• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

NXXT rijschool Dordrecht: here you come! Het is zo ver, jij mag starten met autorijlessen. Spannend, maar vooral heel erg leuk. Ben jij op zoek naar rijlessen van deskundige, ervaren rijinstructeurs en leuke, leerzame rijlessen waar er ruimte is voor een gezellig praatje? Dan ben je bij NXXT rijschool Dordrecht aan het juiste adres. Onze rijinstructeurs weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je maar wil. Wie wil dat nu niet?! Lees verder en ontdek alles over onze rijschool in Dordrecht.

De beste rijinstructeurs

In Dordrecht rijden de instructeurs TonJeremy en Indira dagelijks met veel plezier in de lesauto’s rond. Elke dag helpen zij veel verschillende leerlingen. Daardoor weten ze precies wat jij nodig hebt om op je gemak te zijn en veel te kunnen leren. Tijdens de rijlessen in Dordrecht rijd je door veel mooie wijken. Denk bijvoorbeeld aan de Binnenstad, Nieuw-Krispijn of Wielwijk. Wie weet vang je nog een glimp op van bezienswaardigheden zoals de Grote Kerk. Als je al wat langer rijlessen volgt ga je ook de snelwegen rondom Dordrecht op. Je rijdt dan naar plaatsen als Gorinchem, Papendrecht, Rotterdam, Tilburg, Gouda, Nieuwegein, Den Bosch of Breda. Genoeg afwisseling dus, daar kan je veel van leren.

Waarom NXXT rijschool Dordrecht?

Dé rijschool in Dordrecht - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles: Wil jij vrijblijvend kennismaken met onze rijlessen? Volg dan de gratis proefles en ervaar hoe een rijles eraan toe gaat. We schatten dan ook direct in hoe lang je er ongeveer over zal doen om je rijbewijs te halen.
  • Geen wachttijden: Wil je na de proefles direct verder met de rijlessen? Dat kan, bij onze rijschool in Dordrecht werken wij niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT selecteren wij alleen de beste professionele rijinstructeurs. Wel zo’n veilig gevoel voor jou!
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-.
  • Flexibele planning: We snappen dat jij een drukke agenda hebt en dat het plannen van rijlessen daarom lastig kan zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dat geeft een veilig gevoel. 

Geen rijschool in Dordrecht maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt. 

Rijles in Dordrecht

Tijdens de autorijlessen bij onze rijschool in Dordrecht zal jij een heleboel nieuwe vaardigheden leren. Je begint natuurlijk bij de basis. Als eerste leer je de auto bedienen en onder controle hebben én houden. Denk aan het afstellen van de stoel en spiegels, gas geven, schakelen, remmen en sturen. Heb jij dat onder de knie? Dan neem je deel aan het verkeer. In de verschillende wijken van Dordrecht leer je alles over veelvoorkomende situaties, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, keren en achteruit rijden. Gaat het rijden in Dordrecht goed? Dan ga je tijdens de rijlessen ook op de snelweg oefenen. Onze instructeur leert jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, het verkeer inschatten, filerijden, ritsen en meer. Na onze rijlessen ben jij een topchauffeur en kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen voor rijbewijs B tegemoet.

Tijd voor je examen!

Na voldoende rijlessen bij NXXT rijschool Dordrecht is het tijd om examen te doen! Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, dan kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Het praktijkexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. Een examinator beoordeelt je rijgedrag en geeft feedback.

Eerst nog eens oefenen? 

Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien weet je na de tussentijdse toets hoe het examen er ongeveer aan toe gaat, zodat je minder zenuwachtig hoeft te zijn. 

Goede reviews

Bij onze rijschool in Dordrecht streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen? Dat is jouw ideale kans om eens een rijles uit te proberen. Laat je gegevens achter via het aanmeldformulier, dan nemen wij vervolgens contact met jou op en maken we een afspraak. Je kunt al binnen één week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou goed uitkomt. Tijdens de proefles maak je eerst kennis met de instructeur. Een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Jij hoort je op je gemak te voelen. Daarnaast horen de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk te zijn. Ben jij enthousiast na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten en kun je snel van start met je rijlessen.

Rijschool Dordrecht

Lespakketten bij NXXT

De ervaren rijinstructeurs van onze rijschool in Dordrecht hebben gemerkt dat iedere leerling op een andere manier leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat jij goed van start kunt gaan, nog voor je daadwerkelijk een rijles gevolgd hebt. Kies het pakket dat bij jou past. Misschien wil jij graag snel gaan? Of juist alle tijd nemen en van een tussentijdse toets gebruik maken? Alles is mogelijk. Dankzij de pakketten kun jij een vliegende start maken! Lees hier alles over de verschillende rijlespakketten

Meer informatie

Wil jij graag even met ons overleggen om te bepalen welk lespakket bij jou past? Of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, zodat wij jou snel kunnen helpen.