• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij niet wachten om te beginnen met autorijlessen? Wij begrijpen dat als geen ander. Het geeft veel vrijheid om je rijbewijs op zak te hebben. Je hoeft nooit meer te rekenen op het openbaar vervoer of een lift. Jij kunt gaan en staan waar je maar wil, dat wil toch iedereen? Haal op een snelle en leuke manier je rijbewijs bij NXXT rijschool Enschede. Onze instructeurs zetten al hun kennis en ervaring in om jou klaar te stomen voor je examen. Naast leerzaam zijn onze rijlessen ook nog eens leuk! Lees hoe wij jou verder kunnen helpen of meld je direct aan voor de rijlessen.

In Enschede werken instructeurs Bertus, Berno en Ramon met veel plezier voor onze rijschool. Stuk voor stuk hebben ze passie voor hun vak. Dat betekent dat jij met veel enthousiasme uitleg zal krijgen over het autorijden. De instructeurs zorgen voor gezellige en leuke rijlessen waar jij tegelijk veel van leert. Enschede is bovendien een perfecte plaats voor een rijschool. Deze mooie stad in Overijssel biedt veel afwisseling. Daardoor kan jij met alle soorten verkeerssituaties om leren gaan. Je gaat oefenen in wijken als De Laares, Hogeland-Noord of Getfert en rijdt later ook over de snelweg naar plaatsen als Hengelo, Almelo, Rijssen of Oldenzaal.

Waarom NXXT rijschool Enschede

  • Gratis proefles: Wil jij wel eens een rijles uitproberen? Bij onze rijschool in Enschede is dat mogelijk. Volg vrijblijvend een gratis proefles om te kijken of de rijlessen iets voor jou zijn. Zie jij het helemaal zitten? Dan heten wij jou graag welkom.
  • Geen wachttijden: Wanneer je wil starten met de rijlessen hoef je nooit lang te wachten. Wij werken namelijk niet met wachttijden. Daardoor ben je snel aan de beurt nadat jij je hebt aangemeld bij onze rijschool in Enschede.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT verzekeren wij jou van de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis en ervaring. Daardoor kan jij met een vertrouwd gevoel de lesauto instappen.
  • Slipcursus: Heb jij je rijbewijs gehaald bij NXXT rijschool Enschede? Gefeliciteerd! Dan mag je direct ook onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar leer je veel handige vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in Enschede

Wat ga jij allemaal leren tijdens je autorijlessen? Bij onze rijschool in Enschede leer je alles wat nodig is om met vlag en wimpel te slagen voor je examen. Natuurlijk begin je bij de basis, namelijk het onder controle houden van de auto. Je leert waar alle knopjes in de auto voor zijn en hoe jij de spiegels en je stoel goed instelt. Daarna ga je leren om gas te geven, te remmen, te sturen en te schakelen. Als jij dat goed onder de knie hebt wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. In de verschillende straten van Enschede leer jij alle verkeerssituaties en -regels kennen. In rustige straten kun je mooi oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen onder andere achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Als jij er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over veilig in- en uitvoegen, inhalen, ritsen, file rijden, en meer. Voor je het weet ben jij een top chauffeur en ben je helemaal klaar voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles bij onze rijschool in Enschede, zie jij dat wel zitten? Het is geheel vrijblijvend! Maak gebruik van ons handige aanmeldformulier om je op te geven. Wij nemen snel contact met jou op om de proefles in te plannen. Vaak kan dat al binnen een week op een moment dat het jou uitkomt. Als de proefles begint komt de instructeur jou thuis ophalen. Tijdens de proefles kunnen jullie rustig kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met je instructeur. De instructeurs bij onze rijschool in Enschede zullen er alles aan doen om jou op je gemak te stellen. Tijdens de proefles kun je er ook op letten of je de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt. Zit dat allemaal goed? Dan kun je na afloop van de proefles met je instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er veel verschillende lespakketten beschikbaar bij onze rijschool in Enschede. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom kun je bij NXXT een lespakket kiezen wat bij jou past. Ga je graag heel snel of neem je liever alle tijd en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket wat bij jou past zodat je snel kunt beginnen met je autorijlessen. Wij kijken er naar uit om jou te mogen begeleiden!

Heb jij nog vragen? Wil je met ons overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder.