• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Heb jij ook zo’n zin om te beginnen met autorijlessen? Onze NXXT rijschool in Den Haag staat voor jou klaar! Onze instructeurs zorgen voor een leuke ervaring, terwijl je snel leert autorijden. Door onze expertise heb jij binnen no time je rijbewijs op zak! Kijk jij er ook al naar uit om zelf op pad te gaan met de auto?

De instructeur bij onze rijschool in Den Haag heet Jean-Paul. Door zijn professionele aanpak ga jij als een speer vooruit. Daarnaast is een goede klik met je rijinstructeur ook erg belangrijk. Jean-Paul zorgt ervoor dat jij op je gemak bent en de juiste begeleiding krijgt om van je rijlessen een succes te maken!

Rijlessen in Den Haag, wie wil dat nu niet? In deze mooie stad oefen je in wijken als het centrum, Kijkduin, Scheveningen en Geuzen- en Statenkwartier. met de bijzondere verrichtingen en voorrangssituaties. De snelwegen rondom Den Haag leiden naar steden als Delft, Naaldwijk, Zoetermeer, Leiden en Rotterdam. Op de snelwegen leer je omgaan met alle verkeerssituaties die daar voorkomen. Door de veelzijdigheid van Den Haag weet jij zeker dat je alle situaties aan kan na het behalen van jouw rijbewijs.

Waarom NXXT rijschool Den Haag

  • Gratis proefles; bij onze autorijschool begin je met een gratis proefles. Tijdens die les kun jij erachter komen of je een klik hebt met de instructeur. Ook merk je meteen of je de aanwijzingen duidelijk genoeg vindt. Heb je er een goed gevoel bij? Dan kun je meteen door met de rijlessen.
  • Geen wachttijden; voor onze rijschool in Den Haag zijn geen wachttijden waardoor jij snel je rijbewijs kunt gaan halen.
  • Beste rijinstructeurs; wij werken alleen met deskundige rijinstructeurs. Dat geeft jou de zekerheid dat je professionele begeleiding krijgt.
  • Slipcursus; heb jij je rijbewijs gehaald? Dan mag je meteen onze slipcursus volgen! Dit kost je slechts €79,- en geeft jou een hoop zelfverzekerdheid.

Rijles in Den Haag

Den Haag is een grote stad, waar alle verkeerssituaties voorkomen die je maar kunt bedenken. In de stad zelf kun je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld fileparkeren, straatje keren, achteruit rijden, parkeren in een vak, en hellingtrekken. In de vele snelwegen rondom Den Haag kun je zoveel als nodig gaan oefenen met alle verkeerssituaties. Denk bijvoorbeeld aan in- en uitvoegen, inhalen, en het verkeer leren inschatten. Door de goede begeleiding bij onze rijschool in Den Haag ben jij perfect voorbereid op je examen, waardoor je met alle vertrouwen je examen tegemoet kan gaan!

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles is wat ons betreft onmisbaar in ons aanbod. Tijdens deze proefles ervaar je hoe een rijles er aan toe gaat. Je maakt kennis met de instructeur en kunt zien of jullie een goede klik hebben. De aanwijzingen van de instructeur moeten natuurlijk wel begrijpelijk en goed op te volgen zijn voor jou. Tijdens de proefles ervaar je hoe het is om in de lesauto te rijden. Op die manier kun jij een goed overwogen beslissing maken als je voor een rijschool in Den Haag kiest. Voel jij je helemaal op je gemak tijdens de proefles? Dan kun je meteen beginnen met je autorijlessen bij NXXT!

Gebruik het aanmeldformulier om een afspraak te maken voor jouw gratis proefles. Wij nemen snel contact met je op, zodat je binnen een week je proefles kunt volgen!

Rijschool Den Haag

Lespakketten bij NXXT

Wij begrijpen dat iedere leerling anders is en op een andere manier leert. Onze deskundige instructeurs spelen daar perfect op in. Om nog beter aan te sluiten bij jouw wensen hebben wij verschillende lespakketten waar je uit kan kiezen. Misschien kies jij graag voor het spoedpakket? Of juist voor ons uitgebreide lespakket? Lees hier alles over onze verschillende lespakketten.

Liever even persoonlijk met ons overleggen? Een specifieke vraag stellen? Wij van NXXT rijschool Den Haag staan graag voor jou klaar, zodat je snel antwoord hebt op je vragen. Voor je het weet kun je beginnen met je autorijlessen!