• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij van plan om op korte termijn je rijbewijs te gaan halen? Bij NXXT rijschool Baarn snappen we dat! Zo hebben we geen wachttijden en kun je meteen starten met rijlessen. In de omgeving van Baarn zijn er meerdere rijscholen waar je uit kan kiezen. Allemaal staan zij garant voor dezelfde kwaliteit. Zo zijn de rijinstructeurs van NXXT rijschool Baarn enthousiast, deskundig en beschikken ze over jarenlange ervaring als het gaat om het geven van autorijlessen. Gerard en Herbert zijn instructeurs bij onze rijschool in Baarn en kijken er naar uit om je te ontmoeten. Ervaring leert dat iedere leerling op zijn eigen tempo en manier leert autorijden. Onze instructeurs zullen er dan ook alles aan doen om jou op de juiste manier te begeleiden. Er is altijd ruimte voor een gezellig praatje en daarnaast zijn hun aanwijzingen tijden de rijlessen duidelijk. Zo zorgen zij ervoor dat jij alles te weten komt om vol zelfvertrouwen je praktijkexamen in te gaan.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL BAARN

Rijles in Baarn volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Je start bij MXXT altijd met een gratis proefles. Tijdens deze proefles zal de instructeur kijken hoe jij het autorijden al ervaart. Aan de hand hiervan zal hij een inschatting maken hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig hebt om jouw rijbewijs te behalen. Bovendien is dit een goed moment om jouw instructeur alvast wat beter te leren kennen!
  • Geen wachttijden; Start jij ook liever vandaag dan morgen? Dat kan! Bij NXXT rijschool Baarn zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; NXXT Rijschool Baarn heeft voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd! Vol motivatie gaan zij met je aan de slag om binnen de kortste keren jouw rijbewijs binnen te halen.
  • Slipcursus; Heb jij ook altijd al een slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,- in plaats van 129,95. Tijdens deze slipcursus leer jij de auto onder controle houden in gevaarlijke situaties op de weg.

Rijles in Baarn

De omgeving van Baarn is een uitstekende regio om te starten met jouw autorijlessen. Zo kom je tijdens het rijlessen bij NXXT rijschool Baarn in aanraking met alle aspecten van het autorijden. Of het nu gaat om de basis zoals gas geven, schakelen en remmen, of om het leren van de bijzondere verrichtingen. Het komt allemaal aan bod. Zodra je dit goed onder de knie hebt zul je ook gaan oefenen op de snelweg. Zo rij je naar steden zoals Hilversum en Amersfoort.

Gratis proefles inplannen

Zoals al even kort besproken start je bij NXXT altijd met een gratis proefles. Deze betalen wij voor jou! Tijdens deze proefles wordt er gekeken hoe jij het autorijden ervaart. Aan de hand hiervan zal de instructeur van NXXT een inschatting maken hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig hebt om jouw rijbewijs te halen. Vervolgens kies je het lespakket wat bij jou past, maar hierover later meer! Het aanmelden voor de proefles doe je via het aanmeldformulier. Wanneer wij jouw aanmelding in goede orde ontvangen hebben zal NXXT contact met jou opnemen. Omdat er bij NXXT rijschool Baarn geen wachttijden zijn kan jij al binnen enkele dagen starten met het volgen van rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Wij van NXXT rijschool Baarn hebben voor jou veel verschillende lespakketten samengesteld. Iedere leerling is anders. De een leert snel, de ander heeft wat meer tijd nodig. Daarom heb je voldoende keuze uit de verschillende pakketten. Denk bijvoorbeeld aan een spoedpakket of juist een master pakket. Dat zorgt ervoor dat jij meteen al goed van start gaat! Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.