• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Sta jij te springen om te starten met autorijlessen? Wij begrijpen dat jij enthousiast bent om eindelijk te mogen beginnen met autorijden. Dan zoek je natuurlijk wel de allerbeste rijschool. Bij NXXT rijschool Geleen ben jij aan het juiste adres. Onze deskundige en ervaren rijinstructeurs maken van iedere rijles een succes. De lessen zijn leuk en leerzaam tegelijk. Door het enthousiasme van onze instructeurs leer jij snel. Voor je het weet ben je klaar voor je examen. Met een rijbewijs op zak heb jij de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Zie jij dat wel zitten? Ontdek hoe wij jou snel verder kunnen helpen.

De beste begeleiding

Bij onze rijschool in Geleen werkt instructeur Roy. Hij heeft passie voor zijn vak en dat merk je terug in de rijlessen, die zijn namelijk net zo leuk als leerzaam. Lees maar eens wat leerling Jenna over onze instructeur vertelde: “Roy is een geduldige instructeur en altijd in voor een leuk babbeltje. Hele leuke lesperiode gehad en ook veel van opgestoken. Zeker een goede aanrader als rijinstructeur.” Naast een deskundige instructeur is de omgeving van Geleen ook perfect om te leren autorijden. In de straten van Geleen kun je rustig oefenen met alle verkeersregels, voorkomende situaties en bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Maastricht, Valkenburg, Heerlen, Brunssum of Echt.

Waarom NXXT rijschool Geleen

 • Gratis proefles: Wil jij ook de kans krijgen om eens een rijles uit te proberen? Volg dan de gratis proefles bij onze rijschool in Geleen. Het is geheel vrijblijvend.
 • Geen wachttijden: Wil je na de proefles meteen beginnen met je rijlessen? Dat kan, wij werken namelijk niet met wachttijden. Bij ons ben jij altijd snel aan de beurt!
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Geleen werken alleen de allerbeste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring. Daar kun jij op rekenen.
 • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag direct ook onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Daar kun je veel van opsteken.
 • Flexibele planning: We snappen dat jij een drukke agenda hebt en dat het plannen van rijlessen daarom lastig kan zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Moderne lesvoertuigen: Bij NXXT gebruiken we moderne lesvoertuigen. Deze voertuigen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dat geeft een veilig gevoel. 

Rijles in Geleen

Je gaat tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Geleen veel nieuwe dingen leren. Wij vertellen jou alvast over wat punten die sowieso aan bod gaan komen. Als eerste leer jij de auto onder controle te houden. Daar horen alle knopjes in de auto, het juist instellen van de stoel en spiegels, gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer je dat goed onder de knie hebt, mag je deelnemen aan het verkeer. Je leert alles over de verkeersregels, voorkomende situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Zodra je er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Onze instructeur leert jou daar alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel het examen tegemoet.

Goed voorbereid het examen in

Na voldoende rijlessen is het tijd voor je examen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt met je examen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, waardoor je weet wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Hoog gewaardeerde reviews

Bij onze rijschool in Geleen streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Geleen? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons handige aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact op met jou. We maken dan direct een afspraak voor de proefles. Vaak ben je al binnen een week aan de beurt, op een moment dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg jouw gratis proefles
  Wanneer het zo ver is, haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kunnen jullie kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Ook de manier van lesgeven moet bij jou passen.
 • Stap 3: Ben jij enthousiast?
  Ben je enthousiast na jouw proefles? Dan kun je direct met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Kies je lespakket en ga snel van start met de rijlessen!

Rijschool Geleen

Lespakketten bij NXXT

De vele verschillende lespakketten waar je uit kunt kiezen bij onze rijschool Geleen maken het mogelijk om op jouw eigen manier rijlessen te volgen. Wil jij graag snel gaan en zo snel mogelijk je rijbewijs op zak hebben? Neem je liever alle tijd en maak je gebruik van wat extra begeleiding? Alles is mogelijk bij NXXT. Kies het lespakket wat bij jou past en ga snel van start met je rijlessen.

Aarzel niet en neem gerust contact op

Wil je ons wat vragen stellen? Twijfel je over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag verder. Misschien zien we jou dan wel terug in één van de lesauto’s van onze rijschool in Geleen!