• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Heb jij het helemaal gehad met het feit dat je vaak afhankelijk bent van anderen als het gaat om vervoer? Dan is het tijd om een start te maken binnen het halen van je rijbewijs! Naast dat het natuurlijk leerzaam is, proberen we het ook zo leuk mogelijk voor jou te maken. Naast onze andere NXXT rijscholen heeft NXXT rijschool Assen een hoog slagingspercentage. Ben jij klaar voor je eerste rijles? Volg dan eerst een gratis proefles en ga daarna direct van start bij NXXT rijschool Assen.

Onze enthousiaste rijinstructeurs bij NXXT rijschool Assen 

Bij NXXT rijschool Assen werken alleen de beste rijinstructeurs. Je kan zeker zijn van deskundige en enthousiaste begeleiding tijdens de autorijlessen. In Assen rijden Dirk, Roy, Robin, Emanuel, Evelien, Luci en Dennis met veel plezier rond in de lesauto’s. Zij maken van iedere les een leuke ervaring. Door hun goede begeleiding kun jij als een speer je rijbewijs halen! Tijdens onze lessen rijd je door Assen Zuid, Loon of Kloosterveen. Daar is alle ruimte om veel te leren over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Na een aantal lessen ga je ook op de snelweg oefenen. De snelwegen rondom Assen leiden je naar plaatsen als Borger, Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel, Oosterwolde en Groningen. 

Waarom NXXT rijschool Assen

 • Gratis proefles; Tijdens de gratis proefles kun jij ervaren of de lessen bij onze rijschool in Assen iets voor jou zijn. Geen verplichtingen!
 • Geen wachttijden; Enthousiast geworden? Je mag direct van start met de rijlessen! Bij onze rijschool in Assen werken we niet met wachttijden.
 • Beste rijinstructeurs; Wij hebben de beste professionele rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Stap met een gerust gevoel in de lesauto van onze rijschool in Assen. 
 • Slipcursus; Geslaagd voor je rijbewijs? Gefeliciteerd! Je mag direct ook de slipcursus van NXXT rijschool Assen volgen voor maar €79,-.
 • Flexibele planning; Heb jij het altijd druk? Geeft niets, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
 • Moderne lesvoertuigen; Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig!

Rijles in Assen

Tijdens onze autorijlessen komen er veel verschillende onderwerpen aan bod. Je begint bij de basis en leert steeds meer. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat er tijdens de rijlessen bij NXXT rijschool Assen allemaal aan bod kan komen:

 • Je begint natuurlijk bij de basis. Denk aan het instellen van de stoel en spiegels, gas geven, schakelen, sturen en remmen.
 • Daarna neem je ook deel aan het verkeer. Je leert alles over de verkeersregels en voorrangssituaties.
 • In de wijken van Assen ga je ook oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, keren en helling trekken.
 • Later ga je ook op de snelweg oefenen. Je leert daar het verkeer inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen.

Er komt veel aan bod tijdens de rijlessen. De instructeur weet precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Na de rijlessen bij onze rijschool in Assen ben jij een super chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Tijdens de gratis proefles kun jij ervaren hoe een rijles er aan toe gaat. Je maakt kennis met je rijinstructeur. Een goede klik is belangrijk om van jouw rijlessen een succes te maken. Jij hoort je op je gemak te voelen. Alle aanwijzingen zou je goed op moeten kunnen volgen. De rijles hoort zowel leuk als leerzaam te zijn! Heb jij er een goed gevoel bij? Dan mag je direct beginnen met de autorijlessen bij onze rijschool in Assen. Doordat wij niet met wachttijden werken ben jij snel aan de beurt. Dat geldt trouwens ook voor je gratis proefles! Maak gebruik van het aanmeldformulier om je op te geven. Dan kun je al binnen een week in de lesauto zitten om je proefles te volgen!

Rijschool Assen

Het examen

Na voldoende rijlessen ben jij klaar voor het examen. Nadat je het theorie-examen gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. 

Lees onze reviews

Bij onze rijschool in Assen gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT begrijpen wij dat iedereen op zijn eigen manier leert. Iedereen is uniek en heeft een ander tempo. Daarom kun jij bij NXXT rijschool Assen kiezen uit veel verschillende lespakketten. Voor iedereen zit er wel een pakket tussen wat past! Maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Binnen de pakketten zijn er allerlei mogelijkheden. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten. Als jij het pakket kiest wat bij jou past heb je al een voorsprong genomen, nog voor je daadwerkelijk aan de rijlessen begint! Dat is pas een goede voorbereiding.

Heb je vragen?

Heb jij nog wat vragen voor ons? Wil je persoonlijk advies over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder. Voor je het weet kan je starten met je rijlessen!