• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Onze NXXT rijschool Enschede garandeert jou leerzame rijlessen van deskundige rijinstructeurs, zodat jij binnen no time je rijbewijs B op zak hebt en zelfstandig de weg op kunt. Onze rijinstructeurs hebben veel passie voor het vak en halen er energie uit om jou te leren autorijden. Dat betekent dat ze er alles aan doen om jou het autorijden zo goed én snel mogelijk te leren. Start met rijlessen in Enschede en omgeving en je hebt binnen een aantal maanden je rijbewijs al op zak!

Waarom NXXT rijschool Enschede?

Als je kiest voor rijlessen bij NXXT rijschool Enschede dan profiteer je van vele voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rij!

  • Gratis proefrijles; jouw rijlessen starten met een gratis proefles. Deze proefles is gratis en geheel vrijblijvend. Het is bedoeld om kennis te maken met onze rijschool en de rijinstucteur. Is de proefles bevallen? Start dan je rijlessen bij NXXT rijschool Enschede en je hebt snel je rijbewijs!
  • Geen wachttijden; als je hebt besloten om je rijbewijs te halen, dan wil je natuurlijk ook snel starten met de rijlessen. Dat kan bij NXXT rijschool Enschede, wij hebben namelijk geen wachttijden. Binnen slechts één week kun je al beginnen.
  • Beste rijinstructeurs; wij vinden het belangrijk dat jij de rijlessen als leerzaam en prettig ervaart. Daarom hebben wij de beste en meest deskundige rijinstructeurs in Enschede geselecteerd.
  • Slipcursus; zou je graag een slipcursus willen volgen? Dan kan na het behalen van je rijbewijs. Reserveer nu direct je slipcursus via NXXT en je betaalt slechts € 79,-.

Rijlessen volgen in Enschede

Enschede is een goede omgeving om jouw rijbewijs te halen. Onze instructeurs bereiden je tijdens de rijlessen goed voor op de vele verschillende verkeerssituaties die je tegen kan komen. Zo oefenen we veel op voorrangssituaties, bijzondere verrichtingen en rijden op de snelweg. Straks kun ook jij dus als een pro veilig in- en uitvoegen, achteruit inparkeren en keren. Samen met de instructeur werk je er aan om vol zelfvertrouwen te kunnen beginnen aan het rijexamen.

Tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Enschede rijd je zodra je de basisbeginselen van het autorijden onder de knie hebt door de verschillende wijken, zoals Hogeland, Veldkamp, Perik, Laares, Rigtersbleek, Wesselerbrink, Bruggert. Hier leer je de rijden in drukke straten, zoals de Waldeckstraat, Hoge Boekelerweg, Eekmaatlaan, Wagelerdwarsstraat en de Lorentzlaan. Als de rijinstructeur denkt dat je er klaar voor bent, pak je ook regelmatig een stukje snelweg mee. Over deze wegen rijd je naar steden als Hengelo, Almelo, Rijssen, Haaksbergen, Zwolle, Deventer en Apeldoorn.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT rijschool Enschede begin je altijd met een gratis proefles. De proefles in Enschede en omgeving kun je gemakkelijk aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. Als je vandaag het formulier invult, kan je volgende week waarschijnlijk al beginnen! Gedurende de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je bent met de auto en hoe goed je de verkeersregels al kent. Op deze manier kunnen wij inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in één keer het praktijkexamen te halen.

Lespakketten bij NXXT

Op basis van de proefles bij onze NXXT rijschool Enschede kan onze rijinstructeur inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om je praktijkexamen in één keer te halen. Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar bij NXXT. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.