• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Je eerste rijles! Spannend en leuk tegelijk. Bij NXXT rijschool Ede begrijpen wij dat als geen ander. Onze rijinstructeurs zullen jou direct op je gemak stellen. Tijdens de rijlessen is er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Daarnaast weten onze instructeurs door hun kennis en ervaring precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Dat zorgt ervoor dat je begrijpelijke aanwijzingen krijgt. Je zult zien dat je snel leert en met plezier de rijlessen kan volgen. Voor je het weet je rijbewijs op zak. Dat wil toch iedereen? Ontdek hoe het precies werkt bij onze rijschool in Ede.

In Ede rijdt instructeur Jan dagelijks met veel plezier rond in de lesauto. Door zijn professionele aanpak en enthousiasme ga jij als een speer. De rijlessen bij onze rijschool in Ede zijn dankzij Jan zowel leuk als leerzaam. In Ede oefen je in wijken als Centrum, Bosrand, Vogelbuurt en De Dalen. Misschien vang je onderweg nog een glimp op van bezienswaardigheden zoals kasteel Hoekelum, de verschillende molens, street art of de mooie natuur. Al met al zul jij in deze veelzijdige omgeving alles leren wat nodig is om een goede chauffeur te worden.

Waarom NXXT rijschool Ede

 • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Ede mag jij starten met een gratis proefles. Je kunt daardoor vrijblijvend een rijles uitproberen.
 • Geen wachttijden; Wil je na je proefles direct starten met de rijlessen? Dat kan, wij werken niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.
 • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT selecteren wij alleen de allerbeste rijinstructeurs. Jij kunt met een vertrouwd gevoel de lesauto in stappen.
 • Slipcursus; Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Volg daarna ook nog onze slipcursus voor slechts €79,-. De kennis die je daar opdoet kan goed van pas komen op de weg.

Rijles in Ede

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Ede ga je veel verschillende dingen leren. Jij bent natuurlijk al erg nieuwsgierig. Daarom hebben wij vast op een rijtje gezet welke onderwerpen er onder andere aan bod gaan komen tijdens je rijlessen:

 • Je begint met de basis en leert de auto onder controle te houden. Je gaat de stoel en spiegels goed instellen. Daarna leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Allemaal belangrijke vaardigheden voordat je de weg op gaat.
 • Daarna ga je ook deelnemen aan het verkeer, daar leer je alles over de verkeersregels en voorkomende situaties op de weg.
 • In de verschillende wijken van Ede ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Je leert achteruit rijden, parkeren, keren en helling trekken.
 • Wanneer je er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leert je instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen, en meer.
 • Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel aan je examen beginnen!

Gratis proefles inplannen

Het volgen van een gratis proefles bij NXXT rijschool Ede is een perfecte manier om onze rijlessen uit te proberen. Gebruik het aanmeldformulier om je op te geven voor de vrijblijvende proefles. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vervolgens staat de instructeur op het afgesproken moment bij jou voor de deur. Als eerste kun je kennis maken met elkaar. Een goede klik met je instructeur zorgt ervoor dat de rijlessen soepel verlopen. Onze instructeur zal jou altijd op je gemak stellen zodat je ontspannen in de lesauto zit. Daarnaast is het een goed idee om op te letten of je de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt. Als leerling moet je de instructies goed op kunnen volgen. Heb jij na je proefles een goed gevoel? Dan kun je met jouw instructeur bespreken welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket uitgekozen hebt kun jij meteen beginnen met je rijlessen.

Rijschool Ede

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Ede bieden wij verschillende lespakketten aan. Je kunt kiezen uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Iedereen kan daardoor op zijn eigen manier en eigen tempo leren autorijden. Dat hebben onze leerlingen als zeer prettig ervaren. Door het rijlespakket te kiezen wat bij jou past ga je al met een voorsprong van start. Op die manier kan jij een groot succes maken van je rijlessen.

Wil je graag met ons in contact komen om wat vragen te stellen? Wil je overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder. Neem gerust contact met ons op.