• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij ouder dan 16,5 en kan je niet wachten om je rijbewijs te halen? Dan staat onze rijschool in Doetinchem graag voor je klaar. Nxxt is een professionele rijschool met ervaren instructeurs die er voor zorgen dat je binnen no-time je rijbewijs haalt. Ze weten als geen ander hoe ze jou deze beste tips en vaardigheden kunnen aanleren zodat je met vlag en wimpel slaagt.

Ben je benieuwd wat onze rijschool in Doetinchem voor jou kan betekenen of wil je meer weten over de kosten en mogelijkheden? Wij staan graag voor je klaar en vertellen je alles over wat je kan verwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL DOETINCHEM? 

Wanneer je kiest voor NXXT als rijschool in Doetinchem profiteer je van vele voordelen. Je kan niet alleen heel snel en eenvoudig je rijbewijs halen, je krijgt bij ons ook een gratis proefles. We zetten alle voordelen voor je op een rij:

  • Gratis proefles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijdenWil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Doetinchem zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; NXXT Rijschool Doetinchem heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Doetinchem

Ben je benieuwd hoe het is om een rijles te volgen bij ons in Doetinchem? Dat snappen wij maar al te goed en vertellen je er daarom alles over. Je leert eerst goed de auto kennen en gaat de spiegels afstellen. Daarna leer je gas geven, schakelen en remmen. Als je dit onder controle hebt ga je in de wijken van Doetinchem oefenen. Steeds zullen we een stukje verder gaan en leer je bijzondere verrichtingen zoals inparkeren. Kan jij ook niet wachten om de auto in te stappen?

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles is de ideale gelegenheid om kennis te maken met onze rijschool in Doetinchem. Gebruik het aanmeldformulier en schrijf je in. Zo maak je kennis met je instructeur en kom je er achter of er een klik is. Het is namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijd het auto rijden. Ben jij na de proefles nog steeds erg enthousiast en kan je niet wachten om te beginnen. Na je proefles kan je gelijk afspraken maken voor de volgende keer.

Lespakketten bij NXXT

Iedere leerling is bij ons anders, de leert sneller autorijden dan de ander. In samenwerking met onze instructeurs hebben we daarom verschillende lespakketten samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor het spoedpakket of het top pakket. De keuze is volledig aan jou. Bekijk hier alle pakketten en ontdek welke het beste bij jou past.

Wil je meer weten of ben je benieuwd wanneer je kan beginnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.