• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Ben jij van plan om te gaan beginnen met rijlessen? Dan hoef jij niet meer verder te zoeken naar de juiste rijschool! NXXT rijschool Assen heeft de rijinstructeurs voor jou geselecteerd die niet kunnen wachten om jou een leuke tijd in de auto te laten beleven! NXXT rijschool Assen heeft op dit moment geen wachttijden. Dit zorgt ervoor dat jij al binnen een paar dagen kan starten met rijlessen. Wacht dus niet langer en meld je aan bij de rijschool van NXXT in Assen. 

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ASSEN? 

Het volgen van rijlessen bij de rijschool van NXXT in Assen biedt jou vele voordelen, wij hebben ze hieronder even voor jou op een rijtje gezet;:

  • Gratis proefrijles; Om jou kennis te maken met NXXT en de instructeur die jou tijdens de cursus gaat begeleiden beginnen we met een proefles. Deze proefles is helemaal gratis! Na deze proefles krijg jij van de instructeur een inschatting hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen.
  • Geen wachttijden; Zoals gezegd heeft rijschool NXXT Assen op dit moment geen wachttijden. Hierdoor kun jij binnen enkele dagen als starten met het volgen van de rijlessen.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT wil alleen het beste voor jou en voor onszelf. Vandaar dat wij alleen de beste rijinstructeurs voor jou hebben geselecteerd. Met hun jarenlange ervaring en veel enthousiasme gaan zij jou een toptijd geven in de auto.
  • Slipcursus; Daarnaast biedt NXXT rijschool Assen ook nog vele leuke extra’s aan. Bijvoorbeeld het volgen van een slipcursus bij NXXT. Tijdens deze cursus leer jij de auto onder controle te houden bij gevaarlijke situaties op de weg. Reserveer hier je slipcursus voor maar €79,-

Rijles in Assen

Woon jij in of in de omgeving van Assen? Dan woon jij op de perfecte locatie om rijlessen te volgen bij NXXT rijschool Assen. Onze ervaren rijinstructeur gaat met jou aan de slag om alle aspecten van het autorijden onder de knie te krijgen. Het doel is uiteraard om jou goed voor te bereiden op je praktijkexamen. Bij je praktijkexamen is het belangrijk dat jij met veel vertrouwen achter het stuur zit, daarom is het prioriteit nummer één van onze instructeur om jou dit vertrouwen al tijdens de rijlessen te geven. Een goed begin is immers het halve werk, vinden wij ook bij NXXT rijschool Assen.

Gratis proefles inplannen

We hebben het al eerder gehad over de gratis proefles die jij aangeboden krijgt van NXXT rijschool Assen. Deze proefles heeft meerdere doelen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat jij kennis gaat maken met jou instructeur, je zal immers veel uurtjes met hem in de auto doorbrengen tijdens de rijlessen. Daarnaast zal de instructeur ook kijken naar hoe jij het autorijden al ervaart. Ken jij bijvoorbeeld de verkeersregels al of weet je de auto goed onder controle te houden? Dan zal de instructeur dit opmerken! Aan het einde van de rit geeft de instructeur een inschatting hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan hier aan voor het volgen van een proefles!

Rijschool Assen

Lespakketten bij NXXT

Omdat iedere leerling verschillend is, en het autorijden geheel op zijn eigen tempo leert geeft NXXT rijschool Assen de mogelijkheid om een keuze te maken uit meerdere lespakketten. Je kunt onder andere kiezen uit een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Al onze lespakketten zijn hier te bekijken. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

STARTEN MET RIJLESSEN BIJ RIJSCHOOL NXXT

De rijschool van NXXT in Assen geeft jou de begeleiding die je nodig hebt om binnen enkele maanden je rijbewijs binnen te slepen! Dankzij de jarenlange ervaring die de instructeurs van NXXT hebben zullen zij jou behendig door de situaties op de weg heen helpen. In het begin zal dit best nog een beetje spannend zijn, maar zodra jij de auto meer onder controle hebt krijg jij als steeds meer verantwoordelijkheden. In het begin zal je dus vooral oefenen op rustige wegen om de auto onder controle te krijgen. Wanneer de instructeur vindt dat jij dit voldoende beheerst, ga je de snelweg op. Op de snelweg kunnen soms onverwachte situaties voorkopen, de instructeurs is er om jou hierbij te begeleiden en in te grijpen wanneer nodig. Je moet dus altijd goed opletten, maar je hoeft je geen zorgen te maken. De instructeur brengt jou veilig van punt A naar punt B.

DE WEG NAAR HET PRAKTIJKEXAMEN

Tijdens de rijcursus bij NXXT doorloop je in een aantal maanden de weg naar het praktijkexamen toe. Zoals gezegd begin je met het onder controle krijgen van de auto, om vervolgens de snelweg op te gaan. Een ander belangrijk aspect van het autorijden zijn de bijzondere verrichtingen. Dit is onder andere het (in)parkeren van de auto, het omkeren van de auto, stoppen en wegrijden en fileparkeren. Ook de bijzondere verrichtingen komen tijdens de rijlessen van rijschool NXXT Assen veel aan bod, zodat jij deze verrichtingen op je praktijkexamen zonder problemen uitvoert. Ook het theorie-examen mogen we niet voorbijrijden op de route naar het praktijkexamen. Wat het theorie-examen precies inhoudt en hoe jij je hierop voorbereidt lees je hieronder.

HET THEORIE-EXAMEN

Bij het theorie-examen moet jij kunnen aantonen dat je bekend bent met alle regels die er in het verkeer gelden. Dit zijn er heel veel, en sommige kunnen best lastig zijn. Om je goed op weg te helpen zal de instructeur van NXXT je tijdens de praktijklessen ook al confronteren met de theorie. Verder is het nodig dat jij ook in je eigen tijd aandacht besteed aan de stof uit de theorie. Je kunt ervoor kiezen om zelf te leren voor dit examen. Hierbij kan je gebruik maken van de theorie-box die NXXT aanbiedt. Bezoek deze pagina om te kijken wat de theorie-box van NXXT inhoudt en welke voordelen het jou biedt!

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.