• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij snel je rijbewijs halen? Leuke en gezellige rijlessen? Een professionele rijinstructeur die begrijpt hoe jij het beste begeleid kan worden? Je op je gemak voelen en ontspannen rijlessen volgen? Voor je het weet je rijbewijs op zak hebben? Dat is allemaal mogelijk bij onze rijschool in Breda! Voor je het weet kun jij zelf op pad met de auto en krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Ontdek meer over onze rijlessen.

Rijlessen bij onze rijschool in Breda

In Breda rijden instructeurs Alfons, Glenn, Paul en John rond in de lesauto’s. Door hun ervaring weten zij precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Onze rijinstructeurs hebben passie voor hun vak en dat merk jij terug in de lessen. Naast goede begeleiding werkt hun enthousiasme aanstekelijk. De rijlessen zijn daardoor altijd leuk en gezellig. Dat is belangrijk om van jouw lessen bij onze rijschool in Breda een succes te kunnen maken.

Breda is een mooie Brabantse stad. Tijdens je rijlessen rijd je door wijken als Belcrum, Zandberg, Haagpoort en Haagse Beemden. Je ziet allerlei mooie bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Breda en de Grote Kerk. Als je al wat meer rijlessen gevolgd hebt bij onze rijschool in Breda ga je ook op de snelweg oefenen. De snelwegen rondom Breda leiden naar plaatsen als Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Dordrecht en Tilburg. Je bent in ieder geval verzekerd van een afwisselende omgeving tijdens je rijlessen.

Waarom NXXT rijschool Breda

  • Gratis proefles; Wil jij liever eerst een rijles uitproberen? Dat kan bij onze rijschool in Breda. Je mag een gratis proefles volgen, zonder verplichtingen. Op die manier kun jij eens een rijles uitproberen en ervaren hoe dat in zijn werk gaat. 
  • Geen wachttijden; Enthousiast na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten en mag je direct beginnen met je rijlessen.Dit komt omdat wij niet met wachttijden werken bij onze rijschool in Breda. 
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT werken alleen de beste rijinstructeurs. Door hun professionaliteit en ervaring kan jij zeker zijn van goede lessen. Jij kunt met een vertrouwd gevoel de lesauto in stappen. 
  • Slipcursus; Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Daar leer je handige vaardigheden die van pas komen op de weg.

Rijles in Breda

Je eerste rijles, leuk maar ook spannend! Wij vertellen jou vast wat je kunt verwachten van je rijlessen bij onze rijschool in Breda. Als eerste maak je kennis met je rijinstructeur. Je wordt altijd op je gemak gesteld zodat jij met een fijn gevoel de rijlessen kan volgen. Als eerste leer je de eerste stapjes van het autorijden kennen. Je gaat de stoel en spiegels goed instellen. Dan leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Gaat dat al best goed? Dan begin je in de verschillende wijken van Breda te oefenen. Je leert er alles over de verkeersregels, voorrangssituaties en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Heb jij dat al aardig onder de knie? Dan ga je oefenen op de snelwegen rondom Breda. De instructeur leert jou alles over de voorkomende verkeerssituaties op de snelweg. Je leert in- en uitvoegen en veilig inhalen. Allemaal belangrijke vaardigheden die je onder de knie moet hebben voor je examen. Na onze rijlessen ben jij daar helemaal klaar voor.

Gratis proefles inplannen

Zie jij zo’n gratis proefles ook wel zitten? Maak gebruik van het aanmeldformulier om je op te geven. Je kunt dan volgende week al in de lesauto zitten. De proefles is vrijblijvend en geeft jou de kans om kennis te maken met je instructeur. Het is belangrijk dat jullie een goede klik hebben. Dat helpt om van je rijlessen een succes te maken. De aanwijzingen van de instructeur moeten ook begrijpelijk en makkelijk op te volgen zijn voor jou. Zit dat allemaal goed en heb jij na de proefles zin om te starten met je rijlessen? Dan hoef je ook niet lang te wachten. Bij NXXT rijschool Breda werken wij niet met wachttijden, waardoor je snel van start kunt gaan.

Rijschool Breda

Lespakketten bij NXXT rijschool Breda

De rijinstructeurs bij onze rijschool in Breda zijn zeer ervaren en hebben dagelijks veel verschillende leerlingen in de lesauto. Daarom weten zij dat iedereen op zijn eigen manier leert. De een wil graag snel gaan of zelfs binnen een maand zijn rijbewijs hebben. De ander neemt liever alle tijd en wil gebruik maken van een tussentijdse toets. Om die redenen hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld voor jou. Daardoor kan jij rijlessen volgen op de manier die bij jou past. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten en maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket.

Wij verwelkomen jou graag bij onze rijschool in Breda! Heb je nog wat vragen voor ons? Wil je even overleggen over de verschillende lespakketten? Neem contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen. Dan kan jij zo snel mogelijk starten met je rijlessen!