• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wanneer je start bij een NXXT rijschool in Geleen en omgeving stap je bij een deskundige instructeur in de auto. NXXT rijinstructeurs houden van hun vak en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Start nu ook met rijles in Geleen en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL GELEEN?

Rijles in Geleen volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Geleen zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Geleen heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Geleen

Voor het halen van jouw rijbewijs is de regio Geleen een goede omgeving. Je wordt door onze rijinstructeurs goed voorbereid om alle verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. Dit geldt natuurlijk voor alle situaties: rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, voorrangssituaties enzovoort. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan het praktijkexamen kan beginnen.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT starten wij altijd met een gratis proefles. Een proefles in Geleen kan je eenvoudig inplannen door het aanmeldformulier in te vullen. Na het ontvangen van jouw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Meestal kan je volgende week starten als je vandaag het aanmeldformulier invult! Tijdens de proefles kijkt de rijinstructeur hoe goed je al kan autorijden, hierbij wordt gekeken naar rijervaring en beheersing van de verkeersregels. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen je nodig hebt om jouw rijbewijs in 1x te halen.

Rijschool Geleen

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor iedereen een passend lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

De rijschool in Geleen die jou brengt naar vrijheid 

Op zoek naar een rijschool in Geleen? Dan heb je deze gevonden. De rijschool helpt jou namelijk aan jouw rijbewijs in Geleen, terwijl alles op jouw eigen tempo verloopt. Als je alles snel onder de knie hebt, kun je ook snel genieten van het rijbewijs. Wanneer je meer tijd nodig hebt, kun je deze tijd ook krijgen. Stap voor stap werk je naar het praktijkexamen toe en zorg je ervoor dat je weet hoe je veilig de weg op kunt. Maar wat kun je dan allemaal verwachten van jouw rijlessen? Ontdek het snel en maak een afspraak voor jouw eerste rijles. 

Leer jouw auto kennen met de rijschool in Geleen 

Voordat je het praktijkexamen af kunt gaan leggen gaat NXXT rijschool Geleen met jou aan de slag om alles onder de knie te krijgen. Denk daarbij aan de werking van de auto. Zonder te weten hoe de auto werkt, kun je namelijk niet de weg op. Voordat je de auto gaat starten en wegrijdt, zul je daarom te horen krijgen waar alle onderdelen voor dienen. Ook krijg je meer informatie over het gebruik van de spiegels. Hierin moet je namelijk iedere keer weer kijken als je een handeling aan het uitvoeren bent. 

Aan de slag met bijzondere verrichtingen 

Tijdens iedere rijles in Geleen ga je ook aan de slag met bijzondere verrichtingen en het rijden op de snelweg. Inparkeren, straatje keren en achteruitrijden zijn hier slechts enkele voordelen van. Alle bijzondere verrichtingen kunnen voorbijkomen op het praktijkexamen en kunnen jou laten zakken. Het is daarom belangrijk dat je deze goed onder de knie krijgt voordat je op mag voor het examen. De snelweg brengt ook weer andere ervaringen met zich mee en je zult goed vooruit moeten kijken en de situatie in moeten schatten. 

Op naar veilig autorijden 

De rijschool in Geleen stoomt jou helemaal klaar voor het praktijkexamen. Voordat je hiervoor op kunt gaan, moet je het theorie-examen afleggen. Aan de hand van een theorieboek en de informatie die tijdens de rijlessen wordt verteld kun je dit examen halen. Zo krijg je uiteindelijk jouw rijbewijs in Geleen in handen. Zorg er daarom voor dat je alle onderdelen met vlag en wimpel haalt en je uiteindelijk alleen nog maar kunt genieten van de vrijheid die het met zich meebrengt. In jouw auto kom je overal en je weet hoe je veilig kunt rijden.