• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Sta jij te trappelen om je rijbewijs te halen? Wil je nooit meer op de bus hoeven wachten? Niet meer in een stampvolle trein reizen? Geen lift meer hoeven regelen? Dat kan werkelijkheid worden als jij je rijbewijs haalt. Dan heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Bij onze rijschool in De Meern helpen wij jou daar graag bij. Onze ervaren en deskundige instructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Van iedere rijles maken zij iets leuks en leerzaams. Daardoor ga jij als een speer en heb je voor je het weet dat rijbewijs op zak! Ontdek hoe het allemaal werkt.

Bij onze rijschool in De Meern werken instructeurs Berry, Remco en Frank. Zij hebben passie voor hun vak en geven dagelijks met veel enthousiasme de rijlessen. Onze leerlingen zijn dan ook zeer te spreken over deze instructeurs. Lees maar eens wat Sam vertelde over Frank: “Ik heb altijd met een fijn gevoel bij Frank in de auto gezeten. We hadden altijd leuke gesprekken en we waren serieus waar dat nodig was. Frank gaf altijd goede feedback en was op weg naar het examen altijd heel realistisch en eerlijk. Hij wijst je goed op je verbeterpunten en kaart ook je pluspunten aan. Ik kan Frank zeker aanraden!”

De Meern is een mooie plaats in Utrecht. Tijdens je lessen bij onze rijschool kom je door mooie wijken waar je uitgebreid kunt oefenen. Misschien vang je nog een glimp op van de verschillende mooie kerken of parken. Tijdens latere lessen oefen je ook op de snelweg en rijd je naar plaatsen als Utrecht, Nieuwegein, Vianen, Amersfoort, Woerden, Mijdrecht, Hilversum en Soest. Genoeg afwisseling zorgt ervoor dat je veel kan leren.

Waarom NXXT rijschool De Meern

  • Gratis proefles; Volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in De Meern. Ervaar of onze rijlessen iets voor jou zijn zodat je een weloverwogen keuze maakt.
  • Geen wachttijden; Enthousiast geworden van je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten en kun je snel starten met je rijlessen bij NXXT rijschool De Meern. 
  • Beste rijinstructeurs; NXXT selecteert de allerbeste rijinstructeurs voor jou. Daarom kan jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen van onze rijschool in De Meern. 
  • Slipcursus; Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Jij mag ook nog de slipcursus volgen bij NXXT rijschool De Meern voor slechts €79,-. Daar leer je vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in De Meern

Jij vraagt je vast af wat je allemaal zal leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in De Meern. Wij leggen het jou alvast uit. Tijdens je eerste les leer je de auto bedienen en onder controle houden. Je gaat de spiegels en stoelen goed instellen en leert ook gas geven, schakelen, sturen en remmen. Wanneer je dit goed kan ga je ook deelnemen aan het verkeer. In de verschillende wijken van De Meern leer je alles over de verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en achteruit rijden. Als je al wat langer rijlessen volgt ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, filerijden, ritsen, het verkeer inschatten en meer. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Zie jij zo’n gratis proefles wel zitten? Gebruik dan het aanmeldformulier om je op te geven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Je kunt al binnen een week in de lesauto zitten op een moment dat het jou uitkomt. Als het moment daar is komt de instructeur jou thuis ophalen. Je maakt eerst kennis, een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Onze instructeur zal altijd zorgen dat jij op je gemak bent en maakt een gezellig praatje met jou. Daardoor kan jij ontspannen beginnen aan je proefles. Let tijdens de les op of je de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt. Ben jij na de les overtuigd en wil je rijlessen gaan volgen bij onze rijschool in De Meern? Bespreek dan met de instructeur welk lespakket geschikt kan zijn voor jou. Dan kan je snel van start gaan.

Lespakketten bij NXXT

Onze ervaren instructeurs hebben gemerkt dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom hebben wij van NXXT rijschool De Meern veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Door de juiste keuze te maken uit ons start, actie, top, spoed of master pakket kun jij al met een voorsprong van start met je rijlessen. Door op je eigen manier rijlessen te volgen ga jij als een speer.

Wil je liever nog wat vragen stellen over onze rijschool in De Meern of met ons overleggen? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen. Wij staan graag voor jou klaar.