• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen? Start dan je rijlessen bij NXXT Rijschool Apeldoorn! Bij onze rijschool in Apeldoorn haal je op een leuke, leerzame en snelle manier je rijbewijs. Onze rijinstructeurs zijn zeer enthousiast en deskundig, dus je rijlessen in Apeldoorn staan garant voor een leuke en prettige tijd!

Onze ervaren rijinstructeurs Peter, Luuk en Mathijs rijden in en rondom Apeldoorn. In de afgelopen tien jaar zijn er duizenden jongeren geslaagd bij NXXT in Apeldoorn.

Apeldoorn is een uitgestrekte en uitdagende stad om in te rijden. NXXT-leerlingen maken daarom veel kilometers in en rondom deze Gelderse stad. Zo breng je veel tijd door in de binnenstad om zo te wennen aan het drukke verkeer. Ook bezoek je de vele wijken en buurten die Apeldoorn rijk is, zoals de haven, het Vogelkwartier, Brummelhof, Holthuizen en de Vlijt. Daarnaast is Apeldoorn verbonden met veel andere steden, zoals Amersfoort en Deventer (A1) en Arnhem en Zwolle (A50). Tijdens langere rijlessen bezoek je ook deze steden en maak je veel snelwegkilometers. Zo kennen de wegen rondom Apeldoorn geen geheimen meer voor je!

WAAROM NXXT RIJSCHOOL APELDOORN? 

Kies je voor NXXT Rijschool Apeldoorn? Dan profiteer je van vele voordelen:

  • Gratis proefrijles; Je start je rijlessen in Apeldoorn met een gratis proefles. In deze rpeofles kun je vrijblijvend kennismaken met de rijinstructeur, want wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen jou en de rijinstructeur. Zit je op je gemak? Start dan je rijlessen bij NXXT Rijschool Apeldoorn. En nog een voordeel; wij betalen de proefles!
  • Geen wachttijden; Wij hebben meerdere rijscholen in regio Apeldoorn, dus er is altijd wel plek! Je hoeft dus geen rekening te houden met wachttijden. Voor je het weet zit je in de lesauto!
  • Beste rijinstructeurs; NXXT Rijschool Apeldoorn heeft voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd! Zo zijn wij zeker van de kwaliteit van de rijlessen en heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak!
  • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs kun je een slipcursus volgen. Lijkt dit je wat? Reserveer hem nu direct voor slechts €79,-

Rijles in Apeldoorn

De regio Apeldoorn is een goede regio op met autorijden aan te leren. Je wordt door de rijinstructeur goed voorbereid om alle verkeerssituaties veilig en deskundig aan te kunnen. Dit kan gaan om de bijzondere verrichtingen, het voorrang geven op kruispunten of het rijden op de snelweg. Je leert hoe te handelen in verschillende situaties. Heb je ergens moeite mee? Dan wordt daar tijdens de rijlessen in Apeldoorn extra aandacht aan besteed. Op deze manier ben jij goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je vol zelfvertrouwen kunt afrijden!

Gratis proefles inplannen

Rijlessen bij NXXT Rijschool Apeldoorn starten altijd met een gratis proefles. Wij vinden het belangrijk dat jij de instructies van de rijinstruecteur begrijpt en dat je met een prettig gevoel in de lesauto zit. De proefles is bedoelt om kennis te maken met de rijinstructeur. Is de proefles bevallen? Welkom bij NXXT Rijschool Apeldoorn!

Je het inplannen van de proefles in Apeldoorn vul je het aanmeldformulier in. Als wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de proefles in te plannen. Meld je vandaag nog aan en je kunt volgende week al starten! 

Lespakketten bij NXXT

Voor elke leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je leert op je eigen manier. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.