• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is zo ver, jij mag starten met autorijlessen! Spannend maar ook heel erg leuk. Ben jij op zoek naar rijlessen van deskundige en ervaren rijinstructeurs? Leuke en leerzame rijlessen waar er ruimte is voor een gezellig praatje? Dan ben je bij NXXT rijschool Dordrecht aan het juiste adres. Onze instructeurs weten precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je maar wil. Wie wil dat nu niet? Lees verder en ontdek alles over onze rijschool in Dordrecht.

In Dordrecht rijden instructeurs Ton, Jeremy, Marjanca en Sandra dagelijks met veel plezier in de lesauto’s rond. Elke dag helpen zij veel verschillende leerlingen. Daardoor weten ze precies wat jij nodig hebt om op je gemak te zijn en veel te kunnen leren. Tijdens de rijlessen in Dordrecht rijd je door veel mooie wijken. Denk bijvoorbeeld aan de Binnenstad, Nieuw-Krispijn of Wielwijk. Wie weet vang je nog een glimp op van bezienswaardigheden zoals de Grote Kerk. Als je al wat langer rijlessen volgt ga je ook de snelwegen rondom Dordrecht op. Je rijdt dan naar plaatsen als Gorinchem, Schoonhoven, Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht of Breda. Genoeg afwisseling dus, daar kan je veel van leren.

Waarom NXXT rijschool Dordrecht

  • Gratis proefles; Wil jij vrijblijvend kennismaken met onze rijlessen? Volg dan de gratis proefles en ervaar hoe een rijles eraan toe gaat.
  • Geen wachttijden; Wil je na de proefles direct verder met de rijlessen? Dat kan, bij onze rijschool in Dordrecht werken wij niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT selecteren wij alleen de beste professionele rijinstructeurs. Wel zo’n veilig gevoel voor jou!
  • Slipcursus; Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-.

Rijles in Dordrecht

Tijdens de lessen bij onze rijschool in Dordrecht zal jij een heleboel nieuwe vaardigheden leren. Je begint natuurlijk bij de basis. Als eerste leer je de auto bedienen en onder controle hebben. Denk aan het afstellen van de stoel en spiegels, gas geven, schakelen, remmen en sturen. Heb jij dat al onder de knie? Dan neem je deel aan het verkeer. In de verschillende wijken van Dordrecht leer je alles over de voorkomende situaties, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, keren en achteruit rijden. Gaat het rijden in Dordrecht al goed? Dan ga je tijdens de rijlessen ook op de snelweg oefenen. Onze instructeur leert jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, het verkeer inschatten, filerijden, ritsen en meer. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur en kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen? Dat is jouw ideale kans om eens een rijles uit te proberen. Meld je aan via het aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op en maken een afspraak. Je kunt al binnen een week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou goed uitkomt. Tijdens de proefles maak je eerst kennis met je instructeur. Een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Jij hoort je op je gemak te voelen. Daarnaast horen de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk te zijn. Ben jij enthousiast na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten en kun je snel van start met je rijlessen.

Rijschool Dordrecht

Lespakketten bij NXXT

Door onze ervaring weten wij dat iedere leerling op zijn eigen manier leert. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Dordrecht verschillende rijlespakketten samengesteld. Voor iedereen is er een passend pakket, waardoor jij op je eigen manier en tempo kunt leren. Maak een keuze uit onze verschillende lespakketten en ga al met een voorsprong van start!

Wil je ons iets vragen? Even overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar. Neem contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen.