• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij graag op een leuke en snelle manier je rijbewijs halen? Dat kan bij NXXT rijschool Arnhem! Onze deskundige instructeurs geven jou precies de begeleiding die jij nodig hebt. Oud-leerling Kiki schrijft: "Een hele fijne rijschool! Een oprechte rijinstructeur die je op je gemak stelt. Neemt de tijd voor zijn leerlingen en komt totaal niet gejaagd over. Ruime keuze uit pakketten voor iedereen. Altijd in voor een grapje maar ook serieus wanneer dit moet. Tijdens mijn rijlessen heb ik altijd goede instructies en begeleiding gekregen waardoor ik uiteindelijk in één keer ben geslaagd. In een hele korte tijd mijn rijbewijs weten te behalen met dank aan NXXT!" Wil jij dit ook? Lees snel verder over onze rijlessen!

De beste rijinstructeurs

Bij onze rijschool in Arnhem werken onze instructeurs Razz, Tim, Xhelil, Rene, Bas en Luuk. Met veel plezier geven zij de rijlessen. Door hun deskundigheid en ervaring ga jij als een speer vooruit! Een goede klik met je rijinstructeur is net zo belangrijk als begrijpelijke aanwijzingen. Onze rijinstructeurs weten hier alles van en begeleiden jou op precies de juiste manier. Dat zorgt ervoor dat jij snel je rijbewijs kunt gaan halen!

Rijlessen met veel afwisseling

In de verschillende wijken van Arnhem kun je heel goed oefenen met alle verkeersregels en situaties die er voorkomen. Rondom Arnhem liggen ook verschillende snelwegen waar je allerlei belangrijke vaardigheden gaat leren. De wijken die je tijdens je rijlessen bezoekt zijn onder andere Elderveld, Schaarsbergen, Klingelbeek, Schuytgraaf en Rijkerswoerd. De snelwegen rondom Arnhem leiden naar plaatsen als Ede, Apeldoorn, Nijmegen en Doetinchem. Alle ruimte om veel ervaringen op te doen!

Waarom NXXT rijschool Arnhem

  • Gratis proefles: bij onze rijschool in Arnhem mag je altijd beginnen met een gratis proefles. Leer je instructeur kennen en ervaar hoe een rijles in zijn werk gaat!
  • Geen wachttijden: Enthousiast na je proefles? Je kunt direct beginnen met de lessen want er zijn geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Onze rijinstructeurs zijn professioneel en worden geselecteerd op hun deskundigheid en ervaring. Dat geeft vertrouwen!
  • Slipcursus: Na het behalen van je rijbewijs mag je onze slipcursus volgen voor maar €79,-! Het is altijd verstandig om zo’n cursus te volgen.
  • Flexibele planning: Heb jij het altijd druk? Geeft niets, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijles in Arnhem

Tijdens de lessen bij onze rijschool leer je stap voor stap alle kneepjes van het autorijden. We starten altijd bij het begin. Je leert bijvoorbeeld je spiegels instellen, sturen, remmen, gas geven en schakelen. Als je goed met de auto overweg kan ga je ook deelnemen aan het verkeer. Daar doe je ervaring op met alle verkeerssituaties en leer je de verkeersregels kennen. Ook is er in de verschillende wijken van Arnhem de ruimte om te oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, keren en helling trekken. Gaat dat al best goed? Dan mag je ook op de snelweg gaan rijden. Daar leer je het verkeer inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur!

Examen doen

Na voldoende rijlessen is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft niet nerveus te zijn. Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. 

Goede reviews

Bij onze rijschool in Zeewolde gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles bij NXXT rijschool Arnhem is voor jou een ideale kans om te ervaren hoe een rijles gaat. Je kunt eens goed bekijken of jij onze lessen prettig vindt en of je op je gemak bent. Daarnaast is een goede klik met jouw instructeur belangrijk. Je merkt snel of je de instructeur aardig vindt en de aanwijzingen goed kan begrijpen. Met onze rijinstructeurs zit dat wel goed! Zij hebben veel ervaring en weten precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Ook zullen ze jou altijd op je gemak stellen. Daardoor zijn de rijlessen zowel leuk als leerzaam en kan jij snel je rijbewijs halen! Wil je na de proefles meteen door met de lessen? Omdat wij geen wachttijden hebben is dat mogelijk! Gebruik ons aanmeldformulier om je op te geven voor de gratis proefles. Je kan volgende week al in de lesauto zitten!

Rijschool Arnhem

Lespakketten bij NXXT

Onze ervaren instructeurs weten dat elke leerling op een andere manier leert. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Arnhem veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Jij mag kiezen welke het beste bij jou past! Misschien kies jij voor een start, actie of top pakket? Of juist een spoed of master pakket? Lees hier alles over onze verschillende lespakketten. Door meteen een passend pakket te kiezen zorg jij dat je goed van start gaat met je rijlessen!

Meer informatie

Wil jij graag overleggen over de lespakketten of wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel kunnen helpen!