• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij gegarandeerd zijn van leerzame en deskundige rijlessen? Kies dan voor rijlessen bij NXXT Rijschool Enschede. Onze rijinstructeurs hebben een enorme passie voor het vak en halen er energie uit om jou te leren autorijden. Dat betekent dat ze er alles aan doen om jou het autorijden zo goed én snel mogelijk aan te leren. Start met rijlessen in Enschede en omgeving en je hebt binnen een aantal maanden je rijbewijs op zak!

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ENSCHEDE?

Als je kiest voor rijlessen bij NXXT Rijschool Enschede dan profiteer je van vele voordelen: 

  • Gratis proefrijles; jouw rijlessen starten met een gratis proefles. Deze proefles is gratis en geheel vrijblijvend. Hij is bedoeld om kennis te maken met de rijschool en de rijinstucteur. Is de proefles bevallen? Start dan je rijlessen bij NXXT Rijschool Enschede en je hebt snel je rijbewijs!
  • Geen wachttijden; als je hebt besloten om je rijbewijs te halen, dan wil je natuurlijk ook snel starten met de rijlessen. Dat kan bij NXXT Rijschool Enschede, wij hebben namelijk geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; wij vinden het belangrijk dat jij de rijlessen als leerzaam en prettig ervaart. Daarom hebben wij de beste en meest deskundige rijinstructeurs in Enschede geselecteerd.
  • Slipcursus;Zou je graag een slipcursus willen volgen? Dan kan na het behalen van je rijbewijs. Reserveer nu direct je slipcursus via NXXT en je betaalt slechts € 79,-.

Rijles in Enschede

Enschede is een goede omgeving om jouw rijbewijs te halen. Onze instructeurs bereiden je tijdens de rijlessen goed voor op de vele verschillende verkeerssituaties die je tegen kan komen. Wij oefenen veel op voorrangssituaties, bijzondere verrichtingen, rijden op de snelweg en meer. Samen met de instructeur werk je er aan om vol zelfvertrouwen te kunnen beginnen aan het rijexamen. 

Gratis proefles inplannen

Wij beginnen bij NXXT altijd met een gratis proefles. De proefles in Enschede kun je gemakkelijk aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. Als je vandaag het formulier invult kan je volgende week waarschijnlijk al beginnen! Gedurende de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je bent met de auto en hoe goed je de verkeersregels al kent. Op deze manier kunnen wij schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in één keer het praktijkexamen te halen.

Lespakketten bij NXXT

Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar bij NXXT. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.