• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Wanneer je start bij een NXXT rijschool in Den Haag en omgeving stap je bij een deskundige instructeur in de auto. NXXT rijinstructeurs houden van hun vak en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Start nu ook met rijles in Den Haag en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL DEN HAAG?

Rijles in Den Haag volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Den Haag zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Den Haag heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Den Haag

Voor het halen van jouw rijbewijs is de regio Den Haag een goede omgeving. Je wordt door onze rijinstructeurs goed voorbereid om alle verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. Dit geldt natuurlijk voor alle situaties: rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, voorrangssituaties enzovoort. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan het praktijkexamen kan beginnen.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT starten wij altijd met een gratis proefles. Een proefles in Den Haag kan je eenvoudig inplannen door het aanmeldformulier in te vullen. Na het ontvangen van jouw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Meestal kan je volgende week starten als je vandaag het aanmeldformulier invult! Tijdens de proefles kijkt de rijinstructeur hoe goed je al kan autorijden, hierbij wordt gekeken naar rijervaring en beheersing van de verkeersregels. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen je nodig hebt om jouw rijbewijs in 1x te halen.

Rijschool Den Haag

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor iedereen een passend lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Welkom bij de NXXT rijschool Den Haag

Ben je op zoek naar een rijschool in Den Haag? Dan ben je hier aan het juiste adres! Binnen een korte tijd leer jij de auto beheersen en kun je zelfstandig de weg op. Jouw rijbewijs in Den Haag halen was nog nooit zo eenvoudig. Met een professionele instructeur ga jij de weg op, om alle onderdelen van het autorijden onder de knie te krijgen. Om je nog beter voor te bereiden op jouw rijlessen, kun je alvast bekijken wat je allemaal te leren krijgt. Zo ga je extra goed voorbereid de weg op. 

Onze rijschool in Den Haag leert jou de auto kennen

Onze rijschool in Den Haag laat jou nooit zomaar de weg op gaan. Je moet namelijk eerst weten hoe de auto werkt. Tijdens jouw eerste rijles in Den Haag krijg je daarom eerst te horen wat je allemaal moet weten over de auto. Sommige dingen zullen wellicht bekend klinken, maar het kan geen kwaad om het nogmaals te horen. Daarna ga je de weg op, zodat je ook weet wat een auto doet als jij hem bestuurt. De instructeur zit te allen tijde naast je en zal ook ingrijpen wanneer dit nodig is. 

Onverwachte situaties inschatten

In eerste instantie zul je met de rijschool in Den Haag binnen de stad rijden. Echter wordt dit al gauw uitgebreid naar de snelweg. Hierdoor leer je verschillende situaties herkennen. De meeste situaties op de weg zijn op voorhand goed in te schatten, maar er kunnen altijd onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden. Met de rijles in Den Haag krijg je hier meer zicht op, waardoor je ook leert inspelen op de situatie. Zo kun je op een goede manier jouw rijbewijs in Den Haag halen en weet je zeker dat je ook daarna de weg op kunt.  

Klaar voor meer vrijheid 

Tevens krijg je te maken met de bijzondere verrichtingen. Je moet bijvoorbeeld ook weten hoe je moet inparkeren, achteruit moet rijden en een straatje moet keren. De rijschool in Den Haag bereidt jou ook hiermee voor tijdens de rijlessen, zodat je met jouw praktijkexamen weet wat je moet doen om de examinator te overtuigen van jouw rijervaring. Uiteindelijk kun je jouw rijbewijs ophalen bij de gemeente en ben je klaar om de weg op te gaan met jouw vrienden en familie. Dankzij de rijlessen heb je dus altijd meer vrijheid in jouw leven. 

Meer informatie ontvangen of vragen over rijlessen bij NXXT Rijschool Den Haag?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de chat.