• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Onze NXXT rijschool in Den Haag staat voor je klaar wanneer jij wil starten met autorijlessen! Onze instructeurs zorgen voor een leuke ervaring, terwijl je snel en veilig leert autorijden. Door onze expertise heb jij binnen no time je rijbewijs op zak. Kijk jij er ook al naar uit om zelf op pad te gaan met de auto? Lees verder, kies een passend pakket en begin binnen slechts één week al.

De beste rijinstructeurs

De instructeurs bij onze NXXT rijschool Den Haag heten Jean Paul, Patrick en Sjaak. Door hun professionele aanpak ga jij als een speer vooruit. Daarnaast is een goede klik met je rij-instructeur erg belangrijk. Jean-Paul, Sjaak en Patrick zorgen ervoor dat jij op je gemak bent en de juiste begeleiding krijgt om van je rijlessen een succes te maken.

Leuke en leerzame rijlessen

Rijlessen in Den Haag, wie wil dat nu niet? In deze mooie stad oefen je in wijken als het centrum, Kijkduin, Scheveningen en Geuzen- en Statenkwartier met de bijzondere verrichtingen en voorrangssituaties. Zodra je de basisbeginselen onder de knie hebt, ga je ook de snelwegen rondom Den Haag op die je leiden naar steden als Gouda, Delft, Utrecht, Zoetermeer, Spijkenisse, Alphen aan den Rijn en Rotterdam. Op de snelwegen leer je onder andere veilig in- en uitvoegen, inhalen en ritsen. Door de veelzijdigheid van Den Haag weet jij zeker dat je alle situaties aan kan na het behalen van jouw rijbewijs.

Waarom NXXT rijschool Den Haag?

Dé rijschool in Den Haag- dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles: Bij onze autorijschool begin je altijdmet een gratis proefles. Tijdens die les kun jij erachter komen of je een klik hebt met de instructeur. Ook merk je meteen of je de aanwijzingen duidelijk genoeg vindt. Heb je er een goed gevoel bij? Dan kun je meteen door met de rijlessen.
  • Geen wachttijden: Voor onze rijschool in Den Haag zijn geen wachttijden waardoor jij snel je rijbewijs kunt gaan halen. Binnen slechts één week kun jij al achter het stuur zitten.
  • Beste rijinstructeurs: Wij werken alleen met deskundige rijinstructeurs. Dat geeft jou de zekerheid dat je professionele begeleiding krijgt.
  • Slipcursus: Rijbewijs gehaald? Gefelicitieerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen! Dit kost slechts €79,- en geeft jou een hoop zelfverzekerdheid bij slecht weer.
  • Flexibele planning: Heb jij het altijd druk? Geeft niets, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Geen rijschool in Den Haag maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt.

Verkeerssituaties in leren schatten

Den Haag is een grote stad, waar alle verkeerssituaties voorkomen die je maar kunt bedenken. In de kleinere, rustige straten van de stad zelf kun je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld fileparkeren, straatje keren, achteruit rijden, parkeren in een vak en hellingtrekken. Op de snelwegen rondom Den Haag kun je vervolgens oefenen met bijvoorbeeld in- en uitvoegen, inhalen en het verkeer leren inschatten en op tijd handelen. Door de goede begeleiding bij onze rijschool in Den Haag ben jij perfect voorbereid op je examen, waardoor je met alle vertrouwen je examen tegemoet kan gaan!

Tijd voor je examen!

Na voldoende rijlessen is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft niet nerveus te zijn. Het praktijkexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op, waarbij je beoordeeld wordt op je rijvaardigheid. Denk bijvoorbeeld aan het correct toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het veilig uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. Een examinator beoordeelt je rijgedrag en geeft na afloop feedback.

De tussentijdse toets

Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je het rijexamen aflegt. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op diverse verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien geeft de tussentijdse toets jou een voorproefje van de examenervaring, wat kan helpen om zenuwen te verminderen. 

Onze beoordelingen

Bij onze rijschool in Zeewolde gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles is wat ons betreft onmisbaar in ons aanbod. Tijdens deze proefles ervaar je hoe een rijles er aan toe gaat. Je maakt kennis met de instructeur en kunt zien of jullie een goede klik hebben. De aanwijzingen van de instructeur moeten natuurlijk wel begrijpelijk en goed op te volgen zijn voor jou. Tijdens de proefles ervaar je hoe het is om in de lesauto te rijden. Op die manier kun jij een goed overwogen beslissing maken als je voor een rijschool in Den Haag kiest. Voel jij je helemaal op je gemak tijdens de proefles? Dan kun je meteen beginnen met je autorijlessen bij NXXT!

Gebruik het aanmeldformulier om een afspraak te maken voor jouw gratis proefles bij onze rijschool. Wij nemen snel contact met je op, zodat je binnen slechts één week je proefles kunt volgen!

Lespakketten bij NXXT

Iedere leerling is anders en leert op een andere manier. Onze deskundige instructeurs houden daar uiteraard altijd rekening mee. Om nog beter aan te sluiten op jouw wensen hebben we bij onze rijschool verschillende lespakketten waar je uit kan kiezen. Misschien kies jij graag voor het spoedpakket zodat je extra snel je rijbewijs B hebt? Of juist voor ons uitgebreide lespakket om alle tijd te nemen die je nodig hebt? Lees hier alles over onze verschillende lespakketten.

Meer informatie

Liever even persoonlijk met ons overleggen welk pakket het beste bij jou past of een specifieke vraag stellen? NXXT rijschool Den Haag staat graag voor jou klaar, zodat je snel antwoord hebt op je vragen. Voor je het weet kun je beginnen met je autorijlessen!