• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Wanneer je start bij een NXXT rijschool in Delft en omgeving stap je bij een deskundige instructeur in de auto. NXXT rijinstructeurs houden van hun vak en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Start nu ook met rijles in Delft en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL DELFT?

Rijles in Delft volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles;Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Delft zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Delft heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus;Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Delft

Delft en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Delft plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Rijschool Delft

 

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Op eigen tempo met NXXT rijschool Delft 

Ben jij al begonnen met rijlessen in Delft? Zo niet, dan wordt het tijd om dit te doen. Met een rijbewijs ben je immers verzekerd van veel vrijheid. De rijlessen worden namelijk helemaal aan jou aangepast, waardoor je het rijbewijs ook op jouw tempo behaalt. De een heeft immers meer tijd nodig dan de andere. Voordat je aan jouw rijlessen begint, is het echter wel goed om te weten wat jou te wachten staat. Want hoe zien deze lessen eruit en wat kun je ervan leren? Daar vind je hier antwoord op. 

De rijschool in Delft bereidt jou voor 

De rijschool in Delft gaat in eerste instantie met jou kijken naar de auto. Het besturen ervan behoeft namelijk enige kennis. Zo moet je weten welke pedalen er waarvoor gebruikt moeten worden, hoe je alle spiegels instelt en welke knoppen er in de auto aanwezig zijn. Alleen dan kun je de weg op en ben je klaar om je in het verkeer te mengen. Iedere rijles in Delft begint daarbij in de stad. Hier krijg je te maken met de meeste situaties en er zijn altijd mensen die jou wellicht in gevaar brengen. 

Alles leren van jouw instructeur

Daarbij heb je in de stad de mogelijkheid om te oefenen met de bijzondere verrichtingen. De rijschool in Delft leert jou bijvoorbeeld inparkeren op verschillende manieren, geeft jou de kennis om achteruit te kunnen rijden en zal helpen oefenen met straatje keren. Ook dit hoort immers bij het autorijden. Jouw rijinstructeur zal jou hierbij veel instructies geven en je blijft oefenen tot je het volledig naar behoren uitvoert. Het is namelijk een belangrijk onderdeel tijdens het praktijkexamen voor het behalen van jouw rijbewijs in Delft. Let daarom altijd goed op en blijf oefenen. 

Jouw succesverhaal met behulp van de instructeur 

Onze rijschool in Delft stoomt jou dus klaar voor het rijexamen. Je moet altijd een theorie- en praktijkexamen afleggen. Je kunt het praktijkgedeelte pas doen als je de uitslag van de theorie binnen hebt. Zorg er daarom voor dat je niet alleen iedere rijles in Delft weer met succes afrondt, maar ga ook alvast aan de slag met de theorie. Zo loop je niet veel vertraging op en heb je voordat je het weet het rijbewijs in handen. Met de rijschool leer je alles wat je nodig hebt voor jouw eigen succesverhaal.