• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Mag jij eindelijk beginnen met autorijlessen? Wij begrijpen dat je op zoek bent naar de allerbeste rijschool. Bij NXXT rijschool Bergen op Zoom ben je aan het juiste adres. Wil jij leuke en gezellige rijlessen? Tegelijk heel veel leren van een deskundige instructeur? Voor je het weet je rijbewijs op zak hebben? Dan kunnen wij jou verder helpen. Ontdek alles over onze rijschool in Bergen op Zoom.

In Bergen op Zoom werken onze enthousiaste en ervaren instructeurs Michael, Rien, Jos en Hans. Lees maar eens wat leerling Eden over onze instructeur vertelde: “Mijn rijervaring bij NXXT is echt geweldig. Ik rijd bij Michael en het is niet alleen elke keer super gezellig, maar je wordt ook fantastisch begeleid. Zodra er iets niet lukt, gaan ze opzoek naar een persoonlijke aanpak die voor jou werkt. Ik heb nu mijn rijbewijs in the pocket en daar prijs ik NXXT voor. In één woord: aanrader!” Zoals je kunt lezen kun je bij ons rekenen op een instructeur met passie voor zijn vak, die precies weet hoe jij het beste begeleid kunt worden.

Bergen op Zoom is een mooie stad in Noord-Brabant. Je kunt hier zeker zijn van een mooie en afwisselende omgeving tijdens je rijlessen. Je oefent in wijken als Het Fort, Zeekant, Tuinwijk en Nieuw Borgvliet. Als je al wat meer rijlessen gevolgd hebt ga je ook op de snelwegen rondom Bergen op Zoom oefenen. Dan rijd je naar plaatsen als Halsteren, Steenbergen, Hoogerheide, Roosendaal, Dinteloord, Oudenbosch en Zevenbergen.

Waarom NXXT rijschool Bergen op Zoom

 • Gratis proefles; Volg vrijblijvend een gratis proefles om erachter te komen of onze rijlessen iets voor jou zijn. Een ideale kans voor jou!
 • Geen wachttijden; Bij onze rijschool in Bergen op Zoom werken wij niet met wachttijden, waardoor jij snel aan de beurt bent om te starten met je rijlessen.
 • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT selecteren wij alleen de beste professionele rijinstructeurs, waardoor jij met een vertrouwd gevoel de lesauto in kan stappen.
 • Slipcursus; Heb jij je rijbewijs gehaald? Dan mag je ook nog onze slipcursus volgen voor maar €79,-. De kennis die je daar opdoet kan altijd van pas komen op de weg!

Rijles in Bergen op Zoom

Wat ga je allemaal leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Bergen op Zoom? Wij snappen dat jij daar meer over wil weten. Als je van start gaat met je rijlessen begin je met de basis. Dat betekent dat je gaat leren om de auto te bedienen. Je gaat de stoel en spiegels goed instellen en leert gas geven, sturen, remmen en schakelen. Heb je dat onder de knie? Dan ga je in de wijken van Bergen op Zoom oefenen. Je leert alle verkeersregels kennen en oefent met de bijzondere verrichting. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Gaat dat ook al best goed? Dan ga je tijdens de rijlessen ook op de snelweg oefenen. Daar leer je het verkeer inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Kortom, je leert alles wat je nodig hebt om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles is een perfecte kans om vrijblijvend kennis te maken met de rijlessen van onze rijschool in Bergen op Zoom. Volg ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan om je op te geven voor jouw gratis proefles.
 • Stap 2: Binnen een week zit je al in de lesauto om een rijles gratis uit te proberen.
 • Stap 3: Je leert je instructeur kennen en komt er snel achter of jullie een goede klik hebben. De instructeur zal jou op je gemak stellen en een gezellig praatje maken.
 • Stap 4: Vind je de proefles prettig en leerzaam? Jij mag beslissen of je voor onze rijschool in Bergen op Zoom kies.
 • Stap 5: Ben jij enthousiast na je proefles? Dan mag je direct starten met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Iedere leerling is uniek en leert op zijn eigen manier en tempo. Dat begrijpen wij bij NXXT, daarom hebben wij veel verschillende soorten lespakketten ontwikkeld. Op die manier is er voor iedereen een passende manier om rijlessen te volgen. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten en maak de keuze die het beste bij jou past. Daardoor kan je al direct met een voorsprong van start gaan met je rijlessen.

Wij heten jou graag welkom bij onze rijschool in Bergen op Zoom. Twijfel je welk lespakket het beste bij jou past? Heb je andere vragen voor ons? Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen. Wij helpen jou graag snel verder.