• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Vandaag is het zo ver: je eerste rijles bij onze rijschool in Assen! Jij hebt er natuurlijk veel zin in, maar wat zenuwen zijn ook heel normaal. Het is ten slotte allemaal nieuw voor jou! Zodra je in de lesauto stapt wordt je meteen op je gemak gesteld door onze deskundige rijinstructeur. Je maakt een gezellig praatje en merkt dat jullie goed met elkaar overweg kunnen. Zodra de les begint legt de instructeur alles met veel enthousiasme aan jou uit. Voor je het weet kun je al een stukje rijden met de lesauto! Het gaat veel beter dan jij van tevoren verwacht had. Na je rijles ben jij best trots op jezelf! Je kijkt alweer uit naar de volgende les. Zie jij dit wel zitten? Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak! Lees snel verder.

Bij NXXT rijschool Assen werken alleen de beste rijinstructeurs. Je kan zeker zijn van deskundige en enthousiaste begeleiding tijdens de autorijlessen. In Assen rijden Dirk, Roy, Robin, Emanuel, Evelien, Luci en Dennis met veel plezier rond in de lesauto’s. Zij maken van iedere les een leuke ervaring. Door hun goede begeleiding kun jij als een speer je rijbewijs halen!

Assen is de prachtige hoofdstad van Drenthe. De stad is onder andere bekend van het TT circuit. Daar gaan we helaas niet oefenen tijdens je rijlessen, maar wel in de verschillende mooie wijken die Assen rijk is! Je rijdt tijdens de lessen bij onze rijschool bijvoorbeeld door Assen Zuid, Loon of Kloosterveen. Daar is alle ruimte om veel te leren over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Na een aantal lessen ga je ook op de snelweg oefenen. De snelwegen rondom assen leiden je naar plaatsen als Borger, Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel, Oosterwolde en Groningen.

Waarom NXXT rijschool Assen

  • Gratis proefles; Tijdens de gratis proefles kun jij ervaren of de lessen bij onze rijschool in Assen iets voor jou zijn. Geen verplichtingen!
  • Geen wachttijden; Enthousiast geworden? Je mag direct van start met de rijlessen! Bij onze rijschool in Assen werken we niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Wij hebben de beste professionele rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Stap met een gerust gevoel in de lesauto van onze rijschool in Assen. 
  • Slipcursus; Geslaagd voor je rijbewijs? Gefeliciteerd! Je mag direct ook de slipcursus van NXXT rijschool Assen volgen voor maar €79,-.

Rijles in Assen

Tijdens onze autorijlessen komen er veel verschillende onderwerpen aan bod. Je begint bij de basis en leert steeds meer. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat er tijdens de rijlessen bij NXXT rijschool Assen allemaal aan bod kan komen:

  • Je begint natuurlijk bij de basis. Denk aan het instellen van de stoel en spiegels, gas geven, schakelen, sturen en remmen.
  • Daarna neem je ook deel aan het verkeer. Je leert alles over de verkeersregels en voorrangssituaties.
  • In de wijken van Assen ga je ook oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, keren en helling trekken.
  • Later ga je ook op de snelweg oefenen. Je leert daar het verkeer inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen.

Er komt veel aan bod tijdens de rijlessen. De instructeur weet precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Na de rijlessen bij onze rijschool in Assen ben jij een super chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Tijdens de gratis proefles kun jij ervaren hoe een rijles er aan toe gaat. Je maakt kennis met je rijinstructeur. Een goede klik is belangrijk om van jouw rijlessen een succes te maken. Jij hoort je op je gemak te voelen. Alle aanwijzingen zou je goed op moeten kunnen volgen. De rijles hoort zowel leuk als leerzaam te zijn! Heb jij er een goed gevoel bij? Dan mag je direct beginnen met de autorijlessen bij onze rijschool in Assen. Doordat wij niet met wachttijden werken ben jij snel aan de beurt. Dat geldt trouwens ook voor je gratis proefles! Maak gebruik van het aanmeldformulier om je op te geven. Dan kun je al binnen een week in de lesauto zitten om je proefles te volgen!

Rijschool Assen

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT begrijpen wij dat iedereen op zijn eigen manier leert. Iedereen is uniek en heeft een ander tempo. Daarom kun jij bij NXXT rijschool Assen kiezen uit veel verschillende lespakketten. Voor iedereen zit er wel een pakket tussen wat past! Maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Binnen de pakketten zijn er allerlei mogelijkheden. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten. Als jij het pakket kiest wat bij jou past heb je al een voorsprong genomen, nog voor je daadwerkelijk aan de rijlessen begint! Dat is pas een goede voorbereiding.

Wij heten jou van harte welkom bij onze rijschool in Assen! Wil je graag wat vragen stellen? Even overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou meteen!