• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Nooit meer in de stampvolle bus of trein naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met rijles in Amsterdam. Kies een NXXT rijschool in Amsterdam of omgeving om binnen enkele dagen al te starten. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL AMSTERDAM? 

Rijles in Amsterdam volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Amsterdam zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Amsterdam heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Amsterdam

Amsterdam en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Amsterdam plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

 

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Goed voorbereid met de rijschool in Amsterdam 

Op zoek naar een rijschool in Amsterdam om jouw rijbewijs in ontvangst te kunnen nemen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Hier ben je namelijk verzekerd van professionele rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat jij weet hoe jij je veilig in het verkeer kunt mengen. Tijdens de rijles in Amsterdam komt veel kijken vanwege de vele vormen van verkeer, zoals trams, bussen, taxi's en fietsers. Het is daarom goed om te weten wat jou te wachten staat, voordat je jouw rijbewijs gaat behalen. Uiteindelijk kun je alleen nog maar genieten van de vrijheid die je krijgt als je zelf overal naartoe kunt gaan rijden. 

NXXT rijschool Amsterdam vertelt jou veel

De rijschool in Amsterdam gaat met jou aan de slag om alles onder de knie te krijgen. Niet alleen tijdens het autorijden, maar ook op theoretische basis. Je moet namelijk weten hoe jouw auto werkt, welke onderdelen er van belang zijn om in de gaten te houden en welke regels er komen kijken bij het autorijden. Niet alleen ga je daarom binnen de stad rijden tijdens een rijles in Amsterdam, maar je krijgt tegelijkertijd ook veel theorie te horen. Hierdoor weet je ook weer beter waar je op kunt rekenen tijdens jouw theorie-examen en het uiteindelijke praktijkexamen. 

In de stad en op de snelweg 

Uiteraard blijf je niet binnen de stad als je met de rijschool in Amsterdam aan de slag gaat. Zodra je er klaar voor bent, ga je namelijk ook de snelweg op. Een spannende rit, die langzaam opgebouwd wordt naar langere stukken. Zo wen je aan de drukte op bepaalde tijden, leer je goed vooruitkijken en spiegelen en zul je bepaalde situaties beter in kunnen schatten. Zo voorkom je ook ongelukken en weet je zeker dat je veilig van de ene naar de andere plek kunt komen. Mocht er toch iets gebeuren, dan grijpt de rijinstructeur altijd in.   

Leren inparkeren voor jouw praktijkexamen

Ook kan een rijschool in Amsterdam jou helpen om de bijzondere verrichtingen goed onder de knie te krijgen. Je moet immers niet alleen rondrijden, maar de auto ook ergens kunnen parkeren of juist achteruitrijden. Iedere rijles in Amsterdam ga je daarom weer opnieuw aan de slag met deze vaardigheden, zodat je het tijdens jouw rijexamen in een keer goed doet. Je wilt jouw rijbewijs in Amsterdam halen zonder nog een keer opnieuw op te moeten en daar kunnen deze bijzondere verrichtingen je altijd bij helpen. Ga daarom zelf aan de slag met jouw rijbewijs.