• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Je eerste autorijles. Spannend! Maar vooral heel erg leuk. Als je voor onze NXXT rijschool in Eindhoven kiest ben je verzekerd van een prettige ervaring. Onze instructeurs zijn heel deskundig en stellen jou altijd op je gemak. Ze leren jou alles wat je moet weten voor je examen. Door het enthousiasme en de expertise van de rijinstructeurs kan jij snel je rijbewijs halen! Voor je het weet kan jij zelf op pad met de auto. De vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil!

Bij onze rijschool in Eindhoven verzorgen Samad, Eric, April, Frank en Monique de rijlessen. Zij rijden met veel plezier rond in deze mooie Brabantse stad. Door hun ervaring weten zij precies hoe ze jou goed kunnen begeleiden. Dat zorgt ervoor dat jij met sprongen vooruit gaat! Ook is het altijd belangrijk om een goede klik met je instructeur te hebben. Onze instructeurs zorgen daarom altijd dat jij op je gemak bent zodat je met plezier de rijlessen kan volgen.

In Eindhoven is het ideaal om autorijlessen te volgen. Deze stad biedt veel verschillende verkeerssituaties. In wijken zoals Oud-Stratum, Vonderkwartier en Rozenknopje ga je oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Later mag je ook de snelweg op. De snelwegen rondom Eindhoven leiden naar Helmond, Valkenswaard, Weert, Veghel, Den Bosch en Tilburg.

Waarom NXXT rijschool Eindhoven

  • Gratis proefles: Een gratis proefles is ideaal om eens te ervaren hoe een rijles er aan toe gaat. Ook kun je kennismaken met de instructeur. Zo kom je erachter of onze rijschool in Eindhoven iets voor jou is. Bij ons mag je altijd starten met een gratis proefles!
  • Geen wachttijden: Wil je na de proefles meteen blijven lessen? Dat kan! Wij hebben geen wachttijden voor de rijschool in Eindhoven.
  • Beste rijinstructeurs: Wij kiezen onze rijinstructeurs uit op deskundigheid en ervaring. Je kan er vanuit gaan dat de instructeurs bij onze rijschool in Eindhoven jou het beste kunnen begeleiden en zorgen dat jij met plezier leert!
  • Slipcursus: Geslaagd voor je rijbewijs? Gefeliciteerd! Je mag meteen de slipcursus volgen bij NXXT rijschool Eindhoven voor slechts €79,-. Een slipcursus is onmisbaar als het aan ons ligt!

Rijles in Eindhoven

Bij onze rijschool in Eindhoven leren onze instructeurs jou alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen. De lessen beginnen met de basis. Je leert als eerste hoe je de auto kunt besturen. Gas geven, schakelen en remmen horen daar allemaal bij. Als je dat onder de knie hebt kun je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over verkeersregels en voorrangssituaties. Ook is het in de verschillende wijken ideaal om te oefenen met de bijzondere verrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Op de verschillende snelwegen rondom Eindhoven leer je omgaan met alle voorkomende verkeerssituaties. Je leert bijvoorbeeld in- en uitvoegen en veilig inhalen.

Gratis proefles inplannen

Je kunt je via ons aanmeldformulier aanmelden voor een gratis proefles. Tijdens de gratis proefles ervaar je precies hoe een rijles bij onze rijschool in Eindhoven gaat. Je leert je instructeur kennen en kunt meteen ervaren of jullie een klik hebben. Vind je de proefles prettig en kun je alle aanwijzingen van de instructeur goed opvolgen? Dan kun je meteen van start met je rijlessen! Er zijn geen wachttijden waardoor je snel geholpen wordt.

Lespakketten bij NXXT

Wij begrijpen dat jij lessen wil die aangepast zijn op jouw manier van leren. De ene leerling leert snel, de ander neemt liever alle tijd. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Eindhoven verschillende lespakketten ontwikkeld. Je kunt rustig de tijd nemen om een pakket te kiezen die bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan een spoed pakket of juist een uitgebreid master pakket. Bekijk hier alle informatie over onze verschillende lespakketten.

Wil jij graag overleggen met ons over het juiste lespakket? Of heb je andere vragen over onze rijschool in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor jou klaar en helpen je snel verder.