• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Van plan om binnen afzienbare tijd je rijbewijs te behalen? Dan ben je bij NXXT rijschool Baarn aan het juiste adres. NXXT biedt jou een snelle, goedkope en bovendien een leuke manier van rijlessen aan. In de omgeving van Baarn zijn meerdere rijscholen waar je uit kan kiezen, allemaal staan ze garant voor dezelfde kwaliteit. De rijinstructeurs van NXXT rijschool Baarn zijn deskundig, en beschikken bovendien over jarenlange ervaring in het vak.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL BAARN? 

Rijles in Baarn volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Je start bij MXXT altijd met een gratis proefles. Tijdens deze proefles zal de instructeur kijken hoe jij het autorijden al ervaart. Aan de hand hiervan zal hij een inschatting maken hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. Bovendien is dit een goed moment om je instructeur alvast wat beter te leren kennen!
  • Geen wachttijden; WStart jij ook liever vandaag dan morgen? Dat kan! Bij NXXT rijschool Baarn zijn op dit moment namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Baarn heeft voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd! Vol motivatie gaan zij met jou aan de slag om binnen de kortste keren jouw rijbewijs binnen te halen.
  • Slipcursus; Heb jij ook altijd al een slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,- in plaats van 129,95. Tijdens deze slipcursus leer je de auto onder controle houden in gevaarlijke situaties op de weg.

Rijles in Baarn

De omgeving van Baarn is een uitstekende regio om jouw rijbewijs binnen te slepen. Tijdens de rijlessen van NXXT rijschool Baarn word je goed voorbereid op alle elementen van het autorijden die ook tijdens jou praktijkexamen aan bod kunnen komen. Je leert de auto onder controle krijgen, de verkeerssituaties goed in te schatten en de bijzondere verrichtingen onder de knie te krijgen. In het begin kan dit allemaal nog een beetje lastig zijn en komt er veel op je af. Gelukkig zijn de ervaren rijinstructeurs van NXXT hiervoor om jou veilig door al deze situaties heen te helpen.

Gratis proefles inplannen

Zoals al even kort besproken starten wij bij NXXT altijd met een gratis proefles. Deze betalen wij voor jou! Tijdens deze proefles word gekeken hoe jij het autorijden ervaart. Aan de hand hiervan zal de instructeur van NXXT een inschatting maken hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. Vervolgens kan jij het lespakket kiezen wat bij jou past, maar hierover later meer! Het aanmelden voor de proefles doe je via het aanmeldformulier. Wanneer wij jouw aanmelding in goede orde ontvangen hebben zal NXXT contact met jou opnemen. Omdat er bij NXXT rijschool Baarn op dit moment geen wachttijden zijn kan jij al binnen enkele dagen starten met het volgen van rijlessen.

 

rijschool Baarn

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor iedereen een passend lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Iedere leerling is immers verschillend, en zal het autorijden in zijn of haar eigen tempo leren. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

De rijscholen van NXXT in Baarn

In Baarn hebben wij verschillende rijscholen. Alle rijinstructeurs van NXXT zijn enthousiast en erg gemotiveerd om jou het autorijden te leren. Tijdens de eerste paar rijlessen komt er veel op je af. Waarschijnlijk heb jij nog geen ervaring met het besturen van een auto. Een goede bestuurder zit met veel vertrouwen achter het stuur, dit is dan ook het eerste waar onze rijinstructeurs veel aandacht aan besteden; ervoor zorgen dat jij met veel zelfvertrouwen de auto bestuurt.

voorbereid de weg op

Er komt veel kijken bij het auto rijden. Tijdens de eerste lessen bij NXXT leer je dan ook de auto onder controle te krijgen. Je leert welke pedalen je nodig hebt, hoe je schakelt en waar de richtingaanwijzers zitten. Ook zal de instructeur jou enige kennis over de motor mee geven. Zo weet jij in de toekomst precies waar je je motorolie moet checken en hoe je de koelvloeistof moet bijvullen. Wanneer jij dit allemaal onder de knie hebt, zal je de drukkere (snel)wegen in en rondom Baarn op gaan. Hier maak je kennis met alle situaties die zich op de weg voordoen.

Voorbereiding op het praktijkexamen

Tijdens de rijlessen van NXXT ligt de focus uiteraard op het leren autorijden, dat is immers waar je in de rijlessen voor wordt klaargestoomd. Echter, voor het behalen van je rijbewijs is meer nodig. Het is noodzakelijk dat jij je theorie-examen haalt. Tijdens de rijlessen zal je al veel in aanraking komen met de theorie. Heb je een vraag over de theorie? Stel hem tijdens de rijles en je rijinstructeur neemt het uitvoerig met je door! Zo word je ook klaargestoomd voor het theorie-examen. Echter zal je in je eigen tijd ook nog aandacht aan moeten besteden. Je kan ervoor kiezen om zelf alle theorie te leren. Om jou hierbij te helpen heeft NXXT een goede theoriebox samengesteld. Deze theoriebox kun je via deze pagina bestellen. Ben jij niet zo studiebol? Dan kun je er ook voor kiezen om een dagcursus te volgen. Je krijgt dan een hele dag les over de theorie, en aansluitend het theorie-examen.

Op zoek naar meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.