• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het zat om altijd op de bus te moeten wachten? In een stampvolle trein te moeten reizen? Altijd een lift te moeten regelen? Wij begrijpen dat jij staat te trappelen om je rijbewijs te halen. Bij NXXT rijschool Driebruggen ben jij aan het juiste adres. Onze enthousiaste en deskundige rijinstructeurs weten precies welke begeleiding jij nodig hebt. De rijlessen zijn zowel leuk als leerzaam waardoor jij als een speer gaat. Voor je het weet heb jij dat rijbewijs op zak! Ontdek hoe het werkt.

Bij onze rijschool in Driebruggen werken Rob en Jos. Zij rijden met veel plezier rond in de lesauto’s. Tijdens de rijlessen kun je de passie voor hun vak goed merken. Door hun enthousiasme kun jij op een leuke en snelle manier leren autorijden. In het mooie dorp Driebruggen ga je oefenen in de buurten Laageind, Kern, Hoogeind en Hogebrug. Wanneer je al wat langer rijlessen volgt ga je ook de snelweg op. Je rijdt dan naar plaatsen als Bodegraven, Woerden, Waddinxveen, Gouda en Alphen aan den Rijn. Door de afwisselende omgeving krijg je de kans om een top chauffeur te worden!

Waarom NXXT rijschool Driebruggen

 • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Driebruggen mag je altijd starten met een gratis proefles. Daardoor kun jij geheel vrijblijvend een autorijles uitproberen.
 • Geen wachttijden; Als je na de proefles direct wil starten met je rijlessen is dat geen enkel probleem. Wij werken niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
 • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT werken alleen de allerbeste rijinstructeurs die geselecteerd zijn op deskundigheid en ervaring. Dat geeft vertrouwen.
 • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs mag je onze slipcursus volgen voor maar €79,-. De kennis die je daar opdoet kan altijd van pas komen op de weg.

Rijles in Driebruggen

Wat ga je allemaal leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Driebruggen? Wij begrijpen dat jij nieuwsgierig bent. Daarom vertellen we alvast wat jij kan verwachten. Tijdens je eerste rijles begin je natuurlijk met de basis. Je zet de stoel en spiegels in de juiste positie. Daarna komt het bedienen en onder controle houden van de auto aan bod. Je gaat gas geven, schakelen, remmen en sturen. Wanneer jij dat goed onder de knie hebt ga je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met allerlei verkeerssituaties. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Als jij er klaar voor bent ga je ook op de snelweg rijden. Daar leert onze instructeur jou alles over het inschatten van het verkeer, file rijden, veilig inhalen, in- en uitvoegen, ritsen, en meer. Na onze rijlessen kun jij zelfverzekerd je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Zie jij zo’n gratis proefles bij onze rijschool in Driebruggen wel zitten? Volg ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Maak gebruik van ons aanmeldformulier om je op te geven voor de gratis proefles. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. De proefles wordt gepland op een moment dat het jou goed uitkomt.
 • Stap 2: De proefles
  Op het afgesproken moment komt onze instructeur jou thuis ophalen. Als eerste kun je kennis maken met elkaar. Een goede klik met je instructeur zorgt ervoor dat jouw rijlessen een succes zullen worden. Let tijdens je proefles goed op. Ben jij op je gemak? Kun je alle aanwijzingen goed begrijpen en opvolgen?
 • Stap 3: Ben jij enthousiast?
  Heb jij een goed gevoel overgehouden aan de proefles? Bespreek dan met je instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je gelezen hebt bieden wij bij onze rijschool in Driebruggen verschillende lespakketten aan. Iedere leerling is uniek en leert op zijn eigen manier en tempo. Door een passend lespakket te kiezen kun jij al met een voorsprong van start met de rijlessen. Door op jouw manier rijlessen te volgen kun je rekenen op succes. Kijk maar eens naar ons start, actie, top, spoed of master pakket om te zien welk pakket bij jou past.

Wil je met ons overleggen over de lespakketten? Heb je andere vragen voor ons? Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder. Neem gerust contact met ons op.