• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is zo ver! Jij mag beginnen met autorijlessen. Spannend en leuk tegelijk! Vanaf het eerste moment stelt je rijinstructeur jou op je gemak. Je merkt snel dat de instructeur weet waar hij het over heeft. De aanwijzingen volg jij gemakkelijk op en voor je het weet heb je al een goed begin gemaakt met autorijden. Zie jij het ook wel zitten om door een van onze deskundige instructeurs begeleid te worden? Snel je rijbewijs halen op een prettige manier? Kies dan voor NXXT rijschool Alphen aan den Rijn! Lees snel verder om alles over ons te weten te komen.

Vertrouw op onze deskundige rijinstructeurs

De professionele rijinstructeurs in Alphen aan den Rijn zijn Robin, Richard en Rembrand. Zij hebben veel ervaring en weten daardoor goed hoe elke leerling begeleid moet worden. Je kan ook zeker zijn van leuke rijlessen. Een goede klik met je instructeur is namelijk belangrijk om een succes te maken van je lessen. Voor je het weet ga jij als een speer vooruit en haal jij met gemak je rijbewijs! Bij onze rijschool ligt het slagingspercentage niet voor niets heel hoog.

Profiteer van afwisselende rijlessen

Alphen aan den Rijn is een mooie stad om rijlessen te volgen. In de verschillende wijken ga je oefenen met alle verkeerssituaties die er voorkomen. Je oefent bijvoorbeeld in Alphen Hoorn, Alphen Ridderveld, Benthuizen of Boskoop. Later ga je ook de snelwegen rondom Alphen aan den Rijn op. Die snelwegen leiden naar plaatsen als Woerden, Hoofddorp, Leiden, Utrecht, Gouda, Zoetermeer, Rotterdam en Den Haag. Perfecte gelegenheden om alle vaardigheden van het autorijden onder de knie te krijgen!

Waarom NXXT rijschool Alphen aan den Rijn

  • Gratis proefles; Je mag bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn altijd beginnen met het volgen van een gratis proefles. Op die manier kun jij eens ervaren hoe een rijles werkt en of jij het ziet zitten om leerling te worden bij onze rijschool.
  • Geen wachttijden; Ben je na de proefles enthousiast? Je mag meteen door met onze rijlessen. Er zijn geen wachttijden bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn. 
  • Beste rijinstructeurs; Wij kiezen voor jou alleen de beste professionele rijinstructeurs uit. Dat geeft jou de zekerheid dat je goed begeleid zal worden tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn!
  • Slipcursus; Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Volg meteen onze slipcursus voor slechts €79,-. Dan ben jij op alle situaties op de weg voorbereid.
  • Flexibele planning: We begrijpen dat jij het al erg druk hebt. Het plannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom bieden we flexibele planningsopties aan, zodat je rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesauto’s: Bij NXXT rijschool Alphen aan den Rijn maken we gebruik van moderne lesauto’s die aan alle veiligheidseisen voldoen. De auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dit zorgt voor comfort en veiligheid terwijl je leert autorijden. 

Rijles in Alphen aan den Rijn

Je kan er zeker van zijn dat onze rijinstructeurs jou alles stap voor stap uitleggen. Je begint tijdens je eerste les bij de basis. Het instellen van de spiegels en stoel, schakelen, gas geven en remmen komen allemaal aan bod. Daarna mag je ook deelnemen aan het verkeer. Je leert de verkeersregels en voorrangssituaties kennen. Ook kun je in de verschillende wijken van Alphen aan den Rijn oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, omkeren en helling trekken. Als je genoeg lessen gevolgd hebt mag je ook de snelweg op. Daar leer je het verkeer goed inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Na de autorijlessen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn weet jij zeker dat je alles onder de knie hebt om je examen te halen!

Tijd voor je examen!

Ben jij er helemaal klaar voor? Dan gaan we jouw rijexamen inplannen. Zorg dat jij het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt naar het rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch voor een extra goede voorbereiding gaan? Kies dan voor een tussentijdse toets. Dit is een soort oefenexamen waardoor je een goede indruk krijgt van het verloop van een examen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

Wij bieden niet voor niets een gratis proefles aan bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn. Door onze ervaring weten wij dat dit een ideale kans voor jou is! Tijdens de proefles ervaar je hoe een autorijles in zijn werk gaat. Je merkt snel genoeg of jij de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt en goed op kan volgen. Daarnaast is een goede klik met je rijinstructeur heel belangrijk. Dat zorgt ervoor dat jij op je gemak bent. De lessen moeten natuurlijk wel leuk zijn! Zie jij het na de proefles helemaal zitten? Dan mag je direct beginnen met je rijlessen en hoef je niet lang te wachten. Ook voor de proefles zelf hoef je niet lang te wachten. Maak gebruik van ons aanmeldformulier, dan kan je al binnen een week jouw gratis proefles volgen!

Lespakketten bij NXXT

Onze ervaren instructeurs ontmoeten dagelijks veel verschillende leerlingen in hun lesauto. Wij weten daarom dat iedere leerling op zijn eigen manier leert. De een neemt liever alle tijd en leert op een rustig tempo. De ander wil juist heel snel gaan. Wij passen ons aan jou aan! Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat jij altijd een pakket kunt kiezen wat goed bij jou past. Je hebt de keuze tussen ons start, actie, top, spoed of master pakket. Lees hier alles over deze verschillende lespakketten. Wij heten jou graag welkom bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn! Door onze lespakketten kan jij direct een goede start maken met je rijlessen.

Heb je vragen?

Wil jij graag met ons overleggen over de lespakketten? Of wil je graag wat vragen stellen over onze rijschool in Alphen aan den Rijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou snel verder zodat je kunt beginnen aan je rijlessen!