• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij rijles bij de allerbeste rijschool in Asten? Kies dan voor NXXT! Ons hoge slagingspercentage liegt er niet om. Veel tevreden leerlingen gingen jou voor, zoals Liam: “Bij NXXT krijg je goede en persoonlijke begeleiding, waarbij je elke les steeds dichter bij je rijbewijs komt. Daarnaast krijg je op een goede manier constructieve feedback waar je echt wat aan hebt!” Onze deskundige en ervaren instructeurs zorgen voor rijlessen die zowel leuk als leerzaam zijn. Daardoor ga jij als een speer. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak. Dan kun je gaan en staan waar je maar wil. Overtuigd? Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Bij onze rijschool in Asten werkt instructeur Eyal. Hij heeft passie voor zijn vak en dat is terug te merken in de rijlessen. Door zijn enthousiasme wordt iedere les een leuke ervaring. Daardoor leer je snel en haal jij met plezier je rijbewijs. Bovendien is Asten een mooi dorp waar je goed kan leren autorijden. In de verschillende straten oefen je met alle verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je naar plaatsen als Venlo, Deurne, Helmond, Eindhoven of Weert.

Waarom NXXT rijschool Asten

  • Gratis proefles: Vrijblijvend een rijles uitproberen? Volg dan de gratis proefles bij onze rijschool in Asten. Een ideale kans om erachter te komen of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Wanneer je enthousiast bent geworden van de proefles kun je snel starten met de rijlessen in Asten. Wij werken bij onze rijschool niet met wachttijden waardoor je altijd snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Asten werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis en ervaring. Daardoor kan jij met een gerust gevoel de lesauto in stappen.
  • Slipcursus: Wanneer jij geslaagd bent en je rijbewijs op zak hebt mag je ook nog de slipcursus volgen bij onze rijschool in Asten. Dat kost jou slechts €79,-. Je leert dan veel belangrijke vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Asten

Wanneer je van start gaat met rijlessen bij onze rijschool in Asten ga je veel nieuwe dingen leren. Bijna teveel om op te noemen. Toch vertellen wij jou alvast over de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Wanneer je net begint start je natuurlijk bij de basis. Je leert waar alle knopjes in de auto voor zijn en hoe je de stoel en spiegels juist instelt. Daarna ga je leren hoe jij de auto onder controle kan houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer je dat goed onder de knie hebt mag je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende situaties op de weg en de verkeersregels. Ook de bijzondere verrichtingen zul je veel gaan oefenen, zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Onze instructeur leert jou alles over in- en uitvoegen, inhalen, ritsen, file rijden en meer. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur en kun je zelfverzekerd je examen tegemoet!

Gratis proefles inplannen

Zou jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Asten? Het is geheel vrijblijvend. Een mooie manier om erachter te komen of onze rijlessen iets voor jou zijn. Geef je op via het aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kan dat al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Als het zo ver is wordt jij thuis opgehaald door de instructeur. Tijdens de proefles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met je instructeur. Daarnaast kun je erop letten of je de manier van lesgeven prettig vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na de proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een lespakket gekozen hebt kun je snel van start met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen hebben we bij NXXT rijschool Asten verschillende lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom kun je bij onze rijschool in Asten het lespakket kiezen wat bij jou past. Kies voor ons start, actie, top, spoed of master pakket. Dan ga jij op je eigen manier aan de slag met de rijlessen, waardoor je veel sneller zal leren. Dat wil jij toch ook?

Heb jij vragen voor ons? Wil je overleggen over de verschillende lespakketten van onze rijschool in Asten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar en zorgen dat je snel verder geholpen wordt.