• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij rijles bij de allerbeste rijschool in Asten? Kies dan voor NXXT! Ons hoge slagingspercentage liegt er niet om. Veel tevreden leerlingen gingen jou voor, zoals Liam: “Bij NXXT krijg je goede en persoonlijke begeleiding, waarbij je elke les steeds dichter bij je rijbewijs komt. Daarnaast krijg je op een goede manier constructieve feedback waar je echt wat aan hebt!” Onze deskundige en ervaren instructeurs zorgen voor rijlessen die zowel leuk als leerzaam zijn. Daardoor ga jij als een speer. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak. Dan kun je gaan en staan waar je maar wil. Overtuigd? Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Leuke en leerzame rijlessen

Bij onze rijschool in Asten werkt instructeur Eyal. Hij heeft passie voor zijn vak en dat is terug te merken in de rijlessen. Door zijn enthousiasme wordt iedere les een leuke ervaring. Daardoor leer je snel en haal jij met plezier je rijbewijs. Bovendien is Asten een mooi dorp waar je goed kan leren autorijden. In de verschillende straten oefen je met alle verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je naar plaatsen als Venlo, Deurne, Helmond, Eindhoven of Weert.

Waarom NXXT rijschool Asten

  • Gratis proefles: Vrijblijvend een rijles uitproberen? Volg dan de gratis proefles bij onze rijschool in Asten. Een ideale kans om erachter te komen of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Wanneer je enthousiast bent geworden van de proefles kun je snel starten met de rijlessen in Asten. Wij werken bij onze rijschool niet met wachttijden waardoor je altijd snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Asten werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis en ervaring. Daardoor kan jij met een gerust gevoel de lesauto in stappen.
  • Slipcursus: Wanneer jij geslaagd bent en je rijbewijs op zak hebt mag je ook nog de slipcursus volgen bij onze rijschool in Asten. Dat kost jou slechts €79,-. Je leert dan veel belangrijke vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
  • Flexibele planning: Met jouw drukke agenda is het soms lastig om rijlessen te plannen. Daarom bieden wij altijd flexibele planningsopties aan. Daardoor kun je rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dankzij onze moderne lesauto’s kun jij met een veilig gevoel rijlessen volgen. 

Rijles in Asten

Wanneer je van start gaat met rijlessen bij onze rijschool in Asten ga je veel nieuwe dingen leren. Bijna teveel om op te noemen. Toch vertellen wij jou alvast over de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Wanneer je net begint, start je natuurlijk bij de basis. Je leert waar alle knopjes in de auto voor zijn en hoe je de stoel en spiegels juist instelt. Daarna ga je leren hoe jij de auto onder controle kan houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer je dat goed onder de knie hebt, mag je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende situaties op de weg en de verkeersregels. Ook de bijzondere verrichtingen zul je veel gaan oefenen, zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Onze instructeur leert jou alles over in- en uitvoegen, inhalen, ritsen, file rijden en meer. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur en kun je zelfverzekerd je examen tegemoet!

Tijd voor je examen! 

Na voldoende rijlessen is het tijd voor je examen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt met je examen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, waardoor je weet wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool in Asten. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat.

Bekijk de reviews 

Bij onze rijschool in Asten streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Zou jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Asten? Het is geheel vrijblijvend. Een mooie manier om erachter te komen of onze rijlessen iets voor jou zijn. Geef je op via het aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kan dat al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Als het zo ver is, wordt je thuis opgehaald door de instructeur. Tijdens de proefles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met je instructeur. Daarnaast kun je erop letten of je de manier van lesgeven prettig vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na de proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een lespakket gekozen hebt, kun je snel van start met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen hebben we bij NXXT rijschool Asten verschillende lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom kun je bij onze rijschool in Asten het lespakket kiezen wat bij jou past. Kies voor ons start, actie, top, spoed of master pakket. Dan ga jij op je eigen manier aan de slag met de rijlessen, waardoor je veel sneller zal leren. Dat wil jij toch ook?

Rijbewijs gehaald? Ga voor de slipcursus! 

Bij NXXT rijschool Asten bieden we naast de rijlessen ook een slipcursus aan. Deze mag je volgen nadat jij je rijbewijs hebt behaald. Deze cursus is een waardevolle aanvulling op je rijvaardigheden. Je leert hoe je moet reageren in noodsituaties op de weg, zoals bij gladheid of aquaplaning. Na de cursus kun je zelfverzekerd en veilig de weg op! 

Veelgestelde vragen over onze rijlessen

Hoeveel kost een rijles bij NXXT rijschool Asten?

Bij NXXT rijschool Asten betaal je al vanaf €32,- per rijles. We bieden diverse lespakketten aan die passen bij jouw persoonlijke leerstijl en tempo.

Hoe kan ik een gratis proefles aanvragen?

Je kunt gemakkelijk een gratis proefles aanvragen via ons aanmeldformulier op de website. Na aanmelding nemen wij snel contact met je op om een afspraak te maken.

Hoe lang duurt een rijles?

Een rijles duurt normaal gesproken 60 minuten. We bieden echter ook mogelijkheden voor langere lessen, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Wat gebeurt er tijdens een proefles?

Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur en de lesauto. Je krijgt een eerste indruk van het rijden en onze manier van lesgeven. Aan het einde van de proefles kun je samen met je instructeur bespreken welk lespakket het beste bij jou past.

Meer informatie?

Heb jij vragen voor ons? Wil je overleggen over de verschillende lespakketten van onze rijschool in Asten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar en zorgen dat je snel verder geholpen wordt.