• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Op zoek naar dé rijschool in Delft? Je bent bij NXXT aan het juiste adres. Je eerste autorijles ... Hartstikke spannend, maar ook heel erg leuk! Je wil natuurlijk zeker weten dat het een fijne ervaring wordt en dat je snel slaagt voor je examen. Bij onze NXXT rijschool Delft ben je daar zeker van. Onze deskundige instructeurs begeleiden jou op een professionele manier. Dat zorgt ervoor dat jij snel slaagt en voor je het weet zelf op pad kunt met de auto. Gaan en staan waar je maar wil, wie wil dat nu niet?!

Professionele begeleiding

De instructeurs bij onze rijschool in Delft kijken ernaar uit om jou te ontmoeten. We hebben het over Jean-Paul en Diako! Zij weten precies hoe elke leerling het beste begeleid kan worden. Dat zorgt ervoor dat jij alles te weten komt wat nodig is voor je examen. Op die manier haal jij snel je rijbewijs!

Reken op afwisselende rijlessen

Delft is een prachtige stad om je rijlessen te volgen. Je komt tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Delft door verschillende wijken. Denk bijvoorbeeld aan Hof van Delft, Tanthof, Voordijkshoorn, Vrijenban en Buitenhof. Daar oefen je veel met de basisbeginselen van het autorijden en bijzondere verrichtingen, zoals achteruit parkeren, straatje keren en helling trekken. Op de snelwegen rondom Delft ga je vervolgens oefenen met het inschatten van verkeer, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Deze snelwegen leiden bijvoorbeeld naar steden als Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

Waarom NXXT rijschool Delft?

Dé rijschool in Delft - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles: Je mag bij onze rijschool in Delft beginnen met een gratis proefles. Dat geeft jou de mogelijkheid om onze instructeur te leren kennen en zo kan de instructeur inschatten hoeveel rijlessen hij denkt dat je ongeveer nodig hebt om je examen te halen.
  • Geen wachttijden: Enthousiast na de gratis proefles en wil je verder met de rijlessen? Dan kan je meteen van start! Er zijn geen wachttijden voor onze rijschool in Delft.
  • Beste rijinstructeurs: Jean-Paul en Diako zijn niet zomaar instructeurs. Wij hebben deze instructeurs aangenomen vanwege hun deskundigheid en professionele werkwijze. Jij bent daardoor verzekerd van de beste begeleiding!
  • Slipcursus: Geslaagd? Gefeliciteerd! Na het behalen van je rijbewijs mag je bij ons meteen een slipcursus volgen voor slechts €79,-. Zo ga je ook met slecht weer zelfverzekerd de weg op.
  • Flexibele planning: Het plannen van rijlessen kan soms lastig zijn. Daarom bieden we flexibele planningsopties aan, zodat je de rijlessen kunt volgen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Bij NXXT maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies, zodat je in een comfortabele en veilige omgeving kunt leren rijden.

Geen rijschool in Delft maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt.

Rijles in Delft

Tijdens je lessen bij onze rijschool in Delft leer je alles wat je moet weten voor je rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je snel je rijbewijs haalt. In de mooie wijken van Delft kun je perfect oefenen. Je begint tijdens de lessen met het onder controle krijgen van de auto. Denk aan sturen, remmen en gas geven. Later oefen je in de wijken met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, inparkeren en helling trekken. Ook leer je alle verkeersregels en voorrangssituaties kennen. Heb je dat goed onder de knie? Dan ga je op de snelwegen oefenen met het inschatten van verkeerssituaties, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Over de snelwegen rondom Delft rijd je naar steden als Rotterdam, Utrecht, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Na onze lessen ben jij perfect voorbereid op je examen!

Klaar voor je examen?

Wanneer je voldoende rijlessen gevolgd hebt, kunnen we je rijexamen inplannen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt naar het rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Wil je toch voor een extra goede voorbereiding gaan? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen waardoor je een goede indruk krijgt van het verloop van een examen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool in Delft. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Hoog gewaardeerd

Bij onze rijschool in Delft streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool wordt hoog gewaardeerd vanwege onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang!

Gratis proefles inplannen

Onze gratis proefles is een ware uitkomst voor jou. Je kunt gratis ervaren hoe een echte autorijles bij onze rijschool in Delft werkt. Bovendien kun je bekijken of het klikt met onze instructeur en of zijn aanwijzingen begrijpelijk zijn voor jou. Na de gratis proefles weet je precies hoe een rijles bij onze rijschool in Delft zal verlopen. Daarnaast kan onze instructeur dan een goede inschatting doen van hoe veel rijlessen hij denkt dat je ongeveer nodig zal hebben om je rijexamen te halen.

Zie jij zo’n proefles wel zitten? Maak gebruik van ons aanmeldformulier om je direct aan te melden voor de gratis proefles. Je kan volgende week al in de lesauto zitten! Als je na de proefles meteen wil beginnen met de rijlessen is dat ook mogelijk. Omdat er geen wachttijd is, kun jij direct starten met de autorijlessen. Wel zo fijn!

Lespakketten bij NXXT

Wij van NXXT rijschool Delft hebben voor jou veel verschillende lespakketten samengesteld. Iedere leerling is immers anders. De één leert snel, de ander heeft wat meer tijd nodig. Daarom heb je voldoende keuze uit de verschillende pakketten. Denk bijvoorbeeld aan een spoedpakket (voor wie snel zijn of haar rijbewijs wil halen) of juist een master pakket (waarbij je extra veel rijlessen krijgt). Dat zorgt ervoor dat jij meteen al goed van start gaat! Bekijk hier al onze lespakketten.

Geslaagd? Kies voor een slipcursus! 

Bij NXXT rijschool Delft bieden we niet alleen rijlessen aan, maar ook een slipcursus nadat jij je rijbewijs hebt behaald. Deze cursus is een mooie aanvulling op je rijvaardigheden. Je leert hoe je moet reageren in noodsituaties op de weg, zoals bij gladheid of aquaplaning. Het helpt je om zelfverzekerd en veilig de weg op te gaan. 

Veelgestelde vragen over onze rijlessen

Hoeveel kost een rijles bij NXXT rijschool Delft?

Bij NXXT rijschool Delft betaal je al vanaf €32,- per rijles. We bieden diverse lespakketten aan die passen bij jouw persoonlijke leerstijl en tempo.

Hoe kan ik een gratis proefles aanvragen?

Je kunt gemakkelijk een gratis proefles aanvragen via ons aanmeldformulier op de website. Na aanmelding nemen wij snel contact met je op om een afspraak te maken.

Hoe lang duurt een rijles?

Een rijles duurt normaal gesproken 60 minuten. We bieden echter ook mogelijkheden voor langere lessen, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Wat gebeurt er tijdens een proefles?

Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur en de lesauto. Je krijgt een eerste indruk van het rijden en onze manier van lesgeven. Aan het einde van de proefles kun je samen met je instructeur bespreken welk lespakket het beste bij jou past.

Heb je vragen? 

Wil jij graag advies welk lespakket het beste bij jou past? Of heb je een andere vraag voor ons? Wij helpen jou graag! Neem contact met ons op zodat wij je snel verder kunnen helpen.