• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Je zoekt al een tijdje naar de beste rijschool van Etten-Leur maar je weet niet wat nu de beste keuze is. Geen zorgen, wij vertellen jou alles over NXXT en waarom onze rijschool in Etten-Leur de beste rijlessen aanbiedt. Volg een gratis proefles en ga snel van start met je rijlessen. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen! Met een rijbewijs op zak krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Je stapt simpelweg voor de deur de auto in en rijdt naar je bestemming. Klinkt heerlijk toch?

Ronnie, Glenn, John en Richard rijden dagelijks in Etten-Leur rond in de lesauto’s. Onze instructeurs werken met veel plezier voor onze rijschool en hebben passie voor hun vak. DIt merk jij terug in leuke en leerzame rijlessen. Dankzij de kennis en ervaring van onze instructeurs leer jij binnen no-time autorijden als de beste. Wanneer je net begint met de rijlessen ga je oefenen in de straten van Etten-Leur. Daar leer je alles over de situaties op de weg, de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Zodra jij er klaar voor bent is het tijd om ook op de snelweg te gaan oefenen. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda of Tilburg. Door de afwisselende rijlessen bij onze rijschool kun jij veel leren.

Waarom NXXT rijschool Etten-Leur

 • Gratis proefles: Wil jij wel eens een rijles uitproberen? Geen enkel probleem, volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Etten-Leur. Na de proefles weet jij meteen of onze rijlessen iets voor jou zijn. Pak je kans!
 • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Goed nieuws, bij NXXT rijschool Etten-Leur werken we niet met wachttijden. Daardoor zul jij altijd snel aan de beurt zijn wanneer je wil starten met rijlessen.
 • Beste rijinstructeurs: Alle instructeurs van onze rijschool in Etten-Leur voldoen aan strenge eisen. Bij NXXT selecteren wij instructeurs op hun kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel in de lesauto kunt stappen.
 • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen bij onze rijschool in Etten-Leur? Gefeliciteerd, je mag onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Reken maar dat jij hier veel handige skills leert die goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Etten-Leur

Wat ga je allemaal leren tijdens je lessen bij onze rijschool in Etten-Leur? Wij snappen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Je gaat zoveel leren dat het bijna niet op te noemen is. Toch vertellen wij jou alvast een aantal dingen die sowieso aan bod kunnen komen. Wanneer je begint met rijlessen start je natuurlijk met de basis. Je stelt je stoel en spiegels goed in en leert de auto bedienen. Daarbij horen gas geven, remmen, sturen en schakelen. Wanneer jij dat aardig onder de knie hebt mag je ook gaan deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende situaties, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. De bijzondere verrichtingen bestaan bijvoorbeeld uit achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leer je alles over invoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Etten-Leur? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Etten-Leur werken wij namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Wanneer je rijlessen wil gaan volgen bij onze rijschool in Etten-Leur is het belangrijk dat je eerst een lespakket kiest. Voor iedereen is er wel een passend lespakket. Daardoor kun jij op je eigen manier en tempo leren autorijden. Kies voor ons start, actie, top, spoed of master pakket en ga snel van start met je rijlessen. Heb je vragen of weet je niet welk lespakket bij jou past? Wij staan voor jou klaar. Neem gerust contact op met onze behulpzame medewerkers.