• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Op zoek naar dé rijschool in Delft? Je bent bij NXXT aan het juiste adres. Je eerste autorijles ... Hartstikke spannend, maar ook heel erg leuk! Je wil natuurlijk zeker weten dat het een fijne ervaring wordt en dat je snel slaagt voor je examen. Bij onze NXXT rijschool Delft ben je daar zeker van. Onze deskundige instructeurs begeleiden jou op een professionele manier. Dat zorgt ervoor dat jij snel slaagt en voor je het weet zelf op pad kunt met de auto. Gaan en staan waar je maar wil, wie wil dat nu niet?!

Dé rijschool in Delft

De instructeur bij onze rijschool in Delft kijkt er naar uit om jou te ontmoeten. We hebben het over Jean-Paul! Hij weet precies hoe hij elke leerling het beste kan begeleiden. Dat zorgt ervoor dat jij alles te weten komt wat nodig is voor je examen. Op die manier haal jij snel je rijbewijs!

Delft is een prachtige stad om je rijlessen te volgen. Je komt tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Delft door verschillende wijken. Denk bijvoorbeeld aan Hof van Delft, Tanthof, Voordijkshoorn, Vrijenban en Buitenhof. Daar oefen je veel met de basisbeginselen van het autorijden en bijzondere verrichtingen, zoals achteruit parkeren, straatje keren en helling trekken. Op de snelwegen rondom Delft ga je vervolgens oefenen met het inschatten van verkeer, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Deze snelwegen leiden bijvoorbeeld naar steden als Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

Waarom NXXT rijschool Delft?

Dé rijschool in Delft - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles; Je mag bij onze rijschool in Delft beginnen met een gratis proefles. Dat geeft jou de mogelijkheid om onze instructeur te leren kennen en zo kan de instructeur inschatten hoeveel rijlessen hij denkt dat je ongeveer nodig hebt om je examen te halen.
  • Geen wachttijden; Enthousiast na de gratis proefles en wil je verder met de rijlessen? Dan kan je meteen van start! Er zijn geen wachttijden voor onze rijschool in Delft.
  • Beste rijinstructeurs; Jean-Paul is niet zomaar een instructeur. Wij hebben hem aangenomen vanwege zijn deskundigheid en professionele werkwijze. Jij bent daardoor verzekerd van de beste begeleiding!
  • Slipcursus; Geslaagd? Gefeliciteerd! Na het behalen van je rijbewijs mag je bij ons meteen een slipcursus volgen voor slechts €79,-. Zo ga je ook met slecht weer zelfverzekerd de weg op.

Geen rijschool in Delft maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt.

Rijles in Delft

Tijdens je lessen bij onze rijschool in Delft leer je alles wat je moet weten voor je rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je snel je rijbewijs haalt. In de mooie wijken van Delft kun je perfect oefenen. Je begint tijdens de lessen met het onder controle krijgen van de auto. Denk aan sturen, remmen en gas geven. Later oefen je in de wijken met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, inparkeren en helling trekken. Ook leer je alle verkeersregels en voorrangssituaties kennen. Heb je dat goed onder de knie? Dan ga je op de snelwegen oefenen met het inschatten van verkeerssituaties, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Over de snelwegen rondom Delft rijd je naar steden als Rotterdam, Utrecht, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Na onze lessen ben jij perfect voorbereid op je examen!

Gratis proefles inplannen

Onze gratis proefles is een ware uitkomst voor jou. Je kunt gratis ervaren hoe een echte autorijles bij onze rijschool in Delft werkt. Bovendien kun je bekijken of het klikt met onze instructeur en of zijn aanwijzingen begrijpelijk zijn voor jou. Na de gratis proefles weet je precies hoe een rijles bij onze rijschool in Delft zal verlopen. Daarnaast kan onze instructeur dan een goede inschatting doen van hoe veel rijlessen hij denkt dat je ongeveer nodig zal hebben om je rijexamen te halen.

Zie jij zo’n proefles wel zitten? Maak gebruik van ons aanmeldformulier om je direct aan te melden voor de gratis proefles. Je kan volgende week al in de lesauto zitten! Als je na de proefles meteen wil beginnen met de rijlessen is dat ook mogelijk. Omdat er geen wachttijd is, kun jij direct starten met de autorijlessen. Wel zo fijn!

Rijschool Delft

Lespakketten bij NXXT

Wij van NXXT rijschool Delft hebben voor jou veel verschillende lespakketten samengesteld. Iedere leerling is immers anders. De één leert snel, de ander heeft wat meer tijd nodig. Daarom heb je voldoende keuze uit de verschillende pakketten. Denk bijvoorbeeld aan een spoedpakket (voor wie snel zijn of haar rijbewijs wil halen) of juist een master pakket (waarbij je extra veel rijlessen krijgt). Dat zorgt ervoor dat jij meteen al goed van start gaat! Bekijk hier al onze lespakketten.

Wil jij graag advies welk lespakket het beste bij jou past? Of heb je een andere vraag voor ons? Wij helpen jou graag! Neem contact met ons op zodat wij je snel verder kunnen helpen.