• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Rijbewijs halen? Kies dan voor rijles in Arnhem van NXXT! Bij onze rijschool in Arnhem haal je op een snelle, goedkope maar ook leuke manier je rijbewijs. Er zijn meerdere rijscholen in de regio Arnhem waar jij uit kan kiezen. Onze rijinstructeurs zijn zeer deskundig en enthousiast, dus leren rijden staat garant voor een prettige en leuke tijd.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ARNHEM? 

Rijles in Arnhem volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Arnhem zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Arnhem heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Arnhem

Arnhem en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Arnhem plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Rijschool Arnhem

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Nooit meer een lift met de rijschool in Arnhem 

Wil jij op weg geholpen worden naar jouw vrijheid met behulp van NXXT rijschool Arnhem? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met behulp van een gespecialiseerde rijinstructeur zorg je er namelijk voor dat je jouw rijbewijs in handen gaat krijgen. Je gaat iedere les weer de weg op, leert situaties herkennen en bent uiteindelijk klaar voor jouw rijexamen en zorg je ervoor dat je geen moment meer om een lift hoeft te vragen. Maar wat kun je allemaal verwachten tijdens de rijlessen en hoe helpt de instructeur jou hierbij? Lees snel verder. 

De rijschool in Arnhem met meerdere situaties 

Wanneer je begint bij de rijschool in Arnhem wordt per les bekeken wat jouw voortgang is. Je krijgt bij de eerste les altijd eerst alles uitgelegd, waarna je de weg echt op gaat. Om de auto te leren kennen zal dit voornamelijk in de stad zijn. Hier krijg je ook te maken met verschillende situaties. Iedere weggebruiker reageert op een andere manier en jij moet hier goed op inspelen. Pas wanneer dit goed gaat, zul je ook de snelweg opgaan. In- en uitvoegen, goed vooruitkijken en voornamelijk spiegel zijn hierbij van belang. 

Veel oefenen voor de praktijk 

Ook ga je aan de slag met bijzondere verrichtingen. Deze worden tijdens het praktijkexamen ook gevraagd. De rijschool in Arnhem geeft jou daarom tijdens de lessen voldoende instructies, zodat je de verrichtingen uit kunt gaan voeren. Of het nu gaat om inparkeren, achteruitrijden en straatje keren, alles komt voorbij en je hebt voldoende hulp om hiermee te kunnen oefenen. Let daarom goed op en zorg ervoor dat je het ook blijft herhalen. Je bent dan altijd goed voorbereid voor het uiteindelijke praktijkexamen en laat een goede indruk achter bij de examinator. 

Van A naar B in enkele rijlessen 

Jouw rijbewijs in Arnhem behalen kan een lange weg zijn, maar het kan ook snel gaan. Je moet daarom ook de theorie goed bijhouden. Voordat je het weet is het namelijk tijd om het theorie-examen af te leggen. Pas wanneer je deze behaald hebt, kun je aan de praktijk beginnen. De rijschool in Arnhem laat jou weten wanneer je er helemaal klaar voor bent en daarna is het voorbereiden op de zelfstandigheid. Uiteindelijk heb je jouw rijbewijs in handen en ga je van A naar B zonder ongelukken te veroorzaken. Maak daarom een afspraak en ga voor jouw succes. 

Heb je nog vragen over rijlessen in Arnhem? Of wil je meer informatie ontvangen over NXXT Rijschool Arnhem? 
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de chat.