• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Met het volgen van rijlessen bij een NXXT rijschool Ede stap je bij een deskundige instructeur in de auto. NXXT rijinstructeurs hebben een passie voor hun vak en doen er alles aan om jou een leuke rijlessen te bezorgen. Met het volgen van Rijles bij rijschool Ede zet jij een mooie eerste stap naar het krijgen van vrijheid. Start nu met rijlessen bij rijschool Ede, en binnen enkele maanden heb jij je rijbewijs binnen! 

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL EDE? 

Rijles in Ede volgen bij NXXT rijschool Ede biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles;  De start van jouw rijcursus in Ede begint altijd met een gratis proefles. Gedurende deze les zal de ervaren rijinstructeur van NXXT kijken hoe jij met de auto om gaat en of je de aanwijzingen van de instructeur op de juiste manier opvat. Ook zal de instructeur een inschatting maken in hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs.
  • Geen wachttijden; Wij snappen dat jij snel wilt beginnen met het volgen van rijlessen. Bij NXXT is dit mogelijk. Bij de rijschool van NXXT in Ede zijn namelijk geen wachttijden. Hierdoor kun jij gelijk beginnen met het volgen van rijlessen.
  • Beste rij-instructeurs; NNXXT gaat voor kwaliteit, en heeft alleen de beste rijinstructeurs voor jou geselecteerd! Zij beschikken over veel deskundigheid en ervaring om jou soepel door de rijlessen heen te helpen.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Met de slipcursus van NXXT leer jij om behendig om te gaan met de auto in gevaarlijke situaties. Reserveer via NXXT direct je slipcursus bij rijschool Ede. Nu voor slechts € 79,-. 

Rijles bij rijschool Ede

Woon jij in de omgeving van Ede? Dan heb jij geluk! Ede en omgeving is namelijk een mooie regio om rijlessen te volgen. Tijdens de lessen van de rijschool van NXXT in Ede komen alle aspecten van het autorijden aan bod. Het rijden op de (snel)wegen, het uitvoeren van bijzondere verrichtingen en het juist toepassen van de verkeersregels; alles komt aan bod. Bij NXXT zijn we van mening dat een goede voorbereiding het halve werk is. Daarom doen wij er alles aan om jou de juiste voorbereiding voor je praktijkexamen te geven.

Gratis proefles inplannen

WGedurende de rijlessen bij NXXT rijschool Ede zal je veel in de auto zitten met jouw instructeur. Het is daarom belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Tijdens de eerste gratis proefles krijg je die mogelijkheid. Naast het kennismaken met jouw instructeur zal hij ook kijken wat jouw huidige skills zijn in de auto. Op deze manier kan hij ook een inschatting maken in hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig hebt. Aan de hand van dit advies kan jij je lespakket bij NXXT uitkiezen. Omdat er bij de NXXT rijschool Ede geen wachttijden zijn, kan jij al binnen enkele dagen starten met rijlessen! Meld je voor jouw gratis proefles aan op deze pagina. 

Rijschool Ede

Lespakketten bij NXXT

We hadden het net al even over de verschillende lespakketten van NXXT. Omdat elke leerling uniek is, en het autorijden in zijn eigen tempo leert biedt NXXT verschillende lespakketten aan. Er is onder andere keuze uit een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten op deze pagina.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

haal jouw rijbewijs bij nxxt

Ben jij op zoek naar de beste rijschool in de omgeving van Ede? Stop dan met zoeken, want die heb je gevonden. Bij NXXT krijg je rijles van deskundige instructeurs die beschikken over veel ervaring. Door de kwalitatief goede rijlessen heb jij binnen de kortste keren je rijbewijs. Onze instructeurs zijn erop getraind om jou met veel vertrouwen in de auto te laten zitten, en duidelijke instructies te geven. Wanneer de situatie gevaarlijk wordt voor jou en overige deelnemers aan het verkeer, zullen zij op tijd ingrijpen.

klaarstomen voor het examen

Elke rijles doet onze instructeur er alles aan om jouw rijvaardigheid te verbeteren. In het begin zal het lastig zijn om de auto helemaal onder controle te hebben en de verkeerssituaties te kunnen overzien. Tijdens het autorijden doen zich allerlei (onverwachte) situaties op de weg voor. Tijdens de rijlessen in Ede leer om op de juiste manier met deze situaties om te gaan.

het stappenplan van nxxt

De rijcursus van NXXT is opgebouwd uit een bepaald stappenplan. In het begin ligt de focus vooral op het onder controle krijgen van de auto. In het begin zal dit vooral op de rustige wegen zijn. Wanneer jij het besturen van de auto helemaal beheerst, ga je ook de snelweg op. Hier krijg je te maken met onder andere het inhalen van andere weggebruikers en het veilig invoegen van de auto. Een belangrijk onderdeel van de cursus zijn de bijzondere verrichtingen. Hier wordt bij de lessen van NXXT dan ook veel aandacht aan besteedt. Je leert inparkeren, omkeren, fileparkeren en het veilig stoppen van de auto. Wanneer al deze onderdelen onder de knie hebt kun je gaan toewerken richting het praktijkexamen

het theorie-examen

Voordat jij kunt beginnen aan het praktijkexamen is het belangrijk da jij je theorie diploma in bezit hebt. Het leren voor het theorie-examen kun jij helemaal op je eigen manier oppakken. Je kunt kiezen voor een dagcursus, of je kunt besluiten alle theorie zelf te leren. NXXT laat jou vrij in deze keuze. Een belangrijke tip die wij van NXXT willen meegeven is: oefenen! Door het maken van veel oefeningen en het opletten bij situaties in de praktijk leer jij het beste. Wanneer jij je theorie diploma in de pocket hebt en voldoende hebt geoefend in de auto kun jij je praktijkexamen inplannen.

 

Hopelijk heb jij nu een beetje een goed beeld gekregen hoe wij bij NXXT te werk gaan. Heb jij nou nog vragen of simpelweg behoefte aan meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op! Dit kun je doen via de chat of via het contactformulier.