• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Ben jij van plan om binnenkort je rijbewijs te gaan halen? Start dan nu met het volgen van rijles in Deventer. Bij onze NXXT rijschool Deventer haal jij op een snelle en leuke manier je rijbewijs. NXXT rijschool Deventer heeft deskundige er ervaren instructeurs in dienst die jou een leerzame en bovendien plezierige tijd in de auto willen geven.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL DEVENTER? 

Rijles bij rijschool Deventer van NXXT volgen biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Om te kijken of de rijlessen bij NXXT rijschool Deventer jou bevallen biedt NXXT een gratis eerste proefles aan. Tijdens deze proefles maak jij kennis met de instructeur van NXXT en bekijkt hij hoe jij het autorijden ervaart. Aan de hand van deze gratis eerste proefles kan de instructeur een inschatting maken hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt.
  • Geen wachttijden; Wij snappen dat jij snel wilt beginnen met het volgen van rijlessen. Bij de rijschool van NXXT in Deventer zijn op dit moment geen wachttijden. Jij kunt dus dezelfde week nog in de auto van NXXT zitten. .
  • Beste rij-instructeurs; bij NXXT focussen wij ons op het afleveren van kwaliteit. Daarom heeft NXXT voor jou alleen de beste rijinstructeurs geselecteerd. Door de grote deskundigheid en de vele ervaring van de instructeurs heb jij al snel je rijbewijs op zak
  • Slipcursus; ZouZou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Tijdens deze slipcursus leer jij veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren. Nu twv €129,95 voor maar slechts €79,-. Op deze pagina kan jij de slipcursus reserveren.

Rijles in Deventer

Tijdens de rijlessen in Deventer word je voorbereid om de (onverwachte) situaties op de weg deskundig en bovenal veilig aan te kunnen. Het autorijden kent veel aspecten; je moet de auto onder controle zien te krijgen, leren omgaan met bijzondere verrichtingen en het rijden op de snelweg. Tijdens de rijlessen bij NXXT Deventer leer je om met al deze situaties om te kunnen gaan. Hierdoor word jij goed voorbereid op je praktijkexamen en zal je deze met vertrouwen in gaan als het eenmaal zover is.

het inplannen van een gratis proefles

Bij NXXT starten we zoals gezegd altijd met een gratis proefles. Deze proefles heeft verschillende doelen. Allereerst is het natuurlijk fijn dat jij je instructeur goed leert kennen. Je moet namelijk veel uurtjes met hem in de auto doorbrengen. Daarnaast zal de instructeur ook kijken hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij omgaat met de aanwijzingen van de instructeur. Uiteindelijk zal de instructeur aan de hand van deze proefles een inschatting kunnen maken hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. NXXT biedt namelijk verschillende lespakketten aan, meer informatie hierover kun je hieronder vinden.

rijschool deventer

Lespakketten bij NXXT

NXXT biedt verschillende lespakketten aan waar jij uit kan kiezen. Wij zijn namelijk van mening dat iedere leerling uniek is, en uit de ervaring blijkt ook dat elke leerling het autorijden op zijn eigen tempo leert.

Jij kunt onder andere kiezen uit een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Je kunt al onze lespakketten op deze pagina vinden.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Haal jouw rijbewijs bij onze rijschool Deventer

Wil jij jouw rijbewijs halen bij kwalitatief één van de beste rijscholen in Deventer? Dan kun jij nu stoppen met zoeken. Met de rijschool van NXXT in Deventer haal jij namelijk binnen de kortste keren je rijbewijs. De rijinstructeurs van NXXT zijn deskundig en hebben veel ervaring, elke rijles zullen zij alle belangrijke aspecten van het autorijden met jou behandelen. Woon jij in of in de omgeving van Deventer? Meld je dan nu aan bij NXXT rijschool Deventer.

Klaarstomen voor het examen

De rijschool van NXXT in Deventer zal elke rijles opnieuw weer met jou aan de slag gaan om de auto te kunnen beheersten en je door alle situaties in het verkeer te kunnen begeleiden. Op de weg gebeuren soms onverwachte situaties, soms worden deze door andere weggebruikers veroorzaakt. De instructeurs van NXXT zullen jou de juiste aanwijzingen geven om met deze onverwachte situaties om te gaan. Mocht het nodig zijn zal de instructeur altijd op tijd kunnen ingrijpen. Het uiteindelijk doel is natuurlijk om te slagen voor je praktijkexamen. Hier is voor nodig dat jij met veel vertrouwen in de auto zit, en hier geven onze instructeurs dan ook alles voor!

Succes behalen met onze rijschool Deventer

Wanneer jij de auto onder controle hebt, om kan gaan met (onverwachte) situaties op de weg en de verkeersregels op de juiste manier kan toepassen, zal de rijschool in Deventer jouw adviseren je theorie-examen in te plannen. Dit is een belangrijke stap richting het praktijkexamen. Het leren voor je theorie-examen kun jij geheel op je eigen manier toepassen. Uiteraard zal onze instructeur ook stof uit de theorie toepassen in de praktijk, dit zorgt voor een leuke en leerzame combinatie van theorie en praktijk. Wanneer jij je theorie-examen hebt behaald, heb je een belangrijke stap gezet richting het praktijkexamen, en kun je deze gaan inplannen. Het uitvoeren van je praktijkexamen zal op bekend terrein plaatsvinden, namelijk in de omgeving van Deventer.

Kun jij nou ook niet wachten om samen met NXXT deze weg te bewandelen? Meld je dan nu aan! Heb jij nog vragen voor ons of simpelweg behoefte aan meer informatie? Wij helpen je uiteraard graag! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via de chat.