• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij snel én op een leuke manier je rijbewijs halen? Dan zit je bij NXXT rijschool Deventer goed! Onze deskundige rijinstructeurs weten precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Voor je het weet heb jij je rijbewijs gehaald! Oud-leerling Eden vertelt over NXXT: “Mijn rijervaring bij NXXT is echt geweldig. Het is niet alleen elke keer super gezellig, maar je wordt ook fantastisch begeleid. Zodra er iets niet lukt, gaan ze opzoek naar een persoonlijke aanpak die voor jou werkt. Ik heb nu mijn rijbewijs in the pocket en daar prijs ik NXXT voor. In één woord: aanrader!” Zie jij dit ook wel zitten? Lees snel verder!

Bij onze rijschool in Deventer werken onze rijinstructeurs Luuk en Mathijs. Zij hebben passie voor hun vak en dit merk je terug in de lessen. Met veel plezier en enthousiasme leggen zij jou alles uit. De lessen zijn zowel leerzaam als leuk. Een goede klik met je rijinstructeur is namelijk belangrijk. Daarom zullen ze ook altijd een gezellig praatje met jou maken zodat jij op je gemak bent. Door de professionele begeleiding van Luuk of Mathijs kun jij snel je rijbewijs op zak hebben!

Deventer is een prachtige stad in Overijssel. In Deventer zijn veel mooie bezienswaardigheden te vinden. Denk aan de verschillende musea en kerken. Tijdens je rijlessen bij onze rijschool kom je door veel leuke wijken in Deventer. Je rijdt misschien wel door De Hoven, Rode Dorp, Raambuurt, Zandweerd-Noord of Colmschate. Daar leer je alles over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Na een aantal rijlessen ga je ook op de snelweg oefenen. Deze snelwegen leiden je naar plaatsen als Zwolle, Apeldoorn, Ede, Arnhem, Nijmegen, Almelo, Hengelo en Enschede.

Waarom NXXT rijschool Deventer

  • Gratis proefles; Hoe kun jij het beste te weten komen of onze rijschool in Deventer iets voor jou is? Boek vrijblijvend een gratis proefles! De ideale kans om eens een rijles uit te proberen. 
  • Geen wachttijden; Enthousiast na je proefles? Je kunt direct van start met de rijlessen bij NXXT rijschool Deventer omdat wij niet met wachttijden werken.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT rijschool Deventer werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren ze voor jou zodat jij zeker bent van de beste begeleiding.
  • Slipcursus; Als jij je rijbewijs gehaald hebt mag je de slipcursus bij onze rijschool in Deventer volgen voor slechts €79,-! Wij raden altijd aan om zo’n cursus te volgen.

Rijles in Deventer

Tijdens de lessen bij onze rijschool in Deventer leer je alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen. Er komen veel verschillende onderwerpen aan bod. Je start altijd met de basis. De instructeur legt jou precies uit hoe de auto werkt. Je leert de stoel en spiegels goed afstellen, gas geven, schakelen, remmen en sturen. Daarna ga je ook deelnemen aan het verkeer. In de verschillende mooie wijken van Deventer leer je alles over de verkeersregels en voorrangssituaties. Je oefent daar ook de bijzondere verrichtingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan achteruit rijden, parkeren, helling trekken en omkeren. Op de snelwegen rondom Deventer oefen je het inschatten van het verkeer, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Door de goede begeleiding van Luuk of Mathijs ga jij als een speer! Voor je het weet haal jij je rijbewijs en heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil.

Gratis proefles inplannen

Om kennis te maken met onze rijschool in Deventer is een gratis proefles wel zo fijn! Je kunt dan kennismaken met je instructeur en kijken of jullie een goede klik hebben. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent en de les als prettig ervaart. Ook moet de uitleg van de instructeur begrijpelijk zijn voor jou. De aanwijzingen horen duidelijk te zijn en jij moet ze goed op kunnen volgen. Zit dat allemaal goed tijdens je gratis proefles? Dan mag jij direct van start met je rijlessen! Je hoeft daar niet lang op te wachten. Ook niet op de gratis proefles trouwens. Zodra jij je aanmeldt via het aanmeldformulier kun je al binnen een week in de lesauto zitten voor je proefles!

rijschool deventer

Lespakketten bij NXXT

Wil jij graag heel snel gaan of juist alle tijd nemen voor je rijlessen? Wil je liever wel of geen tussentijdse toets? Met of zonder herexamen? Iedereen is anders en wil op zijn eigen manier autorijlessen volgen. Bij NXXT rijschool Deventer begrijpen wij dat! Daarom kun je bij ons kiezen uit veel verschillende soorten lespakketten. Door de juiste keuze te maken ga jij meteen al goed van start met je rijlessen. Lees hier alle informatie over onze verschillende lespakketten.

Zien wij jou binnenkort in de lesauto? Neem gerust contact met ons op als je nog wat vragen hebt over onze rijschool in Deventer. Je mag ook met ons overleggen om te bepalen welk lespakket het beste bij jou past. Wij helpen jou graag snel verder!