• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Bij NXXT rijschool Boxtel begrijpen wij precies wat jij zoekt. Ben jij het helemaal zat om steeds met het OV te moeten reizen? Moet je steeds met iemand anders meerijden? Wil jij graag de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil? Elk moment van de dag kunnen vertrekken naar elke mogelijke bestemming? Dan kunnen wij jou helpen. Bij ons haal je op een leuke en snelle manier je rijbewijs. Onze deskundige rijinstructeurs weten door hun ervaring precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Voor je het weet heb jij dat rijbewijs op zak.

Leuke en leerzame rijlessen

In Boxtel werken onze rijinstructeurs Corné, Samad, Eric en Kemal. Zij hebben passie voor hun vak en geven jou met veel plezier les. Door hun enthousiasme zijn de lessen leuk en gezellig. De ervaring van de instructeurs zorgt ervoor dat jij op een prettig tempo heel veel kan leren. Leerling Faye vertelde: “Super fijne ervaring gehad! Het was super gezellig met Corné en ik heb de begeleiding gehad die ik nodig had!”

Afwisseling genoeg!

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Boxtel kom je op mooie plekjes. Je rijdt door wijken als Boxtel-Noord, Centrum en Munsel-Selissen. Misschien vang je ook nog een glimp op van het mooie kasteel Stapelen. In de verschillende wijken oefen je met het bedienen van de auto, de verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Later mag je ook op de snelweg gaan oefenen. De snelwegen rondom Boxtel leiden naar Tilburg, Breda, Den Bosch, Veghel, Uden, Best, Eindhoven en Helmond. Afwisseling genoeg!

Waarom NXXT rijschool Boxtel

 • Gratis proefles: Wij snappen dat jij eerst eens een rijles wil uitproberen. Daarom mag je bij ons altijd een gratis proefles volgen.
 • Geen wachttijden: Na de proefles direct door met de rijlessen? Dat kan bij ons, wij werken niet met wachttijden.
 • Beste rijinstructeurs: Wij hebben de beste rijinstructeurs voor jou geselecteerd zodat jij zeker kan zijn van de beste begeleiding.
 • Slipcursus: Na het halen van je rijbewijs mag je meteen onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. De kennis die je daar opdoet kan altijd van pas komen!
 • Flexibele planning: Heb jij ook zo’n overvolle agenda? Het plannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom bieden we flexibele planningsopties aan, zodat je rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Moderne lesauto’s: Bij NXXT rijschool Boxtel maken we gebruik van moderne lesauto’s die aan alle veiligheidseisen voldoen. De auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dit zorgt voor comfort en veiligheid tijdens je rijlessen. 

Rijles in Boxtel

Wat leer je nu precies tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Boxtel? Wij leggen het jou vast uit zodat je weet wat je kunt verwachten. Als eerste leer je de auto bedienen. Het juist instellen van de stoel en spiegels is belangrijk om veilig te kunnen rijden. Daarna leer je alles wat je moet weten over gas geven, schakelen, sturen en remmen. Gaat dat al best goed? Dan ga je in de wijken van Boxtel oefenen. Je leert deelnemen aan het verkeer en alle verkeersregels en voorrangssituaties herkennen. Je gaat ook oefenen op de bijzondere verrichtingen, zoals parkeren, helling trekken, achteruit rijden en keren. Als alles vlot verloopt mag je al snel op de snelwegen gaan oefenen. Daar leert je instructeur jou hoe je het verkeer goed kan inschatten. Je oefent in- en uitvoegen en veilig inhalen. Alles om jou helemaal klaar te stomen voor je examen.

Tijd voor je examen!

Genoeg rijlessen gevolgd? Dan gaan we jouw rijexamen inplannen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt naar het rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken. Wil je toch voor een extra goede voorbereiding gaan? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen waardoor je een goede indruk krijgt van het verloop van een examen. 

Hoog gewaardeerd

Bij onze rijschool in Boxtel streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool wordt hoog gewaardeerd vanwege onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang!

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles heeft veel verschillende voordelen! Wij sommen ze even voor jou op:

 • Je probeert op deze manier gratis en vrijblijvend een rijles uit!
 • Je kunt kennis maken met je rijinstructeur. Het is belangrijk dat jullie een goede klik hebben. Dat helpt om van je rijlessen een succes te maken.
 • Je kunt ervaren of jij op je gemak bent en ontspannen achter het stuur kan zitten.
 • De aanwijzingen van de instructeur horen begrijpelijk en makkelijk op te volgen te zijn voor jou. Tijdens de proefles kom je hier snel genoeg achter.
 • Meld je aan voor de gratis proefles en je zit volgende week al in de lesauto! Ben je enthousiast na je proefles? Ook dan hoef je niet lang te wachten en kun je meteen van start met je autorijlessen bij onze rijschool in Boxtel.

Gratis proefles

Voor je het weet zit je achter het stuur. Geen verwachtingen!

meld je direct aan
Auto

Lespakketten bij NXXT

Iedereen is uniek en leert op zijn eigen manier. Daarom heb je bij ons keuze uit veel verschillende lespakketten. Misschien wil jij graag heel snel gaan of zelfs binnen een maand je rijbewijs halen. Of wil je juist alle tijd nemen en op je gemak rijlessen volgen? Alles is mogelijk. Maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket en ga al met een voorsprong van start met je rijlessen!

Heb je vragen?

Wij zien jou graag terug bij NXXT rijschool Boxtel! Kom je er niet uit welk lespakket bij jou past? Of heb je een andere vraag voor ons? Neem gerust contact met ons op, wij helpen jou graag verder zodat je snel aan je rijlessen kunt beginnen.