• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Onze NXXT rijschool in Den Haag staat voor je klaar wanneer jij wil starten met autorijlessen! Onze instructeurs zorgen voor een leuke ervaring, terwijl je snel en veilig leert autorijden. Door onze expertise heb jij binnen no time je rijbewijs op zak. Kijk jij er ook al naar uit om zelf op pad te gaan met de auto? Lees verder, kies een passend pakket en begin binnen slechts één week al.

Dé rijschool in Den Haag

De instructeurs bij onze NXXT rijschool Den Haag heten Jean Paul, Patrick en Sjaak. Door hun professionele aanpak ga jij als een speer vooruit. Daarnaast is een goede klik met je rij-instructeur erg belangrijk. Jean-Paul, Sjaak en Patrick zorgen ervoor dat jij op je gemak bent en de juiste begeleiding krijgt om van je rijlessen een succes te maken.

Rijlessen in Den Haag, wie wil dat nu niet? In deze mooie stad oefen je in wijken als het centrum, Kijkduin, Scheveningen en Geuzen- en Statenkwartier met de bijzondere verrichtingen en voorrangssituaties. Zodra je de basisbeginselen onder de knie hebt, ga je ook de snelwegen rondom Den Haag op die je leiden naar steden als Gouda, Delft, Utrecht, Zoetermeer, Spijkenisse, Alphen aan den Rijn en Rotterdam. Op de snelwegen leer je onder andere veilig in- en uitvoegen, inhalen en ritsen. Door de veelzijdigheid van Den Haag weet jij zeker dat je alle situaties aan kan na het behalen van jouw rijbewijs.

Waarom NXXT rijschool Den Haag?

Dé rijschool in Den Haag- dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles; Bij onze autorijschool begin je altijdmet een gratis proefles. Tijdens die les kun jij erachter komen of je een klik hebt met de instructeur. Ook merk je meteen of je de aanwijzingen duidelijk genoeg vindt. Heb je er een goed gevoel bij? Dan kun je meteen door met de rijlessen.
  • Geen wachttijden; Voor onze rijschool in Den Haag zijn geen wachttijden waardoor jij snel je rijbewijs kunt gaan halen. Binnen slechts één week kun jij al achter het stuur zitten.
  • Beste rijinstructeurs; Wij werken alleen met deskundige rijinstructeurs. Dat geeft jou de zekerheid dat je professionele begeleiding krijgt.
  • Slipcursus; Rijbewijs gehaald? Gefelicitieerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen! Dit kost slechts €79,- en geeft jou een hoop zelfverzekerdheid bij slecht weer.

Geen rijschool in Den Haag maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt.

Verkeerssituaties in leren schatten

Den Haag is een grote stad, waar alle verkeerssituaties voorkomen die je maar kunt bedenken. In de kleinere, rustige straten van de stad zelf kun je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld fileparkeren, straatje keren, achteruit rijden, parkeren in een vak en hellingtrekken. Op de snelwegen rondom Den Haag kun je vervolgens oefenen met bijvoorbeeld in- en uitvoegen, inhalen en het verkeer leren inschatten en op tijd handelen. Door de goede begeleiding bij onze rijschool in Den Haag ben jij perfect voorbereid op je examen, waardoor je met alle vertrouwen je examen tegemoet kan gaan!

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles is wat ons betreft onmisbaar in ons aanbod. Tijdens deze proefles ervaar je hoe een rijles er aan toe gaat. Je maakt kennis met de instructeur en kunt zien of jullie een goede klik hebben. De aanwijzingen van de instructeur moeten natuurlijk wel begrijpelijk en goed op te volgen zijn voor jou. Tijdens de proefles ervaar je hoe het is om in de lesauto te rijden. Op die manier kun jij een goed overwogen beslissing maken als je voor een rijschool in Den Haag kiest. Voel jij je helemaal op je gemak tijdens de proefles? Dan kun je meteen beginnen met je autorijlessen bij NXXT!

Gebruik het aanmeldformulier om een afspraak te maken voor jouw gratis proefles. Wij nemen snel contact met je op, zodat je binnen slechts één week je proefles kunt volgen!

Rijschool Den Haag

Lespakketten bij NXXT

Iedere leerling is anders en leert op een andere manier. Onze deskundige instructeurs houden daar uiteraard altijd rekening mee. Om nog beter aan te sluiten op jouw wensen hebben wij verschillende lespakketten waar je uit kan kiezen. Misschien kies jij graag voor het spoedpakket zodat je extra snel je rijbewijs B hebt? Of juist voor ons uitgebreide lespakket om alle tijd te nemen die je nodig hebt? Lees hier alles over onze verschillende lespakketten.

Liever even persoonlijk met ons overleggen welk pakket het beste bij jou past of een specifieke vraag stellen? NXXT rijschool Den Haag staat graag voor jou klaar, zodat je snel antwoord hebt op je vragen. Voor je het weet kun je beginnen met je autorijlessen!