• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Yes, het is eindelijk zo ver! Jij mag autorijlessen gaan volgen. Dat betekent nooit meer wachten op de bus, geen trein meer missen en niet meer vragen om een lift. Wanneer jij jouw rijbewijs op zak hebt kun je gaan en staan waar je maar wilt. Je stapt voor de deur de auto in en bent eigen baas. Voordat het zo ver is moet je natuurlijk wel nog even je rijbewijs halen. Daarvoor ben je bij NXXT rijschool Drachten aan het juiste adres. Wij helpen jou snel aan je rijbewijs dankzij onze leuke en leerzame rijlessen. Ontdek hoe het werkt.

Instructeurs Maurice, Linda en Pieter rijden dagelijks met veel plezier rond in de lesauto. Tijdens de rijlessen bij onze rijschool zul je merken dat zij passie voor hun vak hebben. Door hun enthousiaste uitleg zul je snel leren. Het maakt de rijlessen net zo leuk als dat ze leerzaam zijn. In het mooie Friese Drachten mag jij gaan oefenen met alle voorkomende situaties in het verkeer, de bijzondere verrichtingen en de verkeersregels. Als je er helemaal klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Leeuwarden, Heerenveen of Groningen. Dankzij de afwisseling in de rijlessen leer jij autorijden als de beste.

Waarom NXXT rijschool Drachten

  • Gratis proefles: Voordat je van start gaat met de rijlessen bij onze rijschool in Drachten wil jij natuurlijk wel zeker weten of het echt iets voor jou is. Daarom mag je altijd een gratis proefles volgen. Dit is geheel vrijblijvend. Geef je snel op!
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na de proefles? Goed nieuws, jij zal altijd snel aan de beurt zijn om te starten met je rijlessen. Bij NXXT rijschool Drachten werken we namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Drachten kun je vertrouwen op de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren onze instructeurs op hun kennis en ervaring zodat jij de beste begeleiding ontvangt. Dat geeft een gerust gevoel!
  • Slipcursus: Ben jij geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Met je rijbewijs op zak mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer je veel handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Drachten

Jij bent vast erg nieuwsgierig naar wat je allemaal gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Drachten. Daar kunnen wij alvast wat meer over vertellen. Natuurlijk begin je bij de basis. Je leert de auto onder controle houden. Gas geven, remmen, schakelen en sturen komen allemaal aan bod. Als je er klaar voor bent mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met alle situaties die voorkomen op de weg. Je leert alles over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld (file)parkeren, helling trekken, achteruit rijden en keren in smalle straten. Je zult merken dat jij alles snel onder de knie krijgt. Wanneer je voldoende lessen hebt gevolgd mag je ook de snelweg op. Daar leer je in- en uitvoegen, file rijden, ritsen, inhalen en meer. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Klinkt het alsof onze rijlessen echt iets voor jou zijn? Probeer eens een rijles uit, dan weet je het zeker! Bij onze rijschool in Drachten mag je altijd vrijblijvend een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om te ervaren hoe een rijles er aan toe gaat. Geef je op via het handige aanmeldformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Vaak kun je al binnen een week de proefles volgen. De instructeur zal jou thuis ophalen. Tijdens de proefles kunnen jullie rustig kennismaken met elkaar. Ook kun je ervaren of de manier van lesgeven bij jou past. Is dat allemaal in orde? Bespreek dan na afloop van de proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Kies een pakket en ga snel van start met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Hoe zit het precies met die lespakketten? Bij NXXT rijschool Drachten kun jij kiezen uit verschillende lespakketten. Voor iedereen is er wel een passend pakket. Wanneer je graag snel wil gaan kun je bijvoorbeeld voor het spoed pakket gaan. Neem je liever alle tijd? Kies dan voor het master pakket. Door een lespakket te kiezen wat bij jou past ga je eigenlijk al met een voorsprong van start met je rijlessen. Als dat geen succes zal worden! Wanneer je nog vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag verder.