• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Wanneer jij begint met het volgen van rijlessen bij NXXT rijschool Boxtel sta jij aan de start van een nieuwe periode in je leven. Nooit meer in die stampvolle bus naar je werk, of door de regen naar school fietsen, dat klinkt toch geweldig? Met het volgen van rijlessen bij NXXT rijschool Boxtel maak jij dit werkelijkheid! De rijinstructeurs van de rijschool in Boxtel zijn ervaren en deskundig, en zitten vol enthousiasme om jou binnen de kortste keren je rijbewijs te bezorgen. Wacht dus niet langer, en ga deze unieke ervaring samen met NXXT rijschool Boxtel aan!;

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL BOXTEL? 

Rijles volgen bij de NXXT rijschool in Boxtel volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, hieronder hebben wij ze even op een rijtje gezet voor je::

  • Gratis proefrijles; Bij de rijschool van NXXT starten we altijd met een gratis proefles. Tijdens deze proefles leer jij je (toekomstige) instructeur beter kennen, en zal hij kijken naar welke aspecten van het autorijden jij al beheerst. Aan de hand hiervan zal hij een inschatting maken hoe rijlessen hij denkt dat jij nodig hebt. Deze proefles wordt in zijn geheel door NXXT betaald.
  • Geen wachttijden; JijNXXT Rijschool Boxtel gaat altijd voor het hoogst haalbare. Vandaar ook dat NXXT alleen de beste rijinstructeurs voor jou geselecteerd heeft.
  • Beste rij-instructeurs;  Tijdens een slipcursus van NXXT leer jij de auto onder controle houden tijdens gevaarlijke situaties op de weg. Leuk en bovendien erg handig! Reserveer de slipcursus van NXXT nu voor slechts € 79,-
  • Slipcursus; Tijdens een slipcursus van NXXT leer jij de auto onder controle houden tijdens gevaarlijke situaties op de weg. Leuk en bovendien erg handig! Reserveer de slipcursus van NXXT nu voor slechts € 79,-

Rijles in Boxtel

Boxtel is een uitstekende regio om binnen afzienbare tijd je rijbewijs binnen te slepen. Tijdens de rijlessen van rijschool NXXT in Boxtel word je goed voorbereid voor alle situaties die je uiteindelijk op je praktijkexamen dient te beheersten. De examinator zal tijdens het praktijkexamen goed opletten of jij met veel vertrouwen achter het stuur zit. Vandaar ook dat tijdens de rijlessen er door onze instructeurs alles aan gedaan wordt om jou dit vertrouwen te geven.

Gratis proefles inplannen

We hebben het er al kort even over gehad, bij NXXT start je de cursus altijd met een gratis proefles. Je zal tijdens de rijlessen bij NXXT veel uurtjes met je instructeur in de auto doorbrengen. Het is daarom belangrijk dat jij een goede klik met hem of haar hebt, hier kun je tijdens deze proefles achter komen. Daarnaast kijkt de instructeur of jij al enige rij-ervaring hebt en of je bekend bent met de verkeersregels. Aan de hand hiervan wordt een inschatting gemaakt hoeveel lessen de instructeur denkt dat je nodig hebt. Vervolgens kun jij het lespakket van NXXT kiezen wat het beste bij jou past. Meer over de lespakketten die NXXT rijschool Boxtel aanbiedt kun je hieronder vinden. Via deze pagina kun jij je aanmelden voor de gratis proefles bij NXXT.

rijschool boxtel

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. NXXT is namelijk van mening dat iedere leerling uniek is, en zijn of haar rijbewijs in het eigen tempo moet kunnen halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Een stukje vrijheid met je rijbewijs

Wij snappen als geen ander dat het beginnen aan een rijcursus een grote investering is in zowel tijd als geld. Toch focussen wij ons liever op alle vrijheid die jij binnensleept wanneer je je rijbewijs eenmaal in de pocket hebt. Je hoeft nooit meer in een stampvolle warme bus naar je werk, of door de regen naar school te fietsen. Je reisplanner kan de prullenbak in, 9292 van je telefoon verwijderd worden en wachten op je overstap is ook verleden tijd. Al deze voorbeelden kunnen binnen enkele maanden realiteit zijn wanneer jij nu begint met het volgen van rijlessen bij NXXT rijschool Boxtel. .

de weg richting je praktijkexamen

Tijdens de rijlessen van NXXT raak je bekend met alle situaties die er zich op de weg voordoen. De eerste lessen zal je vooral op de rustige wegen in en rondom Boxtel te vinden zijn, maar daarna ga je al vlot de snelweg op. Op de snelweg kunnen zich soms onverwachte situaties voor doen, daarom is het belangrijk dat je altijd 100% gefocust bent op de situatie op de weg. Een foutje kan altijd gebeuren, dan is er altijd nog onze ervaren rijinstructeur om op tijd in te grijpen. Twee onderdelen van de rijcursus die absoluut niet vergeten mogen worden zijn de bijzondere verrichtingen en het theorie-examen. Hieronder vind je meer informatie over deze twee belangrijke aspecten binnen de rijcursus van NXXT.

bijzondere verrichtingen en het theorie-examen

Voordat jij mag deel mag nemen aan het praktijkexamen is het belangrijk dat jij je theorie-diploma binnen hebt. Jij kunt je voor dit theorie-examen voorbereiden op jouw eigen manier. Je kunt een dagcursus volgen, of beslissen dat jij zelf gaat leren voor je theorie-examen. Wanneer jij kiest voor de laatste optie, heeft NXXT een handig hulpmiddel voor jou. Met de theorie-box van NXXT ontvang je het auto-theorieboek van Vekabest, en heb je toegang tot de online oefenomgeving van het CBR. Bestel nu jouw theorie-box door op deze link te klikken. Ook de bijzondere verrichtingen zijn een belangrijk onderdeel op je praktijkexamen. Hier wordt tijdens de rijlessen van NXXT dan ook veel aandacht aan besteedt. Je gaat samen met de instructeur aan de slag met fileparkeren, (achteruit) inparkeren, en omkeren. Tijdens de tussentijdse toets kun jij al vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen behalen. Dit scheelt weer een stukje stress op je praktijkexamen!

 

Heb jij nog vragen over rijlessen bij NXXT rijschool Middelburg? Stel deze dan gerust! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.