• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Rijbewijs halen? Kies dan voor rijles in Dordrecht van NXXT! Bij onze rijschool in Dordrecht haal je op een snelle, goedkope maar ook leuke manier je rijbewijs. Er zijn meerdere rijscholen in de regio Dordrecht waar jij uit kan kiezen. Onze rijinstructeurs zijn zeer deskundig en enthousiast, dus leren rijden staat garant voor een prettige en leuke tijd.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL DORDRECHT? 

Rijles in Dordrecht volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Dordrecht zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Dordrecht heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Dordrecht

Dordrecht en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Dordrecht plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Rijschool Dordrecht

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

LEERZAME EN LEUKE RIJLESSEN BIJ NXXT RIJSCHOOL DORDRECHT

Onze rijinstructeurs hebben allemaal een passie voor het vak. Zij worden er blij van om samen met de leerlingen te werken aan gestelde doelen; het behalen van het rijbewijs. Daarom zijn rijlessen bij onze rijscholen in Dordrecht lessen niet alleen leerzaam, maar ook leuk. Op een prettige, maar duidelijke manier worden alle verkeersregels en -situaties uitgelegd.

PERSOONLIJKE LEERMETHODES MET NXXT RIJSCHOOL DORDRECHT

Met bijna elk uur een nieuwe leerling in de auto, weten wij als geen ander dat persoonlijke begeleiding enorm belangrijk is bij het leren autorijden. Iedere leerling leert op een andere manier. Onze rijinstructeurs passen de manier waarop zij de rijvaardigheden bijbrengen dan ook aan op iedere leerling. Er wordt gekeken naar de juiste methode, zodat jij op een goede en fijne manier je rijbewijs haalt.

JE LEERT MEER DAN ALLEEN AUTORIJDEN

Tijdens de rijlessen staat het aanleren van de rijvaardigheden uiteraard centraal. Alleen komt er veel meer bij auto rijden kijken. Zo neem je een kijkje onder de motorkap, je leert wat de verschillende waarschuwingstekens op je dashboard inhouden en je leert hoe je moet tanken (ook niet onbelangrijk!). Zo ben jij niet alleen klaar voor het praktijkexamen, maar ook om na het behalen van dit examen alleen de weg op te gaan. 

OOK DE THEORIE WORDT UITGELEGD DOOR NXXT RIJSCHOOL DORDRECHT

Met de rijlessen leer je voornamelijk het auto rijden aan en hoe je reageert in verschillende verkeerssituaties. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van het behalen van je rijbewijs het theorie-examen. Onze rijscholen in Dordrecht kunnen je ook daarmee helpen! Tijdens de rijlessen wordt de theorie in de praktijk uitgelegd en worden de verkeersregels aan de hand van situaties in de praktijk uitgelegd. Ook met vragen over je theorie-examen kun je terecht bij je rijinstructeur.

Heb je nog wat vragen of zou je meer informatie willen ontvangen over rijlessen in Dordrecht?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de chat.