• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Bij NXXT rijschool Den Bosch begrijpen wij dat jij het zat bent om steeds met het openbaar vervoer of de fiets te moeten reizen! Jij wil natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Bij onze rijschool kan dat! Wij zorgen er ook nog eens voor dat de rijlessen een prettige ervaring zijn. Onze deskundige rijinstructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Zij hebben al duizenden leerlingen geholpen met het slagen voor hun rijbewijs. Zie jij dat ook wel zitten? Lees snel verder hoe alles precies werkt bij onze rijschool!

De beste instructeurs

In Den Bosch rijden onze professionele rijinstructeurs dagelijks met veel plezier rond in de lesauto’s. In deze mooie Brabantse stad werken Corné, Samad, Ernest, Finus, Eric en Danny. Zij hebben veel ervaring en zorgen dat de rijlessen leuk zijn! Een goede klik met je rijinstructeur is altijd belangrijk. Doordat de lessen zo leuk zijn leer jij snel en kan je alle aanwijzingen goed opvolgen. Voor je het weet ben jij klaar voor je examen!

Leer autorijden in Den Bosch

Den Bosch is de ideale plaats om rijlessen te volgen. Door de veelzijdige omgeving leer je allerlei soorten verkeerssituaties kennen. Tijdens je rijlessen kom je door wijken als De Muntel, Bazeldonk, De Haren, De Sprookjesbuurt en ‘t Ven. Ook op de snelwegen rondom Den Bosch ga je veel oefenen tijdens je autorijlessen. Deze snelwegen leiden naar plaatsen als Oss, Gorinchem, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Oosterhout en Breda. Daar leer je alles wat je moet weten om je rijbewijs te kunnen halen!

Waarom NXXT rijschool Den Bosch

  • Gratis proefles: Wil jij eerst eens proberen of onze rijlessen wel iets voor jou zijn? Dat kan! Bij onze rijschool in Den Bosch mag je altijd starten met een gratis proefles.
  • Geen wachttijden: Wil je na de gratis proefles meteen van start met je rijlessen? Ook dat is mogelijk! Er zijn geen wachttijden voor de rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Wij kiezen onze instructeurs uit op hun professionaliteit. Je kan er zeker van zijn dat jij op een deskundige en leuke manier begeleid wordt tijdens je rijlessen!
  • Slipcursus: Na het behalen van je rijbewijs mag jij meteen onze slipcursus volgen voor maar €79,-! Na de cursus ben je helemaal voorbereid op alle situaties die voor kunnen komen op de weg.
  • Flexibele planning: Wanneer je al een drukke agenda hebt, is het soms lastig om rijlessen te plannen. Daarom bieden we flexibele planningsopties aan, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou goed uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij NXXT maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies, zodat je in een comfortabele en veilige omgeving kunt leren rijden.

Rijles in Den Bosch

Wij begrijpen dat jij je afvraagt hoe de rijlessen bij NXXT rijschool Den Bosch in zijn werk gaan. Wij leggen het je uit! Je begint natuurlijk bij de basis vaardigheden. Denk daarbij aan het instellen van de spiegels, schakelen, remmen en gas geven. Heb je dat onder de knie? Dan mag je ook deel gaan nemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de verkeersregels en voorrangssituaties. In de wijken van Den Bosch heb je alle tijd en ruimte om te gaan oefenen met de zogenaamde bijzondere verrichtingen. Daar horen parkeren, achteruit rijden, keren en helling trekken allemaal bij. Gaat dat al best goed? Dan ga je tijdens de rijlessen ook de snelwegen op. Daar leer je alle verkeerssituaties goed inschatten. Ook kun jij na de lessen perfect in- en uitvoegen en veilig inhalen. Onze rijinstructeurs leren jou alles wat je moet weten om te slagen voor je rijbewijs!

Tijd voor het examen!

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, kunnen we je rijexamen gaan aanvragen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen waardoor je een goede indruk krijgt van het verloop van een examen. 

Veel tevreden leerlingen gingen je voor

Bij onze rijschool in Den Bosch streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool wordt hoog gewaardeerd vanwege onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang!

Gratis proefles inplannen

Tijdens je gratis proefles kun jij ervaren hoe een rijles bij onze rijschool in Den Bosch eraan toe gaat. Wel zo fijn, dan kun jij na de proefles een weloverwogen keuze maken! Je merkt snel genoeg of je de begeleiding van onze instructeur fijn vindt en of je de aanwijzingen makkelijk op kan volgen. Daarnaast is een goede klik met je instructeur belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Dat zit bij onze rijschool wel goed! Lees bijvoorbeeld wat leerling Samuël over onze instructeur Corné schrijft: ‘Corné is een erg goede rijinstructeur die je aanzet om het beste te halen uit wat je kan. Veel reflectie mogelijkheden waar je concrete leerdoelen uit kan halen. Echt aan te bevelen. Een hoge mate van kwaliteit en goed vertrouwen!’

Maak gebruik van ons aanmeldformulier om je op te geven voor de gratis proefles. De proefles kan al binnen een week ingepland worden! Zie jij het na de proefles helemaal zitten? Ook dan hoef je niet lang te wachten en mag je direct starten met je rijlessen bij NXXT rijschool Den Bosch.

Lespakketten bij NXXT

Door ervaring weten wij dat iedere leerling op zijn eigen manier leert. De een wil zo snel mogelijk gaan, terwijl de ander liever alle tijd neemt en rustig aan doet. Wij hebben daarom veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Daardoor kan jij meteen het pakket kiezen wat het beste bij jou past. Dat geeft je al een voorsprong, nog voor je echt gestart bent met de rijlessen! Je kunt kiezen uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Lees hier alle informatie over onze verschillende lespakketten. Wij verwelkomen jou graag bij onze rijschool in Den Bosch!

Neem contact op

Heb jij nog vragen voor ons? Of wil je overleggen welk lespakket het beste bij jou past? Neem contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen!