• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

NXXT rijschool Dordrecht: here you come! Het is zo ver, jij mag starten met autorijlessen. Spannend, maar vooral heel erg leuk. Ben jij op zoek naar rijlessen van deskundige, ervaren rijinstructeurs en leuke, leerzame rijlessen waar er ruimte is voor een gezellig praatje? Dan ben je bij NXXT rijschool Dordrecht aan het juiste adres. Onze rijinstructeurs weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je maar wil. Wie wil dat nu niet?! Lees verder en ontdek alles over onze rijschool in Dordrecht.

Dé rijschool in Dordrecht

In Dordrecht rijden de instructeurs IrmaTonJeremyMarjanca en Indira dagelijks met veel plezier in de lesauto’s rond. Elke dag helpen zij verschillende leerlingen. Daardoor weten ze precies wat jij nodig hebt om op je gemak te zijn en veel te kunnen leren.  Iedereen leert immers op een andere manier. Daarom bieden we ook verschillende lespakketten. Tijdens een gratis proefles schatten de instructeurs in welk pakket het beste bij jou past op basis van je rij-ervaring en hoe goed je de verkeersregels al kent.

Tijdens de rijlessen bij onze NXXT rijschool Dordrecht rijd je door veel mooie wijken. Denk bijvoorbeeld aan de Binnenstad, Nieuw-Krispijn of Wielwijk. Wie weet vang je nog een glimp op van bezienswaardigheden zoals de Grote Kerk. Als je al wat langer rijlessen volgt, ga je ook de snelwegen rondom Dordrecht op. Je rijdt dan naar plaatsen als Gorinchem, Papendrecht, Rotterdam, Tilburg, Gouda, Nieuwegein, Den Bosch of Breda. Genoeg afwisseling dus, daar kan je veel van leren.

Waarom NXXT rijschool Dordrecht?

Dé rijschool in Dordrecht - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles; Wil jij vrijblijvend kennismaken met onze rijlessen? Volg dan de gratis proefles en ervaar hoe een rijles eraan toe gaat. We schatten dan ook direct in hoe lang je er ongeveer over zal doen om je rijbewijs te halen.
  • Geen wachttijden; Wil je na de proefles direct verder met de rijlessen? Dat kan, bij onze rijschool in Dordrecht werken wij niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT selecteren wij alleen de beste professionele rijinstructeurs. Wel zo’n veilig gevoel voor jou!
  • Slipcursus; Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-.

Geen rijschool in Dordrecht maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt. 

Rijles in Dordrecht

Tijdens de autorijlessen bij onze rijschool in Dordrecht zal jij een heleboel nieuwe vaardigheden leren. Je begint natuurlijk bij de basis. Als eerste leer je de auto bedienen en onder controle hebben én houden. Denk aan het afstellen van de stoel en spiegels, gas geven, schakelen, remmen en sturen.

Heb jij dat onder de knie? Dan neem je deel aan het verkeer. In de verschillende wijken van Dordrecht leer je alles over veelvoorkomende situaties, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, keren en achteruit rijden.

Gaat het rijden in Dordrecht goed? Dan ga je tijdens de rijlessen ook op de snelweg oefenen. Onze instructeur leert jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, het verkeer inschatten, filerijden, ritsen en meer. Na onze rijlessen ben jij een topchauffeur en kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen voor rijbewijs B tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen? Dat is jouw ideale kans om eens een rijles uit te proberen. Laat je gegevens achter via het aanmeldformulier, dan nemen wij vervolgens contact met jou op en maken we een afspraak. Je kunt al binnen één week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou goed uitkomt. Tijdens de proefles maak je eerst kennis met de instructeur. Een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Jij hoort je op je gemak te voelen. Daarnaast horen de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk te zijn. Ben jij enthousiast na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten en kun je snel van start met je rijlessen.

Rijschool Dordrecht

Lespakketten bij NXXT

De ervaren rijinstructeurs van onze rijschool in Dordrecht hebben gemerkt dat iedere leerling op een andere manier leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat jij goed van start kunt gaan, nog voor je daadwerkelijk een rijles gevolgd hebt. Kies het pakket dat bij jou past. Misschien wil jij graag snel gaan? Of juist alle tijd nemen en van een tussentijdse toets gebruik maken? Alles is mogelijk. Dankzij de pakketten kun jij een vliegende start maken! Lees hier alles over de verschillende rijlespakketten

Wil jij graag even met ons overleggen om te bepalen welk lespakket bij jou past? Of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, zodat wij jou snel kunnen helpen.