• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Moet jij altijd lang wachten op de bus? Reizen in propvolle treinen? Een lift regelen? Dat is verleden tijd wanneer jij je rijbewijs haalt. Een rijbewijs geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar jij maar wilt. Dat wil toch iedereen? NXXT rijschool Blaricum kan jou daarbij helpen! Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs weten precies hoe ze je het beste kunnen begeleiden. Bovendien stellen ze jou op je gemak en zorgen ze dat iedere rijles een leuke ervaring is. Voor je het weet ga jij als een speer en ben je klaar voor jouw examen. Zie jij dat wel zitten? Lees hoe wij jou verder kunnen helpen.

Onze rijinstructeurs Pim, Paul, Rick en Rob geven vol enthousiasme les en zijn daarnaast ook altijd in voor een gezellig praatje. Door hun ervaring weten ze precies hoe ze jou het beste kunnen leren autorijden. Naast deskundige rijinstructeurs biedt de omgeving van Blaricum veel mogelijkheden om te oefenen. Zo leer je hoe je het beste kunt reageren op de meest voorkomende verkeerssituaties en oefen je op het verrichten van bijzondere verrichtingen. Wanneer je deze basisprincipes goed onder de knie hebt zul je de snelweg opgaan en rij je bijvoorbeeld naar Laren, Bussum of Haarlem.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL BLARICUM?

  • Gratis proefles; Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Blaricum? Dat kan geheel vrijblijvend. Geef je snel op!
  • Geen wachttijden; Wil jij na je proefles direct beginnen met autorijlessen? Dat kan, wij werken niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT rijschool Blaricum werken alleen de beste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring. Wel zo’n fijn gevoel.
  • Slipcursus; Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar steek je veel van op.

Rijles in Blaricum

Wil jij graag weten wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Blaricum? Het is zoveel dat we niet alles kunnen bespreken. De hoofdpunten die terugkomen in de lessen hebben we wel vast voor je op een rijtje gezet:

De basis: Leer alles over het bedienen van de auto, bijvoorbeeld het juist instellen van de stoel en spiegels. Gas geven, remmen, sturen en schakelen horen er ook bij.

Deelnemen aan het verkeer: Je gaat in de verschillende wijken van Blaricum veel leren over verkeerssituaties, verkeersregels en de bijzondere verrichtingen.

De snelweg op: Op de snelweg leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Na onze lessen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij een gratis vrijblijvende proefles bij NXXT rijschool Blaricum wel zitten? Geef je op via het handige aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. We maken dan een afspraak voor de proefles. Dat kan vaak al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Op het afgesproken moment haalt onze instructeur je thuis op. Jullie kunnen rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met jouw instructeur is belangrijk om van jouw rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles kun je ook goed opletten of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Ben je enthousiast na jouw proefles? Bespreek dan direct met jouw instructeur welk lespakket bij je past. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met jouw rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Maak je keuze uit één van onze lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Misschien ga jij graag heel snel en wil je zo snel mogelijk je examen doen? Doe jij liever rustig aan en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket wat bij jou past en ga al met een voorsprong van start met jouw rijlessen bij onze rijschool in Blaricum.

Wil je liever nog wat vragen stellen? Overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je snel verder.