• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is zo ver, je mag beginnen met rijlessen! Bij onze rijschool in Amstelveen weet je zeker dat je een prettige tijd gaat hebben. Onze rijinstructeurs zijn experts op dit gebied, en zorgen ervoor dat jij snel je rijbewijs binnen haalt. Voor je het weet ga je zelf met de auto op pad!

De rijlessen in Amstelveen worden gegeven door Paul, Sjoerd en Edwin. Zij leren je alles wat je moet weten om vol vertrouwen je examen in te gaan. Onze leerlingen zijn heel tevreden over NXXT! Oud-leerling Lars: ‘Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Uitdagingen opgezocht. Hoe dichterbij het examen kwam, hoe moeilijkere verkeersomstandigheden we opzochten. De bijzondere verrichtingen worden duidelijk besproken en goed voor gedaan. Ik raad deze rijschool zeer zeker aan!’

Onze rijlessen worden gegeven vanuit Amstelveen. Deze stad heeft veel te bieden. Tijdens je lessen bij onze rijschool in Amstelveen rijd je door wijken als Bovenkerk, Elsrijk, Groenelaan, Het Oude Dorp, Randwijck en Westwijk. Daar oefen je met voorrangssituaties en bijzondere verrichtingen. Later ga je ook de snelweg op om daar te oefenen met alle situaties die je tegen komt. Steden die verbonden zijn met Amstelveen zijn Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Hilversum, Leiden en Almere.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL AMSTELVEEN? 

  • Gratis proefles: Je mag bij ons altijd starten met een gratis proefles. Voelt het goed? Start dan meteen met je rijlessen bij NXXT rijschool Amstelveen!
  • Geen wachttijden: Bij NXXT rijschool Amstelveen zijn geen wachttijden, je kunt dus heel snel van start gaan.
  • Beste rijinstructeurs: Wij werken niet zomaar met elke rijinstructeur. Onze instructeurs zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor jij zeker bent van kwaliteit.
  • Slipcursus: Na het behalen van jouw rijbewijs mag je meteen door met de slipcursus bij onze rijschool in Amstelveen. Lijkt jou dit wat? Boek dan alvast je slipcursus voor slechts €79,-

Rijles bij rijschool Amstelveen

In en rondom Amstelveen kom je alle mogelijke verkeerssituaties tegen. Dit zorgt ervoor dat jij goed voorbereid bent op je examen. In de binnenstad oefen je met voorrang geven en nemen en bijzondere verrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan fileparkeren of keren. Op de snelwegen rondom Amstelveen leer je omgaan met alle situaties die daar voorkomen. Je leert als de beste in- en uitvoegen, veilig inhalen en het verkeer inschatten. Door de veelzijdige rijlessen bij onze rijschool in Amstelveen leer je alles wat er nodig is om veilig op pad te gaan met je auto.

Gratis proefles inplannen

Onze gratis proefles is bedoelt om je rijinstructeur te leren kennen. Je ontdekt of jullie een goede klik hebben en of je de aanwijzingen goed begrijpt. Dat is natuurlijk heel belangrijk voor een prettige ervaring. Heb je een goed gevoel bij de instructeur en de les? Meld je dan meteen aan via ons aanmeldformulier. Wij nemen snel contact met je op, zodat jij volgende week al een proefles kan volgen.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Amstelveen heb je veel keuze als het gaat om lespakketten. Iedereen leert op zijn eigen manier en heeft een ander lespakket nodig. Dit kan variëren van een startpakket tot een master pakket, of juist een spoedpakket. Bekijk hier al onze lespakketten en kies welk pakket het beste bij jou past!

Wij begrijpen dat je wil kiezen voor de allerbeste rijschool. Bij NXXT rijschool Amstelveen ben je hier zeker van. Wil je graag nog een vraag stellen of overleggen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onze chat.