• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wanneer jij eindelijk mag starten met autorijlessen wil je natuurlijk wel voor de beste rijschool van Apeldoorn kiezen! Bij NXXT ben jij aan het juiste adres. Lees maar eens wat Jennifer van onze lessen vond: “Erg fijne en gezellige lessen gehad! Er was altijd ruimte voor vragen. Ik kreeg elke les duidelijke feedback en tips wat ik beter kon doen. De instructeur stelde me vaak gerust, heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerd achter het stuur zit en in 1 keer ben geslaagd!” Wil jij ook zo’n goede ervaring? Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Bij onze rijschool in Apeldoorn werken ervaren en deskundige rijinstructeurs die precies weten hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Peter, Luuk en Mathijs hebben passie voor het vak en dat merk jij terug in de rijlessen. Iedere les is zowel leuk als leerzaam, waardoor jij snel en met plezier kan leren autorijden. Dat doe je in en om het mooie Apeldoorn. In de verschillende straten oefen je met alle verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je naar plaatsen als Zwolle, Epe, Zutphen, Arnhem en Amersfoort. Genoeg afwisseling, daar kun je veel van leren!

Waarom NXXT rijschool Apeldoorn

  • Gratis proefles: Voordat je van start gaat met onze rijlessen wil jij natuurlijk eerst een keer ervaren hoe zo’n rijles eraan toe gaat. Volg vrijblijvend een gratis proefles om te ervaren of onze rijschool in Apeldoorn iets voor jou is.
  • Geen wachttijden: Enthousiast geworden na de proefles? Dan hebben wij goed nieuws, je hoeft niet lang te wachten om te starten met je rijlessen. Wij werken bij onze rijschool in Apeldoorn namelijk niet met wachttijden. Wel zo fijn!
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Apeldoorn werken alleen de beste rijinstructeurs. Wij hebben daarbij geselecteerd op kennis, ervaring en enthousiasme. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel de lesauto in kunt stappen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag ook nog de slipcursus van NXXT rijschool Apeldoorn volgen voor slechts €79,-. Daar leer je allerlei vaardigheden die erg goed van pas kunnen komen wanneer je de weg op gaat.

Rijles in Apeldoorn

Wanneer je rijlessen gaat volgen bij onze rijschool in Apeldoorn zul je ontzettend veel nieuwe dingen leren. Wij begrijpen dat jij erg nieuwsgierig bent naar alle onderwerpen die aan bod zullen komen. Het is bijna teveel om op te noemen. Toch bespreken wij alvast de belangrijkste punten. Wanneer je net begint bij onze rijschool start je met de basis, het leren kennen en onder controle houden van de auto. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Als jij dat al goed onder de knie hebt mag je deelnemen aan het verkeer in Apeldoorn. Je leert dan omgaan met allerlei verkeerssituaties en oefent met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren in smalle straten. Als jij er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. De instructeur leert jou daar alles over inhalen, ritsen, file rijden, in- en uitvoegen en meer. Voor je het weet ben jij een top chauffeur en slaag je met vlag en wimpel voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Klinkt een gratis proefles jou als muziek in de oren? Gebruik dan ons handige aanmeldformulier om je op te geven voor een proefles bij onze rijschool in Apeldoorn. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de rijles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles ervaar jij hoe een autorijles eraan toe gaat. Let goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra jij een pakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Apeldoorn.

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Apeldoorn kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Voor iedere leerling zit er een geschikt pakket tussen. Wil jij graag heel snel gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor ons spoed pakket. Wanneer je liever alle tijd neemt kun je misschien beter voor het master pakket kiezen. Bekijk alle opties eens op je gemak op de website. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun jij van start met jouw rijlessen!

Heb jij wat vragen voor ons? Kun je niet goed kiezen tussen alle rijlespakketten van NXXT rijschool Apeldoorn? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor jou klaar en helpen jou graag snel verder.