• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Je eerste rijles! Spannend en leuk tegelijk. Bij NXXT rijschool Ede begrijpen wij dat als geen ander. Onze rijinstructeurs zullen jou direct op je gemak stellen. Tijdens de rijlessen is er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Daarnaast weten onze instructeurs door hun kennis en ervaring precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Dat zorgt ervoor dat je begrijpelijke aanwijzingen krijgt. Je zult zien dat je snel leert en met plezier de rijlessen kan volgen. Voor je het weet je rijbewijs op zak. Dat wil toch iedereen? Ontdek hoe het precies werkt bij onze rijschool in Ede.

Enthousiaste rijinstructeurs

In Ede rijdt instructeur Jan dagelijks met veel plezier rond in de lesauto. Door zijn professionele aanpak en enthousiasme ga jij als een speer. De rijlessen bij onze rijschool in Ede zijn dankzij Jan zowel leuk als leerzaam. In Ede oefen je in wijken als Centrum, Bosrand, Vogelbuurt en De Dalen. Misschien vang je onderweg nog een glimp op van bezienswaardigheden zoals kasteel Hoekelum, de verschillende molens, street art of de mooie natuur. Al met al zul jij in deze veelzijdige omgeving alles leren wat nodig is om een goede chauffeur te worden.

Waarom NXXT rijschool Ede

 • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Ede mag jij starten met een gratis proefles. Je kunt daardoor vrijblijvend een rijles uitproberen.
 • Geen wachttijden: Wil je na je proefles direct starten met de rijlessen? Dat kan, wij werken niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT selecteren wij alleen de allerbeste rijinstructeurs. Jij kunt met een vertrouwd gevoel de lesauto in stappen.
 • Slipcursus: Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Volg daarna ook nog onze slipcursus voor slechts €79,-. De kennis die je daar opdoet kan goed van pas komen op de weg.
 • Flexibele planning: Drukke agenda? Dan is het lastig om rijlessen te plannen. Daarom bieden we bij onze rijschool flexibele planningsopties aan, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Moderne lesvoertuigen: Bij NXXT maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. 

Rijles in Ede

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Ede ga je veel verschillende dingen leren. Jij bent natuurlijk al erg nieuwsgierig. Daarom hebben wij vast op een rijtje gezet welke onderwerpen er onder andere aan bod gaan komen tijdens je rijlessen:

 • Je begint met de basis en leert de auto onder controle te houden. Je gaat de stoel en spiegels goed instellen. Daarna leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Allemaal belangrijke vaardigheden voordat je de weg op gaat.
 • Daarna ga je ook deelnemen aan het verkeer, daar leer je alles over de verkeersregels en voorkomende situaties op de weg.
 • In de verschillende wijken van Ede ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Je leert achteruit rijden, parkeren, keren en helling trekken.
 • Wanneer je er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leert je instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen, en meer.
 • Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel aan je examen beginnen!

Tijd voor je rijexamen

Na voldoende rijlessen kunnen we je rijexamen gaan aanvragen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, waardoor je weet wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool in Ede. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Ede streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

Het volgen van een gratis proefles bij NXXT rijschool Ede is een perfecte manier om onze rijlessen uit te proberen. Gebruik het aanmeldformulier om je op te geven voor de vrijblijvende proefles. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vervolgens staat de instructeur op het afgesproken moment bij jou voor de deur. Als eerste kun je kennis maken met elkaar. Een goede klik met je instructeur zorgt ervoor dat de rijlessen soepel verlopen. Onze instructeur zal jou altijd op je gemak stellen zodat je ontspannen in de lesauto zit. Daarnaast is het een goed idee om op te letten of je de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt. Als leerling moet je de instructies goed op kunnen volgen. Heb jij na je proefles een goed gevoel? Dan kun je met jouw instructeur bespreken welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket uitgekozen hebt, kun jij meteen beginnen met je rijlessen.

Rijschool Ede

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Ede bieden wij verschillende lespakketten aan. Je kunt kiezen uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Iedereen kan daardoor op zijn eigen manier en eigen tempo leren autorijden. Dat hebben onze leerlingen als zeer prettig ervaren. Door het rijlespakket te kiezen wat bij jou past ga je al met een voorsprong van start. Op die manier kan jij een groot succes maken van je rijlessen.

Hulp nodig?

Wil je graag met ons in contact komen om wat vragen te stellen? Wil je overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder. Neem gerust contact met ons op.