• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Nooit meer in de stampvolle bus of trein naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met rijles in Breda. Kies een NXXT rijschool in Breda of omgeving om binnen enkele dagen al te starten. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

Breda is een grote Brabantse stad. Rijden in de drukke binnenstad, parkeren in De Barones, op tijd voorsorteren op het Kloosterplein en naadloos invoegen op de A16: je leert het allemaal! Natuurlijk rijden we niet alleen in Breda, maar verkennen we ook de omgeving. Via de A16, A27 en A58 kom je in plaatsen als Etten-Leur, Rijen, Dongen, Oosterhout en Terheijden. Op die manier leer je uitstekend rijden in hartje Breda, op de verschillende snelwegen en in dorpen.

NXXT heeft vier rijinstructeurs die in de omgeving van Breda werkzaam zijn. Hierdoor kunnen wij altijd een instructeur vinden die bij jou past. Ook kunnen we hierdoor sneller nieuwe leerlingen inplannen, waardoor jij sneller kan starten met lessen.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL BREDA?

Rijles in Breda volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Breda zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Breda heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Breda

Breda en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Breda plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Rijschool Breda

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

LEER AUTORIJDEN BIJ NXXT RIJSCHOOL BREDA

Zou je graag willen rijlessen in Breda? Kies dan voor NXXT Rijschool Breda. De beste rijschool in Breda en omstreken. Onze rijscholen worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0. Uiteraard wil je zeker weten dat je kiest voor een rijschool die bij jou past. Daarvoor kun je bij NXXT de geheel vrijblijvende gratis proefles inplannen.

ERVAREN RIJINSTRUCTEURS BIJ NXXT RIJSCHOOL BREDA

Onze rijscholen in de omgeving van Breda hebben ervaren rijinstructeur die jou het autorijden aanleren. Zij hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar hebben ook een enorme passie voor het vak. Zij helpen jou graag met het behalen van je rijbewijs! De gratis proefles is perfect om kennis te maken met de rijinstructeur en om te kijken of het klikt. Dat is wel zo prettig rijlessen.

PRAKTIJK EN THEORIE COMBINEREN

Tijdens de rijlessen word je klaargestoomd voor het behalen van je praktijkexamen, maar om jouw rijbewijs in Breda te behalen, moet je ook slagen voor je theorie-examen. Tijdens de rijlessen legt jouw rijinstructeur uit hoe je de theorie in de praktijk toepast. Heb je vragen over de theorie? Stel ze aan je rijinstructeur en je vragen worden beantwoord. Zo ben je ervan verzekert dat je niet alleen klaar bent voor je praktijkexamen, maar ook voor je theorie-examen.

VEILIG DE WEG OP DANKZIJ NXXT RIJSCHOOL BREDA

Geslaagd voor je praktijkexamen? Dan ben je er klaar voor om alleen de weg op te gaan. Dit kan in het begin nog wel eens spannend zijn. Dankzij de duidelijke rijlessen en de voorbereiding samen met je rijinstructeur om alleen de weg op te gaan, stap jij met veel zelfvertrouwen in de auto!

Wil je starten met rijlessen, maar heb je nog een aantal vragen? Wij beantwoorden je vragen graag!
Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of de chat.