij zijn speciaal door NXXT geselecteerd, zodat we zeker weten dat jouw rijlessen leerzaam, deskundig en leuk zijn. Zo heb jij het snelste je rijbewijs op zak!
  • Slipcursus; Een extra bijkomstigheid is de slipcursus. Zou jij na het behalen van je rijbewijs wel een slipcursus willen doen? Reserveer hem direct via NXXT, nu voor maar € 79,-

Rijles in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een goede regio om je rijbewijs te halen. Jouw rijinstructeur laat je ervaring opdoen in verschillende situaties; van volle steden met drukke kruispunten, tot rustige omliggende steden en dorpen met smalle straatjes en weggetjes. Je wordt door onze rijinstructeur goed voorbereid om alle verkeersituaties goed in te schatten. Je gaat rijden op de snelweg, voert bijzondere verrichtingen uit en leert de voorrangssituaties kennen. De rijlessen in Alphen aan den Rijn zijn afwisselend en veelzijdig, zodat jij goed bent voorbereid op het examen en vol zelfvertrouwen de auto in stapt!

Gratis proefles inplannen

Start jouw rijlessen in Alphen aan den Rijn met een gratis proefles. Je kunt de proefles snel en eenvoudig inplannen door het invullen van het aanmeldformulier. Als wij jouw aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de proefles in te plannen; jouw eerste rijles! Meestal kun je een week na jouw aanvraag al starten. Tijdens de rijles kijkt de rijinstructeur naar hoe goed je al kunt autorijden. Dit wordt bepaald door jouw rijervaring en kennis van de verkeersregels. Zo kan de rijinstructeur inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te halen! Daarnaast is de gratis proefles voor jou ideaal om je rijinstructeur te leren kennen. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de lesauto. Wij hebben alle vertrouwen in onze rijinstructeurs - wij hebben immers de beste voor je geselecteerd - maar ervaar het zelf tijdens de gratis proefles!

Rijschool Alphen aan den Rijn

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT houden we er rekening mee dat iedere leerling op zijn of haar eigen tempo lest. Daarom hebben wij verschillende lespakketten samengesteld. Kies het lespakket dat het beste bij je past: ga je voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid pakket? In de pakketten zijn verschillende onderdelen opgenomen. Check de pakketten en kijk welke bij jou past!

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

THEORIE IN DE PRAKTIJK UITGELEGD

Natuurlijk ligt de focus van de rijlessen op het autorijden zelf; sturen, schakelen, spiegelen en verkeerssituaties inschatten. Maar de autotheorie is net zo belangrijk! Want als jij de verkeersregels niet weet en dus niet aanhoudt, ontstaan er gevaarlijke situaties. Ook tijdens de rijlessen wordt er aandacht besteed aan de theorie; zo leer je de verkeersregels het snelst! En ben je de theorie aan het leren, maar is een verkeersregel of voorrangssituatie onduidelijk? Stel je vraag dan tijdens de rijlessen en je rijinstructeur legt het in de praktijk uit.

 

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Je rijinstructeur zorgt ervoor dat je goed voorbereid het examen in gaat. Tijdens de rijlessen komen alle verkeerssituaties aanbod. Zo leer jij elke situatie goed in te schatten en juiste te handelen. Daarnaast leert de rijinstructeur je de basiskennis van de auto; gaat er een lampje branden op je dashboard? Jij weet wat het betekent, zodat je rustig blijft en de juiste oplossing zoekt. Niet alleen de rijinstructeur denkt dat je klaar bent voor het rijexamen, maar jij zelf voelt zelf ook aan dat het tijd is om alleen in de auto te zitten: jij bent klaar voor je examen!

Heb je nog vragen of zou je graag meer informatie ontvangen voordat je start met rijlessen bij NXXT Rijschool Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de chat.