• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Mag jij eindelijk starten met autorijlessen? Dan ben je bij NXXT rijschool Gorinchem aan het juiste adres! Onze deskundige rijinstructeurs maken van elke rijles een leuke en leerzame ervaring. Lees maar eens wat onze leerling Mike vertelde over onze rijlessen: “Erg fijne rijschool met een zeer goede en gezellige rijinstructeur. Hij zorgt voor een fijne sfeer in de auto. De lessen zijn afgestemd op wat jij kan en wil.” Ben jij enthousiast geworden? Wij vertellen je meer.

Onze rijinstructeurs hebben passie voor hun vak en rijden met veel plezier rond in de lesauto’s. Dagelijks helpen zij veel verschillende leerlingen op weg naar het behalen van hun rijbewijs. Door hun ervaring weten ze precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Daardoor ga jij voor je het weet als een speer. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van de lessen een succes te kunnen maken. Dat zit bij ons wel goed. De instructeur zal jou meteen op je gemak stellen en voor een gezellig praatje is altijd plaats.

Rijles in Gorinchem is een leuke ervaring. Tijdens je rijlessen kom je door de verschillende mooie wijken van Gorinchem. Denk bijvoorbeeld aan Lingewijk, Gildenwijk, Molenvliet, Hoog Dalem en Wijdschild. Wie weet vang je nog een glimp op van bezienswaardigheden als de Grote Toren of Molen De Hoop. Later ga je tijdens je rijlessen ook oefenen op de snelwegen. De snelwegen rondom Gorinchem leiden naar plaatsen als Nieuwegein, Utrecht, Dordrecht, Rotterdam, Den Bosch, Tiel en Oosterhout. Al met al een veelzijdige omgeving.

Waarom NXXT rijschool Gorinchem

  • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Gorinchem mag je altijd starten met een gratis proefles. Tijdens de proefles kun je kennismaken met onze rijlessen.
  • Geen wachttijden; Enthousiast na je proefles? Dan mag je direct starten met de rijlessen. Wij werken niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs; Wij hebben alleen de allerbeste professionele rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Dat geeft vertrouwen.
  • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs mag je onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. De kennis die je tijdens deze cursus opdoet kan altijd van pas komen.

Rijles in Gorinchem

Je eerste rijles, spannend maar ook erg leuk! Met gezonde spanning stap je de lesauto in. Onze instructeur stelt jou meteen op je gemak. Jullie bespreken eerst de basis. Het bedienen van de auto komt aan bod. Je leert je stoel en spiegels goed instellen. Daarna leer je alles over sturen, schakelen, remmen en gas geven. Als je dat al goed onder de knie hebt ga je in je volgende lessen ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alle verkeersregels en voorrangssituaties goed kennen. In de verschillende wijken van Gorinchem ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, fileparkeren, helling trekken en keren. Als je al genoeg lessen hebt gevolgd ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leer je onder andere het verkeer inschatten, in- en uitvoegen en veilig in halen. Na onze lessen ben jij een top chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Zou jij een gratis proefles wel zien zitten? Geef je dan op via ons aanmeldformulier. Bij onze rijschool in Gorinchem hoef je niet lang te wachten. Je kan volgende week al in de lesauto zitten. De gratis proefles is ideaal om eens te ervaren hoe zo’n rijles er aan toe gaat. Je leert je instructeur kennen en kan eens kijken of jullie een goede klik hebben. Jij hoort je ten slotte op je gemak te voelen in de lesauto. Als de proefles van start gaat is het belangrijk dat je alle aanwijzingen van de instructeur goed op kan volgen. Voel jij je helemaal op je gemak na de proefles? Je hoeft ook niet lang te wachten om van start te gaan met je rijlessen. Wij heten je graag welkom.

Rijschool Utrecht

Lespakketten bij NXXT

Door onze ervaren rijinstructeurs zijn we erachter gekomen dat elke leerling een eigen manier van leren heeft. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Gorinchem veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Voor iedereen is er een passend pakket. Wil je snel gaan, juist alle tijd nemen of voor een tussentijdse toets kiezen? Alles is mogelijk. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten en maak een keuze tussen ons start, actie, top, spoed of master pakket. Door het juiste lespakket te kiezen ga jij meteen al met een voorsprong van start met je rijlessen.

Heb jij een vraag voor ons? Of wil je graag overleggen over de lespakketten? Twijfel jij over je keuze? Neem gerust contact met ons op zodat we jou snel verder kunnen helpen.