• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Je eerste autorijles, spannend maar ook heel erg leuk! Je wil natuurlijk zeker weten dat het een fijne ervaring wordt en dat je snel slaagt voor je examen. Bij onze NXXT rijschool Delft ben je daar zeker van. Onze deskundige instructeurs begeleiden jou op een professionele manier. Dat zorgt ervoor dat jij snel slaagt voor je rijbewijs. Voor je het weet kan je zelf met de auto op pad. Gaan en staan waar je wil!

De instructeur bij onze rijschool in Delft kijkt er naar uit om jou te ontmoeten. We hebben het over Jean-Paul! Hij weet precies hoe hij elke leerling het beste kan begeleiden. Dat zorgt ervoor dat jij alles te weten komt wat nodig is voor je examen. Op die manier haal jij snel je rijbewijs!

Delft is een mooie stad om je rijlessen te gaan volgen. Je komt tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Delft door verschillende wijken. Denk aan Hof van Delft, Tanthof, Voordijkshoorn, Vrijenban en Buitenhof. Daar oefen je veel met de bijzondere verrichtingen. Ook op de snelwegen rondom Delft ga je veel oefenen tijdens je rijlessen. Deze snelwegen leiden naar steden als Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Rotterdam.

Waarom NXXT rijschool Delft

  • Gratis proefles; Je mag bij onze rijschool in Delft beginnen met een gratis proefles. Dat geeft jou de mogelijkheid om onze instructeur te leren kennen. Je kan rustig ervaren hoe een rijles er aan toe gaat bij ons.
  • Geen wachttijden; ben je na de gratis proefles enthousiast? Wil je verder met de rijlessen? Dan mag je meteen van start! Er zijn geen wachttijden voor onze rijschool in Delft.
  • Beste rijinstructeurs; Jean-Paul is niet zomaar een instructeur. Wij hebben hem aangenomen vanwege zijn deskundigheid en professionele werkwijze. Jij bent daardoor verzekerd van de beste begeleiding!
  • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs mag je bij ons meteen een slipcursus volgen voor slechts €79,-. Dat komt altijd van pas!

Rijles in Delft

Tijdens je lessen bij onze rijschool in Delft leer je alles wat je moet weten voor je examen. Wij zorgen ervoor dat je snel je rijbewijs haalt. In de mooie wijken van Delft kun je perfect oefenen. Je begint tijdens de lessen met het onder controle krijgen van de auto. Denk aan sturen, remmen en gas geven. Later oefen je in de wijken met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren en helling trekken. Ook leer je alle verkeersregels en voorrangssituaties kennen. Heb je dat goed onder de knie? Dan ga je ook op de snelwegen oefenen met alle voorkomende verkeerssituaties, veilig inhalen en invoegen. Na onze lessen ben jij perfect voorbereid op je examen!

Gratis proefles inplannen

Onze gratis proefles is echt een uitkomst voor jou. Je kunt gratis ervaren hoe een echte rijles werkt. Bovendien kun je bekijken of je onze instructeur aardig vindt en of zijn aanwijzingen begrijpelijk zijn voor jou. Na de gratis proefles weet je precies hoe een rijles bij onze rijschool in Delft zal verlopen.

Zie jij zo’n proefles wel zitten? Maak gebruik van ons aanmeldformulier om je aan te melden voor de gratis proefles. Je kan volgende week al in de lesauto zitten! Als je na de proefles meteen wil beginnen met de rijlessen is dat ook mogelijk. Omdat er geen wachttijd is kun jij direct starten met de autorijlessen.

Rijschool Delft

Lespakketten bij NXXT

Wij van NXXT rijschool Delft hebben voor jou veel verschillende lespakketten samengesteld. Iedere leerling is anders. De een leert snel, de ander heeft wat meer tijd nodig. Daarom heb je voldoende keuze uit de verschillende pakketten. Denk bijvoorbeeld aan een spoedpakket of juist een master pakket. Dat zorgt ervoor dat jij meteen al goed van start gaat! Bekijk hier al onze lespakketten.

Wil jij graag advies welk lespakket het beste bij jou past? Of heb je een andere vraag voor ons? Wij helpen jou graag! Neem contact met ons op zodat wij je snel verder kunnen helpen.