• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Als jij begint met het rijlessen bij een NXXT rijschool in Amstelveen stap je bij een ervaren instructeur in de auto. De NXXT rijinstructeurs zijn enthousiast, en geven alles om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te bezorgen. Bij de NXXT rijschool in Amstelveen zijn geen wachttijden, hierdoor kan jij nog deze week starten met het volgen van de rijlessen. Binnen enkele maanden kan jij je rijbewijs binnen hebben, en rij je lachend de bus- of tramhalte voorbij.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL AMSTELVEEN? 

Het volgen van rijlessen bij rijschool Amstelveen biedt jou vele voordelen, hieronder hebben wij ze even op een rijtje gezet voor je;

  • Gratis proefrijles;om te beginnen biedt NXXT altijd een gratis proefrijles aan. Tijdens deze rijles zal er gekeken worden naar hoe jij de auto bestuurd en of jij al bekend bent met de verkeersregels. Na de les wordt er een inschatting gemaakt hoeveel lessen de instructeur denkt dat jij nodig hebt. Via deze pagina kun jij je aanmelden voor de gratis proefrijles.
  • Geen wachttijden; Ja, je leest het goed! NXXT rijschool Amstelveen heeft geen wachttijden, dus binnen een paar dagen kan de NXXT auto al voor jouw deur staan!
  • Beste rij-instructeurs; NXXKwaliteit gaat boven kwantiteit. NXXT heeft voor jou alleen de beste rijinstructeurs van Nederland geselecteerd! Naast dat de instructeurs vol deskundigheid en ervaring zitten, halen zij er ook veel plezier uit om jou binnen een mum van tijd je rijbewijs te bezorgen.
  • Slipcursus; Heb jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Dit is nu mogelijk, bescherm jezelf tegen gevaarlijke situaties op de weg met de slipcursus van NXXT rijschool Amstelveen! Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor maar slechts € 79,-

Rijles bij rijschool Amstelveen

De regio Amstelveen is een uitstekende omgeving om jouw rijopleiding te volgen. Tijdens de lessen van NXXT rijschool Amstelveen word je deskundig en in alle veiligheid voorbereid om aan het eind van de rit goed voorbereid je praktijkexamen in te gaan. Je wordt voorbereid op het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen, het rijden op de snelweg en het juist in acht nemen van de verkeersregels. Alle aspecten van het autorijden komen aan bod. Het is belangrijk dat jij tijdens je praktijkexamen met veel vertrouwen achter het stuur zit, de instructeurs van NXXT doen er dus alles aan om jou hier klaar voor te maken.

Gratis proefles inplannen

Zoals gezegd starten we altijd eerst met een gratis proefles. Via het aanmeldformulier kun je je makkelijk aanmelden voor een proefles in Amstelveen. Nadat jij het formulier hebt ingevuld zal NXXT contact met je opnemen. Doordat er bij NXXT rijschool Amstelveel geen wachttijden zijn, kan jij al binnen een paar dagen in de lesauto van NXXT zitten. In de proefles bekijk de instructeur hoe soepel jij al omgaat met de auto en wat jouw kennis van de verkeersregels is. Na de proefles wordt er een inschatting gemaakt door de instructeur hoeveel rijlessen hij verwacht dat jij nodig hebt. NXXT biedt namelijk verschillende lespakketten aan. Welke dit zijn kun je hieronder bekijken.

Rijschool Amstelveen

Lespakketten bij NXXT

Omdat iedere leerling uniek is biedt NXXT verschillende lespakketten aan om je rijbewijs te halen. Je kunt een keuze maken uit een spoedpakket, een klein lespakket of juist een uitgebreid lespakket. Op deze pagina kun je al onze lespakketten bekijken.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

veilig op de weg

Ben jij van plan om je rijbewijs te halen bij de NXXT rijschool in Amstelveel? Uitstekend idee! Onze rijschool in Amstelveel kan ervoor zorgen dat jij met veel vertrouwen de weg op gaat. Het behalen van je rijbewijs bij NXXT gaat in een aantal stappen. Allereerst leer je de auto kennen, je zal beginnen met sturen en later ook zelf gas gaan geven een gaan remmen. Vervolgens zal je ook zelf het schakelen van de auto onder handen nemen. Daarna ga je de snelweg op, en kom je in aanraking met alle situaties die zich in het verkeer voordoen.

Het theorie examen

Voordat jij praktijkexamen mag doen, is het belangrijk dat je je auto-theorie al binnen hebt. Het leren voor het theorie-examen kan je op verschillende manier aanpakken. Je kunt ervoor kiezen om zelf de boeken in te duiken, en veel oefeningen op internet te maken. Je keuze zou ook kunnen vallen voor het volgen van een dagcursus. NXXT laat jou helemaal vrij in deze keuze!

Met vertrouwen de weg op

Nadat jij je rijbewijs hebt behaald, is het natuurlijk wel de bedoeling dat jij zelfstandig met veel vertrouwen achter het stuur zit. Door tijdens de lessen in aanraking te komen met onverwachte verkeerssituaties bouw jij al de nodige ervaring op. Natuurlijk zal de instructeur ook altijd alert zijn, en ingrijpen wanneer dat nodig is. Op deze manier ben jij ervan verzekerd dat je veilig van punt A naar punt B kan. Na het behalen van je rijbewijs is het openbaar vervoer voor jou verleden tijd! Jij scheurt straks in de auto lachend de bushalte voorbij.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.