• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij er helemaal klaar voor om je rijbewijs te gaan halen? Bij NXXT rijschool Amsterdam ben je zeker van een prettige ervaring! Wij begrijpen dat je niet zomaar voor een rijschool kiest. Jij verdient de allerbeste begeleiding. Onze deskundige rijinstructeurs weten precies hoe ze jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Dat geeft jou de kans om met plezier snel je rijbewijs te halen. Voor je het weet kun je zelf op pad met de auto. Die vrijheid wil toch iedereen?

Enthousiaste en deskundige instructeurs

De professionele rijinstructeur van onze rijschool in Amsterdam is Dennis. Hij heeft passie voor het vak en dat merk je terug in de lessen. Met veel enthousiasme legt hij alles uitgebreid aan jou uit. Een goede klik met je instructeur is van groot belang voor je rijlessen. Het zorgt ervoor dat jij op je gemak bent en met plezier kunt leren. Dat zit met onze rijinstructeurs wel goed. Je zal merken dat je als een speer gaat en snel klaar bent voor je examen. Kom maar op met dat rijbewijs!

Leuke en leerzame rijlessen 

Amsterdam is bij uitstek een prachtige stad om autorijlessen te volgen. De mooie wijken waar je langs komt zijn bijvoorbeeld De Jordaan, Oud Zuid, Grachtengordel en De Pijp. Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Amsterdam kun je misschien ook nog een glimp opvangen van bezienswaardigheden zoals De Dam, het Anne Frank Huis, Het Vondelpark en het Rembrandtplein. Tijdens je rijlessen in de wijken van Amsterdam leer je alles over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Later ga je ook op de snelwegen rondom Amsterdam oefenen. Die leiden naar plaatsen als Volendam, Purmerend, Zaandam, Beverwijk, Haarlem, Zandvoort, Utrecht, Hoofddorp en Hilversum.

Waarom NXXT rijschool Amsterdam

  • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Amsterdam mag je altijd starten met een gratis proefles. Dan kun je eerst even ervaren hoe onze rijlessen er aan toe gaan.
  • Geen wachttijden: Enthousiast geworden? Dan mag je direct van start met de rijlessen. Wij werken niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Amsterdam selecteren wij alleen de allerbeste professionele rijinstructeurs voor jou. Dat geeft vertrouwen!
  • Slipcursus: Na het behalen van je rijbewijs mag je direct onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. De vaardigheden die je tijdens deze cursus leert komen altijd van pas op de weg.
  • Flexibele planning: We begrijpen dat je een drukke agenda kan hebben en dat het plannen van rijlessen lastig kan zijn. Om deze reden bieden we bij onze rijschool flexibele planningsopties aan, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij NXXT gebruiken we moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Deze auto's bevatten de nieuwste technologieën en functies, wat een veilig gevoel zal geven.

Rijles in Amsterdam

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Amsterdam leer je op een leuke manier alles wat je nodig hebt om je examen te halen. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Wij leggen het je vast uit. Je start natuurlijk bij de basis. Eerst komt de bediening van de auto aan bod. Daar horen sturen, remmen, gas geven en schakelen allemaal bij. Als je dat onder de knie hebt ga je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je de verkeersregels en voorrangssituaties kennen. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Je leert parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Als dat al best goed gaat mag je tijdens de lessen ook op de snelweg gaan oefenen. Daar leert onze instructeur jou alles over veilig inhalen, in- en uitvoegen en het verkeer inschatten. Door de goede begeleiding van onze instructeurs wordt jij een top chauffeur!

Voorbereiden op je examen

Na voldoende rijlessen is het tijd voor je examen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt met je examen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, waardoor je weet wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tussentijdse toets

Dankzij de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Hoogscorende reviews

Bij onze rijschool in Amsterdam streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

Wij begrijpen dat jij eerst even kennis wil maken met onze rijschool in Amsterdam. De gratis proefles is daar een perfecte kans voor. Maak een afspraak via ons aanmeldformulier en volg al binnen een week je proefles. Tijdens de les maak je eerst kennis met je rijinstructeur. Het is belangrijk om een goede klik te hebben. Jullie maken een gezellig praatje zodat jij op je gemak bent. Je merkt snel genoeg of jullie het goed kunnen vinden. Met Hai, Sjoerd of Dennis zit dat ongetwijfeld wel goed! Als de les van start gaat, kun je ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat. Je leert de eerste stapjes van het autorijden. Het is belangrijk dat je de aanwijzingen van je instructeur goed begrijpt. Als je de instructies goed op kan volgen, zullen je rijlessen een succes worden. Ben je na de gratis proefles enthousiast? Dan mag je direct verder met je rijlessen. Daar hoef je bij onze rijschool in Amsterdam niet lang op te wachten.

Lespakketten bij NXXT

Ben jij die snelle leerling die zo snel mogelijk zijn rijbewijs wil halen? Liefst nog binnen een maand? Of ben jij iemand die liever op zijn gemak alles leert? Neem jij graag alle tijd voor je rijlessen? Liefst met een extra tussentijdse toets? Wij begrijpen dat het per leerling kan verschillen waar je naar op zoek bent. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat jij altijd het lespakket kan kiezen wat bij jouw manier van leren past. Kies het pakket wat jou aanspreekt en maak een vliegende start met je rijlessen bij onze rijschool in Amsterdam. Lees hier alles over onze verschillende rijlespakketten.

Heb je vragen? 

Twijfel je ergens over? Wil je wat vragen stellen of overleggen met ons? Je mag altijd contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag verder.