• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

De beste rijschool van Barendrecht vind je bij NXXT. Lees maar eens wat Michelle van onze rijlessen vond: “Een geweldige rijschool. Er werd genoeg tijd genomen om vertrouwen op te bouwen en er werd echt gezocht naar de beste leermethode die past bij jou. Mijn rijinstructeur was geduldig, vriendelijk, duidelijk en gewoon heel prettig in de omgang. Serieus wanneer dit nodig was maar ook grapjes tussendoor waren mogelijk.” Wil jij ook zo’n fijne ervaring? Lees alles over NXXT rijschool Barendrecht.

Bij NXXT rijschool Barendrecht werken instructeurs Mark, Patrick en Denise. Dankzij hun ervaring kunnen ze jou deskundig begeleiden bij het leren autorijden. Bovendien zorgen zij ervoor dat de rijlessen zowel leuk als leerzaam zijn. Niet voor niets gingen meer dan 10.000 tevreden geslaagden jou voor! Tijdens de rijlessen oefen je in Barendrecht en omgeving. In de verschillende straten van Barendrecht oefen je met de voorkomende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Wanneer jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op, dan rijd je bijvoorbeeld naar Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Breda of Zoetermeer.

Waarom NXXT rijschool Barendrecht

  • Gratis proefles: Volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Barendrecht. Dit is jouw kans om eens een rijles uit te proberen. Dan weet je meteen of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Kun jij na de proefles niet wachten om te starten met de rijlessen? NXXT rijschool Barendrecht werkt niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Barendrecht werken alleen de allerbeste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring. Jij kunt met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Dan mag je meteen ook de slipcursus volgen bij onze rijschool in Barendrecht, voor maar €79,-. Je leert daar veel vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in Barendrecht

Tijdens je lessen bij onze rijschool in Barendrecht ga je heel veel leren. Bij autorijden komen veel verschillende dingen kijken. Wij vertellen jou alvast meer over de belangrijkste punten die aan bod zullen komen tijdens je rijlessen. Wanneer je net begint start je natuurlijk bij de basis. Je leert de auto onder controle houden. Daar horen gas geven, sturen, remmen en schakelen allemaal bij. Wanneer je dit goed beheerst mag je deelnemen aan het verkeer. Je leert omgaan met alle situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, keren in smalle straten en helling trekken. Ziet de instructeur dat jij klaar bent voor de volgende stap? Dan ga je ook de snelweg op. Daar leer je onder andere veilig in- en uitvoegen, inhalen, ritsen en file rijden. Voor je het weet ben jij een top chauffeur en slaag je met vlag en wimpel voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag een gratis proefles volgen bij NXXT rijschool Barendrecht? De proefles is geheel vrijblijvend. Geef je op via het handige aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kunnen je al binnen een week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou uitkomt. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent bij de instructeur en de aanwijzingen begrijpelijk vindt. Na afloop van de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zie jij het helemaal zitten en heb je een pakket uitgekozen? Dan kun je snel van start met je rijlessen bij onze rijschool in Barendrecht!

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Barendrecht kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Dat is niet voor niets. Onze ervaren rijinstructeurs hebben gemerkt dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom kun je bij NXXT een pakket kiezen wat goed bij jou past. Ga bijvoorbeeld heel snel met ons spoed pakket of neem alle tijd en maak gebruik van een tussentijdse toets met ons master pakket. Door een passend lespakket te kiezen kun jij op jouw eigen tempo en met plezier je rijbewijs halen.

Heb je interesse in de rijlessen bij onze rijschool in Barendrecht? Kun je niet kiezen uit de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor jou klaar en zorgen dat je direct verder geholpen wordt.